Ραγκούσης Ιωάννης

Επικρατείας, ΠΑΣΟΚ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=870

161 Σχόλια to “Ραγκούσης Ιωάννης”

  1. Παράγκας Says:

    Πάλι συμβασιούχοι (αφού θα εξέλειπε το σύστημα αυτό στην κυβέρνηση Γ.Α.Π) στην Ε.Ρ.Τ(των πόσων χιλιάδων υπαλλήλων);;;

    Νισάφι!!!

  2. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Says:

    http://www.tovima.gr/Photogallery.asp#mainPhoto

    Σε αυτή την δήμοσκοπηση που έγινε για λογαριασμο του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΜΕΓΑ και δημοσιεύται στο έπισης ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΒΗΜΑ φαίνεται καθάρα οτι η συντριπτηκή πλειοψηφια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 67% πανώ απο τα 2/3 αποδοκιμάζει την κυβερνήση σας και τον ήγέτη σας. Το έρωτημα είναι γιατί δεν παραίτηστε? Περιμένετε η αποδόκιμασια να ξέπερασει το 80% ? για να σας πάρουν με τις πετρες όπως πρόβλέψε ο διορατικός αρχήγος σας ?

    Ολά αυτά που λέτε για αξιοκρατια για πελατιακές σχέσεις και για ρουσφετία που έκαναν οι προηγούμενοι είναι όλα παραμύθια . Γιατί δεν απολύεται τους μονιμους δημοσίους υπαλλήλους που διορλιστηκαν απο το 1981 και μέτα που μπήκαν όλοι πραγμάτι με ρουσφετια με αδιαφανείς διαδικάσιες χώρις πτύχια και με μόνο εφόδιο την κομμάτική πρασινή κάρτα των κλάδικων του ΠΑΣΟΚ και που αυτοί χρεωκόπησαν το δήμοσιο αφού αμοίβονται με ηγεμόνικους μίσθους τις τάξης των 2000 ευρώ ο κάθενας τους?

    Η απάντηση είναι απλή αυτοί οι βόλευμενοί είναι οι ψήφοφοροι σας ο κόσμος σας είναι οι μονοι που σας στήριζουν τώρα. Σας στήριζουν οι χορτατοί και έσεις χτύπατε και πέτατε στο δρόμο τους πείνασμενους. Αν κόβατε έστω και λίγα απο τους χορτάτους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που επίβαρυνουν το δήμοσιο με μίσθους 2000 και 2500 ευρώ και οι περίσοτεροι ξύνονται και ανάνεωνατε σύμβάσεις ανθρώπων που πραγματικά εργάζονται τι θα γίνοταν?

    Είναι δύνατον να πετάγονται στο δρόμο ανθρώποι με πτύχία που έφαγαν τα χρόνια τους στα θράνια και να τους αντίκαθιστουν ανθρώποι με απολύτιρια ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ μόνο και μόνο επείδη είναι σύγκενεις βουλευτών και κομμάταρχες του ΠΑΣΟΚ?

    Για έσας ολά είναι δύνατα το σύμφερον του κομμάτος είναι πάνω απο το συμφερόν της πατρίδας το σύμφερον των οπάδων είναι σας είναι πανω απο το σύμφερον του λαου. Εσεις δεν αντιπροσωπευταί την ΕΛΛΑΔΑ αλλά το ΠΑΣΟΚ είστε μονο ΠΑΣΟΚ. Αν δεν ήταν ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ θα ήσασταν δήμαρχος στην ΠΑΡΟ.

    Μίλατε οτι φέρατε τη προοδο ποια προοδο? 1.000.000 ανεργοί χιλιαδες λουκέτα απολύσεις φτώχια εξαθλίωση ανθρώποι που δεν έχουν να πλήρωσουν το φως το νερο το ρεύμα αυτη είναι η προόδος? Αν ετσί είναι η προοδός τότε να πουμέ ζήτω η οπισθόδρομήση. Κοψατε την μισή σύνταξη απο τους συνταξιουχους και τωρά τους πέτατε στην μούρη 50 ευρώ επίδομα ζήτουλα σε ανθρώπους γέρους με ασπρά μάλια τους χλευάζετε και τους κοροιδευταί μες τα μούτρα για να τους πάρετε την ψήφο τους στέρηται το τελευταιο που απόμεινε τους ακόμα και την ίδια τους την αξιοπρέπεια.

    Πιστεύεται πως η ίστορια θα σας δικαιώση? Ηδή 1 μόλις χρόνο μετά τις εκλογες του 2009 το 70% του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαου σας αποδοκιμάζει.

    Κλείνωντας θα ήθελα να πω για τον ΑΣΕΠ πως είναι οτι πιο διεφθαρμενο και αναξιοκρατικό υπαρχει ολες σχεδον οι προκυρηξεις είναι φωτογράφιες για προσλήφτουν σύγγενεις βουλευτων και κομμάταρχων του ΠΑΣΟΚ καποιοι μαζευουν 800 μορία ανεργιας ενω ηδή εργάζονται στο δήμοσιο καποιοι αλλοι εμφανίζονται με 420 μορία προυπηρεσια ενώ δεν έχουν αποδεδείγμενα δουλεψει ποτέ τους! Είναι δύνατο ο ένας χρόνος ανέργιας να παίρνει 800 μόρια ! και τα 6 χρονια προυπηρεσια 420! είναι δύνατον να προσλαυβάνονταια ατόμα χωρίς κανένα πτύχιο και να απολύονται ατομά με πτυχιο! Τι δουλεια έχει η πολύτεκνια στον ΑΣΕΠ !
    Αυτός που έχει 3 παίδια και δεν έχει πτύχιο είναι πιο αξιος απο αυτόν που εχει πτύχιο! Αν καποιος θέλει να κάνει παιδια τα κανει για τον εαυτό και την οικογενεία είναι αυτό σοβαρό κριτηριο για προσληψη!

  3. ο Μήτσος Says:

    Βρήκα αυτό, όπου επιχειρείται ανάλυση του βιογραφικού του Ραγκούση:

    «Αριστούχε» Ραγκούση …ξέχασα να σου πω… «πιάσε» και μια κόκα-κόλα !!

  4. ο Μήτσος Says:

    Υπερυπουργέ Ραγκούση… “πιάσε” δυο μπιφτέκια και μια πατάτες!!!

    http://urly.de/1231d

  5. Παράγκας Says:

    «Πράσινο φως για 5.270 διορισμούς»…

    Πως θα πληρωθούν;;;

    Μα με δανεικά βέβαια!!

  6. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Says:

    Κυρίε Ραγκουση απο τα αποτελεσματα των εκλογων φαινέται πως δεν σας αποδοκιμάζει το 67% του Ελληνικού λαου όπως έλεγε η δημοσκοπηση του βημάτος αλλα ΤΟ 80% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Οι εγγέγράμενοι στους εκλογικούς καταλογους είναι 9.000.000 και ΠΑΣΟΚ ψηφίσαν 1.800.000 ποσοστο μολις 20% ΝΔ ψήφισαν 1.700.000 19%. Το 34% που περνετε μονοί σας είναι στα εγκύρα ψηφοδελτία. Το 40% κάνει απόχη δηλαδή σας έχει τόσο γράμμενους που δεν κάταδεχέται κάν να πάει να ψήφισει. ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΙΣΧΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    Εχέτε άραγε το δίκαιωμα να κύβερνάτε μια χώρα όταν σας στίριζει το 20% και σας απόδοκίμαζει το 80% του Ελλήνικου λάου?

  7. νίκος Says:

    Με την παραμεθόριο που μόνο στην παρακμιακή Ελλάδα υπάρχει ως Νόμος καταναγκαστικός και δυναστικός υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι να μειωθείσ την 2ετία έστω αυτό το χάλι;; Σε ποια χώρα άλλη σύγχρονη,δημοκρατική και σημερινή μιλάμε…υπάρχει αυτή η φρίκη για τους λειτουργούς του Κράτους; Ντρόπη στον Παυλόπουλο και στο Υπουργείο Εσωτερικών που συντηρεί τέτοια δέσμευση, αλλά και που τη χρησιμοποιεί με διακρίσεις ! Υπάλληλοι που έχουν υπογράψει το Νόμο βρίσκονται στα σπίτια τους και ούτε εμφανίστηκαν στις υπηρεσίες τους και εμείς οι υπόλοιποι τραβάμε αυτή την ταλαιπωρία!

  8. Παράγκας Says:

    1.100.000 ψηφοφόρους, λένε, μείον έχασε το Πα.Σοσιαλιστικό Κίνημα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

    Με μία πρόχειρη «μπακαλική» αναγωγή, 1.114.000 είναι οι Κρατικά Αμειβόμενοι!!!!!!!!!!!!!

  9. Παράγκας Says:

    (Εν τω μεταξύ στο Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υστάν)

    Θα καταργηθούν Δημόσιοι Οργανισμοί, αλλά με εθελουσίες θα «φορτωθούμε» νεο-συνταξιούχους;;;;

    Μια οικονομία με «γυάλινα» πόδια;;;

  10. Γιαννης Says:

    Κύριε Ραγκούση λέτε στο τέλος του 2014 θα ύπαρχουν 200.000 λίγοτεροι δήμοσιοι υπαλλήλοι δηλαδη θα απόλυσετε 200.000 κόσμο! Οι 50.000 θα είναι στείτζερς γίατι τοσο μίσος?

    1) Οι στείτζερς δεν ήταν ποτέ πάνω απο 30.000.

    2) Οι 27.000 το 90% δεν ύπαρχει λόγος να τους απόλυσετε γιατί έχουν έχουν ήδη απολυθεί υπάρχουν μόνο 3.000 αυτοί την στίγμή που έργάζονται.

    3) Οι ανθρώποι αυτοί δεν έπιβαρύνουν το δήμοσιο τάμειο γιατί μισθοδοτούνται από ευρώπαικά κονδύλια και μισθόδοτουνταί με 500 ευρώ ο μέγιστος μίσθος είναι 712 ευρω για τον πτύχιουχο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχει άναγνώρισεί το πτύχιο του ο ΟΑΕΔ και έχει κάνει 22 μέροκάματα το μήνα δεν παίρνουν όυτε δώρο πάσχά ουτέ χρίστουγεννων είναι ανάσφαληστοί.

    4) Λετε πως πρόσλήφτηκαν με αδιαφάνεις διαδικάσιες όλοι κατεθεσαν αντιγράφα απο τα πτύχια τους και τις πρώτοτυπες κάρτες ανέργιας που πολλοί έιχαν πάνω απο ένα χρονό και μίλατε για αξιοκράτια ένω προσλάυανετε οχτάμηνιτες με απολητήρια λυκείο και γύμνάσιου και δήμοτικου είναι αξιοκράτικος ο ΑΣΕΠ έπειδη των έλεγχει αποκλειστικά το ΠΑΣΟΚ?

    5) Εχετε πάντου πληροφοριοδότες και γνωρίζετε οτί οι στειτζερς είναι ψηφοφοροί της Ν.Δ ποινικόποιουνται τα πολιτίκα φρονήματα πολλοί στεητζερς δεν ψηφίζαν ποτε Ν.Δ αλλοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΛΑΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα και άν έστω κάποιοι ψήφισαν μια η δυο φόρες Ν.Δ είναι αυτόματα έχθροι της κοινώνιας εγκλήματιες και πρέπει να πετάχθούν στο δρόμο?

    6) Είναι λέτε ντροπη αισχός και ξέφτίλα να έίσαι στειτζερ! Είναι άράγε ποιο τιμίτικο να είσαι άνεργος και να τρως στα σύσσίτεια? είναι άραγε πιο τιμητικό να είσαι ανέργος και να σε ταίζει η οικόγενεια σου ?είναι πιο τιμήτικό να είσαι ανεργός και να βάζείς βόμβες ?είναι ντροπή να είσαι εργαζόμενος και είναι τίμή να είσαι ζητιανός! να είσαι χαραμοφάης! και αλήτης! Η μόνη τίμη είναι να εργάζεσαί στον ιδιωτικό τομέα ποιον ιδιωτικό τομέα χιλίαδες λουκέτα στα μαγαζια ελάχιστα εργοστασιά εκμηδενισμενος ο τουρίσμος μηδενική αγροτική παραγώγη η χωρά δεν πάραγει τιπότα! Οι υπαλληλοι στα μάγαζια χτύπανε μύγες γιατι κάνεις δεν αγοράζει τιπότα.

    6) Υπάρχουν υπηρεσιες που στείτζερς κάλυπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και οι υπηρεσίες δεν μπορουν να δουλέψουν χώρις αυτούς.

    7) Πίστευεται πως με το να αυξήσετε και αλλό τον αρίθμο των ανεργών πάρεχαιτε εθνίκη υπήρεσια?

    8) Είχα την εντύπωση πως σοσιαλισμος σήμαινεί πως ολοί έχουν δικαίωμα στην εργάσια. Αλλα για έσας φαίνετε πως μονο οι βάμενοι ψηφοφοροί του ΠΑΣΟΚ εχουν δίκαιωμα στην εργάσια και μάλιστα στην καλοπληρωμενοι και ολοί οι υπολοιποι πρέπει να σταλουν στο Νταχάου!

  11. Παράγκας Says:

    Γιάννη,
    λίγες ώρες πριν το κύκνειο…άσμα της «Αξιολόγησης Βουλευτών», σε παραπέμπω στις αναρτήσεις μου σε πολιτικούς που πέρασαν από το Υπουργείο Εσωτερικών και Εργασίας ή Απασχόλησης (ή ημιαπασχόλησης κτλ).
    Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι σταζ έγιναν με κονδύλια που αντί να πάνε σε ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ (στον Ιδιωτικό Τομέα), πήγαν σε προγράμματα εργασίας Κρατικών Φορέων(!!!!!!!!!!!!!!!!) για συλλογή μορίων και κατόπιν «φωτογραφικής» μονιμοποίησης;;;;;;;.

    Αν ισχύει είναι άδικο ή δίκαιο;;;;

Σχολιάστε