Εκδήλωση για τη μεταπολίτευση

http://www.dimokratikoi.gr/d4/

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010, ώρα 19:00 στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, οδός Ακαδημίας 20, Αθήνα.

Θα πρέπει να έχει ενδιαφέρον. Ελπίζω να βιντεοσκοπηθεί και να αναρτηθεί.

Advertisements

6 Σχόλια to “Εκδήλωση για τη μεταπολίτευση”

 1. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=343790&dt=18/07/2010

  Κοροϊδεύουμε τους δικτάτορες, και δικαίως. Αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ ότι ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός και οι υπόλοιποι έβαλαν λεφτά στην τσέπη, αν και μπορούσαν, δικτάτορες ήταν. Πώς αυτή η τεράστια κλοπή των δημόσιων ταμείων έγινε εν καιρώ δημοκρατίας, παρά τους υποτιθέμενους «κοινοβουλευτικούς ελέγχους» και την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» είναι ένα ενδιαφέρον θέμα για έρευνα.

 2. Παράγκας Says:

  Στην εκδήλωση, ας γίνει αναφορά και στο «Λεξικό» της Μεταπολί(σ)τευσης. Καλά θα ήταν…

  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=88193

 3. Servitoros Says:

  Κοροϊδεύουμε τους δικτάτορες, και δικαίως. Αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ ότι ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός και οι υπόλοιποι έβαλαν λεφτά στην τσέπη, αν και μπορούσαν, δικτάτορες ήταν.
  —-
  Μάλλον δεν ακούτε καλά.
  Πλήθος παραδειγμάτων για την καταλλήστευση του κράτος από τους χουντικούς στα βιβλία των Jean Meynaud, Σταύρου Ζορμπαλά και Γιάννη Κάτρη, χωρίς να μπούμε καν στη διαπλοκή χουντικών με επιχειρηματίες, π.χ. η δωρεά βίλας στο Λαγονήσι στον Παπαδόπουλο απ’ τον Ωνάση. Και βέβαια μιλάμε για περίοδο λογοκρισίας όπου οποιαδήποτε ανάδειξη κρατικής διαφθοράς σε έστελνε στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ ή στα ξερονήσια. Η δε τηλεόραση επι Χούντας ήταν ποδόσφαιρο,ανάλαφρες εκπομπές με τραγουδάκια, και τον άγνωστο πόλεμο που καιρός για ερευνητική δημοσιογραφία (τα δε υπολλείματα της χουντικής δημοσιογραφίας τα τρώγαμε στην μάπα μέχρι και πρόσφατα).

 4. Παράγκας Says:

  36 χρόνια «επενδύσεων» στην Μεταολυμπιακών Αγώνων Ευρωπαική(;;;) χώρα κοιτίδα (;;;) πολιτισμου(;;;) ί σ ο ν με 10 ή και παραπάνω χρόνια επιτήρηση Τριμερής-Τρόικα;;;

  Τα Ιδρύματα των πρώην πρωθυπουργών τι θέση παίρνουν για αυτό;;;

  Θα έχουμε άραγε και Ίδρυση Ιδρύματος Καραμανλή Β’;;;;

 5. Παράγκας Says:

  36 μεταπολιτευτικά χρόνια (πάμε στα 37)

  συμπυκνώνονται σε:

  1.114.000 Κρατικά Αμειβόμενους, 30.000,00 έκαστος Έλληνας χρέος, 1.000.000 μετανάστες, πρωτεύουσα Ατινανιστάν, Τριμερή (η τρομερή), «Παιχνίδια» στο Αιγαίο μας και σύνορα Ηπειρωτικής Ελλάδας, διάλυση εργασιακών σχέσεων στον Ιδιωτικό, ατιμωρησία των υπευθύνων και «γαργάρα» και την 78η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη δαφθοράς!!!

  Καλή «συνέχεια»

 6. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Κι άλλη εκδήλωση:

  http://www.ppol.gr/cm/index.php?Datain=6487&LID=1

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.


Αρέσει σε %d bloggers: