Ζώης Χρήστος

Λάρισας, ΝΔ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=622

http://www.xzois.gr/

Υφυπουργός Εσωτερικών

15 Σχόλια to “Ζώης Χρήστος”

  1. ak111 Says:

    Σχετικά με τα προβλήματα στη δημόσια διοίκηση και τις προσπάθειες της κυβέρνησης ενάντια στη γραφειοκρατία:

    <>
    Ελευθεροτυπία 07-02-2008.

    Υ.Γ.: Ο βαθμός μεροληψίας της άνω εφημερίδας έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα. Το ίδιο συμβαίνει με τα αστειάκια με τα οποία κλείνουν κάποια άρθρα της, λες και είμαστε τόσο χαζοί που δεν μπορούμε να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.

  2. ak111 Says:

    Λάθος στο άνω post, το επόμενο κείμενο θα έπρεπε να είναι μέσα σε εισαγωγικά:

    Ο νέος υφυπουργός με επείγον έγγραφο-εγκύκλιο, που φέρει ημερομηνία 21 Ιανουαρίου 2008, περιγράφει μια ζοφερή κατάσταση στις δημόσιες υπηρεσίες, όπου πολίτες και υπηρεσίες διαπληκτίζονται ποιος επιτέλους είναι αρμόδιος να βγάλει τα πιστοποιητικά, ζητεί στατιστικά στοιχεία μέχρι τέλος Μαρτίου και απειλεί με πειθαρχικά όσους υπαλλήλους δεν συμμορφωθούν με την αυτεπάγγελτη αναζήτηση των πιστοποιητικών.

  3. Citizen Says:

    kali douleia kanei o nearos!

    bravo tou…

  4. Citizen Says:

    Vathmos: 8,5

    Christara bravo giati ebistevesai neous epistimones na se peritrigyrizoun!
    spanio sta ypourgika kai vouleftika grafeia!

  5. αθινη Says:

    πες αλευρι ο τριανταφυλουδης σε γυρευει………..

  6. Βουκεφάλας Says:

    Αδιάφορος και με ρηχές ιδέες. Της σειράς

  7. ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Says:

    Πολιτικός με ήθος και ευπρέπεια.Πολιτικός ουσίας , αποτελέσματος και οχι της εφήμερης ψηφοθηρίας.Συγχαρητήρια για τον ευπρεπή και έντιμο αγώνα που κάνει για να ξεριζώσει το αρρωστημένο παλαιοκομματικό σύστημα που υπάρχει στη Λάρισα εδώ και χρόνια και προσπαθεί να επιβάλλει πολιτικούς υποτελείς σ΄αυτό. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ !!!!!!!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!!!!!

  8. Θεμης Λαζαριδης Says:

    http://www.e-tipos.com/newsitem?id=58391

    Εύγε!

  9. ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Says:

    ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ. ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ…ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ 28680 ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΕΝΑ …..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ , ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ, ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ………..ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ………ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ…. ΤΩΡΑ……ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….

  10. ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Says:

    Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΕ………….ΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ………..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ……..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ 1996 ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ……
    ΓΕΡΑ…….ΓΕΡΑ…….ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ…..

  11. ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Says:

    ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ………… ΤΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ Σ΄ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟ. ΑΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ, ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ, ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ……..ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ Σ΄ ΕΦΑΓΕ…………. ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ – ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ………..ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΩ …………………………ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ………………….

  12. eirini Says:

    Η Λάρισα έχει βγάλει και μεγάλους πολιτικούς. Ο Ζώης δεν τους φτάνει ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι. Πιστεύω ότι είναι μόνο εικόνα, συνθήματα, μεγάλα λόγια, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και ουσία μηδέν. Θα φανεί στην πορεία το ανύπαρκτο μέγεθος του πολιτικού άνδρα.
    Επιτέλους, θα πρέπει να μάθουμε να ψηφίζουμε πολιτικούς που θα δουλεύουν για το λαό και όχι να δουλεύουν το λαό, να είναι και ρεαλιστές αλλά να έχουν και όραμα για τον τόπο τους και όχι για τα συμφέροντά τους. Η Ν. Δ. ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά γιατί οι οπαδοί της στήριξαν πολλούς ανάξιους, και όχι εξαιτίας του χρόνου των εκλογών. Υπάρχουν ευθύνες ψηλά αλλά υπάρχουν ευθύνες και στη βάση. Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε δυνατή παράταξη και για να έχουμε δυνατό κόμμα.
    Διαβάζοντας παλιότερα σχόλια είδα ότι τον γυρεύει ο Τριανταφυλούδης…. γιατί άραγε? ????????

  13. ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Says:

    Δυστυχώς φίλε Χρήστο οι φόβοι μου βγήκαν αληθινοί. Όλοι η Λάρισα αναρωτιέται πως εσύ ο άμεμπτος, ο ηθικός, ο σοβαρός, ο μετριόφρων πολιτικός, σταμάτησες τη συνεργασία σου με τους ανθρώπους στους οποίους οφείλεις στην κυριολεξία την εκλογή σου και συνεχίζεις να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που τους βρίζει όλος ο Νομός. Δεν μπορώ να φανταστώ πως αντί να επιβραβευθούν οι εργατικοί και οι έντιμοι συνεργάτες σου επιβραβεύθηκαν αυτοί που σε έφτασαν να ιδρώνεις για να εκλεγείς ( κοινώς τα λαμόγια ). Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι φίλοι σου που σε στήριξαν στο ξεκίνημά σου δεν είναι πλέον δίπλα σου…..ή κάνουν ότι είναι δίπλα σου αλλά δεν συμμετέχουν ποτέ ενεργά. Δεν είναι τυχαίο που συνεχίζεις να κρατάς το λαμόγιο που το βρίζει όλος ο νομός και δύο κοριτσάκια που σύμφωνα με τη ρήση φίλου σου μόνο για πωλήτριες στον Κλαουδάτο κάνουν. Δεν είναι τυχαίο που το γραφείο σου έχει γίνει χώρος συνάντησης της οικογένειας του <> και των χαφιέδων του και δεν πατά κανένας αληθινός αγωνιστής. Δεν είναι τυχαίο που όσοι ήταν καθαροί Ζωϊκοί και δεν προσκύνησαν τον περί ου ο λόγος σήμερα έχουν φύγει από δίπλα σου. Μήπως φίλε Χρήστο έχεις εγκλωβιστεί και δεν μπορείς να αποδράσεις από το κελί της εικονικής πραγματικότητας που σε έχει φυλακίσει το επαγγελματικό στέλεχος πολιτικών γραφείων. game over……….ΧΡΉΣΤΟ τα παιχνίδια αλλά και η υπομονή μας τελείωσε . Αυτός θα συνταξιοδοτηθεί αλλά και εσένα θα σε βγάλει στην σύνταξη από την πολιτική. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…….GAME OVER….

  14. ΔΕΞΙΟΣ Says:

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΞΕΛΗΞΗ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ. ΠΡΟΔΙΔΗΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑΚΡΙΝΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΣΑΝ ΣΤΥΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΤΡΕΞΑΝ , ΜΑΤΩΣΑΝ, ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!!!!ΟΡΘΟ Ή ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ Η ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΒΗΜΑ 1 ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΒΗΜΑ 2 ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΒΗΜΑ 3 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΑ ΤΗΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΗΜΑ 4 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΝΕΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΛΛΕΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΒΕΒΑΙΑ).ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΑ ΦΡΟΥΡΑ.
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΨΗΦΟΦΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΔΗΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Ή ΚΑΙ ΣΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!)

  15. ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Says:

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΙΤΣΟ?……..ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?……….Τι έγινε χάθηκες εσύ, έκλεισες και το γραφείο σου?Τρίτη απόγευμα, Πέμπτη απόγευμα, Σάββατο πρωί, κλειστά. Μπακάλικο το κατήντησαν, λειτουργεί σύμφωνα με το πρόγραμμα των καταστημάτων……..Πού είναι οι φίλοι σου που σε στήριξαν και σε ανέδειξαν όταν στο Νομό δεν σε γνώριζε σχεδόν κανένας και κάποιοι όψιμοι φίλοι σου σε χαρακτήριζαν παιδάκι και γαμπρό. Πόσο ψωνίστηκες ρε μεγάλε, που έβαλες τη γραμματέα σου να τους καλέσει τηλεφωνικά στη βάφτιση του παιδιού σου και να τους ζητήσει να περάσουν απο το γραφείο οι ίδιοι για να πάρουν το προσκλητήριο. Μεγάλωσες τόσο ρε φίλε Χρήστο που δεν είχες το χρόνο για να κάνεις έστω ένα τηλέφωνο για να τους καλέσεις αυτούς τους 5 – 10 φίλους σου που τους αποκαλούσες αδελφούς και αυτοί πάντα έβρισκαν χρόνο για να σε στηρίξουν. Και το αποκορύφωμα, ο Ρασπουτογιανούλιν ο άνθρωπος που έβριζε και βρίζει καθημερινά την οικογένεια σου,ο διευθυντής του γραφείου σου, τους διέβαλε όλους αυτούς τους φίλους σου λέγοντας ότι δεν καταδεχθήκαμε να περάσουμε να πάρουμε το προσκλητήριο. Περάσαμε σεξογεροξεκούτη αλλά το γραφείο ήταν κλειστό. Γιατί τα κατάφερες έτσι ρε Χρήστο και μας έδιωξες τόσο μακρυά σου…….. Ίσως γιατί πιστεύεις ότι οι εκλογές είναι μακρυά και όταν θα πλησιάσουν θα βρείς τρόπο για να μας φέρεις πίσω…………………….Πάνε αυτά……Το ξέρουμε ότι θα μας χρειαστείς γιατί ο επαγγελματίας που έχεις δίπλα σου σε όλες τις προεκλογικές περιόδους κλίνεται στο γραφείο του και δεν κάνει τίποτα γιατί δεν έχει κανένα δίπλα του και τον Βρίζουν όλοι στο Νομό. Να σου θυμίσω……Τεράρτη πρίν τις εκλογές του 2000 που δεν είχε μοιραστεί όυτε ένα ψηφοδέλτιο στα χωριά και μας παρακαλούσες να το αναλάβουμε και το κάναμε γιατί ο κύριος διευθυντής τα είχε κάνει σαλάτα……Θές να σου θυμίσω κι άλλα….όχι τώρα, σιγά σιγά για να μας θυμάσαι να μη μας ξεχνάς….. Μέχρι τώρα νόμιζες ότι βρίζει όλος ο Νομός αυτόν και δεν παίρνουν εσένα τα σκάγια , τώρα όμως όλοι βρίζουν εσένα γιατί τον κρατάς δίπλα σου και πολλοί πλέον θεωρούν ότι δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά γιατί θα το πληρώσεις ακριβά……………..Είσαι ελεγχόμενός του….έτσι λένε … Πίστεψε με όλοι μας θεωρούμε ότι μας πούλησες , βολεύτηκες, και έγινες ένα με τον περι ού ο λόγος. Αλλά θα μου πείς ανέχεσαι να σου βρίζει τους ανθρώπους που σε έφεραν στον κόσμο και θα στενοχωρηθείς για μας…….Κρίμα Φίλε….Κρίμα

Σχολιάστε