x – Κουντουρά Έλενα

Α’ Αθηνών, ΝΔ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=741

13 Σχόλια to “x – Κουντουρά Έλενα”

  1. ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Says:

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΥΛΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.

  2. Θεμης Λαζαριδης Says:

    Με το λίγο που γκούγλισα το διαδίκτυο σχηματίζω εντελώς αντίθετη άποψη. Η κ. Κουντουρά θυμίζει την περίπτωση της Έλενας Ράπτη, και μάλιστα είναι χειρότερη γιατί ούτε ιστοσελίδα έχει φτιάξει ούτε απολογισμό έργου έχει δημοσιεύσει. Κοιτάξτε θέσεις:

    http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18106&m=N72&aa=1

    Θέλουμε γυναίκες στη Βουλή, αλλά γυναίκες με ιδέες και βάθος σαν την Ντόρα Μπακογιάννη και την Άννα Διαμαντοπούλου, όχι κούκλες Barbie.

    Βαθμός: 0

  3. Lilly Says:

    Ο Δημήτρης Μητρόπουλος δεν συγκαταλέγεται στις έγκυρες πηγές που αναζητώ για να ενημερωθώ. Υπάρχουν κάπου αυτά που είπε η κ. Κουντουρά αυτούσια; Αν ναι, θα ήταν καλό να τα παραθέσεις.

    Μου αρέσει που τα λέει ευθαρσώς και δεν προσπαθεί να φανεί αρεστή, μου αρέσει που έχει άποψη και την εκφράζει και δεν παραμένει στην εικόνα της Barbie που λανσάρει η κ. Ράπτη και μου αρέσει που δεν έχει πάρει σβάρνα τα κοσμικά, όπως η προαναφερόμενη.

    Επίσης, εκτιμώ την εργασιακή της εμπειρία σε πολυεθνικούς κολοσσούς, κάτι που θα ζήλευαν 298 άλλοι βουλευτές.

    Προς το παρόν της βάζω καλό βαθμό.

  4. Φόρωμας Φίλιππος Says:

    Με την πολιτική και όχι μόνο παρουσία έχει αποποιηθεί τον τίτλο της Barbie… Η δράση της με τις ΜΚΟ είναι τράνο παράδειγμα αυτής της παρουσίας της μέσα στα κοινωνικά δρώμενα.

  5. Μερωπη Says:

    Περαστικα σας. Παντα τετοια βρε. Οταν στριμωχνονται πολλοι φελλοι σε μια βουλη, καποιος δεν θα επιπλευσει. Καλα, αυτη η κοπελλα, δεν εχει κουζινα σπιτι της;

  6. ekpliktos_politis Says:

    Εμένα αντιθέτως ενώ ήμουν προκατειλλημένος αρνητικά, η παρουσία της με διαψευδει
    Βέβαια δεν είναι κανένας κολοσσός της πολιτικής, αλλά για τους πολιτικους που ψηφίζονται μόνο και μόνο επειδή κάποιοι τους αναγνωρίζουν νομίζω ότι ειναι απο τους/τις καλύτερους/ες
    Καλύτερη ας πουμε απο τον Καρά την Γκερέκου και την Σελήνη και τον άλλο (δεν θυμάμαι το όνομα του) που έπαιζε τον αστυνομικό στην Λάμψη νομίζω

  7. margarita Says:

    δεξιά όσο δεν παίρνει.Ξύλινος πολιτικός λόγος,παπαγαλάκι των σεμιναρίων της Ρηγίλλης,αντιπαθητική.Με χαρά της κοτσάρω ένα μεγαλοπρεπες ΜΗΔΕΝ.Κρίμα και είναι νέα γυναίκα κι αν αυτές δεν φέρνουν το καινούριο τότε άστα βράστα

  8. garipis stelios Says:

    Έχω βαρεθεί να ασχολούνται όλοι, είτε για καλό είτε για κακό (οπότε πάλι τους κάνεις καλό λόγω δημοσιότητας) με τους ίδιους και τους ίδιους, με τους σταρ και τους «δημοσιογράφους» (που από την τέταρτη εξουσία πηδούν στην τρίτη). Γράφτε και τίποτα ρε παιδιά για κανέναν νέο και αξιόλογο που αποφασίζει ν’ ασχοληθεί με το παραμύθι πολιτική μπας και δουμε καμιά αλλαγή. Εγώ ψηφίζω δαγκωτό Σοφία Λουκέρη που είναι κουκλί και άνθρωπος με ωραία ενδιαφέροντα. Έμαθα ότι κατεβαίνει με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών. Κάντε μια βόλτα στο site της και θα με θυμηθείτε

  9. despina Says:

    Η χαμένη τιμή της Κατερίνας Μ. (που καμία σχέση δεν έχει με την Μπλούμ).
    Η Κατερίνα Μ. είναι μια φιλήσυχη νοικοκυρά με σύζυγο και δυό γιούς που πηγαίνουν στο γυμνάσιο. Η Κατερίνα Μ. είναι πρόεδρος του συλλόγου γονέων, αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού της, μέλος του ΔΣ ενός ιδρύματος με σκοπό την διατήρηση και προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου της, απλό μέλος σε πεντέξι συλλόγους στήριξης διαφόρων φορέων -πάλι του τόπου της- (που ποτέ δεν κατάλαβα τι σόι εξωθεσμικές ανάγκες στήριξης έχουν), ενώ ανταποκρίνεται τυπικότατα και με μεγάλο ενθουσιασμό σε κάθε κάλεσμα του πολιτικού κόμματος στο οποίο ανήκει. Η Κατερίνα Μ. πηγαίνει αρκετά συχνά στην εκκλησία και στο κομμωτήριο, μια φορά την εβδομάδα στα μαθήματα παραδοσιακών χορών με τις φίλες της, ενώ δεν παραλείπει ποτέ να πηγαίνει στους γάμους, τις κηδείες και τις ονομαστικές γιορτές των συγχωριανών της. Η Κατερίνα Μ. προέρχεται απο πολύτεκνη οικογένεια. Έχει τρεις αδελφούς και μία αδελφή και αντίστοιχο αριθμό κουνιάδων. Μια φορά το χρόνο η Κατερίνα Μ. γιορτάζει τον άντρα της και ανοίγει το σπίτι της σε μια γιορτή κρατάει κατά μέσο όρο δύο εικοσιτετράωρα ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους 2,5 χιλιάδες γνωστούς να περάσουνε και να ευχηθούν. Η σπεσιαλιτέ της Κατερίνας Μ. είναι το κουνέλι στιφάδο, το αγαπημένο της τηλεοπτικό πρόγραμμα το Φέιμ Στόρι 5, διαβάζει καθημερινά την Εσπρέσσο, ενώ τις Κυριακές ξεκλέβει τα ένθετα απο την εφημερίδα το Θέμα που διαβάζει ο σύζυγός της. Η Κατερίνα Μ. είναι ευχαριστημένη και ικανοποιημένη απο τη ζωή της και γίνεται ακόμη περισσότερο όταν οι βαθμοί των παιδιών της ξεπερνούν τις βασούλες. Λόγω της έντονης κοινωνικής της δραστηριότητας και του πολυμελούς σογιού της, η Κατερίνα Μ. είναι περιζήτητη επιρρεάστρια (για την ακρίβεια είναι ‘και γαμώ τις περιπτώσεις’ και ‘όλα τα λεφτά ,μωρό μου, όλα τα λεφτά’). Το γεγονός αυτό τιμά και κάνει καταχαρούμενη την επιρρεάστρια Κατερίνα Μ. ,που σε αντίθεση με την Μπλούμ δεν την κυνηγά η αντιτρομοκρατική αλλά οι υποψήφιοι, μιας και θεωρεί ότι στην ποδιά της δεν σφάζονται τα καλύτερα παλικάρια μόνο για τα κουκιά της, αλλά για την εμορφάδα, την τσαχπινιά, το κοφτερό και ξουράφι μυαλό της και τις ιδέες που μόνο η ίδια συλλαμβάνει. Και ως γνωστό οι ιδέες πληρώνονται (εξαρτάται απο τις ιδέες, πάντως όλες πληρώνονται) κάτι που κάτι ακόμη πιο χαρούμενη την επιρρεάστρια Κατερίνα Μ. που θεωρεί ότι βγάζει την υποχρέωση με τις ιδέες και όχι με την συγκομιδή της. Βέβαια, το μεγάλο -και πολύ ενδιαφέρον- τουρλουμπούκι συμβαίνει στις περιπτώσεις που η οικογένεια της επιρρεάστριας Κατερίνας Μ. έχει κι’άλλες επιρρεάστριες Κατερίνες Μ. με διαφορετικό πολιτικό προσανατολισμό και στόχους αλλά με τα ίδια οφέλη. Οπότε οι δύο ή τρεις ή τέσσερις ,ανάλογα με την περίπτωση, επιρρεάστριες Κατερίνες Μ. προσπαθούν με τον τρόπο της η κάθε μια να επηρεάσουν τα μέλη της πολυμελούς οικογένειάς τους.

