Κεφαλογιάννη Όλγα

Ρεθύμνου, ΝΔ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=885

177 Σχόλια to “Κεφαλογιάννη Όλγα”

 1. ποιητής Φανφάρας Says:

  Αγαπητέ Αλκιβιάδη

  1. Είτε χαρακτηρίζεις «τιποτένιους» λίγους είτε πολλούς, λίγη σημασία έχει. Κανείς δεν είναι τιποτένιος. Όλοι αξίζουν κάτι. Μην απαξιώνεις κανέναν, αν δε θες να σου κάνουν το ίδιο.
  2. Δεν σε κατηγορώ για λογοκλοπή, ούτε με πείραξε ότι δεν ανέφερες τον Ηράκλειτο. Μην ανησυχείς. Με πείραξε ότι χρησιμοποιείς λάθος εκφράσεις σε λάθος περιστάσεις.
  3. Γιατί χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό («μας κατιγορήσεις», σόρρυ, αλλά γράφεται με ήτα)? Μιλάς εκ μέρους πολλών? Δεν κατηγορώ ανθρώπους. Πρακτικές κατΗγορώ.
  4. Δεν το παίζω ανεξάρτητος. Είμαι! Δεν έχεις γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους? Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά υπάρχουν. Δεν κατηγορώ ούτε εσένα ούτε όλους τους υπόλοιπους ότι περπατάτε στα τέσσερα. Σε έναν μόνο απευθυνόμουν και ενδεχομένως υπερέβαλα.
  5. Ποτέ δεν έχω ζητήσει ρουσφετάκι, ούτε επιτρέπω και σε κανέναν να μου ζητήσει. Κι αυτό σου φαίνεται παράξενο?

  Κοίταξε να δεις. Δεν απευθυνόμουν τόσο σε σένα. Άλλωστε δεν με προκάλεσες. Μην ξεχνάς ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν σας. Και να σου πω και κάτι άλλο? Εσένα προσωπικά (ως μέλος της οικογένειας) σε δικαιολογώ και σε καταλαβαίνω. Αυτό που δεν δικαιολογώ είναι η τάση που έχουν κάποιοι να ταυτίζονται με τον βΟλευτή τους και να εξαρτούν την τύχη τους και τη ζωή τους από την τύχη και την εξέλιξη του βΟλευτή τους. Οποιοσδήποτε και αν είναι αυτός. Μια τέτοια στάση ζωής είναι δουλοπρεπής, απαράδεκτη και αυτοεξευτελιστική. Ε, αυτήν τη στάση κατηγορώ και απεχθάνομαι. Και όταν αυτά τα άτομα με προκαλούν, απαντώ με δριμύτητα και, ίσως, με υπερβολή.
  Μόνο εσύ και ο σχολιαστής που χρησιμοποιεί το όνομα του ωραίου Ρεθυμνιώτικου χωριού έχετε τις ίδιες απόψεις. Όλοι οι υπόλοιποι διαφοροποιηθήκαμε. Ξέρεις κάτι? Μπορεί οι άλλοι βΟλευτές να είναι χειρότεροι. Δεν θα διαφωνήσω, δεν το γνωρίζω. Όμως, από τη στιγμή που δεν εξαρτώ συμφέρον από κανέναν, θα λέω ελεύθερα τη γνώμη μου. Κατάλαβες? Και θα τη λέω για όποιον θεωρώ ότι κάνει κάτι κακό.
  Και κάτι ακόμα. Εσείς οι δύο προσπαθήσατε να υπερασπίσετε έναν άνθρωπο, τον οποίο συμπαθείτε ή αγαπάτε. Αυτό σας τιμά. Ο τρόπος όμως που το κάνατε ήταν επιεικώς απαράδεκτος. Στρέψατε όλον τον κόσμο εναντίον του και εναντίον σας. Χρειάζεται λίγη σεμνότητα και ταπεινότητα ρε παιδιά! Μην προκαλείτε τους ουδέτερους. Αν έχετε στοιχεία, παραθέστε τα, να τα δούμε κι εμείς και να κρίνουμε. Αυτή η ειρωνία, η απειλή για δήθεν αποκαλύψεις, ο χλευασμός της αντίθετης άποψης, η απαξίωση της συζήτησης, η αόριστη καταγγελία (κυρίως από Nithavri), απωθεί πολύ!
  Το ότι κρίνουμε αυτόν που συμπαθείς, δεν σημαίνει ότι υποστηρίζουμε τον αντίπαλό του. ΟΚ? Έχουμε «περιποιηθεί» κι αυτόν καταλλήλως.

  Άκουσε κάτι. Κρίσεις και επικρίσεις σχετικά με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου δεν επιτρέπω σε κανέναν. Δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω. Αν ήξερες ποιά είναι η εν γένει στάση ζωής μου και η άποψή μου για τα ρουσφετάκια και τα γλειψιματάκια, θα ντρεπόσουν πολύ για αυτά που μόλις έγραψες.
  Δεν καλύφθηκα πίσω από την ανωνυμία για να κάνω συκοφαντικές καταγγελίες. Τέτοιες δεν έχω κάνει ποτέ, γιατί άλλωστε δεν ασχολούμαι με το παρασκήνιο. Απόψεις εκφράζω. Και δεν αποκομίζω τίποτα από αυτές!

  Να φροντίζεις στη ζωή σου να αποστασιοποιείσαι από πρόσωπα και γεγονότα και να τα βλέπεις σαν τρίτος, ουδέτερος. Μόνο έτσι θα δεις την αλήθεια, μόνο έτσι θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα με επιτυχία, μόνο έτσι θα καταλαβαίνεις τι πραγματικά σκέπτεται και τι επιδιώκει ο άλλος. Μην αυτοτυφλώνεσαι.

  Καλή τύχη

 2. Nithavri Says:

  @ Ποιητή………..

  κατ΄αρχήν διαπιστώνω ότι σου αρέσει κάτι από το Ρέθυμνο….
  και δεύτερο. Άραγε πότε προλαβαίνεις κι γυρνάς όλα τα πολιτικά γραφεία »ονόματά» και απαντάς σε τόσους πολούς τόσα πολλά….
  Πραγματικά σε βρίσκω πολύ δουλευταρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

 3. ποιητής Φανφάρας Says:

  Αγαπητέ ειρωνικέ Nithavri,
  Πολλά μου αρέσουν από το Ρέθυμνο, αν και δεν είμαι Κρητικός. Και το Σπήλι και ο Πλακιάς και οι καταπληκτικές παραλίες και γενικότερα όλη η νότια Κρήτη με την άγρια ομορφιά. Μ’ αρέσει και ο Κρητικός λαός και κυρίως οι Κρητικοπούλες. Όμως, όσες φορές επισκέφτηκα την Κρήτη, συνάντησα μόνο υπερήφανους και φιλόξενους ανθρώπους με καθαρό βλέμμα και λεβεντιά. Δεν συνάντησα ούτε ειρωνία, ούτε δουλοπρέπεια, ούτε κακομοιριά!
  Ο τρόπος που κακοποιείς το ελληνικό συντακτικό, δεν μου επιτρέπει να καταλάβω καλά τι εννοείς. Αν με ρωτάς αν επισκέπτομαι πολιτικά και βουλευτικά γραφεία, η απάντησή μου είναι και πάλι ΟΧΙ. Για ποιό λόγο να το κάνω; Τα βΟλευτάκια με έχουν ανάγκη και όχι εγώ αυτά. Αυτά έχουν λόγους να με παρακαλούν, εγώ δεν έχω ανάγκη να γλείψω. Και όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. Ας μην επαναλαμβάνω συνέχεια τα ίδια.
  Αν με ρωτάς γιατί απαντώ τόσο συχνά εδώ μέσα, σου απαντώ ως εξής: Η δουλειά μου έχει μεγάλη σχέση με το γράψιμο. Γράφω σε υπολογιστή. Στα διαλείμματα μπαίνω κάποιες φορές εδώ μέσα. Και λέω καμιά μακακία, έτσι για διάλειμμα. Λύθηκε η απορία σου;
  Ναι, είμαι δουλευταράς, γιατί τη δουλειά που κάνω την αγαπάω, δεν μου την επέβαλε κανείς και δεν βασίζεται σε ωράριο.
  Άλλη απορία;

  Να σου πω κάτι; Όταν κάποιος (δεν αναφέρομαι σε σένα και μην παρεξηγηθείς) είναι μέσα στα σκατά, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να βγει από εκεί και να πάει να πλυθεί. Όχι να καλεί και τους άλλους να μπουν στα σκατά, για να μην αισθάνεται άσχημα μόνος του!

  Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι δεν έχω ανάγκη κανέναν βΟλευτάκο. Η ζωή είναι τόσο μικρή που είναι κρίμα να τη ζούμε χωρίς αξιοπρέπεια.
  Εξάλλου η σχέση βΟλευτή-ψηφοφόρου στις μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη) είναι ιδιαιτέρως χαλαρή. Δεν υπάρχει ευτυχώς μεγάλη εξάρτηση. Εκεί στο Ρέθυμνο όλοι είναι εξαρτημένοι βρε Nithavri;

  Και κάτι ακόμα: Αν συμπαθείς κάποιον βουλευτή και κάποιος σου τον κατηγορεί, τότε εσύ θα πρέπει να υπερασπιστείς τον βουλευτή και όχι να κατηγορήσεις τον σχολιαστή. Αν κάνεις το δεύτερο, τότε θα τον στρέψεις εναντίον σου και θα αρχίσει ένας φαύλος κύκλος.
  Είπα κάτι κακό για την Όλγα; Δεν νομίζω. Όμως μου επιτέθηκες με ειρωνία. Λάθος σου. Κάνεις αντιπαθή στους άλλους μια όμορφη γυναίκα.

  ———-
  Αυτό είναι για σένα:

  » Τι γίνεται με τον σακάτη που μισεί τους χορευτές;
  Τι γίνεται με το βόδι που αγαπάει το ζυγό του και βλέπει το ελάφι και το ζαρκάδι του δάσους σαν παραστρατημένους αλήτες;
  Τι γίνεται με το γέρικο ερπετό που δεν μπορεί να αποβάλλει το δέρμα του και αποκαλεί όλα τα άλλα γυμνά και ξεδιάντροπα; »

  Χαλίλ Γκιμπράν

 4. Nithavri Says:

  @ Ποιητή……..

  Συνέχισε με τους άλλους που ανέχονται τις «μα….κίες σου.

  ΤΕΛΟΣ

 5. ποιητής Φανφάρας Says:

  @NIthavri

  Έχεις πράγματι πολύ ισχυρά επιχειρήματα! Με έχεις κολλήσει στον τοίχο με την ευγλωττία και το υψηλό σου επίπεδο!! Υποκλίνομαι στο πολιτικό σου ήθος και στη ρητορική σου ικανότητα! χαχαχα
  Τι νομίζεις; Ότι μεταξύ μας γίνεται πολιτική αντιπαράθεση; Λάθος κάνεις. Είναι δυνατόν να πείσω κάποιον που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία; Είναι δυνατόν να τα βάλω με υπαλήλους ή βαφτιστήρια βΟλευτών; Είναι δυνατό να μιλήσω για ελευθερία και αξιοπρέπεια σε κάποιον που λατρεύει να είναι δούλος και υποτακτικός; Είναι καλύτερα να μιλάω σε τοίχο.
  Όλα αυτά δεν τα έγραφα για σένα. Εσύ το έχεις χάσει το τραίνο προ πολλού. Για τους άλλους τα έγραφα. Για κάποιους εδώ μέσα που έχουν ακόμα το προνόμιο να σκέφτονται. Για να τους δείξω ποιά είναι η διαφορά μεταξύ λογικής και παραλόγου, μεταξύ επιχειρημάτων και κραυγών, μεταξύ ανεξαρτησίας και δουλικότητας, μεταξύ αλήθειας και ψευτιάς. Ωχ, σόρρυ, πάλι μακακίες λέω! Εξάλλου, οι βλάκες ό,τι δεν καταλαβαίνουν είτε το θεοποιούν (βΟλευτάκο), είτε το χλευάζουν και το απορρίπτουν (Φανφάρα).
  Κρίμα τα λεφτά που σου δίνουν (αν σου δίνουν) για να λες τέτοιες βλακείες. Τζάμπα τα παίρνεις. Κακό τους κάνεις!
  Αν δε θέλεις να απευθύνομαι σε σένα, μη με προκαλείς. Ασχολήσου με τους υπαλλήλους των αντιπάλων του βΟλευτή σου. Ανταλλάξτε τα δικά σας και βγάλτε τα ματάκια σας. Μη με ενοχλείς, γιατί θα συνεχίσω να σε «ξεβρακώνω». Κι εγώ και όσοι άλλοι εδώ μέσα έχουν το προνόμιο να σκέφτονται!
  Συνεχιζεις να λες ΤΕΛΟΣ. Να δω πότε επιτέλους θα το τελειώσεις! Άντε, γιατί η παρουσία σου έχει βρωμίσει αυτό το φόρουμ!

  Κακόμοιρη Ελλάδα… Τόσα χρόνια μετά το 1821 συνεχίζεις να ανέχεσαι τους δούλους και να υφίστασαι τις συνέπειες!!!

