Κατσέλη Λούκα

Επικρατείας ΠΑΣΟΚ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=866

57 Σχόλια to “Κατσέλη Λούκα”

  1. pro Says:

    Το έχουμε μάθει καλά το παραμύθι. Κάθε άχρηστο λαϊκιστή που (τις πιο πολλές φορές, τουλάχιστον) ορθώς ξεφωνίζουν τα ΜΜΕ, τους πολεμάνε τάχα μου τα διαπλεκόμενα. Τα ξέσκισε τα διαπλεκόμενα η Λούκα και αυτά την εκδικούνται. Το άλλο με το Τοτό δεν ξέρω αν το γνωρίζετε.
    Αφού υλοποίησε όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ (επανεξαγορά του ΟΤΕ, επαναδιαπραγμάτευση με τη COSCO) και ολοκλήρωσε το τόσο επιτυχημένο έργο της στο Οικονομίας τώρα ετοιμάζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες της από άλλο μετερίζι. Μόλις πήγε να γίνει κάτι στο Εργασίας απ’ το Λοβέρδο, αμέσως βάλαμε τη Λούκα να το γκρεμίσει.
    Ότι χειρότερο και πιο επικίνδυνο διαθέτει αυτή η κυβέρνηση (μαζί ίσως με το σύντροφο Παπουτσή) αφού η επιστημοσύνη της εν λόγω υπερκαλύπτει και καθιστά δυσδιάκριτο το βασικό συστατικό του πολιτικού της χαρακτήρα που είναι ο άκρατος λαϊκισμός.

  2. pro Says:

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_131_09/09/2010_414295
    Η Κατσέλη μπορεί να ζητάει όσες αρμοδιότητες θέλει. Ούτως ή άλλως δουλειά με αυτές δεν πρόκειται να κάνει. Το περίεργο αν όχι εξωφρενικό είναι για πιο ακριβώς λόγο θα πρέπει αυτές, ακόμη και αν είναι εντελώς άσχετες με το νέο της υπουργείο, να της εκχωρηθούν. Μιλάμε για παράνοια.

  3. haris Says:

    Προφανώς για κάποιους είναι λαΐκισμός ότι οι τράπεζες κάνουν ό,τι θέλουν και χρεώνουν ό,τι θέλουν ή ο,τι πληρωνουμε πανάκριβα φάρμακα.
    Μάλλον αυτοί που τα λένε αυτα και κατηγορούν την Κατσέλη για λαϊκισμό δε θα έχουν δουλέψει ποτέ, και θα είναι τίποτα μαμόθρεφτα του Κολωνακίου ή της Κηφισιάς..
    Κακώς κατα τη γνώμη μου έφυγε η Κατσέλη απο το Υπ Οικονομίας, είχε κάνει πολύ σοβαρό έργο. Ο έλεγχος του πληθωρισμού και η ανάπτυξη της οικονομίας θα αρχίσουν να φαίνονται σε βάθος χρονου ίσως μετα το 2011.
    Στα επιτεύγματα που προαναφέρθηκαν να προσθέσω και τη διάταξη που αφορούσε στα επαγγελματικά ενοίκια και έκανε πολύ πιο εύκολη τη λύση των συμβολαίων. Προφανώς κάτι τέτοιο δε συμφέρει τους εργολάβους

    Πάντως θα κάνω μια τολμηρή πρόβλεψη η Κατσέλη στις επόμενες εκλογές θα είναι πρώτη βουλευτης Β Αθηνών.

    Όσο για κάποιους που θεωρούν σοβαρό το Λοβέρδο να υπενθυμίσω οτι οταν πρωτοανέλαβε Υπ Εργασίας τάχθηκε υπέρ της μονιποποίησης των stage και είπε οτι θα κατργήσει το ασφαλιστικό Πετραλιά.
    Επίσης πέρασε το ασφαλιστικό μετα απο πίεση και απο παλινωδίες.
    Αρκετες διατάξεις επεστράφησαν ως αντισυνταγματικές.

    Τέλος μάλλον για τον pro ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος και δεν υπάρχουν συμφέροντα

  4. Pasokatzhs Says:

    Έτσι μπράβο. Ο Χάρης έχει απόλυτο δίκιο. Κι εγώ πιστεύω ότι αξίζει την 1η θέση στην Β’ Αθήνας…

  5. pro Says:

    Συμφέροντα υπάρχουν και παραυπάρχουν μάλιστα, αλλά το να τα επικαλείται ο κάθε φούφουλας όταν τον θίγουν τα ΜΜΕ πάει πολύ δε νομίζεις haris;
    Η δουλειά τη Κατσέλη στο Οικονομίας και Ανάπτυξης ίσως και να φανεί σε καμιά 20αριά χρόνια ποιος ξέρει; Από τη πλευρά την θεωρώ βασική υπεύθυνη για τις μπούρδες με τις οποίες μας φλόμωσε προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ όταν μιλούσε για Κεϋνσιανή πολιτική, για αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, για επανακρατικοποιήσεις ΔΕΚΟ και άλλες παπαρολογίες.
    Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πήρε άρον άρον πίσω αυτές τις ανοησίες ως κυβέρνηση (δε θα μπορούσε άλλωστε να κάνει και αλλιώς) αλλά το δικαίωμά μου να μην ανέχομαι τον εμπαιγμό είναι αδιαπραγμάτευτο αγαπητέ haris. Γι’ αυτό και η αυστηρή κριτική μου.

  6. pro Says:

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_11/09/2010_414572
    Πριν αλέκτωρ λαλήσει, προτού προλάβει να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα φρόντισε να εξαγγείλει τη δημιουργία δύο νέων κρατικών φορέων.
    Η γυναίκα είναι στη κοσμάρα της. Το κακό είναι ότι τις παλαβομάρες της καλούμαστε να τις πληρώσουμε όλοι εμείς.
    Απλώς επικίνδυνη.

  7. Ηλείος Says:

    Το ΠΑΣΟΚ ειναι ενα τιποτα χωρις την Λουκα (δηλαδη οχι οτι πριν ηταν κατι, αλλα τωρα ειναι ακομα χειροτερα). Παντως, πιστευω οτι ο Παπουτσης θα κανει τα παντα για να επαναφερει τους παπανδρεϊκους διαγραμμενους στο κομμα, γιατι χωρις αυτους ουτε 15% δεν θα παρει

Σχολιάστε