    τι τις πιάνει τις ωραίες γυναίκες να αποδείξουν οτι εχουν «μυαλό»…
    και καταστρέφουν την θυλικότητα και την ομορφιά τους….
    τούτη δω πχ θα μπορούσε να είναι σταρ, αντί για μαθήτρια με ποδίτσα της ΝΔ… αλλά ξέχασα, κάποιος πρέπει να «αλλάξει τη χώρα»….
    αλλά αντί να αλλάξει η χώρα, η ωραία Έλενα (θυμάστε τις διαφημίσεις της shisheido?????) συμπεριφερόταν σαν άβγαλτη και κομπλεξική γεροντοκόρη….

  10. johnvellis Says:

    Noμίζω ότι κυκλοφόρησε και δωρεάν εφημερίδα στα σταντ των δωρεάν εφημερίδων για να την ψηφίσουν.
    Με όλη την πορεία της στη ζωή και την πολιτική…

  11. Μαρία Ευθυμίου Says:

    Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του Θέμη.

    Οι πολιτικές της ιδέες είναι κενές περιεχομένου.

    Βασικά ανύπαρκτες είναι.

    Απλά την έχουν εκεί να δίνει λίγο χρώμα στο Κοινοβούλιο. : D

  12. μ@ρι@ Says:

    Για μενα παλι εντελως αχρωμη.

  13. ΕΛΕΝΗ, ΑΘΗΝΑ Says:

    Προσπαθώ να μιλάω μόνο για άτομα που γνωρίζω προσωπικά. Η κα Κουντουρά-γιατί περί κυρίας πρόκειται- όταν διοργάνωσα μία εκδήλωση όχι σημαντικού βεληνεκούς, σε επίπεδο δήμου, δέχτηκε να είναι μέσα στους ομιλητές. Το θέμα της εκδήλωσης αφορούσε την ημέρα της μητέρας.
    Και μάλιστα σε ένα δήμο ο οποίος είναι πολύ μακριά από την εκλογική της περιφέρεια.Εκείνη απλή, προσιτή.Τελείως άβαφη και απίστευτα εντυπωσιακή. Ο λόγος της, χωρίς γραπτά και προετοιμασίες, συγκλονιστικός. Απλούς, καθημερινούς και με ποιότητα πολιτικούς χρειαζόμαστε. Αλλά και η καριέρα της ως μοντέλο έναν τέτοιο άνθρωπο είχε δείξει. Ούτε γυμνά ούτε άσκοπες κινήσεις ούτε πολλες φανφάρες.
    Μπορεί να μην είναι ούτε Μπακογιάννη ούτε Διαμαντοπούλου αλλά κάτι έχει να πει. Και εύκολα ξεχωρίζεις αν είναι δικά της λόγια ή της Ρηγίλλης. Δεν προσπαθεί να σε πείσει για κάτι που δεν πρεσβεύει.

    Υ.Γ.Μακάρι κι άλλοι ηθοποιοί σαν τον Βασιλείου-για εσας που βλέπατε λάμψη- ν α καταφερναν να έστηναν ένα τόσο επιτυχημένο πολιτικό γραφειο σαν το δικό του. Κρίμα που ενώ πήρε περισσότερους σταυρούς το 2007 από το 2004 δεν τα καταφερε.

Σχολιάστε