Μπατζελή Κατερίνα

Φθιώτιδας, ΠΑΣΟΚ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=965

(πρώην Ευρωβουλευτής)

37 Σχόλια to “Μπατζελή Κατερίνα”

 1. Nikos Lioliopoulos Says:

  Είναι πολύ ενημερωμένη γύρω απο τα αγροτικά ζητήματα ενώ η πρωτοβουλίες της στην αναθεώρηση του ύψους των αποζημιώσεων για την νεα ΚΟΑ ζάχαρης έκαναν αίσθηση πανευρωπαϊκά.. Η Κατερίνα ήταν ενας Ασσος απο το μανίκι του Γ.Παπανδρέου για το ευρωψηφοδέλτιο!

 2. agb Says:

  Μια σχετικά καλά ενημερωμένη τεχνοκράτης με ελάχιστο πολιτικό βάρος δεν νομίζω οτι ειναι κάτι σημαντικό.

 3. Γιώργος Πρίντζιπας Says:

  Δεν τη γνωρίζω την κ. υπουργό , κυρίως βέβαια το μέχρι τώρα έργο της. Έχω ακούσει θετικά σχόλια για τις διάφορες πρωτοβουλίες και τις δράσεις της. Μου έκανε όμως άσχημη εντύπωση η απειλή κατά των υπαλλήλων του υπουργείου της , στην ομιλία της κατά την ανάληψη των καθηκόντων της. Ο επικεφαλής ενός οργανισμού, όπως ένα υπουργείο , όταν καταφεύγει σε απειλές δείχνει αδυναμία. Καλό είναι να μελετήσει κανένα εγχειρίδιο διοικητικής επιστήμης και θα οφεληθεί.

 4. Krik Says:

  Για να πλένει πιάτα και μόνο αυτά!!! Κρατικοδίαιτη διορισμένη ευρωβουλευτίνα από την ΠΑΣΕΓΕΣ και γνωστή μετέπειτα πορεία.

  Πάνε οι αγροτικές επιδοτήσεις σίγουρα τώρα πια!

  Κρίμα περίμενα πολύ περισσότερα από τον ΓΑΠ

  Κρίμα για την Ελλάδα…

 5. pro Says:

  Είναι από την περιοχή μου και όσο την έχω παρακολουθήσει δείχνει σοβαρή και μετρημένη ενώ όλοι αναγνωρίζουν ότι γνωρίζει καλά και λόγω προϋπηρεσίας, τα αγροτικά ζητήματα. Δυστυχώς όμως αυτό δεν αρκεί. Αντιλαμβάνομαι ότι σε τρεις μήνες ως υπουργός δεν μπορεί να έχει αποκτήσει το σθένος και την αποφασιστικότητα που απαιτεί η θέση της υπουργού. Όμως δεν χρειάζεται και τόση ανεκτικότητα, πια, ειδικά όταν η διαμαρτυρία καταντάει να γίνεται κλείσιμο των δρόμων. Κατά τη γνώμη μου καμία κυβέρνηση δεν θα πρέπει να διαπραγματεύεται με κοινωνικές ομάδες που εκβιάζουν κατά αυτό τον απαράδεκτο τρόπο την ίδια την κοινωνία στην ουσία.
  Λίγη περισσότερη πυγμή κ Μπατζελή μου. Γιατί σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ το μόνο που δεν έκανες ήταν να δόσεις στους αγρότες στα μπλόκα, συγχαρητήρια για το αγωνιστικό τους φρόνημα.

 6. Γιώργος Πρίντζιπας Says:

  Δεν συμφωνώ με τον pro . Σε στιγμές έντασης μια αψυχολόγητη ενέργεια περιπλέκει το ζήτημα και οικοδομεί αδιέξοδα. Εξάλλου η κ. Μπατζελή είναι η υπουργός και στο προσωπό της υποστασιοποιείται το κράτος. Ε, λοιπόν το κράτος δεν δικαιούται να εκνευρίζεται, να τιμωρεί , να αντιπαρατίθεται. Κάνει τη δουλειά του και όλοι κρίνονται.

 7. pro Says:

  Η εφαρμογή του νόμου και η προστασία του δημόσιου συμφέροντος είναι πράξη αψυχολόγητη; Από πότε; Χορτάσαμε από χάδια στην Ελλάδα και να το αποτέλεσμα. Τους μαθητές που κάνουν καταλήψεις να μην τους ψέξουμε γιατί είναι ανήλικοι. Τους φοιτητές που καταλαμβάνουν τα πανεπιστήμια και εμποδίζουν την έρευνα και τη διδασκαλία να τους αφήσουμε για να μην πληγώσουμε τον ευαίσθητο ψυχισμό τους. Τους αγρότες, ασ’ τους να κλείνουν ανενόχλητοι τους δρόμους και η κυβέρνηση να κάνει πως δεν τρέχει μία. Συγγνώμη αλλά τέτοιες απαθείς λογικές είναι που μας κατάντησαν έτσι. Αν αποφασίζαμε να εφαρμοστεί ο νόμος κανένας κακομαθημένος μαθητής, φοιτητής ή αγρότης, δεν θα έγραφε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους νόμους και τα δικαιώματα των άλλων. Και σε κάθε περίπτωση αν δεν φροντίσει η κυβέρνηση για την εφαρμογή των νόμων και την προστασία των δικαιωμάτων των υπολοίπων ποιος θα το φροντίσει; Με τέτοιες λογικές μαθηματικά θα οδηγηθούμε στην αυτοδικία. Ο ξενοδόχος, ο οδηγός, ο έμπορος και όλοι όσοι πλήττονται από αυτή τη κατάσταση γιατί να μην πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους στο τέλος, αφού η πολιτεία παριστάνει συστηματικά τον Πόντιο Πιλάτο;

 8. Γιώργος Πρίντζιπας Says:

  Αψυχολόγητη ενέργεια είναι η δυναμική εφαρμογή του νόμου σε στιγμές έντασης . Η καταστολή των κινητοποιήσεων με δυναμικό τρόπο θα προκαλέσει μεγαλύτερη ένταση και ταυτόχρονη ηρωοποιηση των πιθανών θυμάτων. Όλα μπορούν να γίνουν θαυμάσια όταν εκτονωθεί η κατάσταση. Ως προς τις συνέπειες αυτής της κινητοποίησης δεν θα διαφωνήσω. Αυτός ο τσαμπουκάς των διαφόρων «κοινωνικών ομάδων» που ανενόχλητες κάνουν ό,τι θέλουν οπωσδήποτε πρέπει να αντιμετωπισθεί και μάλιστα ποινικά. Όχι όμως όταν υπάρχει το παραλήρημα των καταλήψεων . Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων και βεβαίως , όπως σημείωσα, ηρωοποίησης διαφόρων τύπων που ίσως και να το επιδιώκουν .

 9. Γιαννης Says:

  Μια χαρα ειναι αλλα δεν την βλεπω καλα.Δυστυχως οι πολιτικοι που κοιταζουν να βαλουν μια ταξη και δεν λαικιζουν δεν πολυεχουν μελλον.Δεν νομιζω οτι ξερει κανενας αλλος τοσο καλα τα αγροτικα.Διαβασατε το βιογραφικο της?Ολα τα χρονια μ αυτο αχολειται.Μακαρι να τα καταφερει

 10. Ηλείος Says:

  Δόλια Κατερίνα! Καλό κορίτσι αλλά ο ΓΑΠ την αδίκησε. Έπεσε τόσο πολύ η δημοτικότητα της που θα κλάψω…

 11. kaki Says:

  Γειά σου ορέ Κατερίνα οπλαρχηγέ!
  ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄κι όσοι δεν θέλουν να δουλέψουνε ΝΑ ΔΟΥΝ την πόρτα!
  Όλο και κάποιοι θα βρεθούν να τραβήξουν το κάρο μπροστά. Δε θάναι κι όλοι για επιδοτήσεις μεταφρασμένες σε «μερσεντέ» και…προίκες.Κάποιοι νέοι θα βρεθούν να δημιουργήσουν. Προχώρα μ’ αυτούς και μη.. μασάς!

 12. Σημίτης Says:

  Ρε παιδιά θέλω να κάνω ένα σχόλιο για την κ. Υπουργό αλλά δεν θέλω να με πάρετε από τα μούτρα.
  Δεν την έχω δει από κοντά την Κατερίνα Μπατζελή αλλά μου βγάζει το ζώο. Δεν ξέρω αλλά με τρελαίνει. Αν την έχει δει κάποιος να μου πει γνώμη για την εμφάνισή της.

  Άριστα από εμένα και το νού σου στις ελιές. Τους ελαιοπαραγωγούς και τα μάτια σας!!!

 13. Μάρκος Χατζηκάλος Says:

  Το να «πλένει πιάτα» η υπουργός Μπατζελή που λέει ο KRIK χωρίς να κοκινίζει, είναι σε λάθος χώρα και λάθος χρόνο!! Στην Ελλάδα πλένουν πιάτα και οι άντρες εδώ και δεκαετίες αν δεν πήρες χαμπάρι, τουλάχιστον στην ευρωπαική Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω για την μεσογειακή Αθήνα και την επαρχία του Νότου. Αυτού του είδους τα τουρκοπρεπή και αραβοπρεπή σχόλια για το ΙΣΧΥΡΟ φύλλο της χώρας μας, τη γυναίκα, δείχνουν κομπλεξικό ανατολίτη, όχι Έλληνα, αγαπητέ Krik! Κι αυτά τα λέει ένας άντρας. Και να προσθέσω ότι αν μη τι άλλο η Μπατζελή δείχνει υπέροχη και τριαντάρα στα πενήντα της.

 14. pro Says:

  Δίχως να θέλω να ευτελίσω τη συζήτηση και απαντώντας στο Σημίτη (πως σου ‘ρθε αλήθεια τέτοιο ψευδώνυμο;) έχω να παρατηρήσω ότι η Μπατζελή είναι όντως γυναικάρα. Ίσως η γοητευτικότερη στο κοινοβούλιο, με μια μικρή επιφύλαξη λόγο παρουσίας σ’ αυτό και της Γκερέκου.

 15. ΧΡΙΣΤΙΑ ΕΛΕΝΗ Says:

  Την Κ. Μπατζελή δεν την γνώριζα. Την πρώτη μέρα που την είδα και την άκουσα ,στην τελετή παραλαβής παράδοσης του υπουργείου , έμεινα άφωνη. Μπράβο της. Έχει ορμή , θέληση , άποψη , δυναμισμό. Είναι αυθεντική . Είναι ο εαυτός της. Οι θέσεις της είναι τεκμηριωμένες, ο κατα΄λληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Περιμένω πολλά απ’ αυτήν. Είναι απο τους πολιτικούς που δεν διστάζουν να κάνουν την ανατροπή. Δημιουργεί παλιτική. ¨ηταν απο τις καλύτερες επιλογές του Γιώργου.Κάθε φορά που την βλέπω στα παράθυρα των ειδήσεων την απολαμβάνω εν αντιθέσει με πολλούς άλλους που με οδηγούν στο κλείσιμο της τηλεόρασης. Μπράβο της αξίζει τα άρματα.

 16. Ηλείος Says:

  Παρόλο που βρίσκεται σε τόσο δύσκολο υπουργείο, προσπαθεί…
  Μπράβο της!
  5

 17. Valentina Says:

  Απορώ πως σε δύσκολες συγκυρίες θεοποιούμε μια Μπατζελή…..!!!

 18. Pasokatzhs Says:

  Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ κύριος Παπανδρέου εισέπραξε 2 όχι. Από Μπατζελή και Μαγκριώτη. Έφτιαξε ένα τεράστιο κυβερνητικό σχήμα και σε αυτό κράτησε μονάχα τον δεύτερο. ΓΙΑΤΙ; Η Μπατζελή ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ υπουργός, ηθική και δεν ήταν μέρα νύχτα στην τηλεόραση αλλά όταν προέκυπτε κάποιο ζήτημα που αφορούσε το υπουργείο της ήταν πρόθυμη να δώσει απαντήσεις για τα πάντα. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ μας έφερε το ΠΑΣΟΚ του Σημιτάκου και έδιωξε τους νεότερους ανθρώπους.
  Κρίμα!
  Αντίο Κατερίνα, θα σε στηρίζουμε σε όλες τις πολιτικές σου επιλογές
  5

 19. kostas Says:

  Συγχαρητήρια απέδειξε οτι δεν είναι καρεκλοκένταυρη.
  Μεγάλη ηλιθιότητα του Παπανδρέου να τη διώξει και ακόμα χειρότερα να βάλει στη θέση της τον Σκανδαλίδη και άκουσον-άκουσον, τη ΜΙλένα Αποστολάκη!!!! Τα απόλυτα μηδενικά

 20. Pasokatzhs Says:

  ^Συμφωνώ απόλυτα
  Και θέλω να προσθέσω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι υπουργοί-οι περισσότεροι τουλάχιστον- είναι και βουλευτές και όπως λέει και το όνομα τους πρέπει να έχουν τις δικές τους απόψεις και να της εκφράζουν χωρίς να φοβούνται για συνέπειες.
  Η Κατερίνα σίγουρα θα έχει μια πολύ καλή παρουσία στο Κοινοβούλιο από ‘δω και στο εξης. Της εύχομαι να της πηγαίνουν όλα καλά και την πρώτη θέση στη Φθιώτιδα στις επόμενες εκλογές. Γιατί το αξίζει…

 21. kostas Says:

  Εγω πάντως δε μπορω να διανοηθω οτι έδιωξε τη Μπατζελή, έβγαλε την Κατσέλη απο το Οικονομικό Επιτελείο και κράτησε τον πανάχρηστο Παπακωνσταντίνου

 22. Pasokatzhs Says:

  Έλα ντε. Και σαν να μη φτάνει αυτό ξαναφέρνει τον Ρόβλια ο οποίος είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο της SIEMENS. Και να ‘ταν μόνο αυτά. Ο Χρυσοχοίδης με ποιά κριτήρια επελέγη; Αφού δεν είναι οικονομολόγος τη δουλειά έχει στο Ανάπτυξης;
  Τι να πεις…

 23. Pasokatzhs Says:

  Και ρουσφετάκιας ο κος Ρόβλιας…

 24. maria Says:

  ti pineis kai de mas dineis !
  o roblias eneplaki se skandalo tis siemens? mipos tous kseskepase theleis na peis stis eksetastikes?
  alla bebaia tous aksious panta tous petrobolane!
  oso gia ta rousfetia pou les einai ki auto anekdoto!
  eisai sikofantis

 25. maria Says:

  a ksexasa to …mipos mprosta sorry mipos eisai sikofantis

 26. Pasokatzhs Says:

  Πρώτον ηρέμισε.
  Και δεύτερον ρίξε εδώ μια ματιά να δεις για τι μιλάω:
  Για τα ρουσφέτια:
  http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=304975&dt=15/12/2009
  Για την Siemens:
  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4565475&ct=1

 27. maria Says:

  to mesaio mou onoma einai iremia, de sto eipa?
  na sou po kapoios allos apo tous thugomenous anefere ti dikaiosuni?

 28. Pasokatzhs Says:

  Μπα όχι. Μόνο ο ίδιος ο Ρόβλιας έκανε αγωγή κατά του Μάνου Παναγιώτου -το στέλεχος του ΟΣΕ που τον κατηγόρησε-
  Πάντως μπράβο που παραιτήθηκε άμεσα

 29. maria Says:

  a ekane agogi o Roblias!!!!
  eno enas apo tous allous afise mousi gia na min ton anagnorizoun kai na trugirnaei amerimnos sta sokakia tis mukonou!
  sou leei auto kati?

 30. Pasokatzhs Says:

  Όχι… Ξέρεις, δεν συχνάζω στα κοσμικά…

 31. ΑΡΚΑΣ Says:

  Μαρία, πασοκτζή και λοιποί,

  αυτός είναι ένας μετασχηματισμός και όχι ανασχηματισμός! Με τα «τελειωμένα» μεγαλοστελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ δεν κάνεις προκοπή. Ο Γιωργάκης παρέμεινε τελικά Γιργάκης ή μάλλον καλύτερα Τζέφρυ. Λυπούμαι τους κακόμοιρους βιοπαλαιστές που αγωνίζονται για το προς το ζειν και ο Γιωργάκης μετά από από 35 και βάλε μέρες διακοπές κατόρθωσε να κάνει μετασχηματισμό.

  Η πλειονότης των υπουργών και υφυπουργών είναι άνθρωποι χωρίς κανένα ένσημο στο ΙΚΑ. Π.χ. ο Ρόβλιας δεν παρατήθηκε μετά από 2 μήνες στη κυβέρνηση του Οκτωβρίου;

  Ερωτώ λοιπόν τον εαυτό μου, ΦΤΑΙΩ ή ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ που πίστεψα τον ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΑΝΘΥΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και τον ψήφισα;

  Ερωτώ λοιπόν, κουρασμένος ο Καραμανλής, αλλά αυτός εδώ έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και το ΤΟΜΑΡΙ ΦΟΡΤΩΝΕΡΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ του ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤ!!!!!!

  Άξιοι της τύχης μας, συνέλληνες.

  Μείωσαν μισθούς, συντάξεις, αύξησαν τα όρια ηλικίας, ΔΙΕΛΥΣΑΝ την ΑΓΟΡΑ, ΥΠΟΑΝΕΠΤΥΞΑΝ τη Χώρα μέσα σε μόλις 11 μήνες. Έβαλαν το ΔΝΤ μέσα στην ευρώζώνη για να εξυπηρετήσουν τη μαμά Αμέρικα, κλπ.

  Τι να πω περίμενα από τους Δημοκρατικούς ΨΗφοφόρους να είναι ΈΞΥΠΝΟΙ και όχι Ηλίθιοι τελικά.

  Θα δουλέψω 43 χρόνια για να πάρω σύνταξη, αλλά δεν με νοιάζει. Μου αρέσει να δουλεύω όχι σαν τους τεμπέληδες της Βουλής.

  Καλά να πάθουμε…..

 32. Pasokatzhs Says:

  Καταλαβαίνω την οργή και του προλαλήσαντα και όλων των Ελλήνων. Όσον αφορά το νέο σχήμα, είναι όντως πολύ μεγάλο. Ίσως το παλιό ΠΑΣΟΚ έπρεπε να μείνει στη βουλή.
  Η Μπατζελή πάντως θα λείψει από την κυβέρνηση. Κάπου διάβασα ότι αρχικά είχε δεχτεί να είναι υποψήφια, αλλά έκανε πίσω όταν έμαθε ότι το τοπικό ΠΑΣΟΚ ήθελε τον Νομάρχη Βοιωτίας υποψήφιο. Αν είναι έτσι ο ΓΑΠ είναι για πολλά σιχτίρ.

 33. Pasokatzhs Says:

  http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=353842&dt=12/09/2010
  Άλλη μια απόδειξη ότι χάσαμε ένα από τα πιο άξια μέλη της κυβέρνησης.
  Λυπάμαι πολύ

 34. kostas Says:

  Μην ανησυχείς την αντικατέστησε και με το παραπάνω η Μιλένα….

 35. Pasokatzhs Says:

  Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα με τη Μιλένα, αλλά είναι άσχετη με το είδος. Δεν συγκρίνονται. Η Μπατζελή είναι ειδική στον τομέα της γεωργίας.

 36. Nikos Papadopoulos Says:

  Κατερίνα! Πιστεύω πως ένιωσες σαν να έδιωξες τον καρκίνο από πάνω σου, την στιγμή που αντικαταστάθηκες στο ΥΠΑΑΤ. Μόνη σου εξάλλου δήλωνες πως μόνο από θαύμα θα παρέμενες στην θέση σου μετά από ανασχηματισμό, γνωρίζοντας βέβαια πως δεν προχώρησε τίποτε από το αναμενόμενο προγραμματισμένο έργο, εκτός από το ξεκάρφωμα της ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ, για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, ότι κάτι έκανες! Γιατί ενώ το ήξερες πως είσαι αναποτελεσματική περίμενες να σε διώξουν και δεν παραιτήθηκες μια ώρα νωρίτερα σαν λεβέντισσα; Είναι τόσο γλυκιά η καρέκλα του υπουργείου; Ποια είναι ακριβώς η σχέση που αποκτά ο απλός, έστω και κατά κάποιο τρόπο πολιτικοποιημένος πολίτης όπως εσύ με το συγκεκριμένο έπιπλο; Αν θυμάμαι καλά, από κοριτσάκι με τη σημαιούλα του ΠΑΣΟΚ, (το ίδιο έκανα και εγώ ως εδώ, ήμουν αγοράκι με την σημαία του ΠΑΣΟΚ στο χέρι), έγινες κουβαλητής της τσάντας της Βάσω Παπανδρέου στης Βρυξέλες (εγώ έφυγα για σπουδές στο ανατολικό μπλοκ και οι βαλίτσες που κουβαλούσα ήταν δικές μου και τις κουβαλώ ακόμη σαν σταυρό). Έτσι πήρες το βάπτισμα για διάφορες πολιτικές εξελίξεις, (ενώ εγώ δεν βαφτίστηκα ποτέ ξανά και έμεινα με τις βαλίτσες γεμάτες βιβλία στο χέρι). Διαβάζω το βιογραφικό σου και τρίβω το μάτια μου, έγινες σε μια νύχτα, μεγάλη πολιτικός, να σώσεις τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο της πατρίδας,(πράγματα που αποδείχτηκαν μπούρδες βέβαια). Μόνο να αναλογιστής πόσο πίσω έμεινε η δουλεία του υπουργείου εξαιτίας σου, επειδή ακόμη είμαστε στον Νοέμβριο του 2009 που κάθισες εσύ στην καρέκλα του ΥΠΑΑΤ και ο χρόνος σταμάτησε να τρέχει στο υπουργείο. Πόσο θα καθυστερήσουν ακόμη οι συγχωνεύσεις και ο καθαρισμός των οργανισμών, υπηρεσιών κτλ του υπουργείου; Ο χειμώνας μπήκε και ακόμη κανένα νέο από αγροτικά, κτηνιατρικά εργαστήρια, από ΕΛΓΑ, από ΟΠΕΚΕΠΕ κτλ διότι κανείς από τους υπευθύνους δεν γνωρίζει ακόμη και τώρα που γράφω (18/10/2010) αγανακτισμένος αυτήν την επιστολή, πόσο, που, τι και γιατί προσωπικό μπορεί να χρειάζεται, εκτός από μια προσωπική συλλογή με γεωτεχνικούς διδάκτορες που θέλει ο κ. Σκανδαλίδης, (άλλος σωτήρας του αγρότη και του κτηνοτρόφου), για να παίζει μάλλον μαζί τους, στον ελεύθερο χρόνο του. Σε λίγο ξεκινάνε και οι γέννες στα μαντριά. Καλά γεννητούρια εύχομαι χωρίς ζημιές, αλλά αν πάει κάτι στραβά πρώτα η Μπατζελή και μετά ο Σκανδαλίδης, θα είναι δίπλα στους κτηνοτρόφους, να τους σώσουν, δίνοντας τήλε-συμβουλές, κάνοντας τήλε-καταμετρήσεις, τήλε-τοκετούς και τήλε-νεκροψίες από το πρωινό πρόγραμμα του MEGA.

 37. ΟΑ Says:

  Η Μπατζελη έχει ειδικοτητα μονο στις εξυπηρετήσεις με τους γνωστούς τρόπους και μεθοδους….. Οπότε αποτελεί μια πολιτικό η οποία αν και νέα χρησιμοποιεί πεπερασμένες μεθόδους, καλό θα είναι τέτοιοι άνθρωποι να μην ψηφίζονται γιατί απλά δεν είναι τίμιοι. Αντε ψάξε τώρα για τέτοιους…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: