ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


έδρες: 1 υποψήφιοι: 3

ΠΑΣΟΚ

1 ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2 ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3 ΣΤΑΘΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΚΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΜΠΕΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΚΚΕ

1. ΓΚΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του Δημητρίου, Οικοδόμος, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας
2. ΔΗΜΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ του Αθανασίου, Επαγγελματίας, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας
3. ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΚΗΣ του Ηλία, Υπομηχανικός 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Λαμπράκος

ΣΥΡΙΖΑ

1.    ΓΙΑΓΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου, ιδιωτικός υπάλληλος
2.    ΝΤΑΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ευαγγέλου, φαρμακοποιός
3.    ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ του Γεωργίου, φαρμακοποιός

ΛΑΟΣ

ΚΟΣΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ιωάννης Β. Βέλλης

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΗΛΙΑ 

Advertisements

7 Σχόλια to “ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ”

 1. Ιωάννης Βέλλης Says:

  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΗΣ, ΕΚΔΟΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

  http://www.e-thesprotia.eu
  http://e-thesprotia.pblogs.gr
  http://e-thesprotia.blogspot.com

 2. Ιωάννης Βέλλης Says:

  Kαλό είναι και τα άλλα κόμματα να καταγράψουν τις υποψηφιότητές τους και ένα link τουλάχιστον με τα βιογραφικά στοιχεία τους ή τους τομείς δράσεις τους.
  Ιωάννης Βέλλης
  http://e-thesprotia.pblogs.gr/i.html

  Ήδη στο φόρουμ των Οικολόγων Πράσινων ζήτησα να το κάνουν αυτό εδώ.
  http://www.ecogreens.gr/gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=650#650

 3. Ιωάννης Βέλλης Says:

  Ανακοινώθηκαν από το ΚΚΕ οι υποψήφιοι για το νομό Θεσπρωτίας. Την είσοδο στη Βουλή διεκδικούν οι Γκίκας Σωτήρης, Δήμας Θεόδωρος και ο συμπολίτης μας Χρήστου Τάκης.
  Πηγή:
  http://paramythia-online-gr.pblogs.gr

 4. Dimitris Says:

  Αν υπάρχουν υποψήφιοι blogger, ας τους ρίξουμε και κανένα σταυρό 😉 Καλή επιτυχία κ. Βέλλη

 5. Ιωάννης Βέλλης Says:

  Ευχαριστώ Dimitri.

 6. johnvellis Says:

  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
  Από το 2004 άρχισε η βουτιά του ΠΑΣΟΚ
  4/9/2007 04:21

  Εντυπωσιακή άνοδο σημείωσε η Ν.Δ.στις εκλογές του 2004επικρατώντας στη μονοεδρική αυτή περιφέρεια,η οποία μέχρι πρότινος αποτελούσε την καλύτερη για το ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο.Αντιθέτως,το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε ένα από τα χειρότερα ποσοστά του,ενώ έχασε το 2006 και τη νομαρχία.

  ΠΑΣΟΚ. Ανανεωμένο πλήρως είναι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Οι νέες υποψηφιότητες είναι ο οδοντίατρος Γιώργος Κατσίνος, ο επίκουρος καθηγητής Καρδιολογίας Χρήστος Κατσούρας και ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών Σπύρος Στάθης.
  Ν.Δ. Υποψήφιος εκ νέου θα είναι ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας (1ος με 13.540
  σταυρούς), ενώ στο ψηφοδέλτιο θα μετέχουν επίσης ο πολιτικός μηχανικός Θόδωρος Αθανασίου (παλιό στέλεχος της ΠΟΛ.ΑΝ.) και ο φαρμακοποιός Νίκος Κάτσιος .
  ΚΚΕ. Με δύο παλαιές υποψηφιότητες και ένα νέο πρόσωπο κατεβαίνει το ΚΚΕ. Και αυτή τη φορά μετέχουν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας Θόδωρος Δήμας (1ος με 440 σταυρούς) και ο υπομηχανικός Τάκης Χρήστου (2ος με 398 σταυρούς), ενώ κατεβαίνει και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Σωτήρης Γκίκας.
  ΣΥΡΙΖΑ. Νέα πρόσωπα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψήφιοι είναι ο πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ανδρέας Νταής, ο προερχόμενος από το ΔΗΚΚΙ Άγγελος Γιάγκας και ο Φώτης Σωτηρίου. ΛΑΟΣ. Το «παρών» δίνει και φέτος ο Θόδωρος Στεργίου (1ος με 107 σταυρούς το 2004), ενώ νέα ονόματα είναι ο Γιώργος Κοσιώρης και ο Βασίλης Παππάς.

  http://ekloges.dolnet.gr/2007/news/article.asp?lngInstID=50&lngEntityID=35947&lngDtrID=103

  Και φυσικά οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ και εγώ πουθενά για ΤΑ ΝΕΑ…

 7. johnvellis Says:

  Αναλύσεις
  Μάχη για δύο έδρες στην Ήπειρο
  Το ΠΑΣΟΚ κυνηγάει την έκπληξη στη Θεσπρωτία- Πριμ στον νικητή η πέμπτη έδρα στα Ιωάννινα
  4/9/2007 04:26
  Η άνοδος του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1981, τερματίζοντας την τριαντάχρονη και σχεδόν απόλυτη κυριαρχία της Δεξιάς στην Ήπειρο, διαμόρφωσε ένα νέο πολιτικό τοπίο χωρίς τονισμένες ιδιαιτερότητες. Έτσι, τα εκλογικά αποτελέσματα στην περιοχή μέχρι το 2000 ακολουθούσαν σε γενικές γραμμές τα εθνικά ρεύματα, με τα δύο μεγάλα κόμματα να εναλλάσσονται στην πρώτη θέση ανάλογα με τη γενικότερη πολιτική συγκυρία.
  O κανόνας αυτός ανατράπηκε στις εκλογές του 2000, στις οποίες η Ν.Δ. εμφάνισε σημαντική άνοδο (κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το 1996) και αναδείχτηκε πρώτο κόμμα στην περιοχή. Η τάση συνεχίστηκε και το 2004 με αποτέλεσμα η Ν.Δ. να αποσπάσει την πρώτη θέση και τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου, ενώ στις περυσινές νομαρχιακές εκλογές επικράτησε με άνεση στις τρεις από τις τέσσερις νομαρχίες (Γιάννενα, Θεσπρωτία, Άρτα) καθώς και στις δημαρχίες στις αντίστοιχες πρωτεύουσες.
  Από τις τέσσερις εκλογικές περιφέρειες της Ηπείρου η συγκριτικά καλύτερη για τη Ν.Δ. είναι διαχρονικά η Άρτα, όπου μόνο το 1993 το ΠΑΣΟΚ κέρδισε την πρώτη θέση. Όμως η υπεροχή της αυτή συχνά δεν μεταφραζόταν και σε αριθμό εδρών όταν η Ν.Δ. έχανε τις εκλογές λόγω των ιδιαιτεροτήτων του εκλογικού νόμου (όπως συνέβη το 1985, το 1996 και το 2000). Ένα τέτοιο ενδεχόμενο αποκλείεται πάντως να συμβεί με τον νέο εκλογικό νόμο και επομένως οι 3 έδρες της Άρτας είναι περίπου βέβαιο ότι θα προσκυρωθούν 2 προς 1 υπέρ της Ν.Δ.
  Στις υπόλοιπες τρεις περιφέρειες της Ηπείρου τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων εμφανίζονται σχετικά ομοιόμορφα (από 41,0% έως 43,1% για το ΠΑΣΟΚ και από 46,1% έως 47,5% για τη Ν.Δ.). Ο ανταγωνισμός όμως για την κατανομή των εδρών θα επικεντρωθεί κυρίως στη μονοεδρική Θεσπρωτία, δεδομένου ότι οι 2 έδρες της Πρέβεζας θα προσκυρωθούν ανά μία στα μεγάλα κόμματα, ενώ στα Γιάννενα, εφόσον τα δύο κόμματα ξεπεράσουν το 40% (και εξασφαλίσουν από 2 έδρες), την πέμπτη έδρα θα κερδίσει αυτομάτως (ανεξάρτητα από το τοπικό αποτέλεσμα) ο νικητής των εκλογών.

  http://ekloges.dolnet.gr/2007/news/article.asp?lngInstID=50&lngEntityID=35951&lngDtrID=103

  Όλα για ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΣΟΚ…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.


Αρέσει σε %d bloggers: