Μωραΐτης Αθανάσιος

Αιτωλοακαρνανίας, ΠΑΣΟΚ

http://www.moraitisthanos.gr/

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=687

19 Σχόλια to “Μωραΐτης Αθανάσιος”

  1. Μωραίτης Θάνος Says:

    Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2004.

  2. Αντωνης Πολιτακης Says:

    Απο τις θεσεις του και της αποψεις του στην ιστοσελιδα του διαπιστωσα λαϊκισμο και αντιπολιτευση στον αυτοματο για τα γενικα ζητηματα της χωρας

    Παντως για τα θεματα της περιφερεια του δειχνει να εχει ξεκαθαρες θεσεις

    Εθνικα ζητηματα 1
    Τοπικα 4
    Γιατι επισκεφτηκε το συγκεκριμενο blog και ξεκινισε την κριτικη του οποτε δειχνει οτι θελει να βελτιωθει 5

    Μεσος ορος 3

  3. Αντώνης Παλαιρος ΧΧΧ Says:

    Ο΄ΘΆΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ.ΕΒΑΛΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΨΥΦΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ»ΠΑΕΙ» ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

  4. ΑΡΤΕΜΙΣ Says:

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ…. ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ?

  5. ΜΑΚΗΣ Says:

    ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΕΣΗ ΣΕ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΛΙΖΑ

  6. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Says:

    ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΚΗ.
    Ο ΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΧΤΙΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΄96-00 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΩΣ Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΣΗΜΙΤΗ .
    ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ?
    ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΚΟΜΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ?
    ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ?

    ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΠΙΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΒΙΣΤΙΚΑ .
    ΠΕΙΡΑΖΕΙ?
    ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑΙ!!!!!!!!!!

  7. ΑΡΤΕΜΙΣ Says:

    ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ. Ο ΘΑΝΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΟΥΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΘΕΤΙΚΗ. ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

  8. ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ Says:

    ΘΑΝΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ.. Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

  9. Οδυσσέας Says:

    Ο Θάνος είναι ένα από τα νέα και αξιόλογα άτομα που έχει η Βουλή. Μακάρι να ήταν και οι υπόλοιποι 299 έτσι…Ίσως θα είχαμε να ελπίζουμε κάτι. Τουλάχιστον, ο τόσο δύσκολος νομός της Αιτωλοακαρνανίας να μπορέσει να δει άσπρη μέρα, γιατί αυτοί που έχουν περάσει μέχρι σήμερα, ήταν για το καφενείο..

  10. Νίκος Δ. Says:

    Απόφοιτος γυμνασίου, κολλητός της απόφοιτης δημοτικού Τόνιας,
    παρατρεχάμενοι του εραστή της κομμώτριας Άκη, το 2000 έσκυψαν
    λίγο προς τα πράσινα δεξιά για να εξαργυρώσουν τα ένσημα στη νεολαία
    με το βουλευτιλίκι. Όλοι γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας σύντροφοι….

  11. κκολοκοτρονις Says:

    θαναση μην αλλαξεις

  12. Γιώργος Says:

    Η κριτική σου είναι κακόπιστη…Δεν είναι απόφοιτος δημοτικού…Έχει σπουδάσει διοίκηση και οικονομία…Ο Γιώργος θα τον κάνει Υπουργό Οικονομικών. Θα βγάλει την χώρα από το τέλμα!

  13. pro Says:

    Ρε Γιωργάρα κουλάρισε λιγάκι. Όχι τίποτε άλλο αλλά αν γίνουν όπως τα λες θα μιλάμε για τον πρώτο απόφοιτο ΤΕΙ που γίνεται Υπ Οικονομικών στην παγκόσμια πολιτική ιστορία.

  14. Κριτων Says:

    Παιδιά δεν έχει τελειώσει καν ΤΕΙ… ΙΕΚ έχει «τελειώσει» (δεν κάνω πλάκα, ας με διαψεύσει κάποιος για το αντίθετο). Είναι και αυτός στην λίστα των βουλευτών που δεν έχει λερώσει τα χεράκια του χάρη στο κόμμα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν σκέπτεται «πολιτικά», με νοιαζει αν σκέπτεται τον τόπο του και όχι την έδρα του. Δυστυχώς σκέφτεται το δεύτερο (όπως και η πλειοψηφία εξάλλου)

  15. ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Says:

