Παναρίτη Έλενα

Επικρατείας, ΠΑΣΟΚ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=970

6 Σχόλια to “Παναρίτη Έλενα”

  1. Θεμης Λαζαριδης Says:

    Συνέντευξη:

    http://www.ppol.gr/cm/index.php?Datain=5537&LID=1

  2. ασχετος Says:

    Διαβασα το νοεμβρη το βιβλιο της, χωρις να ξερω οτι ειναι βουλευτης… εξαιρετικο και, γιατι οχι, (νεο)φιλελευθερο… νομιζω οτι ειναι η αποδειξη, προς οσους δυσπιστουν, πως το σημερινο πασοκ ειναι πολυ πιο φιλελευφερο απο τη συντηριτικη νδ….

  3. ασχετος Says:

    φαινεται πως κανεις δεν ασχολειται, αλλα δεν παυει να μου προκαλει απορια.. πως γινεται κ με την προσκληση Μανου-Ανδριανοπουλου ειχε ξεσηκωθει το συμπαν ενω τωρα με την Παναριτη με το πολυ πιο νεοφιλελευθερο βιογραφικο(παγκοσμια τραπεζα, φουκουγιαμα) ουτε ψιθυρος… μηπως στο πασοκ ντρεπονται να δειξουν ποσο φιλελευθεροι ειναι? περιεργα πραματα…

  4. Απορημένος Says:

    http://www.bridgingdevelopment.org/panaritis/ElenaCV-.htm

    Αλήθεια, επειδή πολλά ακούω για την «ακαδημαϊκό» Παναρίτη, εύλογα αναρωτιέμαι…δεν πρέπει κάποιος να έχει κάνει ένα διδακτορικό και δημοσιεύσεις σε διεθνούς φήμης περιοδικά για να είναι ακαδημαϊκός?
    Θέμη μήπως τελικά δε χρειαζόταν να κάνεις PhD και post-doc?

  5. Γιαννις Says:

    Παρακολουθώ τις συνεντεύξεις της Ελενας Παναρίτη και σε ηλεκτρονικά μέσα και σε εφημερίδες (πρόσφατα στο κυριακάτικο Εθνος). Είναι συγκροτημένη, σαφής και ειλικρινής. Ετσι δείχνει. Εχω την αίσθηση, ότι τελικά είναι πολύ λιγότρο δεξιά από όσο θέλουν να την παροσυιάσουν κάποιοι Πασόκοι και σίγουρα πολύ λιγότερο δεξιά από πάρα πολλούς ακραιφνείς πασόκους.
    Μιλάει για ένα σοβαρό, παραγωγικό καπιταλισμό με υψηλή απασχόληση και κοινωνική συνοχή.
    Μια χαρά τα λέει

  6. Γιώργος Δημητρός Says:

    Η Έλενα γνωρίζει καλά το αντικείμενό της και δεν έχει καμία σχέση με τους επαγγελματίες πολιτικούς που γεμίζουν τη Βουλή. Εάν της δοθεί η δυνατότητα πιστεύει ότι έχει να προσφέρει πολλά. Φαίνεται και από το βιογραφικό της, τις πολύ καλές σπουδές και εργασιακή εμπειρία της καθώς και από αυτά που λέει στις λίγες συνεντεύξεις της.

    Το μόνο που έχω προσέξει είναι ότι τον περισσότερο καιρό είναι εκτός Ελλάδας. Αναρωτιέμαι εάν της ζητάνε ταυτότητα ακόμη για να μπαίνει στη Βουλή. Γιατί;

Σχολιάστε