x – Παπαγεωργίου Γεώργιος (ΠΑΣΟΚ)

8 Σχόλια to “x – Παπαγεωργίου Γεώργιος (ΠΑΣΟΚ)”

  1. Kostas Says:

    Έχει μεγάλη ηθική και πολιτική ευθύνη γιατί υπό τη σκέπη του οργίασε, και συνεχίζετε, το πλιάτσικο περιουσίας που παραχωρήθηκε στο Δήμο Σκύρου από το δημόσιο, με το άρθρο 51 του νόμου 4108 του 1929, και συνεχίζετε το κατακρεούργημα της παρακαταθήκης, του υπεράνθρωπου και θεϊκού έργου των Σοφοκλή Δημ. Στεφανίδη και του Μιχαήλ Σοφ. Στεφανίδη, με επακόλουθο να επιφορτιστούν το βάρος των συνεπειών της πρωτοβάθμιας διαφθοράς μέσα από το Ο.Τ.Α της Σκύρου οι νεότεροι ‘‘ιδιώτες’’ διαχειριστές της διαπλοκής, σε σημείο να εμπαίζουν την δικαιοσύνη και να βιάζετε το δίκαιο, οπότε εκτίθενται ακόμα περισσότερο οι ‘‘ιδιώτες’’ με τις παραπολιτικοδικονομικές ίντριγκες, και σε γοργούς ρυθμούς και ουχί «…σιγά-σιγά ροκανίζει την περιουσία του..» ο δήμος Σκύρου

    Είναι και παραπονιάρης ως προς το ασυμβίβαστο του βουλευτικού αξιώματος σε σχέση με το δικηγορείν!

    Βαθμό 5 το μεγαλύτερο που επάξια αντικατοπτρίζει την κατά πλειοψηφεία ποιοτική απόφαση 69/06 του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σκύρου.

    Πρόσφυγας λόγω των ‘‘ιδιωτών’’ της πρωτοβάθμιας διαπλοκής.

  2. sam Says:

    Στον ΟΛΙΓΙΣΤΟ ένα στρογγυλότατο 0. Εάν δεν είχε το όνομα που έχει ούτε κάστανα στον δρόμο δεν θα ήταν ικανός να πουλήσει.

  3. Σκύριος Says:

    Ο βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, Γεώργιος Παπαγεωργίου, ευχαριστεί θερμά όλους τους Ευβοιώτες και τις Ευβοιώτισσες που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

    Ιδιαίτερα ευχαριστεί όσους του έδειξαν προσωπικά την εμπιστοσύνη τους αντιστεκόμενοι σε κατευθυνόμενες μεθοδεύσεις, εκλέγοντάς τον για τρίτη συνεχόμενη θητεία εκπρόσωπό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

    Δηλώνει σε όλους ότι θα τιμήσει την εμπιστοσύνη τους μέσω της εντολής που του έδωσαν.

    Στις κρίσιμες για το ΠΑΣΟΚ στιγμές λόγω του δυσμενούς εκλογικού αποτελέσματος, στηρίζει ανεπιφύλακτα την πρωτοβουλία του βουλευτή Ευάγγελου Βενιζέλου, κρίνοντας ότι διαφυλάσσει την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και δημιουργεί τη δυναμική που απαιτείται για την ανασυγκρότηση του κινήματος και την προοπτική της νίκης.

    http://www.servitoros.gr/news/view.php/15266/

  4. Skyrios Says:

    30 Μαϊ 2008?
    ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΕΡΛΕΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ
    «Η εγκατάσταση ανεμογεννητριών που προωθείται στη Σκύρο, θα είναι καταστροφική για την οικονομία και τους πολίτες του νησιού. Παρά τις σφοδρότατες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για τις ανεμογεννήτριες, η Κυβέρνηση αδιαφορεί και για τους κατοίκους και για το περιβάλλον, ενώ αυτοί που θα ευνοηθούν θα είναι μόνο οι ιδιώτες επενδυτές. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η Σκύρος να μετατραπεί σε ένα τεράστιο πάρκο ανεμογεννητριών εξ αιτίας της ανεύθυνης, ανάλγητης και αντιπεριβαντολλογικής πολιτικής που θέλει να επιβάλλει η Νέα Δημοκρατία και οι Υπουργοί της».

    5 Ιουν 2008
    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
    Ο Βουλευτής Εύβοιας ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπαγεωργίου, σχετικά με το χρόνιο ζήτημα των Αιολικών Πάρκων, που επί μακρό χρόνο απασχολεί όλους μας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι γνωστή, σταθερή και αταλάντευτη η θέση μου σχετικά με την ανάπτυξη Αιολικών Πάρκων στην Εύβοια και τη Σκύρο. Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν συμφωνώ με την άναρχη ανάπτυξη Αιολικών Πάρκων στο Νομό μας, αφού θα υποβαθμίσει το κάλλος των φυσικών τοπίων, που απλόχερα μας έχει χαρίσει η φύση , το φυσικό περιβάλλον, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του και φυσικά θα αποτρέψει τους υποψήφιους επισκέπτες της Εύβοιας και θαυμαστές της ομορφιάς της, οι οποίοι αποτελούν και και τη σημαντικότερη πηγή εσόδων για την οικονομία του νησιού μας. Είμαι αλληλέγγυος με τους πολίτες της Εύβοιας και τους φορείς και θα αγωνισθώ μαζί τους μέχρι να υπάρξουν όλες οι εγγυήσεις για την απόλυτη προστασία του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε». Από το Πολιτικό Γραφείο

    Ερώτημα??? το ενδιαφέρων τους επί της ουσίας!!!

    http://skyroson.gr/book/?cat=4

  5. Skyrios Says:

    «Ο βουλευτής Ευβοίας και δικηγόρος κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου αγορεύοντας στην ολομέλεια της Βουλής ως εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών» και στην ενσωματωθείσα σε αυτό τροπολογία για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων, τόνισε εξαρχής ότι, το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετο με την τροπολογία με την οποία η κυβέρνηση καταργεί το αυτοδιοίκητο των μεγάλων δικαστηρίων και κατηγόρησε την κυβέρνηση για σαφή διάθεση χειραγώγησης της δικαιοσύνης, αφού είναι προφανές ότι, δεν ενδιαφέρεται για μια καθαρή και ανεξάρτητη δικαιοσύνη…….» η συν. http://www.servitoros.gr/news/view.php/19713/

    Ε όχι και τόσο υποκρισία για το ανεξάρτητο του μπένω βγένω του στον «οίκο» της δικαιοσύνης!

    Ακόμα ηχούνε στα αυτιά μου οι λέξεις «παραδικαστικό», από πολίτη στην αίθουσα του δικαστηρίου Χαλκίδας, τι φυσική παρουσία του ιδίου, εντός αυτής κατά την εξέλιξη υπόθεσις απαλλοτριώσεων, υπό των νομικών συμβουλών του στο δικηγόρο, κάτω από το βλέμα του προέδρου της έδρας.

    Άμα δε της αναβολής εξέτασις της υπόθεσις ο πρόεδρος ανέκραξε ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!

    Κατά τα άλλα ο βουλευτής ούτε που μπαίνει στα δικαστήρια!

  6. Skyrios Says:

    Ξαναψηφίστε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ
    Έχει μεγάλη ηθική και πολιτική ευθύνη γιατί υπό τη σκέπη του οργίασε, και συνεχίζετε, το πλιάτσικο περιουσίας που παραχωρήθηκε στο Δήμο Σκύρου από το δημόσιο, με το άρθρο 51 του νόμου 4108 του 1929, και συνεχίζετε το κατακρεούργημα της παρακαταθήκης, του υπεράνθρωπου και θεϊκού έργου των Σοφοκλή Δημ. Στεφανίδη και του Μιχαήλ Σοφ. Στεφανίδη, με επακόλουθο να επιφορτιστούν το βάρος των συνεπειών της πρωτοβάθμιας διαφθοράς μέσα από το Ο.Τ.Α της Σκύρου οι νεότεροι ‘‘ιδιώτες’’ διαχειριστές της διαπλοκής, σε σημείο να εμπαίζουν την δικαιοσύνη και να βιάζετε το δίκαιο,

    Υπάρχει κάποια αντιπρόταση στην τοποθέτηση?

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ
    Βολεμένος στην ΧΑΛΚΙΔΑ

    Επάγγελμα: Δικηγόρος-ποινικολόγος.
    Είναι και μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας-Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων.

    Κατά τ’ άλλα
    (…! Και βεβαίως στη δικαιοσύνη δεν είναι επιτρεπτές οι παρεμβάσεις, αλλά η δικαιοσύνη πρέπει να ελέγχεται και να κρίνεται, όταν με τις πράξεις της δημιουργεί δικαιολογημένες σκέψεις ότι δεν συμβάλλει στη διερεύνηση υποθέσεων, που ενδιαφέρουν κυρίαρχα το δημόσιο συμφέρον και την προστασία των πολιτών».)

  7. Dikaiopolis Says:

    Αυτή η ταύτιση απόψεων πολύ με τρομάζει!!!

    Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας, με αφορμή την απάντηση που εδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης στη Βουλή, στις επίκαιρες ερωτήσεις τόσο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέκου Αλαβάνου όσο και του βουλευτή Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου, σχετικά με την ίδρυση Εφετείου στη Χαλκίδα, σημειώνει ότι «… είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δυστυχώς υπαναχωρεί από την αρχική της σωστή απόφαση να προχωρήσει ξεχωριστά στην ίδρυση του καθενός Εφετείου και διατυπώνει νέα θέση, που συνίσταται στην ίδρυση συγχρόνως και των τεσσάρων Εφετείων, Αγρινίου, Ηρακλείου, Μυτιλήνης και Χαλκίδας, μαζί σε χρόνο απροσδιόριστο».

  8. κκολοκοτρονις Says:

    αυτος ο παπαγεωργιου ειναι που εχει τις πολλες μετοχες στο χρηματιστηριο;

Σχολιάστε