Αράπογλου Χρύσα

Α’ Θεσσαλονίκης, ΠΑΣΟΚ

http://www.arapoglou.gr/

18 Σχόλια to “Αράπογλου Χρύσα”

  1. Kirk Says:

    Σπίτι της.

  2. Ανεμος Says:

    0

  3. mat Says:

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ !
    ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980!
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!

  4. despina Says:

    Άαααασχετο, αλλά κάπου έπρεπε να το πώ (βλέπω γυναίκα, έχει εμπλακεί και με την αυτοδιοίκηση, ..είδα πόρτα και μπήκα)
    Άαααααχετο, αλλά αντί αυτήν τη στιγμή το Πασοκ να ασχολείτε με άααααλλα, μπροστινά και προχωρημένα πράματα, κάθετε κι ασχολείτο με την Φώφη.
    Κι εχει υποπέσει στο μέγα σφάλμα να τα βάζει -και να βάζει τους δικούς του να τα βάζουν- με τους θεσμούς και την δικαιοσύνη(!!) και να μας θυμίζουν την εποχή των γαλάζιων και των πράσινων καφενείων και να χωρίζουν το λαό στα δυό….
    Μέγα σφάλμα…. (πότε αλήθεια αναμένεται να τελειώσει η κλάψα με την Φώφη μπας και πάμε κανα βήμα παρακάτω;;;;;)

  5. sam Says:

    Γνήσιο προιόν της μεταχουντικής Ελλάδας: τα πάντα είναι μία κακοφτιαγμένη διαφήμηση… 0

  6. margarita Says:

    δεν την πάω μία.Ξύλινος λόγος,παγωμένο βλέμμα,ξυνίλα.Κάτι τέτοιες παρουσίες κάνουν κακό στο Πασόκ

  7. GINA Says:

    ΔΙΑΦΩΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ.

  8. κκολοκοτρονις Says:

    ολο ξυνιλα και κακια.αντε ρε τσουπα μου στο σπιτι σου μου γυριζεις τα εντερα

  9. Λεωνίδας Says:

    Πολύ «στημένη». Πολύ «δήθεν».

  10. pro Says:

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_19/11/2009_361914
    166,000€ για κάθε απολυμένο της ΒΦΛ στη Θεσσαλονίκη δίνει το γαλαντόμο (πλην χρεωκοπημένο) δημόσιο και η κ Αράπογλου τα βρίσκει λίγα. Το γιατί όλοι οι άλλοι απολυμένοι τούτης της χώρας πρέπει να βολεύονται με τη νόμιμη αποζημίωση και το επίδομα του ΟΑΕΔ και τούτοι δω της ΒΦΛ πρέπει να παίρνουν 166,000 κάποιος θα πρέπει να μας το εξηγήσει. Εμένα για προνομιακή μεταχείρηση ρουσφετολογικού χαρακτήρα μου φαίνεται, πάντως. Κρίμα γιατί αλλιώς ξεκίνησαν. Για την Αράπογλου το μόνο που θα γράψω είναι άυτό:Ντροπή της. Η υποκριτική της ευαισθησία βγάζει μάτι. Βαθμός 0

  11. pagonikos Says:

    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΜΕΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΝΗΚΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ.ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ .

  12. pro Says:

    Και λίγα γράφεις pagonikos. Τέτοια ογκόλιθος της πολιτικής και να την χαραμίσετε στη Δημαρχεία; Κρίμα δεν θα ‘ναι; Τέτοιοι τιτάνες της πολιτικής μας ζωής αξίζουν τη κεντρική πολιτική σκηνή και μάλιστα να πρωταγωνιστούν.
    Παρεμπιπτόντως, έχει εξαφανισεί και από τα κανάλια. Μου ‘χει λείψει η τσιρίδα της και η τάση της να μην αφήνει κανένα να μιλήσει δίχως να τον διακόψει. Χρύσα Αράπογλου, τα πρωινάδικα και τα talk shows δεν είναι ίδια χωρίς εσένα. Γύρνα πίσω.

