Αργύρης Ευάγγελος

Ιωαννίνων, ΠΑΣΟΚ

http://www.eargiris.gr

11 Σχόλια to “Αργύρης Ευάγγελος”

  1. margarita Says:

    είναι σοβαρός και γνώστης των θεμάτων της γεωργίας.Τον είχα δει κατά τύχη σε μια συζήτηση σε ένα καφενείο μιας αγροτικής περιοχής να αντιπαρατίθεται με επιχειρήματα με έναν εκπρόσωπο της ΝΔ και μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση

  2. Δημήτρης Says:

    Να και ένας πολιτικός πραγματικα «Σεμνος και ταπεινός» συμφωνα με τον Καραμανλικό ορισμό.

    Δεν έχει σπουδάσει, γόνος φτωχής οικογένειας, αλλα σοβαρός και μετρημένος

    Δεν εχω ακουσει καποιον να λεει κακά λόγια, κατι το οποίο είναι κατόρθωμα.

    Πολυ αξιοπρεπής παρουσία στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης.

    Σίγουρα θα ξαναβγεί όπως βγαίνει απο το 1990 νομιζω.

    4.

  3. ΜΑΝΜΑΝ Says:

    Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ = 4
    ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ = -1

  4. Δημήτρης Says:

    Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά όσες φορές τον άκουσα μού βγάζει καλά στοιχεία. Δεν είναι φανφαρώνος. Αγωνιστικός χωρίς να είναι αλαζών.

  5. pro Says:

    Στην εκπομπή Λαβύρινθος της ΕΤ3 πριν από λίγο προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Στην ερώτηση του οικοδεσπότη κ Τριανταφυλλίδη αν το ΠΑΣΟΚ έχει αλλάξει άποψη στα αγροτικά από τότε που ήταν κυβέρνηση και υποστήριζε ότι οι αγρότες πρέπει να σταματήσουν να τα περιμένουν όλα από το κράτος ο κ Αργύρης το μόνο που ήξερε να απαντήσει είναι ότι το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε γι’ αυτή του τη στάση στις προηγούμενες εκλογές. Δηλαδή διπλό φάουλ. Πρώτο το ότι προανήγγειλε ουσιαστικά την επιστροφή στην πολιτική των κρατικών ενισχύσεων (πράγμα που απαγορεύεται ρητά από την Ε.Ε) και δεύτερο γιατί φαίνεται να θεωρεί ότι η ήττα στις εκλογές λειτουργεί ως γομολάστιχα που σβήνει ότι κακό έχει διαπραχθεί στο παρελθόν από ένα κόμμα. Με τέτοια μυαλά θέλουν να ξαναγίνουν κυβέρνηση. Κρίμα γιατί μέχρι τώρα δεν είχε δείξει τέτοια ροπή προς τον λαϊκισμό. Βαθμός 1.

  6. agb Says:

    Πολύ καλή παρουσία, ανοικτό μυαλό ,καλύτερος απο πολλά αλλα βαρύγδουπα ονόματα της Βουλής.

  7. Σπύρος Π Says:

    Aνθρώπινος με παραλείψεις (και ποιός είναι τέλειος)
    Eκφραστικός με ατέλειες στη γλώσσα (και ποιός δεν κάνει λάθη)
    Γνώστης των Aγροτικών, κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών θεμάτων (τον προηγούμενο «κομπασμό» του τον …πλήρωσε)
    Oι κομπλεξικοί του προσάπτουν πολλά..Όταν κι αν ποτέ τον φθάσουν θα του ζητήσουν συγνώμη.
    Eυθύνεται γιατί συμφώνησε για διάφορες κακές, κάκιστες, επιλογές όπως π.χ. υποψηφιότητες για Δήμαρχοι των; Γκλίναβου, Zαρμπαλά, Mελανίδη. (έπρεπε να διαφωνήσει και να γνωστοποιήσει τη θέση του).
    Tέλος δεν μπόρεσε, ο Aργύρης Eυαγγελος, τόσα χρόνια ως βουλευτής, να συνδέσει το όνομα του με κάτι μεγάλο ή ξεχωριστό για την περιοχή (τα οικοπάρκα παραλίγο να πέσουν επάνω του.Tον «φύλαξε» όμως ο Nικολάκης που θα τον συνοδεύουν (τα οικοπάρκα) για πάντα με τη σφραγίδα μιας …αυτοκτονίας, του Δημ Παπαϊωάννου (και το κουφό; O προσφάτως αυτόχειρ Bασίλης Kαλαμποκας υπήρξε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του στις Δημοτικές εκλογές του 2002!!!)

  8. αλεξης Says:

    μιλάμε για τον άνθρωπο που από το 2004 μέχρι και παραμονές των εκλογών του 09 – πριν οι δημοσκοπήσεις δείξουν το σπριντ του Γιώργου- καθόταν στον καναπέ της μεζονέτας του ή για άλλον?

  9. e-politikos.gr Says:

    Δειτε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr
    http://www.e-politikos.gr/content/argyris-eyaggelos

  10. Ηπειρώτης Πύρρος Says:

    Ο «ειλικρινής» βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Ε.Αργύρης, μέχρι πριν λίγο καιρό ορκιζόταν ότι δεν θα άφηνε τη Βουλή για να πολιτευθεί στην Περιφέρεια.
    Τώρα ομολογεί ανερυθρίαστα στην ιστοσελίδα του, ότι το οργάνωσε πολύ πριν και το επιθυμούσε. Άσε δε, που τολμά και κατεβαίνει να ζητήσει τη ψήφο του κοσμάκη, που σε λίγο θα λιμοκτονεί, με όλη τη ξεδιάντροπη συνθηματολογία υπέρ του Μνημονίου που παρέδωσε τη χώρα στα εγχώρια και ξένα καρτέλ των τραπεζών και των χρηματηστηρίων, λέει και ψεύτικες υποσχέσεις, ότι με αυτόν περιφερειάρχη, «οι Ηπειρώτες θα αποφασίζουν μόνοι τους για τον τόπο τους» παρά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ότι θα κάνουμε ότι μας προστάζει το ΔΝΤ, η ΕΕ και η ΕΚΤ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2013…
    Επομένως η βαθμολογία του είναι 5 ανοιχτά δάχτυλα και μια παλάμη…

  11. marina Says:

    ο άνθρωπος πουλάει τους πάντες και τα πάντα σε μία μέρα. μετα τα αποτελέσματα της πρώτης κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών, γύρισε και είπε ότι τώρα » είμαι απαλλαγμένος από το κομματικό βάρος και γίναμε ταχυδρόμοι του αντικυβερνητικού μηνύματος».. ένας άνθρωπος 20 χρόνια βουλευτής που ακόμα είναι αντιπρόεδρος της Βούλής. και όλα αυτά επειδή ήλπιζε ότι στον δεύτερο γύρο το ΠΑΣΟΚ δεν θα πάει καλά και άρα θαμπορεί να ρίξει όλο το φταίξιμο στην Κυβέρνηση. την Κυβέρνηση που ο ίδιος ανεβοκατέβαζε στην ήπειρο για να εγκαινιάζει τα προεκλογικά του κέντρα (Καρχιμάκης, Ραγκούσης, Σκανδαλίδης, Γερουλάνος, Χρυσοχοϊδης και φυσικά Παπανδρέου). Ελα, όμως, που κατά γενική ομολογία το ΠΑΣΟΚ τα πήγε πολύ καλά και ο ίδιος έφερε το μιρκότερο πορσοστό υποψηφίου Περιφερειάρη με το ΠΑΣΟΚ..

Σχολιάστε