x – e – Ματσούκα Μαρία

ΠΑΣΟΚ

37 Σχόλια to “x – e – Ματσούκα Μαρία”

  1. Kirk Says:

    Καλο κορίτσι!

  2. dimitris Says:

    Εξακολουθεί να είναι Ευρωβουλευτής?
    Νομίζω πως είναι μακράν η χειρότερη επιλογή του Γιώργου σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

  3. Μικης Says:

    καλη επιλογη μικρο κοριτσι να κανει την προικα της με το μισθο του ευρωβουλευτη.

    +5 σε οποιον την πάρει!!!

  4. KOSTHS Says:

    Νέα, όμορφη και πανεξυπνη. Δεν έχει αναλωθεί στα τερτίπια του Life Style και μιλάει μόνο με την δουλειά της.
    Επισκέφθηκα τον χώρο της Ευρωβουλής μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΟΚ και ανακάλυψα ότι η Ματσούκα είναι από τους Ευρωβουλευτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορα. Μην ξεχνάτε πως σίγουρα ένα νέο πρόσωπο όλοι θέλουβν να το κατασπαράξουν…
    Αντί να λέμε εξυπνάδες καλύτερα να λέμε «καλή δύναμη» στους νέους ανθρώπους… και κυρίως σ’ αυτούς που καλούνται να πέσουν στον «λάκο των Λεόντων»

    5 σίγουρα.

  5. τακης Says:

    η πιο ωραία γκόμενα της ευρωβουλής. 5 με τόνο!

  6. dimitris Says:

    Ο ΓΑΠ οφείλει μια συγνώμη στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα γι’ αυτή την επιλογή του.

    Συμφωνώ απόλυτα. Μακράν η χειρότερη επιλογή του. Με την ίδια λογική που επέλεξε τη Ματσούκα, θα μπορούσε να είχε χρήσει ευρωβουλευτή και τον κηπουρό του.

    Για την ίδια τη κυρία Ματσούκα δεν έχω ιδέα. Μια φορά που την είδα σε κάποιο καναλι τότε στις ευρωεκλογές, πολύ κατώτερη του μετρίου. Εκτοτε έχει εξαφανισθεί.

    Νομίζω ότι θα μείνει στην ιστορία όχι για το έργο της, αλλά για τη βλακεία εκείνου που την επέλεξε.

  7. ΜΑΚΗΣ Says:

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ LUIS VUITON ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΤΟΥ ΑΚΗ), ΤΗΝ ΜΑΛΙΩΡΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ).

    27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΟΡΗ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΟΥΛΑ.

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ
    ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΤΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΥΗ ΔΕΜΙΡΗ

  8. s_pablo Says:

    dimitris says

    Για την ίδια τη κυρία Ματσούκα δεν έχω ιδέα. Μια φορά που την είδα σε κάποιο καναλι τότε στις ευρωεκλογές, πολύ κατώτερη του μετρίου. Εκτοτε έχει εξαφανισθεί.

    —————————————————————————–

    Αυτό είναι αξιολόγηση? Έλεος!!!

    Η γυναίκα είναι αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών και έχει μια συμπαθητική κοινοβουλευτική δράση. Αρκετές ερωτήσεις, συμμετοχή σε άλλες 4 επιτροπές. Γενικά το έργο της μπορεί να κριθεί ικανοποιητικό για μια πρωτάρα.

    Βέβαια εσύ δεν έχεις ιδέα και την κατηγορείς ότι εξαφανίσθηκε, λες και οι ευρωβουλευτές πρέπει να βγαίνουν στα κανάλια για να τους αποδίδουμε έργο.

    Όταν αποκτήσεις ιδέα (επειδή δεν πρόκειται να τη δεις στα κανάλια, σου προτείνω να μπεις στο site του ευρωκοινοβουλίου) ξανακάνε αξιολόγηση, αν μπορείς χωρίς εμπάθεια.

  9. dimitris Says:

    Ελάχιστα βλέπω τα κανάλια και σε καμιά περίπτωση δεν είναι για μένα κριτήριο αξιολόγησης. Ούτε όμως μπορώ να παρακολουθώ κι όλες τις επερωτήσεις που κάνει κάθε ευρωβουλευτής.

    Κάθε σοβαρός όμως πολιτκός προασπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με άρθρα στον τύπο, ή στο ίντερνετ. Που είναι το μπλόγκ της κυρίας Ματσούκα ή έστω η σελίδα της στο ίντερνετ να μας κάνει γνωστές τις θέσεις της και τη δραστηριότητά της, και να επικοινωνήσει με αυτούς που υποτίθεται πως εκπροσωπεί?

    Κι όσο για τις ερωτήσεις της στο ευρωκοινοβούλιο, απ’ όσο ξέρω, αυτές επεξεργάζονται συνολικά από όλη την ομάδα και τους συμβούλους της (συχνά μόνο από τους δεύτερους) και μετά κατανέμονται για παρουσίαση.

    Μπορείς να μου εξηγήσεις με ποια αξιοκρατικά κριτήρια επελέγη η συγκεκριμένη κυρία, και μάλιστα επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ ?

  10. s_pablo Says:

    Φίλε Δημήτρη, απ’ ότι ξέρω η κοπέλα αυτή είχε μια αξιόλογη συνδικαλιστική δράση από μικρή ηλικία. Θα μου πεις αυτό είναι προσόν?

    Για έναν πολιτικό που ασχολείται με τα εργατικά θέματα, ναι είναι. Η επιλογές στα ψηφοδέλτια λίστας πρέπει να γίνονται με κριτήρια πολιτικά και όχι σπουδών ή κομματικής αξιολόγησης.

    Ένας συνδικαλιστής ευρωπαϊκού κύρους αξίζει την πρώτη θέση σε ένα ευρωψηφοδέλτιο. Αντιγράφω από το βιογραφικό της από το site του ευρωκοινοβουλίου:

    «Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην COSMOTE, του πρώτου σωματείου εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη. Εκλέχθηκε και διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου από ιδρύσεώς του και για δύο συνεχόμενες θητείες (2000-2002 & 2002-2004). Παράλληλα, εκλέχθηκε μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΕ και διατέλεσε Γραμματέας Νέων και Γυναικών καθώς και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων (2000-2004). Εκλέχθηκε, επίσης για δύο συνεχόμενες θητείες (2000-2002 & 2002-2004)Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Νεολαίας (Youth Steering Committee) του ευρωπαϊκού τομέα του Διεθνούς Δικτύου Εργατικών Σωματείων (Union Network International/UNI-Europa), στον τομέα των υπηρεσιών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Επιτροπής Γυναικών του UNI-Europa (2002-2004). Το 2004 εκλέχθηκε μέλος της Διοίκησης της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και Γραμματέας Εργαζόμενης Νεότητας (2004).»

    Όσο για τις ερωτήσεις, ο κάθε βουλευτής κάνει τις δικές του. Π.χ. ο Βαρβιτσιώτης έχει κάνει μόνο 17, ο Μαυρομμάτης 165, η Ματσούκα 57 και ο Παπαδημούλης 603 (!!!).

    Δεν λέω ότι έχει κάποια τρομερή δράση, αλλά δεν είναι και για πέταμα η γυναίκα. όσο για την παρουσία σε ίντερνετ και λοιπά το προσπερνώ. Καλύτερα να ασχολείται με τη δουλειά της παρά να μπλογκάρει στο όνομα μιας επικοινωνίας, που μάλλον είναι άσχετη με το αντικείμενο της.

  11. dimitris Says:

    Φίλε s_pablo είσαι από τους ελάχιστους που βλέπουν τόσο θετικά την επιλογή της Ματσούκα. Προσωπικά οι συνδικαλιστές των δημόσιων οργανισμών μου είναι αδιάφοροι, για να μην πω ότι έχω και κάποια προκατάληψη.

    Όλες αυτές οι θέσεις που γράφεις στις διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις είναι καθαρά υπόθεση κομματικής προώθησης, τίποτα περισσότερο. Ειδικά για κάποια που έχει και πατέρα μεγαλοσυνδικαλιστή τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά.

    Κι όσο για το μπλογκιν και την επικοινωνία με τον κόσμο, το θεωρώ βασική προϋπόθεση για κάθε σοβαρό πολιτικό που σέβεται τους ψηφοφόρους του. Μη μου πεις ότι στις Βρυξέλες δουλεύει νυχθημερόν και δεν προλαβαίνει να γράψει πέντε αράδες.

  12. ΜΑΚΗΣ Says:

    ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ. ΑΦΗΝΩ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΣΤΑΜΜΕ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ). ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ?

    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ? Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2004) ΜΕ ΕΝΑ 9% ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ, (ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2004 ΗΤΑΝ 5%Η ΔΙΑΦΟΡΑ)

  13. dimitris Says:

    @ΜΑΚΗΣ
    «ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ»

    Μα αφού είπαμε, δούλευε μέρα και νύχτα για την άριστη εκπροσώπηση της χώρας στο ευρωκοινοβούλιο. Που να βρει χρόνο το κορίτσι. 🙂

    Πέρα από πλάκα, αμφιβάλω αν θα την ξαναδούμε σε οποιαδήποτε σημαντική δημόσια θέση, άσχετα από το ποιος θα εκλεγεί αρχηγός.

    Το σημαντικότερο ηγετικό πρόβλημα του ΓΑΠ είναι η έλλειψη πολιτικού κριτηρίου αλλά και κοινής λογικής στην επιλογή αξιόλογων συνεργατών. Και είναι η πιο βασική ικανότητα που πρέπει να διαθέτει ένας ηγέτης.

  14. Ιωάννης Στρικερόπουλος Says:

    Με τα τριάντα χιλιαρικάκια ευρώ που «καθαρίζει» η Ματσούκα τον μήνα γιατί να μην φοράει και Louis Vuitton; Εξάλλου, μετά απο μια πενταετία δεν θα χρειαστεί να ξαναεργαστεί σε ΟΛΗ της την ζωή. Γιατί λοιπόν να ιδρώνει το αυτί της με τα σχόλια μας ;

  15. Eichmann Says:

    Η Ματσούκα έγινε γνωστή σε όλη τη θητεία της για ενα πράγμα μόνο. Κάποιος πρώην της [ … σβήστηκε…]. Εκτοτε η κυρία κρύφτηκε. Δεν φταίει αυτή. Ο Γιωργάκης ο simpleton φταίει.

  16. dimitris Says:

    @Eichmann
    Μπράβο η Μαρία !
    Και την είχαμε υποτιμήσει.
    Ένα τόσο φωτεινό μυαλό να χάνεται από μια [ … σβήστηκε …]. Με λίγο καλή επικεινωνιακή διαχείριση του σκανδάλου θα μπορούσε να προκαλέσει και συμπάθεια.

  17. margarita Says:

    Δημήτρη ,όσο σε διαβάζω καταλαβαίνω καλύτερα τον τρόπο σκέψης σου.Με είχες παραπλανήσει.Αλλά όσο σε διαβάζω καταλαβαίνω

  18. dimitris Says:

    @margarita
    Βρε Μαργαρίτα, πλάκα κάνω. Είμαι βέβαιος πως έχεις αίσθηση του χιούμορ.

    Ειλικρινά, η προσωπική ζωή της Ματσύκα ελάχιστα με ενδιαφέρει.

    Επί της ουσίας, η κυρία αυτή είναι ένα μεγάλο μηδενικό, αλλά και μια ακόμα απόδειξη της ηγετικής ανεπάρκειας του Γιώργου.

  19. KOSTHS Says:

    TELIKA RE MAGKES TI EIDOUS ANANEWSH THELOUME…
    Gerous de theloume, neous den theloume, oute syndikales theloume oute megaloepistimones…

    to vasiko provlima einai oti i Matsouka mas ftynei sti mouri ena pragma kai mono. OTI SE AYTH TH THESI THA MPOROUSE NA EIMASTE EMEIS, O FILOS MAS, MIA KSDERFH MAS H TELOS PANTWN KAPOIOS DIKOS MAS.

    E! Ti na kanoume einai i Matsouka… Pantws pera apo tin plaka o kathenas krinetai apo tis prakseis tou. To idio tha symvei kai me ti Matsouka.
    Anti omws na petame kakies kai katinies kalytera na koitazoume ti m…. pou mas dernei ws lao… Zitame pragmata kai otan mas ta dwsoun, epidi den perimename pws tha mas ta dinane ta eftelizoume…

    kalytera na sovareytoume….

    AFIERWMWNO STON MAKHS…. (apo poiima tou Manou Eleftheriou)

    …STO VATHOS TO ZILEVOUME AFTO POU REZILEVOUME….

    Hrema MAkis… mou fainetai san na tin ksereis kai den sou xamogelase otan to itheles…..

    blog Matsouka: http://marymatsouka.blogspot.com

  20. dimitris Says:

    @KOSTHS
    Προσωπικά η Ματσούκα μου είναι παγερά αδιάφορη. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευτάίο μηδενικό σ’ αυτή τη χώρα που κατάφερε να επιπλεύσει. Αν κοιτάξουμε γύρω μας η δημόσια ζωή είναι γεμάτη Ματσούκες. Δεν έχω τίποτα με το άτομο, έχω όμως με το Γκούφη που από τη μια μιλάει για αξιοκρατία και πράσιν’ άλογα, κι από την άλλη θα μπορούσε να υπουργοποιήσει και την οικιακή βοηθό του.

  21. maria Says:

    po po kolima..

  22. KOSTHS Says:

    Afto pou me kanei kai aporw me tous Venizelikous einai to oti exoun kolima trello me oles tis epiloges tou Papandreou…
    Giati re file Dimitri o Benny sto deltio typou pou eixe vgalei gia to evrwpsifodeltio tou 2004 eixe xairetisei tin kinisi Papandreou gia ti Matsouka. Psaxto ligo… kai en pasei periptwsi meta apo tetoia itta an den ekane malakies o xontros oloi mazi tou tha pigename…

    Anti na laikizoume as ginoume ligo polites… As papsoume na theloume vouleftades mono tous Tsatsous aftis tis xwras… Apo ti mia de thelete ta tzakia kai apo tin alli sas peirakse i Matsouka…
    Pote tha synelthoume sas laos epitelous. Ksekola Dimitris… Den kserw ti sxesi exei i Matsouka me tis oikiakes voithous, alla emena pou eimai neos anthrwpos oi Tsatsoi den exoun na mou poune tipote. Zimia kanane kai ston Benny pou ton stiriksane… tous Tsatsous tous kserase to systima kai oxi o Papandreou. kai na sou pw kai kati akoma… ta teleftaia xronia pierissotero empistevomai tis oikiakes voithous kai kathe ergazomeno para ta maniokathliptika ramolimenta pou theloun na paiksoun rolo s afti ti xwra estw kai me to ena podari sto lakko…

    Min ypotimas tis oikiakes voithous… kalitera na exeis empatheia me tous Tsatsous para me tis ergazomenes kopeles pou ftanoun kapou… Na sou thimisw oti i aristeri ithiki afto prostazei… ektos ki an den milame gia aristera alla gia tin pasokiki deksia tou Benny…

  23. dimitris Says:

    Κατ’ αρχήν φίλε Κωστή δεν είμαι με το Μπένυ. Αν διαβάσεις όλα τα σχόλιά μου σ’ αυτά τα μπλογκς θα δεις ότι δεν είμαι με κανέναν από τους δύο. Αν δε βαρεθώ και κατέβω να ψηφίσω στις 11/11 θα ψηφίσω Σκανδαλίδη. Οπότε το τι είπε και τι δεν είπε ο χοντρός με αφήνει αδιάφορο.

    Με τις οικιακές βοηθούς δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αντίθετα πιστεύω ότι είναι έντιμες εργαζόμενες, και δεν θα είχα καμιά απολύτως αντίρρηση αν έβαζαν υποψηφιότητα. Θα ήταν σίγουρα πολύ πιο αξιόλογες επιλογές από την κυρία Ματσούκα η οποία εξελέγη όχι με σταυρό αλλά με λίστα, χάρη στην εύνοια του προέδρου. Κι όσο για το «εργαζόμενη κοπέλα», διορίστηκε επί ΠΑΣΟΚ σε δημόσιο οργανισμό όπου ο μπαμπάς της είναι αρχισυνδικαλιστής, και στον οποίο οφείλει όλη τη «συνδικαλιστική» της σταδιοδρομία. Φοβερές ικανότητες αυτό το κορίτσι.

    Η αναφορά μου έχει σχέση με την ελληνική ιστορία αρκετά χρόνια πίσω, όταν ο τότε κληρονομικός μονάρχης μπορούσε να διορίσει πρωθυπουργό ακόμα και τον κηπουρό του. Έτσι και σήμερα ο ΓΑΠ θεωρεί το ΠΑΣΟΚ τσιφλίκι του παππού του. Και φυσικά καλά κάνει, εφόσον υπάρχουν κορόιδα που τον ψηφίζουνε.

    Όπως βλέπεις δεν είμαι εγώ κολλημένος με τη Ματσούκα, εσείς είσαστε κολλημένοι με το Γκούφη. Γιατί πέρα από γηραιούς πολιτικούς και λολίτες μοντέλες, πιστεύω πως υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι σ’ αυτή τη χώρα.

  24. maria Says:

    poios esu?

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!

  25. dimitris Says:

    Η Ματσούκα εκτός οργάνων !!
    Τέτοιο στέλεχος και πηγαίνει αναξιοποίητο. Γιώργο τι συμβαίνει? Η επικεφαλής του ευρωψηφοδέλτιου, εντελώς εξαφνισμένη?

    Ξέρω, δουλεύει σκληρά για την εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή, αλλά τέτοιος πνευματικός ογκόλιθος να είναι έτσι παραγκωνισμένος?

    Φυσικά την εκπληρώνει επάξια ο άλλος πνευματικός μας ογκόλιθος, η Φώφη, αλλά η Ματσούκα είναι εθνικό κεφάλαιο, πως να το κάνουμε.

    Μαρία γιατί δεν διαμαρτύρεσαι?

  26. Λυκούργος Says:

    Μην κατηγορούμε τον «Πρόεδρο». ¨εκανε καλά που βοήθησε να αποκατασταθεί το κορίτσι. Ατυχία όμως, τον Χατζηνικολάου μας τον πρόλαβε άλλη Μαράκι…
    Βαθμός -6 (λόγω εμφάνισης)

  27. George Says:

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για γκομενάρα.Όλα τα άλλα πραγματικά αδιάφορα…
    Άλλωστε λίγοι είναι οι βουλευτές που αξίζουν πραγματικά τον τίτλο τους και προσπαθούν για κάτι καλό,διότι αν επικρατήσει τάξη και σοβαρότητα σε αυτή τη χώρα,τότε θα πρέπει να αυτοκαταργηθούν…

  28. dimitris Says:

    @George
    Εφόσον το κριτήριο του ΓΑΠ ήταν το «γκομενάρα» (που αυτό τελικά ήταν) τότε διαμαρτύρομαι έντονα γιατί επελέγη η κυρία Ματσούκα αντί της πολύ πιο γκομενάρας δεσποινίδας Σούλας που είναι κομμώτρια στη γειτονιά μου κι είναι και πολύ καλό κι εργατικό κορίτσι..

    Και ρωτάω λοιπόν. Γιατί δεν έγιναν τα σχετικά καλλιστεία ώστε η επιλογή του Ευρωψηφοδέλτιου να είναι αντικειμενική και αξιοκρατική? Που είναι η συμμετοχική δημοκρατία?

  29. ΜΑΚΗΣ Says:

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΑ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΔΙΑΦΩΝΩ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΜΕΤΡΙΑ ΜΠΟΓΙΑΝΤΙΣΜΕΝΗ ΚΥΡΑΤΣΑ ΜΕ ΤΑ LUIS VUITON.

    Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΤΣΙΚΑ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΜΑΟ-ΜΑΟ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΑΦΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟ «ΑΙΣΘΗΜΑ» ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΚΑΡΑΜΙΧΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ. ΟΛΕ, ΟΛΕ

  30. maria Says:

    maki giati epanalambaneis to sxolio sou?

  31. Νecton Says:

    Συγγνώμη παιδιά….dimitri που έχει το κομμωτήριο η δεσποινίδα Σούλα να γίνουμε πελάτες;

  32. κουμπαρος Says:

    μαρακι αστους να λενε

  33. agb Says:

    Ενα απο τα λάθη του Γιώργου

  34. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Says:

    Είναι γκομενάρα και έχει ωραία εμφάνιση. Βαθμός 5

  35. mt Says:

    καλημέρα σε όλους και όλες,

    εν μέρει όλοι έχουν δίκιο, σίγουρα θα μπορούσε να επιλέξει για τις Βρυξέλλες ο ΓΠ έναν πανεπιστημιακού επιπέδου με γνώσεις ευρωπαικού δικαίου, αλλά αυτή η επίθεση στην Ματσούκα χωρίς να γνωρίζει κανείς τι έχει τραβήξει για να δημιουργήσει αυτό το σύλλογο είναι άδικη και ανήθικη.
    Το θεωρείται εύκολο? προσπαθήστε να φτιάξετε ένα σύλλογο σε εταιρεία με ξένα κεφάλαια και θα δείτε τι γλύκα.
    Καθημερινά στο γραφείο του διευθύνοντα με απειλές για απόλυση.
    Κυνηγητώ αλύπητο. Δεν ξέρετε τίποτα.
    Αμ τι άλλο είναι αγωνίστρια, δεν το βάζει κάτω και υπερασπίζεται τους εργαζόμενους.
    Είδα και όλους τους πολιτικούς από τζάκι πόσο μας υπολογίζουν.
    Υπομονή δώστε λίγο χρόνο σε όλους τους νέους να δείξουν το έργο τους.
    Δεν βαρεθήκατε να πληρώνετε τις κηδείες όλων?
    Πληρώνουμε την γεροντική άνοια τους, όλοι οι έλληνες βγαίνουν σε σύνταξη στα 65 και αυτοί γίνονται βουλευτές και μας κυβερνούν.
    ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    Από το να πληρώνω την άνοια και τις κηδείες καλύτερα να γίνονται λάθη από νέους και να έχουν τουλάχιστον το χρόνο να τα διορθώσουν.

  36. κκολοκοτρονις Says:

    ΄τι σου βρικανε εσενα και σε κανανε ευρωβουλευτη.σε στειλανε στις βρυξελλες δεν εκανες τιποτα για τον τοπο σου πηρες καποια εκκατ. ευρω και μας γυρισες κουναμενη και με γαμπρο.κριμα γιατι εξεθεσες ανθρωπους.και ιδικα τον γιωργακη. αντε ρε τσοκαρο παλι στην κοσμοτε να πουλας καμοια συσκευη. ντροπη.

  37. ANTI-ANDROYLAKHS Says:

    Καλά είστε τελειως τυφλοί ;;;;

    Η κοπέλλα κατάλαβε νωρίς τι σημαίνει οικογενειοκρατία, όχι σαν εμας που βγαζουμε γλωσσα στους εκάστοτε κυβερνώντες.

    Αντιγράφω απο το Παρόν Αιτωλοακαρνανίας 30 – 4 – 2010

    Χρυσοχοϊδης και Μαρία Ματσούκα παντρεύονται !!

    Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει το Σάββατο, η πρώην Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τη Λεπενού του Δήμου Στράτου Μαίρη Ματσούκα με τον εκλεκτό της καρδιάς της που δεν είναι άλλος από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

    Η σχέση ψιθυρίζονταν εδώ και καιρό στα πολιτικά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια της Αθήνας αλλά κανείς από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαίωνε κάτι, ούτε βέβαια υπήρχε κάποια κοινή δημόσια συνάντηση που θα επιβεβαίωνε τις σχετικές φήμες.

    Ο πετυχημένος Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και η Μαίρη έκρυβαν καλά το μυστικό τους και αποφάσισαν να το κοινοποιήσουν λίγες μέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το γάμος της χρονιάς προαναγγέλει η Εφημερίδα Πρώτο Θέμα η οποία κυκλοφορει λόγω Πρωτομαγίας νωρίτερα.

    4ος ΓΑΜΟΣ ο Χρυσοχοειδης.
    Χωρις πουριτανισμους, αν κυβερνα για την ασφαλεια μας και μας προστατευει (μαζι με τον Βουγια) με την επιπολαιοτητα που κυβερνα την ζωή του οπως και η Δαμανακη, τοτε φοβαμαι πολυ τι (κακο) μπορει να κανει.

    Oυδεν σχολιο περεταίρω μηπως μολυνω και το blog με βλακεια και ηλιθιοτητα.

Σχολιάστε