  13. pagonikos Says:

    ΦΙΛΕ PRO ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ .ΓΙΑ ΟΛΑ Τ»ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ.ΕΓΩ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.ΑΠ»ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ .ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ.

  14. ΑΡΚΑΣ Says:

    pagonikos λέει:
    Φεβρουαρίου 1, 2010 σε 1:16 πμ

    Καλά ή στο γραφείο της δουλεύεις ή είσαι τυφλός με πολύ χονδρές ωτοασπίδες!

  15. ΔΗΜΗΤΡΑ Says:

    ΑΛΛΟ ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ.
    ΜΗΝ ΤΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ !!!
    Η κ. ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Η κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΩΦΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ. ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ.
    ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ…..ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΩΣ ΚΑΙ 4-10-2009

  16. ΕΦΗ Says:

    Επειδή τυγχάνω απολυμένη από το εργοστάσιο λιπασμάτων ΒΦΛ Θεσσαλονίκης θα ήθελα να απαντήσω στον ΡRO στα όσα ανακριβή σχόλια έκανε για το πόσο στοιχίζει ο κάθε εργαζόμενος στο ελληνικό δημόσιο. Πολύ λιγότερα από αυτά που λέει και να είναι σίγουρος ότι το κράτος δεν μας τα έδωσε τυχαία μια και υπήρχαν σοβαρές ευθύνες από τη μεριά του για το κλείσιμο του.Οσον αφορά την κα Χρύσα Αράπογλου επειδή οι πολιτικοί δεν κρίνονται στα παράθυρα των καναλιών αλλά στους «δρόμους» στην πράξη η προαναφερθήσα ήταν από τις ελάχιστες που μας βοήθησε τόσο με την φυσική της παρουσία σε όλες τις πορείες που κάναμε όσο και μέσα στην βουλή με σειρά επερωτήσεων

  17. pro Says:

    @ΕΦΗ
    Τα στοιχεία δεν είναι δικά μου αλλά της εφημερίδας. Ακόμη δεν κατάφερα να γίνω αρθρογράφος της Καθημερινής.
    Αφού όμως τα στοιχεία της εφημερίδας είναι αναληθή γιατί δεν μας γράφεις εσύ τα δικά σου πραγματικά στοιχεία;
    Σχετικά με τις ευθύνες του κράτους για το κλείσιμο του εργοστασίου, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι αυτό που οδήγησε στη χρεοκοπία του εργοστασίου όπως έχει οδηγήσει στη χρεοκοπία το σύνολο σχεδόν των ΔΕΚΟ και την οικονομία στο σύνολό της. Όπως όμως δεν ευθύνεστε εσείς για το κλείσιμο του εργοστασίου έτσι δεν ευθύνονται και οι απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα που απολύονται καθημερινά και για αποζημίωση εισπράττουν το πενιχρό επίδομα του ΟΑΕΔ. (Πολύ περισσότερο δεν ευθύνονται όλοι αυτοί που κλήθηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό δίχως να το γνωρίζουν) Γιατί οι απολυμένοι των ΔΕΚΟ θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προνομιακό τρόπο και όχι με αυτόν των υπολοίπων; Ή είμαστε υπέρ της ισότητας και της ισονομίας ή όχι.
    Το να διεκδικεί ένας πολιτικός ξεχωριστά προνόμια για ομάδα εργαζομένων ή απολυμένων συνιστά προδήλως λαϊκίστικη και πολιτικάντικη συμπεριφορά και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Τώρα αν εσύ το θεωρείς ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, τότε πάω πάσο. Απλώς θα περίμενα πειστικότερη επιχειρηματολογία.

  18. Pasokatzhs Says:

    3+ χρόνια πέρασαν από τότε που η «despina» έκανε αυτό το σχόλιο για τις γυναίκες πολιτικούς και ειδικά για αυτές που ασχολούνται με τα τοπικά. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη, πάντως, στην υπόλοιπη Ελλάδα πολλές γυναίκες διαπρέπουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.
    Όσο για τη Χρύσα, έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρή πολιτικός.

Σχολιάστε