Τζάκρη Θεοδώρα

Πέλλας, ΠΑΣΟΚ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=753

65 Σχόλια to “Τζάκρη Θεοδώρα”

 1. Κωνσταντίνος Κωστόπουλος Says:

  Για τον LUXOR… σε διαβάζω να ρίχνεις λάσπη στην κ. ΤΖΑΚΡΗ χωρίς να την γνωρίζεις προσωπικά και ακόμη περισσότερο δίχως να γνωρίζεις τους αγώνες της και τις δραστηριότητές της. Εφόσον λοιπόν είσαι ικανότερος από αυτήν και λές ότι κανείς δεν κάνει σωστά την δουλειά του, ακόμη και ο πρωθυπουργός, σου προτείνω να βάλεις εσύ υποψήφιος και να στηρίξεις τα συμφέροντα της Χώρας μας. Λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει. Τα έχουμε ισσοπεδώσει δυστυχώς όλα σε αυτήν την κοινωνία και αρχίζουμε να κρίνουμε ανθρώπους βλέποντας τους μόνο κάποια λεπτά στην τηλεόραση. Όχι λοιπόν αυτό είναι τραγικό ολίσθημα, ναι στην καλοπροαίρετη κριτική, ναι στις διορθώσεις και τις παρεμβάσεις, όπου αυτές χρειάζονται , αλλά όχι τέτοιου είδους κοκοπροαίρετη και κακόγουστη κριτική . Το αν είναι καλή η κ .ΤΖΑΚΡΗ στην κουζίνα ή όχι είναι δικό της θέμα αλλά για τις δραστηριότητές και τους αγώνες της είναι θέμα και δικό μας και επειδή στον Νομό μας την γνωρίζουμε καλύτερα από κάποιους που απλά την βλέπουν από μακριά, την στηρίζουμε απόλυτα, είμαστε κοντά της και να είστε σίγουροι ότι έχει αστείρευτες δυνάμεις και θα προσφέρει πολλά στον τόπο μας.

 2. pro Says:

  Καλά σου λέει LUXOR. Με ποιο δικαίωμα κρίνεις την αυθεντία της κ. Τζάκρη; Πήρες άδεια από κανένα; Τη γνωρίζεις μήπως προσωπικά; Όλα κι όλα αλλά αν δεν τη γνωρίζεις προσωπικά δεν μπορείς και να την κατακρίνεις. Πήγαινε πρώτα να τη γνωρίσεις προσωπικά, να δοκιμάσεις και τα ντολμαδάκια της και αν σου αρέσουν γράψε τότε κάτι και για την κουζίνα της. Για την πολιτική της παρουσία ο Κωνσταντίνος ίσως και να σου δόσει κάποια στιγμή το δικαίωμα να την κρίνεις, αργότερα όμως.

 3. LUXOR Says:

  Αγαπητέ Κωνσταντίνε Κωστόπουλε:
  Μαρτίου 3, 2010 σε 8:55 μμ,

  κατάλαβα ότι είστε ψηφοφόρος της ή ότι ίσως δουλεύετε στο γραφείο της. Δεν με απασχολεί να ασχοληθώ με τη πολιτική. Εάν ήθελα θα το είχα κάνει ε΄δω και πάρα πολλά χρόνια. Αυτά τα κομματόσκυλα γίνονται βουλευτές γιατί εάν παρατηρήσετε από μικρά παιδάκια χώνονται μέσα σε ΟΝΝΕΔ, ΠΑΣΠ, ΠΣΚ, κλπες δημοκρατικές φοιτητικές οργανώσεις και «αγωνίζονται» μόνο για το καλό των άλλων και όχι το δικό τους.

  Τώρα όσον αφορά την κ. Τζάκρη, έχουν ήδη διαβιβαστεί στη Χ. τρικούπη ΠΑΡΑΠΟΝΑ από τη ΝΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ για έλλειψη επικοινωνίας.

  Όταν καβαλάς το καλάμι κ. Κωστόπουλε, πρέπει να προσέχεις μην σου μνπει κάθετα πουθενά. Αυτό δεν το είπα έγώ αλλά η Άντζελα σε προωινάδικο.

  Για να σοβαρευτούμε λυπάμαι πολύ για τα πρόσωπα, τον τρόπο, τις επιλογές και την παντελή αδιαφορία με την οποία ψηφίζετε στο νομό σας.

  Σήμερα προς ενημέρωσή σας, η χώρα πτώχευσε. Δανείζεται με 7 – 7.5%. Ούτε περίπτερο δεν παίρνει δάνειο με τέτοια επιτόκια. Το Σάββατο 10-4-2010 γράφεαι με μαύρα γράμματα και ΠΑΜΕ κατευθειαν στο ΔΝΤ.

  Εκεί θα καταλάβουμε τι ψηφίσαμε………

 4. Κωνσταντίνος Κωστόπουλος Says:

  Το τι ψηφίσαμε δεν έχει σχέση με την σημερινή κατάσταση στην οικονομία μας. Πηγαίνεται να βρείτε αυτούς που σήμερα κρίβοναι και έχουν πιεί το αμίλητο νερό, οι οποίοι κάνανε σε πρώτη φάση την περιβόητη απογραφή το 2004 και σε δεύτερη φάση την κακοδιαχείριση και το «συγνώμη αναλαβάνω την ευθύνη» και μετά το συζητάμε… ούτε υπάλληλος της κ. ΤΖΑΚΡΗ είμαι και ούτε και την ανάγκη της έχω. απλά μεταφέρω πράγματα που γνωρίζω όπως γνωρίζουν και αρκετοί πολίτες. Απλά κλείνοντας θέλω να πω πως δεν έχω ξαναδεί ή ξανακούσει πουθενά στο κόσμο να βομβαρδίζετε τόσο πολύ μία υφυπουργός από τον πρώτο κιόλας μήνα που ανέλαβε τα καθήκοντά της. όσο για το καλάμι που λέτε ας κατέβουμε πρώτα όλοι μας που το παίζουμε ειδικοί και ειδήμονες και μετά όλοι οι υπόλοιποι.

 5. akis Says:

  Φοβερή η Τζακρη, βολευει τα ξαδερφια της στα μουσεία της
  Πέλλας και κατά τα άλλα είναι μια άξια πολιτικός !!!1

 6. Παράγκας Says:

  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=137812&cid=6

 7. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://www.apogevmatini.gr/?p=78934

  Διαψεύδει ..

 8. zarkon Says:

  Να γιατί οι βουλευτές πρέπει να μειωθούν σε 200. Τέτοιες προσωπικότητες συνηγορούν και στην αλλαγή του συντάγματος (συμπεριφέρονται σε αυτό λες και είναι ένα κουρελόχαρτο ένα λάστιχο που το μαζεύουν και το τεντώνουν κατα το δοκούν).
  Η χώρα βαδίζει στη καταστροφή της και μερικοί μένουν και συμπεριφέρονται με την ίδια οθωμανική νεοτροπία.
  Η διαφορά μας όμως με τους οθωμανούς είναι ότι αυτοί επέβαλλαν άμεσα δικαιοσύνη . Ο καδής έκοβε πρόστιμα , έκανε φάλαγγα σταύρωνε, τους έκλεινε στα μπουντρούμια και εκτελούσε αμέσως.
  Η νομοθεσία στη χώρα μας είναι ασαφής με πολλά παράθυρα που επιτρέπει στον ευφυή να τη πλάθει και να βγάζει ότι αποτέλεσμα θέλει.
  Ο λαός ο τελευταίος κριτής δεν νοιώθει ότι συμμετέχει στην απονομή της δικαιοσύνης (ο λαός εκλέγει αλλά ο λαός δεν τιμωρεί).
  Με τη δικαιοσύνη δεμένη χειροπόδαρα και το λαό στην απέξω πολύ δύσκολα αυτό το μόρφωμα θα το χαρακτηρίζαμε δημοκρατία.

 9. Γιώεργης Χολιαστός Says:

  Με τ’έτοια φάτσα που έχει, σίγουρα έχει κάνει κι άλλα τέτοια που ακόμα δε βγήκαν στο φως.
  Ως για τους ενδοιασμούς μερικών να παραδεχτούν πως όλοι οι βουλευτές είναι καθάρματα, ας επανεξετάσουν το θέμα: ΌΛΟΙ οι βουλευτές είναι καθάρματα.

  Γιώργης Χολιαστός

 10. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://pitsirikos.net/2010/05/tzakri-o/

 11. Κωνσταντίνος Says:

  Ποιος την ψήφισε, αγαπητοί μου; Κανένας εξωγήινος; Μήπως την προωθούν οι σκοτεινές δυνάμεις; Εμείς δεν την ψηφίσαμε; Πρέπει λοιπόν να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τον εαυτούλη μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι η πολιτεία είναι ένα καράβι και δεν βάζεις ποτέ τον μούτσο για καπετάνιο. Ο καθείς στην θέση του για να μπορέσουμε όλοι όχι απλά να διαβιώσουμε αλλά να επιβιώσουμε. Όσο για την Τζάκρη, δεν βρίσκω λόγια… Δεν παίρνω όρκο ότι κατάλαβα ακριβώς τι σκατά θέλει να πει σ’αυτόν τον λόγο. Πάντως, τί έκανε; Διόρισε την οικογένειά της, διότι, κύριοι, η οικογένεια είναι ιερή και οφείλουμε να την βοηθούμε. Εύγε, Τζάκρη.

 12. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=25/05/2010&id=165667
  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=13148981

  Απαλλάσσουν την Τζάκρη οι ελεγκτές

 13. ak111 Says:

  Περισσότερα λεφτά στα κόμματα της Βουλής, ΤΟ ΒΗΜΑ, Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010.

  Συγχαρητήρια, σε καλό δρόμο βρισκόσαστε!

 14. Παράγκας Says:

  Σε αυτά τα κόμματα;;;;

  “Έκκληση στα κόμματα να δώσουν στους νέους την ευκαιρία να ασχοληθούν με τα κοινά, με αφετηρία τις επικείμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση, απηύθυνε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής”

  (πριν λίγες μέρες)

 15. ΑΛΙΚΗ Says:

  Η κυρία Τζάκρη είναι η πλέον εργατική υπουργός στο σημερινό σχήμα και ακούγεται σε κυβερνητικούς κύκλους ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και ουσιαστική στο έργο της. Έχει πάρει επ όμου τα μεγάλα ζητήματα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και διοικητικής μεταρύθμισης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: