Αυγενάκης Ελευθέριος

Ηρακλείου, ΝΔ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=851

11 Σχόλια to “Αυγενάκης Ελευθέριος”

  1. Stazybο Hοrn Says:

    Λαμπρός επιστήμων, φροντίζει εκτός των άλλων τα της έρευνας και παιδείας στη χώρα μας, καθώς και τα των δίσκων

  2. Κάποιος Says:

    Τυχαίνει να έχω ακούσει κάποια πράγματα για το ποιόν του, και από όσο ξέρω είναι από τα πολύ καλά και ανοδικά λαμογάκια του πολιτικού σκηνικού. Ήξερε να αναμειγνύεται σε πολλά και να φροντίζει να φαίνεται ότι και αν έκανε, ακόμα και αν αυτό είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ. Πολύ, μα πάρα πολύ του «φαίνεσθαι» και ελάχιστα του «πράττειν». Η εταιρεία που είχε την έχει ακόμα παρά το ασυμβίβαστο? Ή την έδωσε σε κανά αδελφό του ή άλλο συγγενικό του πρόσωπο (για να μην φαίνεται ως συνήθως ο ίδιος ο βουλευτής) ?

  3. Stefanos Says:

    Τον έχω δει στο Ηράκλειο όπου εκλέγεται να παρκάρει (με τον σωματοφύλακα οδηγό) ένα τερατώδες 4×4 πάνω στα πεζοδρόμια και να περνάει με κόκκινο. Λεπτομέρεια, αλλά κάτι λέει. Από πολιτικό λόγο, κενότητα.

  4. Kalliasus Says:

    ήθος 0
    επίπεδο 0
    αποτελεσματικότητα 0,5
    όραμα 0

  5. ARTEMHS Says:

    Ma se ola miden re Kalliasou, stin epikoinwnia kai stis dimosies sxeseis mono 5????????????

  6. Kalliasus Says:

    @ARTEMHS

    Εσύ τί είσαι, βαθμοθήρας του Αυγενάκη;

  7. Alikiviadis Says:

    http://fimotro.blogspot.com/2010/01/blog-post_7974.html

  8. Παράγκας Says:

    Εν τω μεταξύ στην Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ.

    (…)»Δίδοντας ενδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν από την πολύμηνη και αναλυτική αυτή έρευνα σημείωσε κάποια βασικά δεδομένα που είναι χαρακτηριστικά για το μέγεθος και τη λειτουργία του κράτους στο Ηράκλειο. Ειδικότερα, ανέφερε ότι «στο νομό Ηρακλείου, οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πάνω από 16.000 και πρόσθεσε μάλιστα ότι «συνολικά λειτουργούν στο Ηράκλειο 102 αποκεντρωμένες υπηρεσίες, δομές και εποπτευόμενοι φορείς των Υπουργείων». Επιπροσθέτως, σημείωσε ότι «το κόστος λειτουργίας και συντήρησης των 26 Δήμων του νομού μας είναι σχεδόν διπλάσιο από ότι καταφέρνουν να δαπανήσουν για κοινωφελή έργα και έργα υπέρ του κοινωνικού συνόλου»(…)

    http://www.avgenakis.gr/press/844479.html

  9. Παράγκας Says:

    Επίσης….

    (…)Εκθέτοντας τις απόψεις του σχετικά με τις παθογένειες του δημοσίου τομέα, ανέφερε ότι όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 20-25 ετών με κάποιες έχουν λιγότερη και κάποιες περισσότερη ευθύνη και χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «Καταφέραμε να διογκώσουμε το κράτος, Καταφέραμε να γιγαντώσουμε απαρχαιωμένες και πεισματικά αμετακίνητες δομές, Δημιουργήσαμε κομματισμό και πελατειακές σχέσεις, Ενισχύσαμε τη συντεχνιακή λογική ορισμένων συνδικαλιστών, Προκαλέσαμε τον κατακερματισμό των υπηρεσιών με λανθασμένες αποφάσεις και μπρος στην αγωνία κάποιων Υπουργών να αφήσουν έργο, Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αλληλεπικαλύψεις και σύγχυση των αρμοδιοτήτων, Τροφοδοτήσαμε την απουσία σύγχρονου πνεύματος και μεθόδων διοίκησης και management, Καταφέραμε να ενισχύσουμε την αδιαφάνεια και τη διαφθορά, Και τέλος, συμβάλαμε τα μέγιστα στην επανάπαυση όλων σε καθεστώτα μονιμότητας»(…)

    http://www.avgenakis.gr/press/844479.html

  10. ΦΙΛΟΣ Says:

    Πρώτη φορά ακούω -Στηρίζω τη Ντόρα αλλά να μη διαγραφώ και από τη ΝΔ.
    Όλοι γνωρίζομε την κόντρα Μητσοτάκη – Σαμαρά
    Να γνωρίσομε και αυτούς που συντηρούν το κατεστημένο
    ΚΑΡΑΜΑΛΕΪΚΟ – ΠΠΑΠΑΝΤΡΕΪΚΟ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ
    ΈΛΕΟΣ !!!!!!!!!!
    ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΙΑ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ……………….

  11. Ανδρέας Says:

    Πόσα χρόνια είναι βουλευτής ο κ. Αυγενάκης; Εδώ και 3 χρόνια. Ακούσατε εσείς να δώσει συνέντευξη για φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον τόπο σε πανελλαδικής εμβέλειας μέσα όλα αυτά τα χρόνια; Εγώ πάντως όχι. Τις τελευταίες μέρες έγινε «παραθυράτος» βουλευτής. Περιφερόταν από ραδιοφωνικό σταθμό σε τηλεοπτικό, έκανε υποδείξεις στον πρόεδρο του κόμματός του, του έκανε συστάσεις δημοσίως, εξαπέλυε χαρακτηρισμούς για το κόμμα του, και ερωτοτροπούσε πολιτικά με την Ντόρα. Μετά από όλα αυτά ανέμενε κανείς ότι θα παρέμενε στη ΝΔ; Αν δεν τον διέγραφε ο Σαμαράς θα αναγκαζόταν να φύγει από μόνος του. Ο κ. Αυγενάκης προκάλεσε ο ίδιος τη διαγραφή του. Και την προκάλεσε γιατί ήθελε να φύγει. Ξέρει ότι αν δεν συνταχθεί με την Μπακογιάννη το πολιτικό του μέλλον στην Κρήτη είναι αβέβαιο. Αυτό το κατάλαβε και ο άλλος εκ Κρήτης ορμώμενος βουλευτής, Χ. Μαρκογιαννάκης. Και την «έκανε». Τα περί αποστασίας μπορεί να ακούγονται μελοδραματικά σενάρια, τα οποία εξυφαίνονται απο τη Ρηγίλλης, αλλά ως ένα βαθμό αποτυπώνουν το πραγματικό κλίμα στην ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη. Η Ντόρα απλώνει υπογείως τα δίχτυα της μέσα στη ΝΔ και σε λίγο θα αγγίξει και τον ΛΑΟΣ. Θέλει να αποκτήσει κοινοβουλευτική ομάδα από τώρα, γιατί ήδη παίζει στο μυαλουδάκι της το σενάριο της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ. Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσω τη μαζική φυγή στελεχών της ΝΔ. Και πως αλλιώς να εξηγήσω ό,τι μας είπε ο Μαρκογιαννάκης σήμερα, ότι δηλαδή επίκεινται και άλλες αποχωρήσεις βουλευτών της ΝΔ. Ενόραση; Μαντική ικανότητα; Διετέλεσε και φακίρης ο Μαρκογιαννάκης; Δεν νομίζω.

Σχολιάστε