 6. maria Says:

  pros tin k. olga kefalogianni.

  amarties gonewn paideuousin tekna.
  oti i politiki einai bromiki kai paizete me xtupimata kato apo ti zoni to kseroume oloi.
  alla eseis ksekinisate polu lathos . bebaia , kata mana kata kuri kata gio kai thugaturi.
  auton ton tropo sas emathan pos tha kanete kati allo?!
  giati aporei to grafeio sas kai ta tsirakia sas panikobalontai?
  auta tha ta akoute mexri na suntaksiodotithite.
  lol

 7. ΜΕΝΕΛΑΟΣ Says:

  Μράβο ποιητή Φνφάρα, καλά τα λές

 8. foobar Says:

  Εύγε! Από γενιά σε γενιά, είναι πάντα ΚΟΝΤΑ στον αγρότη του ορεινού Ρεθύμνου. Μεγάλη οικογένεια, από δώ μέχρι το Άμστερνταμ. Με το καλό και πρωθυπουργός.

 9. Nikolas Says:

  Sorry…πάτε καλά…???Δεν έχετε βαρεθεί να λέτε τα δικά σας ρε παιδιά…???Λένε οτι η καμήλα δεν κοιτάζει ποτέ την καμπούρα της…μόνο των άλλων…!!!Για κάντε μια αυτοκριτική και θα καταλάβετε…!!!Ας κοιτάξει ο καθένας την οικογένεια του και να αφήσει τη λασπολογία!!!Άλλο να κρίνεις με βάση το ουσιαστικό έργο που επιτελεί κάποιος και άλλο με βάση τις υποκειμενικές-υποκινούμενες μα..κιες που λέει ο καθένας!!!Η οικογένεια ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ είναι πραγματικά μεγάλη και άξια για αυτά που έχει προσφέρει στον τόπο μας!!!Η ιστορία πάντως θα μας κρίνει όλους…και τους καλούς και τους κακούς…και τους ρουφιάνους και τους λασπολόγους…Ξέρετε εσείς…!!!

 10. Θεοφύλακτος Says:

 11. Kosmas Says:

  Βρε καλώς τον NikoloNithavri!
  Καιρό είχες να αποπατήσεις σε αυτό το μπλογκ. Τι έγινε; Μυριστήκαμε εκλογές και πιάσαμε δουλειά στο γραφείο;
  Μην καρφώνεσαι ρε κακομοίρη! Με τα πολλά αποσιωπητικά σου, τα πολλά ερωτηματικά σου (????), τα πολλά θαυμαστικά σου και τις «μα…κίες» σου (τελευταίο σχόλιο Nithavri, σχόλιο Nikolas)! Έχουμε εκπαιδευτεί εδώ μέσα και αναγνωρίζουμε τους «εγκάθετους από τα πολιτικά γραφεία» σαν την κάλπικη δεκάρα (έτσι Θέμη;).
  Άντε πουθενά αλλού κακομοίρη, που θα μας πεις και ρουφιάνους! Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, λέει ο λαός!
  Πότε θα καταλάβεις πόσο κακό κάνεις σε αυτούς που προσπαθείς να ενισχύσεις;

 12. Nikolas Says:

  Να υποθέσω ότι εσύ είσαι ο γάιδαρος…Είσαι καραγκιοζάκος πάντως (κοίτα το…πρέπει να το λέει και η ταυτότητα σου)…!!!Πας καλά…???Ξαναρωτάω…Τι σχέση έχω με τον Nithavri…???Θα μας τρελάνεις τώρα…!!!Μου φαίνεται ότι και εσύ και οι όμοιοι σου βλέπετε παντού διαπλοκή και συνομωσίες…Έλεος…!!!Κατάλαβες το γραφικό μου χαρακτήρα και συμπέρανες κιόλας ότι είμαι το ίδιο άτομο…Ωραίος…!!!Χαραμίζεσαι αγόρι μου…Να πας στην ΕΥΠ!!!Έτσι γουστάρω και γράφω και εγώ ρε φίλε…με πολλά αποσιωπητικά και πολλά ερωτηματικά…υπάρχει πρόβλημα…???Και όσο για το “μα…κίες”…ορίστε…εγώ στο λέω ξεκαθαρα:»ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ λέτε»…μπας και καταλάβεις τη διαφορά…!!!Για το ρουφιάνους ένα έχω να σου πω…όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και όποιος έχει τη σφίγγα σφίγγεται…!!!Από σφίξιμο ειδικά πρέπει να ξέρεις καλά…!!!Α…τον Θέμη τι τον ανακατεύεις…???Θέλεις και backup…???Ήμαρτον…!!!Μην αγχώνεσαι πάντως…δεν ανήκω σε κανένα γραφείο…Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο…Για να γράφω δηλαδή εδω και να στηρίζω κάποια πλευρά θα πρέπει να είμαι οπωσδήποτε τσάτσος ενός πολιτικού γραφείου…???Άμα κάνω εγώ κακό ρε «λαϊκέ δικαστάκο»,τοτε τι κάνεις εσύ που δεν μπορείς καν να ξεχωρίσεις δυο διαφορετικά άτομα…???Αυτό που λες και για τις εκλογές είναι τελείως άσχετο…!!!Άσε αγόρι μου τους εντυπωσιασμούς…πέφτουν στο κενό…!Όπως και εσείς…!!!

 13. Nikolas Says:

  http://www.anogi.gr/14d/tsourogiannis.htm

 14. Ανώνυμος Says:

  !

 15. Θεοφύλακτος Says:

  Νικολάκι, άσε το γλείψιμο. Εκθέτεις και εκτίθεσαι. Άσε να τα ξεχάσουμε. Μην τα σκαλίζεις:
  http://tovima.dolnet.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=247280

 16. Σωτήρης Says:

  Nikolas λέει:
  Ιανουαρίου 21, 2009 σε 11:41 μμ
  Ότι και να λέτε…το όνομα αυτού του ανθρώπου δε θα καταφέρετε να το αμαυρώσετε ΠΟΤΕ!!!


  Αυτό το έχεις αναλάβει εσύ εργολαβικά, καημένε! Δεν χρειάζεται να πει κανείς άλλος τίποτα! Άντε, όταν τελειώσεις το χέσιμο σε αυτό το μπλογκ και το θάψιμο στον ΚΥΡΙΟ, τράβα και καζανάκι!
  Το ότι εξυπηρετείς τα συμφέροντα των εχθρών του είναι εμφανές!

 17. Nithavri Says:

    Κύριε @ Kosmas  Τυχαία  μπήκα στο μπλογκ  και διαπίστωσα ότι αναφέρεσε στο ψευδώνυμό μου με παρα πολλά κοσμητικά κλπ.  Αναφέρεσε σε κάποιο όνομα.    1ον Σίγουρα κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για το άτομό μου και θα σε συμβούλευα να επανορθώσεις. Η αν έχεις και την ελάχιστη τσίπα να ζητήσεις συνώμη και από εμένα και από το άτομο που κατησγορείς.   2ον Αυτό το # ¨εχουμε εκπαιδευτεί εδώ μέσα και αναγνωρίζουμε τους »εγκάθετους από τα πολιτικά γραφεία» σαν κάλπικη δεκάρα (έτσι Θέμη),#
  Μπορείται σας παρακαλώ κ. Λαζαρίδη να μας εξηγήσετε σε τι αναφέρεται ο κύριος 

 18. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://www.antinews.gr/?p=5932

  «Αντιδράσεις προκαλεί στο Ρέθυμνο η διαγραφή χθες από το πειθαρχικό της ΝΔ του«γαλάζιου» πολιτευτή Ρεθύμνου κ. Κ. Σχοινά.»

  Αίσχος. Δεν είναι δημοκρατία αυτό το πράγμα.

  ΜΗΔΕΝ !!

 19. sofos Says:

  Το μονο που μπορει να ειπωθει μετα κ απο αυτο ειναι ντροπη..!!! Έλεος οι ανθρωποι ειναι αδιστακτοι!! Δε πειραζει ολοι γνωριζουμε ποιος εκανε το Ρεθυμνο μπλε στις προηγούμενες εκλογες αλλα αυτοι βγαζουν τα ματια τους απο μονοι τους… θα τριβετε τα ματια σας κ. Καραμαλη τις επομενες εκλογες με τα αποτελεσματα του Ρεθύμνου. Ως ποτε αυτες οι οικογενειες Κεφαλογιανηδες κ Βαρδινογιανηδες θα μας εξουσιαζουν. Κωστη Σχοινα συνεχισε για τον κοσμο σου ο οποιος επειτα απο τα χθεσινα ειναι κατα πολυ περισσοτερος με αυτες τις ατιμιες και τα ανηθικα πραγματα που βλεπει. Ολγακι περιμενες οτι θα γινουν εκλογες στο 18μηνο κ θα παει με λιστα, δε σου εκατσε κ το μονο που μπορουσες να κανετε εσυ κ συμβουλατορες του πατερα σου ηταν να διαγραψετε το Σχοινα.Ηξερεσ οτι αν πηγαινες σε εκλογες δεν ειχεσ καμμια ελπιδα μην ξαφνιαστεις ομως αν δεν παρει η δεξια καμμια εδρα στο ρεθυμνο. Αισχος.

 20. Defkalion Says:

  Η καλπη ειναι ατιμη
  κολπα πολλα τα κανει
  ενω της βαζατε Σχοινα
  βγανει Κεφαλογιαννη

 21. Defkalion Says:

  Πολλα δενδριλια εσωσε
  τσι Ολγας ο πατερας,
  γι’αυτο και το ΄΄μαγειρεμα΄΄
  ετεθηκε εις περας

 22. Defkalion Says:

  Ο μπαρμπα Γιαννης εκανε
  στον Αλ Καπονε χαρες
  για τουτο και στις εκλογες
  ψηφισαν κι οι μαδαρες

  Σαν το συμβολαιο ητανε
  του Μπαρμπα Γιαννη ο λογος,
  και τα δενδριλια τα σωζε
  γιατι ηταν ΄΄οικολογος΄΄

  Η Κρητη εχει βουλευτες
  απου δεν ειναι Κνιτες,
  μα ειναι πια χειροτεροι
  οι Μυλοποταμιτες

 23. oramatistis Says:

  Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ‘ΕΚΛΕΨΕ’΄ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΣΧΟΙΝΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Κ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ. Η ΝΔ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΣΧΟΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΝΔ ΕΠΕΣΕ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009. ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

 24. Shadow Says:

  Σε απάντηση στο παραπάνω… Ο Καραμανλής το πήρε το μήνυμα, αλλά η Κεφαλογιάννη πάλι μέσα είναι…. και δεν τη βλέπω να φεύγει με τέτοιες πλάτες που έχει… είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

 25. My name Says:

  Πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή σαν τομεάρχης Τουρισμού. Μπράβο στο Σαμαρά που την αξιοποίησε.
  4,5

 26. casseur Says:

  Είναι γελοίο να μιλάς για αξιολόγηση των βολευτών. Αυτό που είδα εγώ είναι ότι μερικοί «αντιστάθηκαν» στη λασπολογία κατά των κεφαλογιάννιδων, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για το σχοινά λες και είναι η λύση του προβλήματος. Δεν υπάρχουν έντιμοι μετά την εκλογή. Το πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που παραδίδεται την εξουσία σε αυτούς αντί να είστε κύριοι του εαυτού σας, δηλαδή, βάζεται εδώ και χρόνια άλλους πάνω από τα κεφάλια σας. Όσο για το σόι των βαρδινογιάννιδων και πέρα από το τι σχέση έχει με τη μαφία, γιατί δε λέει ποτέ και κανείς ότι έχει σύνδεση με την εθνικιστική ομάδα του ρεθύμνου (ΟΕΡ) η οποία μάλιστα έχει επίσης γνωστή δράση με ξυλοδαρμούς φοιτητών, το μαχαίρωμα του αλβανού και την εμπρηστική επίθεση σε (αυτοδιαχειριζόμενο) στέκι εντός του πανεπιστημίου; Γιατί λέτε ότι τα ναρκωτικά είναι ναρκωτικά και είναι παράνομα και πως δε πρέπει να γίνεται υπόθαλψη των ενόχων αλλά για άλλα θέματα το ρέθυμνο έχει μονίμως την πλάτη του γυρισμένη.

  Δε θα το έλεγα φόβο αλλά συνενοχή.

 27. Pasokatzhs Says:

  “Έχει βρει, λέει, τον μπελά της από τον Σαμαρά, έχει βρει τον μπελά της από την Ντόρα, έχει βρει τον μπελά της και από τον πατέρα της! Καλά, επειδή ο Πλακιωτάκης ήρθε τρίτος στις εκλογές της Περιφέρειας, όλοι πάνω στην Όλγα Κεφαλογιάννη έπεσαν;

  Ο Σαμαράς λέει ότι δεν βοήθησε όσο έπρεπε στο Ρέθυμνο, η Ντόρα πως δεν την στήριξε και ο πατέρας της πως δεν έπρεπε να βρεθεί στο στόχαστρο κάνοντας άλλες επιλογές από εκείνον!”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: