Παπαθανασίου Ιωάννης

Β΄Αθηνών ΝΔ

Υφυπουργός Ανάπτυξης

http://www.papathanassiou.gr/

Περίληψη 12 σχολίων:

Μέσος όρος 5 βαθμών: 4.0

90 Σχόλια to “Παπαθανασίου Ιωάννης”

  1. maria Says:

    xepoulane akoma 5% tou ote

  2. Παράγκας Says:

    Εν τω μεταξύ στην Α.Π.Α.Κ.Τ.Υ. των 1.000.000 Δημοσίων Υπαλλήλων, του 282.000.000.000 δις (!!!) Χρέος (που ανεβαίνει)…του Α.Σ.Ε.Π. που Κ.Σ.Ε.Π.επεσε…
    *************************************
    κε Παπαθανασίου, αυτές είναι το 10% περικοπές προσλήψεων;;;(αν δεν ήταν, πόσο θα έφθαναν;;;!!!!)…..

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=37&artId=4523059

  3. Παράγκας Says:

    «»»Το αυτονόητο επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά η Morgan Stanley η οποία, σε πρόσφατη έκθεσή της, με ημερομηνία 18 Ιουνίου, θεωρεί ότι η ύφεση της ελληνικής οικονομίας θα είναι της τάξης του -0,8%.

    Ο οίκος σημειώνει ότι η ελληνική οικονομία μάλλον δεν θα αποφύγει την ύφεση φέτος για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει από το 2010, με ρυθμούς ανάπτυξης 1,3%. «»»
    *****************************
    «Παντρεύονται” αυτά τα δύο (Ύφεση και Προσλήψεις στο Δημόσιο);;;…”Παντρεύονται” με “κουμπάρα” την Ψήφο!!!……

  4. Παράγκας Says:

    Eν τω μεταξύ επί της ευκαιρίας του Νέου Μουσείου Ακροπόλεως, οι Βρετανοί θα «πληρώσουν» για την κλοπή των Μαρμάρων και ….
    οι Α.Π.Α.Κ.Τ.Υ.ώτες, Α.Π.Α.Κ.Τ.Υ. ώτισες και Α.Π.Α.Κ.Τ.Υ. ώπουλα, θα «πληρώσουν» Το «Μάρμαρο» της €- εκλογικής και εσωκομματικής διαφοράς με «Προσλήψεις» και «φωτογραφικές» προσλήψεις στο χρεωμένο Δημόσιο….

  5. Παράγκας Says:

    περί παραγωγικού εργατικού Πληθυσμού….

    «»Οι δημόσιοι υπάλληλοι με αριθμούς

    700.000 περίπου είναι στο σύνολό τους οι υπάλληλοι που απασχολούνται στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

    110.000 είναι οι εργαζόμενοι που απασχολούνται με συμβάσεις αορίστου χρόνου στο στενό δημόσιο τομέα.

    200.000 είναι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στο στενό δημόσιο τομέα, περισσότεροι εκ των οποίων είναι στην Αυτοδιοίκηση.
    (σχόλιο δικό μου: «φωτογραφικά» θα τακτοποιηθούν)….

    1 πρόσληψη για κάθε 3 συνταξιοδοτήσεις είναι πλέον η αναλογία που ισχύει στο Δημόσιο, για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση. «»

    Από σημερινό «Ελ.Τύπο»

  6. Παράγκας Says:

    Φανταστείτε τι Τα-μείον υπάρχει…αλλά και υπερσχεδιασμός(!!!!) Προσλήψεων, στο καταχρεωμένο Δημόσιο!!!!

    http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=56594

  7. Παράγκας Says:

    Τσάμπιονς Λύγμ..(ών)…..

    http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/24/1680700.htm

    Και που να δείτε την τριμηνιαία τώρα πια (από μηνιαία) κατάσταση Ταμείου της Α.Π.Α.Κ.Τ.Υ(ς)…

  8. Παράγκας Says:

    http://www.protothema.gr/content.php?id=36559

    ….και να έχουμε 1.000.000 (και βάλε) ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και χάι Τ.Ε.Κ. «εργαζομένους» στο «ΚΡΑΤΟΣ Α.Ε.»…..

  9. Παράγκας Says:

    Φοροκαταιγίδα…πάνω από την Α.Π.Α.Κ.Τ.Υ. ……
    ****************************************
    Ε, βέβαια….(5 χρόνια, με μια υποτύπωδη ανάπτυξη, αφέθηκε η οικονομία (μήπως για να παρθούν μέτρα που δεν θα μπορούσε να πάρει όλα αυτά τα χρόνια, για να «φθάσει ο κόμπος στο χτένι»;;;;).
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ 1.000.000 (και βάλε) ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και οι προς «φωτογραφική» μονιμο….ποίηση Συμβασιούχοι, που θα επιβαρύνουν υπέρογκα τους Προυπολογισμούς!!!……………….

  10. Παράγκας Says:

    Δεν φθάνει που είναι ξεχασμένοι στην Άγονη Γραμμή…(Σύνορα με Τουρκία)….

    http://www.zougla.gr/news.php?id=48829

  11. Παράγκας Says:

    Αφού λέγατε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πρόβλημα ΚΑΙ στοιχηματίζατε για την Οικονομία(sic) μας, και χαιρόσαστε για το ότι ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ(sic)…
    Τι…συνέβει τώρα;;;;…

  12. Παράγκας Says:

    Βρε σεις πως μας τα «σερβίρετε»;;;;…Άξιοι!!!!!
    Πάμε για αυθαίρετα και ημιυπαιθρίους!!!.
    Όλα νόμιμα!!!!!!!!!!!!!

  13. Παράγκας Says:

    Αλλά βέβαια…πως θα πληρωθεί η στρατιά των ήδη ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και αυτών προς μονιμο…ποίηση;;;;;;……….

  14. Necton Says:

    Άρχισαν οι….»χειρουργικές επεμβάσεις’ της μεταρρύθμισης!

    http://troktiko.blogspot.com/2009/06/t_25.html

    «Μην ξεχνάτε όμως, κύριοι, ότι ευρισκόμεθα προ ενός ασθενούς, τον οποίον έχομεν επί της χειρουργικής κλίνης, και τον οποίον εάν ο χειρουργός δεν προσδέση κατά την διάρκειαν της εγχειρήσεως διά της ναρκώσεως επί της χειρουργικής κλίνης, υπάρχει πιθανότης αντί της εγχειρήσεως να του χαρίσει την αποκατάστασιν της υγείας, να τον οδηγήση εις θάνατον».

  15. Παράγκας Says:

    Το καρτοκινητό ρε;;;!!!!!του πιτσιρικά, θα φορολογήσετε;;;;; Ήμαρτον!!!! (Αλλά πως θα πληρωθούν οι ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και οι προγραμματισμένες μονιμο-ποιήσεις;;;;;)….. {Ο πιτσιρικάς ο οποίος (χωρίς να φταίει) χρωστά μόλις γεννηθεί στο elladistan 30.000,00 € !!!…..}

  16. Γιώργος Says:

    Προκειται για τον μεγαλυτερο οικονομολογο ολων των εποχων .Ποιος Γκαλμπρειθ ,Στιγκλιτς και Ρουμπινι, αυτος δεν παιζεται με τιποτα,εκανε γνωστη τη χωρα μας ,χαρις στα πρωτοτυπα και ανακουφιστικα για τον φτωχο λαο μετρα που πηρε.Το ωραιο ειναι οτι πιστευει στην επανεκλογη του επειδη ειναι Υπυργος Εθν. Οικονομιας.Μεγαλε θα φας μεγαλο μαυρισμα (οχι απο τον ηλιο ) αλλα απο τους ψηφοφορους.Μην βρισκεις αλλοθι για την οικονομια που παραλαβατε απο τους προηγουμενους γιατι κυβερνατε την χωρα 6 χρονια.Ελα στο φροντιστηριο να σου κανουμε μαθηματα μακρο και μικροοικονομιας.

  17. Γιώργος Says:

    Οσο θα μας βαζεις να πληρωνουμε αδικα φορους επι φορων ,τοσο ανικανε
    υπουργε εθνικης οικονομιας , θα ψαχνεις να βρεις τον ψηφο σου στις επομενες εκλογες.Βεβαια εσυ δεν εχεις αναγκη χρηματων αλλα εμεις τι θα κανουμε ?
    Η προταση μου ειναι να πας να ασχοληθεις με τις φορολογικες δηλωσεις του μπαρμπα γιωργου που σε διορισε υπουργο αλλα και αυτες εισαι ανικανος να τις συμοληρωσεις.

  18. Necton Says:

    ΓΙΑΤΙ;;;;;;;
    http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_6813.html
    Δεν πιστεύω να έχει να κάνει με τις αντιρρήσεις του ΣτΕ για τακτοποίησεις ημιυπαιθρίων, αυθαιρέτων κλπ, κλπ…..

  19. Γιώργος Says:

    Ασφαλως και δεν εχει να κανει με τακτοποιησεις αυθαιρετων κλπ. Παμε παρακατω
    Κυριε Παπαθανασιου εγω και η συζυγος μου ειμαστε μισθωτοι (αρα δεν μπορουμε να κρυψουμε απολυτως τιποτα) και μας ηλθε να πληρωσουμε οφειλομενη εκτακτη εισφορα.Θα σε παρακαλουσα στα προς αποστολη εντυπα να μην αναφερεις την λεξη οφειλομενη εκτακτη εισφορα αλλα μονο εκτακτη εισφορα, και θα συμπληρωνα εγω για να βοηθησουμε τα οικονομικα του κρατους λογω της παγκοσμιας οικονομικης κρισης,αν και την κριση την δημιουργησατε εσεις του οικονομικου επιτελειου οι οποιοι φροντησατε να διαλυσετε τους εισπρακτικους μηχανισμους του κρατους.Καλο θα ειναι κυριε Παπαθανασιου να τα παρετε απο τους εχοντες και κατεχοντες δηλαδη οπως εσυ κυριε Υπουργε.
    Αληθεια σαν ιδιοκτητης καταστηματος κιγκαλεριας τι φορους πληρωνατε?
    Θα ηθελα πολυ να μας τα γνωριζατε ολα αυτα.Θα φας μαυρο στις εκλογες.

  20. Παράγκας Says:

    τι λε ρε Γιώργο, σοβαρά;;;……
    …και Θα έχω τον πιτσιρικά να στέλνει μηνύματα στα κοριτσάκια και τούμπαλιν και να κορτάρει χωρίς να πληρώσει-βοηθήσει το «Κράτος α.ε.»;;;; ή τον απόμαχο Παππού-Γιαγιά, που την ώρα ανάγκης ή να ακούσει μια φωνή και να θέλει να μιλήσει με κάποιον;;;;;;;……
    Ποιος θα πληρώσει τα κηφηναριά;;;;;;;………..

  21. Παράγκας Says:

    Εν τω μεταξύ στην Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ. το 2009 μ.Χριστόν….

    Μετά τα Υδροπλάνα…»αεροπλάνο» και οι πετρελαιοεταιρείες…

    http://www.capital.gr/News.asp?id=770353

    …αντί να μελετήσουν όλες τις πτυχές της φυγής (περιβαλλοντικές, οικονομικές, κοινωνικές κ.ο.κ)…..

  22. Παράγκας Says:

    Εν τω μεταξύ στην Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ. , Νοέμβριος 2008.

    «Πόσο κρατικό δανεισμό αντέχουμε;
    Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε στο διεθνές οικονομικό στερέωμα, η κυβέρνηση σχεδιάζει να δανεισθεί 43 δισ. ευρώ το επόμενο έτος, όσα δηλαδή και εφέτος. Τι και αν το spread που πρέπει να πληρώνουμε ως χώρα για το δημόσιο δανεισμό μας, κινείται μεταξύ των 150 και 170 μονάδων βάσης;

    Να σημειωθεί ότι, όταν το spread για το δανεισμό της χρεοκοπημένης πλέον τράπεζας των ΗΠΑ, Fannie Mae, έφτασε στο 40-50, παρενέβη το αμερικανικό Δημόσιο για να τη στηρίξει. Εμείς με το 170 δεν φοβόμαστε τίποτε; Επιτέλους τι πρέπει να γίνει για να καταλάβει το ελληνικό κράτος, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ξοδεύει περισσότερα από τα εισοδήματά του;

    Μάλιστα εκεί που έχουν φθάσει τα πράγματα, αν το ελληνικό Δημόσιο επιχειρήσει να ασκήσει το κυριαρχικό δικαίωμά του, να υποχρεώσει δηλαδή την κοινωνία σε εκχώρηση περισσότερων πόρων, θα εισπράξει μάλλον άρνηση ή αδυναμία.

    Επιπλέον να σημειώσουμε ότι είναι πολύ πιθανό ο προγραμματιζόμενος δανεισμός των 43 δισ. ευρώ για τον επόμενο χρόνο, μάλλον να μην επαρκέσει. Το ίδιο συνέβη και φέτος, οπότε ο σχεδιασμός ήταν μέχρι 35 δισ. και έφθασε στα 43 δισ. ευρώ.

    Δυστυχώς, ο δημόσιος δανεισμός δεν αφορά μόνο την ανακύκλωση των παλιών χρεών, αλλά καλύπτει και τρέχοντα ελλείμματα. Και τούτο χωρίς να αναφέρουμε τίποτε για τις «μαύρες» τρύπες των νοσοκομείων και των ασφαλιστικών ταμείων, που θα αυξήσουν περαιτέρω τις δανειακές υποχρεώσεις του Δημοσίου. Σε όλα αυτά θα πρέπει δε να προστεθούν και οι εγγυήσεις του ελληνικού κράτους και η ρευστότητα που θα χορηγηθεί στις τράπεζες, μέσω του σχεδίου των 28 δισ. ευρώ, η υλοποίηση του οποίου ξεκινά άμεσα.

    Οσον αφορά τους τόκους, οι οποίοι καταβάλλονται ως τρέχουσα δαπάνη από τον προϋπολογισμό, θα φθάσουν το 2009 στα 12 δισ. ευρώ. Ούτε όλες οι εισπράξεις από τον ΦΠΑ δεν θα αγγίξουν τα 12 δισ. το επόμενο έτος.

    Στην αρχαία Αθήνα όποιος πρότεινε νόμο που ζημίωνε το κράτος, πλήρωνε τη ζημιά από την προσωπική του περιουσία. Αλήθεια, έχουμε κάποια σχέση με αυτούς τους ανθρώπους;»

    (πηγή : Η Ναυτεμπορική, Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008, σελ. 64).

  23. Γιώργος Says:

    Παπαθανασιου ωραια τα λες για τα μπακαλοτεφτερα των ΠΑΣΟΚΩΝ. Για τα μπακαλοτεφτερα της κιγκαλεριας που ειχες δεν μας λες τιποτα ,αλλα τα λενε καποιοι που δουλευαν σε σενα.Επι τελους θα μας πεις κατι η να αρχισουμε να λεμε εμεις ,διοτι φιλε μου αρκετα μας εχεις βαλει να πληρωνουμε.Επειδη ομως ο μισθος σου καλυπτεται τωρα που εισαι βουλευτης ,απο εμας τους Ελληνες φορολογουμενους καλο ειναι να μας πεις και κατι για την κιγκαλερια. Θα επανελθουμε μολις βαλεις νεους φορους.

  24. Παράγκας Says:

    Εν τω μεταξύ στην μεταολυμπιακή Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ. το 2009 μ.Χριστόν…

    «ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ότι η Ελλάδα θα πάρει τον Οκτώβριο μέτρα για το Ασφαλιστικό και την αγορά εργασίας ανέλαβε χθες ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Παπαθανασίου έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς θεωρεί ότι το φορολογικό πακέτο του περασμένου μήνα δεν είναι αρκετό για να διορθώσει τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.»

    …. Το επιτηρούμενο τρέχον Ταμείο της Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ., σε ποια κατάσταση είναι, δεν μάθαμε ακόμα (Από μηνιαία την έκαναν τρίμηνη την δημοσίευση του)…

  25. Παράγκας Says:

    Εν τω μεταξύ στην Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ

    «Πόσο ακριβά πληρώνουμε τις… εκλογές
    Σε βαθύ προβληματισμό μας «έριξε» μία εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομίας που κυκλοφόρησε χθες, και καλεί τους απειράριθμους οργανισμούς του δημόσιου τομέα που χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό, να περιορίσουν τις δαπάνες τους κατά το επόμενο έτος 2010, στα φετινά επίπεδα. Και τούτο στο πλαίσιο σύνταξης του γενικού κρατικού προϋπολογισμού για το επόμενο έτος.

    Κατά πρώτο να ξεκαθαρίσουμε ότι η εγκύκλιος αυτή εμφανίζεται κάθε χρόνο την ίδια εποχή, όπως για παράδειγμα οι… τσούχτρες. Και φυσικά αποτελεί στάνταρ γραφειοκρατική διαδικασία, που βεβαίως δεν επιτελεί κανενός είδους έργο. Εκδίδεται και κυκλοφορεί έτσι επειδή το προβλέπει το… ημερολόγιο. Έχουμε δε την εντύπωση ότι και στη φετινή εκδοχή της, αλλάζουν μόνο οι… ημερομηνίες.

    Διότι αν το περιεχόμενό της είχε την παραμικρή σημασία δεν θα εντέλλονταν όπως κάθε χρόνο τον περιορισμό των δαπανών του επομένου έτους στα φετινά επίπεδα, αλλά θα διέταζε τους παραλήπτες της, να τις περιορίσουν στα επίπεδα του…1980, δηλαδή το έτος όπου ο προϋπολογισμός εκτελέστηκε για τελευταία φορά, όπως είχε ψηφισθεί στη Βουλή.

    Αδυνατούμε να αντιληφθούμε τη λογική, ή μάλλον τον παραλογισμό των δημοσίων οικονομικών όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα. Επιτέλους, δεν έχουν αντιληφθεί οι αποφασίζοντες, ότι η χώρα είναι υπερχρεωμένη λόγω του μόνιμου εκτροχιασμού των δαπανών;

    Όσον αφορά τη δικαιολογία ότι η διεθνής οικονομική κρίση επιβάλλει αύξηση των κρατικών δαπανών για στήριξη της παραγωγής και της απασχόλησης, το επιχείρημα ακούγεται μάλλον σαν κακόγουστο αστείο. Ο λόγος είναι ότι απλούστατα και την περίοδο της ισχυρής ανάπτυξης έως και το 2007, το Δημόσιο βυθιζόταν όλο πιο βαθιά στο χρέος. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, οι βαθμοί ελευθερίας στους χειρισμούς των δημόσιων οικονομικών έχουν μηδενιστεί. Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο τη κακοήθους υπερχρέωσης. Ήδη οι τόκοι του δημόσιου χρέους απορροφούν σχεδόν όλους τους άμεσους φόρους.

    Βέβαια μπορεί να κατηγορηθούμε για αιθεροβάμονες, διότι αν σχεδιάζονται εκλογές το φθινόπωρο, εμείς δείχνουμε να μην έχουμε αντιληφθεί τίποτε. Όμως οι συνεχείς εκλογικοί σχεδιασμοί είναι που μας έχουν φέρει στη σημερινή κατάσταση, με κάθε προεκλογική περίοδο να αρχίζει την επομένη των… εκλογών. »

    Στήλη «Γνώμη»

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2009, σελ. 56

  26. Παράγκας Says:

    ….και αν δεν ακυρώσετε τις -φωτογραφικές- προσλήψεις στο «Κράτος α.ε» και φορείς του «Κράτους α.ε.», από αρχής του 2009….προβλέπω αντί να πάρουμε μέτρα…θα μας «πάρουν τα μέτρα».
    (Αφού θα τα έχει «τινάξει» η ελλαδίτσα)….

  27. Andreas Says:

    Giannis Papathanasiou. Semnos, ergatikos, kai eilikrinis. An eixe topothetithei sto Ypourgeio Oikonomikon noritera tha eixe endexomenos glitosei i xora apo ta deina tis «sofias» tou lamprou kathigiti tou LSE k. Alogoskoufi. O Papathanasiou einai anthropos tis «piatsas». Proerxetai apo tous kyklous tis agoras, kserei pos zei o mesos Ellinas kai den theorei tin koinonika euaisthiti oikonomiki politiki zitima xamilis politikis, opos tin theorouse o megalosximon prokatoxos tou. Os yfypoyrgos anaptyksis pernouse aparatiritos, alla ekane douleia kyrios stin maxi gia katapolemisi tis akriveias. Os ypoyrgos oikonomikon exei na antimetopisei kai tin oikonomiki krisi kai to «George Alogoskoyfis syndrome» pou tinakse ta oikonomika tis xoras ston aera. O Papathanasiou einai diaxeiristis mias kakis dimosionomikis katastasis kai dystyxos gi’ tous polites alla kai gi’ auton ta metra pou tha lavei tha einai epodyna. Kserei omos, toulaxiston, na dinei apantiseis sovares kai tekmiriomenes, ap’ o,ti diapistosa parakolouthontas synenteukseis tou ston typo. 3.

  28. Παράγκας Says:

    Εν τω μεταξύ στην Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ. Andreas….

    «Οι δαπάνες αυξάνονται κατά 18% και τα φορολογικά έσοδα μειώνονται κατά 3,5%. Ή ο κ. Παπαθανασίου δεν μπορεί να πει «όχι» στους συναδέλφους του. Ή οι υπουργοί τον προκαταλαμβάνουν και τον φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων, π.χ., οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων τρέχουν με ρυθμό 30% και οι εργολάβοι πρέπει να πληρωθούν, διαφορετικά αφήνουν δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια, γέφυρες στη μέση για να ταλαιπωρείται και να καταψηφίζει ο κόσμος την κυβέρνηση. Ή κάποιο μυστικό «σινιάλο» έρχεται ψηλότερα από τον φιλότιμο υπουργό και αρχίζουν μονιμοποιήσεις από τον Πρ. Παυλόπουλο, αλλαγές εργασιακών σχέσεων εργαζομένων στο Δημόσιο, προσλήψεις συμβασιούχων και stage και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός. Διότι προσετέθη και οιονεί προεκλογική περίοδος. Σε κάθε, πάντως, περίπτωση, ο κ. Παπαθανασίου όφειλε να γνωρίζει τι τον ανέμενε και να μετρήσει τα «κότσια» του. Διότι οι φορολογούμενοι, που πληρώνουν τους φόρους που τους επιβάλλουν συνεχώς ο ίδιος και η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή, έχουν απαιτήσεις. Και θα θελήσουν να εξασκήσουν τα δικαιώματα που προκύπτουν από αυτές στις εκλογές που έρχονται.
    Κ.Τ.»

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=69075

  29. Παράγκας Says:

    Αν δεν ακυρώσετε τις φωτογραφικές προσλήψεις και μονιμοποιήσεις στο Κράτος Α.Ε. από αρχής 2009, ότι έκτακτες-έκτακτες και χάρμα οφθαλμών εισφορές και να μπουν….πάλι τρύπιο συρτάρι θα έχει το Τα-μείον……

  30. Παράγκας Says:

    Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υώτες, Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υώτισσες και Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υώπουλα…..

    http://www.protothema.gr/content.php?id=40587

  31. Παράγκας Says:

    Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υώτες, Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υώτισσες και Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υώπουλα…..

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=4536760

    παρόλα αυτά, πόσοι προσλήφθηκαν «φωτογραφικά» από αρχής 2009, στο Κράτος Α.Ε;;;;………..

  32. Γιώργος Says:

    Σημερα δεινει ρεστα ο γιαννακης της κιγκαλεριας. Εχει αγριεψει και φοβιζει τον κοσμο στον ΑΝΤΕΝΑ ,τι ειναι αυτος ρε παιδια ? τα εχει παρει στο κρανιο και δεν ξερει τι λεει,νομιζει οτι βρισκεται στην επιχειρηση του. Γιαννακη θα σε στολισουμε ωραια απο ψηφους στην Β Αθηνας.

  33. Γιώργος Says:

    Γιαννακη επειδη μου τι δινεις σημερα στον ΑΝΤΕΝΑ θελω να μας πεις το μεγεθος της φοροδιαφυγεις που εχεις κανει στην επιχειρηση σου και διδαξε μας τους τροπους για να ξερουμε πως εσεις οι μικρο-μεγαλοεπιχειρηματιες κλεβεται το κρατος το οποιο σημερα σε πληρωνει για το υπουργιλικι που προσφερεις.Αντε γεια σου Γιαννακη.

  34. Γιώργος Says:

    Ο Γιαννακης εδωσε ρεστα σημερα στο ΜΕGA .Ρεσιταλ αυθαιρεσιας και ψευδους.Κανει το μαυρο ασπρο και τα μετρα ολα σαν ψιλικατζης.Απολαυστε τον.

  35. zarkon Says:

    Μια φωτογραφία = 1000 λέξεις.

  36. Γιώργος Says:

    Αυτο το απιθανο κοσμημα της Βουλης των Ελληνων ειχε σημερα το θρασος να επιτεθει στον κ. Σαχινιδη για ψευδη στοιχεια που εδωσε η Ελληνικη Κυβερνηση στην ΕΕ για την οικονομια. Ισχυριζεται οτι το ελλειμα
    ειναι 6 % ενω ο κ.Προβοπουλος τον Σεπτεμβριο (διορισθεις απο τον κ.Σουφλια) ειχε ανακοινωσει ελλειμα 10,5 % και βαλε.Κυριε ιδιοκτητη της κιγκαλεριας καλα θα κανεις να μην ψευδεσθε διοτι προφανως ετσι εχεις συνηθισει απο τις φορολογικες σου δηλωσεις. Βεβαια δεν φταις εσυ αλλα ο προκατοχο σου.Λοιπον σαν Ελληνας φορολογουμενος σου λεω να μην ανοιγεις το στομα σου διοτι μακακολογεις ασυστολα. Ολοι οι Ελληνες ξερουν τι εκανες με τα στοιχεια που εδινες και επι πλεον ουδεις αμφιβαλλει για το παιχνιδι που επαιξες εσυ κα ο ο Αλογοσκουφης με την απογραφη του 2004.Επισης ολοι οι υπαλληλοι της ΕΕ γνωριζουν το ποσο γλυφτης ησουν οταν πιγαινες στα συμβουλια των υπουργων οικονομιασ της ΕΕ.
    Αυτα κ.κιγκαλεριε

  37. Αριστειδης Says:

    Κανενας δεν το πιεσε να γινει υπουργος. Κανενας δεν τον πιεσε να πει ψεματα. Υπαρχει και το ‘κυριοι παραιτουμε’. Οι κοινοποιηση παραπλανητικων στοιχοιων στην κοινοτητα μια εβδομαδα πριν τις εκλογες ισοδυναμει με οικονομικο αλλα και πολιτικο εγκλημα κατα της χωρας.

    Οι ΕΕ θελει προσωποποιηση των ευθυνων και φυσικα αυτοι δεν θα ειναι τιποτα κλητηρες της ΕΣΥΕ ουτε του ΥΠΟΙΚ αλλα οι υπουργοι και και το οικονομικο επιτελειο. Πρεπει να κατσει στο σκαμνι αν και ειναι προφανες οτι ειναι και ενοχος.

    Βαθμος 0 + Φυλακη (ουτοπια αυτα στην Ελλαδα).

  38. Παράγκας Says:

    Την ίδια στην Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ.

    http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_5293.html

  39. Παράγκας Says:

    Την ίδια ώρα στην Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ (ήθελα να πω).

  40. zarkon Says:

    Στο καιρό του Μεγάλου Πολέμου ο Στάλιν όταν συναντούσε τον υπουργό της αεροπορίας του έλεγε – ακόμα δεν σε έβαλα φυλακή . (Τελικά τον έχωσε).
    ‘Οταν τον βλέπω στο γυαλί αναρωτιέμαι και εγώ (που είναι ακόμα έξω )
    όταν μιλάει κιόλας εκπλήσσομαι.
    Μπορεί να τον ρωτήσει κανείς πως τα καταφέρνει .

Σχολιάστε