    1.ΖΗΤΑΣ ονομα χωρις να βαλεις δικος σου! εχει δραση-αντιδραση πριν τα 30.ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ειναι καπως σπανιο αυτο κριτων, ισως δεν συνεχισε σπουδες γιατι δεν υπηρχε μπαμπας απο πισω να καλυπτει.2 Σε χαιρετα λες και τα πινατε μαζι χτες [σαν φιλος] οχι ξυλινα σα πελατης .3 και εγω ρε φιλε ομως δεν εχω τελειωσει το λυκειο, ομως κραταω δικο μου μαγαζι και οικογενεια απο τα 17.αν τελεινα Τ Ε Ι λες να τα καταφερνα καλυτερα? 4 Φοβαμαι αν αποφασιζουν μονο αυτη που ειχαν μονο θεωρια στο μυαλο και οχι πραξη.

  16. αχινος Says:

    Όλα καλα ταχει ο Θάνος, εμφάνιση, χαμόγελο, λευκά δόντια, αποφασιστικό πηγούνι…το μόνο που του λείπει είναι οι γνώσεις και η εμπειρία…Σε μια Ελλάδα που περισσεύουν οι πτυχιούχοι και οι πεπειραμένοι σε θέματα περιβάλλοντος δεν είναι λίγοι , επιλέγεται για υφυπουργός κάποιος που ακόμα και το ΤΕΙ Λάρισας όπου είχε περάσει δε μπόρεσε να το τελειώσει…όσο για ξένες γλωσσες θέλουν κι αυτές κόπο και ο Θάνος δεν είχε διάθεση να κοπιάσει…Πριν φτάσει τα 30 έγινε διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΠΑ η οποία φαίνεται είχε ανάγκη από αποφοίτους Λυκείου για συμβούλους..Με κλισέ ξεσηκωμένα από μια άλλη εποχή , με την υπερπροβολή της εικόνας του καλού παιδιου και με τις υψηλές γνωριμίες έγινε μέχρι υφυπουργος και έμαθε και για την πράσινη ανάπτυξη. Το κακο για το Θάνο είναι πως το ψέμα και το καλό περιτύλιγμα είναι καλά αλλά έχουν κοντά πόδια.. Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί η ανύπαρκτη αξία του και τότε θα αρχίσει η κατρακύλα..Με με αυτό το άγχος ζει κάθε μέρα και αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο…

  17. Smirnov Says:

    Ειδικός συνεργάτης του υφυπουργού στο Περιβάλλοντος ….πληρώνεται από το υπουργείο …και κάνει εκπομπές σε ραδιόφωνο στο Αγρίνιο!

    http://papatzides.blogspot.com/2010/05/blog-post_2493.html

  18. Γεωργία Says:

    ο αγαπητός Θάνος όταν ήταν στην νεολαία ΠΑΣΟΚ, εκφραζόταν με καθόλου κομψό τρόπο για τον σημερινό πρωθυπουργό(όχι ότι είχε άδικο τότε).

    για να πάρει όμως την θεσούλα του υπουργείου ο Γιωργάκης έγινε ο ικανότερος και ο Θανούλης δεν τον άφηνε σε χλωρό κλαρί.

    Κρίμα ρε παιδιά , χρειάζεται και λίγη τσίπα σε αυτόν τον κόσμο.

  19. Μαριάντα Says:

    Θάνος =Προσιτός,πρόθυμος να βοηθήσει(όταν πραγματικά μπορεί κ όχι δίνοντας φρούδες ελπίδες),μα πάνω από όλα αυτοδημιούργητος κ ικανός να αφουγκραστεί τις ανάγκες των νέων κ των ατόμων κάθε ηλικίας. Να σημειώσω απλά ότι ο αριθμός του κινητού του είναι ίδιος εδώ κ πολλαααα χρόνια κ ο Θάνος απαντά σε οποιονδήποτε ανεξαρτήτως ωραρίου (σε αντίθεση με πολλούς ομοίους του). Κ μην ξεχνάμε… τελικά αυτό που μετράει για την πολιτική ζωή του τόπου είναι να έχουμε όρεξη και θέληση να προσφέρουμε πραγματικά ,να περπατήσουμε σε μονοπάτια άγνωστα αλλά εποικοδομητικά κ να μην επαναπαυόμαστε σε πανεπιστημιακούς τίτλους .

Σχολιάστε