Σταϊκούρας Χρήστος

Φθιώτιδας, ΝΔ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=893

176 Σχόλια to “Σταϊκούρας Χρήστος”

 1. Θεοφύλακτος Says:

  Φτάνει πια ρε κολλημένε!!!
  Σταμάτησε επιτέλους να προβοκάρεις και να προσβάλλεις τους επισκέπτες του φόρουμ (Λαμία1, Ιωάννα, Σωτήρης, Κοσμάς, προ, δημήτρης, Σταμάτης, εγώ και πολλοί άλλοι) προκειμένου να σου δώσουν σημασία και να τσακωθείς μαζί τους.
  Όλο τα ίδια και τα ίδια λες. Πες τη δική σου άποψη χωρίς να προκαλείς, αλλιώς σώπασε επιτέλους!
  Όλη μέρα είσαι εδώ, παραμονεύεις και όταν δεις κάτι στη σελίδα του Σταϊκούρα… τσουπ… αμέσως να βρίσεις!!! 24 ώρες το 24ωρο!!!
  Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να καταθέτει ούτε βιογραφικά, ούτε πιστοποιητικά κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων, προκειμένου να καταθέσει την άποψή του!! Σταμάτησε να τα ζητάς. Είναι πάγια πολιτική των κομματικών γραφείων να ζητούν τα πλήρη στοιχεία κάποιου, πριν συνομιλήσουν μαζί του. Μην καρφώνεσαι λοιπόν, σε καταλάβαμε! Και για να σε προλάβω: Ούτε σε κομματικό γραφείο δουλεύω, ούτε τα επισκέπτομαι. Γνωρίζω όμως τη ρουφιανίστικη τακτική που ακολουθείτε!

  Θέμη, δεν ξέρω αν είσαι ευτυχής διαβάζοντας τα εμετικά σχόλια εγκαθέτων τύπου Παπαδάκη! Κάθε προσπάθεια που γίνεται για αναβάθμιση του μπλογκ από (παλαιούς κυρίως) καλούς σχολιαστές, πέφτει στο κενό από κάτι τύπους σαν τον Παπαδάκη. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το μπλογκ που ονειρεύεσαι. Αν δεν είναι, μια σύσταση προς εγκαθέτους ξερόλες τύπου Παπαδάκη ή προς άλλους υπαλλήλους πολιτικών γραφείων δεν θα έβλαπτε!
  Δεν τολμάει κανείς να πει μια άποψη και αμέσως επεμβαίνει ο εκπρόσωπος του βουλευτή για να επιβάλλει την τάξη!!
  Καλύτερα λοιπόν θα ήταν να μετονομαστεί το μπλογκ αυτό από «Αξιολόγηση βουλευτών» σε «Ημερήσια δελτία τύπου πολιτικών γραφείων».
  Θέμη, κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς ελεύθερες φωνές. Να μείνεις παρέα με κάποια παπαγαλάκια σαν τον Παπαδάκη, σαν τους εκπροσώπους της
  Κεφαλογιάννη και με κάποια φασιστοειδή που κατά καιρούς επισκέπτονται το φόρουμ και μιλάνε για τον κακό κομμουνισμό και την αντιπαραγωγική αριστερά!

  Πού είναι ο Φανφάρας, πού είναι η Μαριάννα, πού είναι ο Necton, πού είναι ο Μπεχράκης, πού είναι ο FrapDigo; Παραχώρησαν τη θέση τους στα νέα μπυμπούκια του μπλογκ, στους εγκάθετους των πολιτικών γραφείων! Με τη δική σου ανοχή Θέμη. Και, πολύ φοβάμαι, με τη δική σου συγκατάθεση! Είχε δίκιο η Ιωάννα λίγο πιο πάνω! Δυστυχώς!!!

 2. Κώστας Παπαδάκης Says:

  Θεοφύλακτε, κάνεις λάθος, ούτε και εγώ είμαι εγκάθετος κανενός πολιτικού γραφείου. Καταθέτω κάποιες σκέψεις και θέσεις, εμπλουτισμένες με διεθνείς μελέτες, για να δομήσω την επιχειρηματολογία μου.
  Γιατί δεν κάνετε και εσείς το ίδιο;
  Γιατί υποβαθμίζετε το βιογραφικό κάποιου νέου, όταν αυτοί που πρέπει να τον αξιολογήσουν σε πανεπιστημιακό επίπεδο (σε εθνικό και διεθνές επίπεδο) το έχεις κρίνει επαρκέστατο;
  Γιατί σας ενοχλεί η αντίθετη άποψη;
  Τα blogs είναι ο χώρος της ελεύθερης έκφρασης, αλλά όχι της μονοδιάστατης άποψης…
  Είναι ο χώρος της ανωνυμίας, αλλά και των επώνυμων καταγγελιών όταν κάτι συμβαίνει…
  Σου αρέσουν όροι όπως «βουτυρομπεμπές» που χρησιμοποίησε η Ιωάννα;
  Πες μου μία υβριστική λέξη που χρησιμοποίησα;
  Εσείς βρίζετε κάποιον που δεν ξέρετε, και όταν ακούτε κάποιον να υποστηρίζει την αντίθετη άποψη τρελένεστε…νομίζετε ότι σας βρίζουν…

 3. Σωτήρης Says:

  Νάτος πάλι ο υπάλληλος του Σταϊκούρα! Περασμένα μεσάνυχτα αφήνει το μπλογκ, χαράματα ξαναμπαίνει. Υπερωρίες χτυπάει και δεν κλατάρει! Δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει και έχει έτοιμη την ίδια απάντηση: «Όλοι κάνετε λάθος και εγώ έχω δίκιο»! Όπως ακριβώς και ο Μ.Ναπολέων στο Δαφνί!
  Καημένε Παπαδάκη, όταν όλοι σε κατηγορούν, όταν όλοι σου λένε κάτι, εξέτασε και την πιθανότητα να κάνεις λάθος. Μάλλον δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά εσύ στραβά αρμενίζεις. Ηρέμησε και βρες κάποια ασχολία που θα σου δίνει πραγματική χαρά και όχι μίσος για τον κόσμο.
  Ξέρω ότι είσαι συνέχεια on line και ότι θα μου απαντήσεις σε λίγα λεπτά! Δεν χρειάζεται. Πάλι τις ίδιες βλάκείες θα πεις, με καρμπόν: «Στειλτε τα βιογραφικά σας, πείτε μου ένα καλό πανεπιστήμιο, ο Σταϊκούρας είναι νέος και άξιος, έχει καλό βιογραφικό, είστε άσχετοι και ανίδεοι μπλα μπλα μπλα…» Καλύτερα να μην απαντήσεις. Μην ξεφτιλίζεσαι επωνύμως και μην εκθέτεις τον νεαρό βουλευτή από τη Λαμία… αλλά… γι αυτό πληρώνεσαι! Δεν μπορεί κανείς να ζητάει περισσότερα από έναν κακό υπάλληλο πολιτικού γραφείου σαν εσένα. Δεν μπορεί κανείς να ζητάει κρίση και σκέψη από ένα όργανο. Το μυαλό σκέφτεται κι εσύ μυαλό δεν έχεις. Με το ένστικτο ενεργείς: Μόλις κάποιος μπει στη σελίδα, πετάγεσαι για να τον δαγκώσεις. Σαν τα φίδια!

 4. Κώστας Παπαδάκης Says:

  Δυστυχώς για εσένα Σωτήρη, δεν είμαι μόνος μου. Η συντριπτική πλειοψηφία που έχει γράψει αναφέρεται κολακευτικά για τον Σταϊκούρα (Θέμης Λαζαρίδης, Τζώρας, Lemmy, george13, redskin, onar, argy, raniaourania, NIKOS ARGYROPOULOS, niklamia, Nasos Nikaw, Nick, Ζαφείρης, ElenaA, NIKKOUL και φυσικά ο υποφαινόμενος).
  Μήπως εσείς στραβά αρμενίζετε;
  Σε ότι αφορά το υπάλληλος, πράγματι είμαι υπάλληλος πλέον από την καινούργια χρονιά, όχι όμως σε πολιτικό γραφείο αλλά σε τραπεζικό όμιλο…και ας είναι καλά, εκτός των άλλων καθηγητών, και ο Σταϊκούρας για ότι μας έμαθε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  Μάλλον κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι έχω λίγο μυαλό…
  Φιλιά στη μειοψηφία…

 5. Σωτήρης Says:

  Φιλιά στην «πλειοψηφούσα» ομάδα σου, την οποία εδώ και μήνες ΜΟΝΟΣ ΕΣΥ εκπροσωπείς! Και κυρίως φιλιά στον ποιοτικό Ζαφείρη, με τον οποίο γελάμε εδώ και καιρό, τον οποίο θεωρείς μέλος της ομάδας σου, αλλά μέχρι και αυτός δεν άντεξε και σε περιποιείται καταλλήλως (31 Δεκεμβρίου). Μόνος είσαι καημένε!!! χααχαχαχα
  Είχες δίκιο όμως για κάτι και σου ζητώ συγγνώμη. Δεν είσαι για το Δαφνί! Κανένα τρελάδικο δεν σε χωράει!! Τελευταία ονειρεύεσαι ότι είσαι μέλος τραπεζικού ομίλου, ότι προετοιμάζεσαι για μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής και ότι σου έχουν προτείνει έδρα καθηγητού σε μερικά από τα αγγλικά κολλεγιάκια που διαφημίζεις! Δεν παίζεσαι καημένε!! Αν και είσαι όλη μέρα εδώ μέσα, αν και χτυπάς τριπλή βάρδια στο πολιτικό γραφείο (απολύθηκαν άραγε οι άλλοι υπάλληλοι;), συνεχίζεις να ονειρεύεσαι!
  Άραγε σε πόσα δευτερόλεπτα θα απαντήσεις;;; Πλάκα σου κάνουμε, αν δεν το έχεις καταλάβει!!! Εγώ τουλάχιστον έχω πεθάνει στο γέλιο μαζί σου!!
  Και κάποιος άλλος τρελάρας το έπαιζε «όμιλος» εδώ μέσα. Τον θυμάστε ε;

  Συγχαρητήρια Θέμη! Επιτέλους τα όνειρά σου πραγματοποιήθηκαν! Ανήκεις στην ομάδα του «ποιοτικού» Ζαφείρη και του «τραπεζίτη» Παπαδάκη, που σκοπό έχει την προώθηση του μεγάλου πολιτικού εκ Λαμίας και τη διαφήμιση των αγγλικών οικονομικών κολλεγίων του Λονδίνου! Ζήτωωωωω!!!
  🙂

 6. δημητριος π. καλημερης Says:

  βαρεθηκα το παραμυθι των φοβερων σπουδων που αυτες εχουν οδηγησει στην πανεπιστημιακη θεση ,πραγματι θαμπωνονται οι καθηγητες απο τους τιτλους,τις μονογραφιες και τα αρθρα και εκλεγουν τους λαμπρους επιστημονες η παρα τω πρωθυπουργο θεση του πατερα δεν επηρεαζει καθολου ,οποιος το πιστευει αυτο ειναι επικινδυνο να βγαινει εξω απο το σπιτι του, ζει εγκλειστος σε μια φαντασιακη κατασταση και εμπαιζει με δηθεν επιχειρηματα αξιοκρατιας ολα τα αθωα θυματα της αναξιοκρατιας που βασιλευει σ’άυτη τη χωρα, ο σταικουρας και ολο το βρωμερο συναφι του στα πανεπιστημια αναπαραγουν.Σεβαστειτε τους ανωνυμους και βιοπαλαιστες γονεις που εδωσαν στα παιδια τους τα παντα εκτος απο ενα φανταχτερο και διαπλεκομενο επωνυμο.

 7. ser Says:

  φιλοι μου η ως επι το πληστον στο κοινοβουλιο ειναι αει και μεταπτυχειακα, αλλα, αλλα ειναι που πρεπει να μας απασχολουν. η δυναμη του ΜΠΑΜΠΑ σε επιλυση θεματων και διορισμων στην εποχη και την χωρα που ζουμε, εξαρτωμενοι για 500 ευρω, ειναι δεδομενη, εκει που θελει μπορει να τα κανει ολα, αλλα, οι σακουλες των προεκλογικων αιτηματων ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ας ψαχθουν οι ενδιαφερομενοι εαν ειναι και το δικο τους ονομα στα πεταμενα, ας δουν την πρωιμη αλαζονια και αμνησια, δεν μιλαω για τους ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΚΛΙΚΑ φερνοντας η πειθοντας αλλους για να ανεβασουν το κασιε τους προς δικο τους οφελος, τι γινεται με αυτους που προσδοκουν σε κατι? τελικα, ας δουν λιγο πιο πλατια και να υποστηριζουν ατομα αυτοφωτα και αυτοσυντηριτα και οχι ετεροφωτα με μασημενες και ετοιμες απο τριτους τροφες αλήθεια? τι γινεται με τα περουσιακα και τον μπαμπα?

 8. GAS Says:

  Γεια σας ..ιστιοπλοοι!Κανοντας searching βρηκα και αυτο τι blog poy απο οτι βλεπω αναφερεστε στο..καμαρι μας τον Χρηστο Σταικουρα.Δεν ξερω τι ρουσφετια εκανε προεκλογικα και αν ισχυουν,αλλα και ν τα κανε γιατι ενοχλουνται οι φαν των ετερων τρωκτικων,επειδη βρηκαν δουλεια μερικοι ανεργοι?Παμε παρακατω.Ειχα μια συνομιλια με τον κυριο Σταικουρα πριν λιγες μερες και θα ηθελα να γραψω μερικα συμπερασματα που αποκομισα.Παρολο που μολις 1.5 χρονο ειναι βουλευτης,εχει αποκτησει ηδη αλαζονεια φοβερη{τα γκαλοπ δεν τα βλεπει?}.Μοιαζει κλεισμενος σε γυαλινο πυργο και αποκομμενος απ την πραγματικοτητα.Επιπλεον ο λογος του ειναι ξυλινος,παλαιοκομματικος{ωρες-ωρες νομιζα ηταν ο..Κωστας Μητσοτακης},και εν μερη αναλγητος{κατι απο Στεφανο Μανο}.Μια μονο αποστροφη του λογου του θα σας πω και αρκει να καταλαβετε.»»Για τα χαλια της Ελλαδος δεν φταει καμια κυβερνηση,ουτε Ν.Δ. ουτε ΠΑΣΟΚ{ΕΕΕΕ?????}αλλα οι ιδιοι οι Ελληνες που δεν ειναι εργατικοι οπως οι Ευρωπαιοι και μου θελουν ολοι δημοσιο!!!Πανμεγιστε Χρηστο,εγραψες,ουτε το ΠΑΣΟΚ toy 80 ρε χρηστο δεν φταιει,για πεστο αυτο προεκλογικα ομως στους ψηφοφορους σου.Αλλα η αληθεια θα λαμψει καποια στιγμη και τοτε δεν θα καταλαβεις απο που σου ηρθε!

 9. Τζώρας Says:

  Χαχαχαχαχαχαχα…..o GAS θα πηγε να ζητησει ρουσφετάκι στο δημόσιο και του ρίξανε άκυρο και τώρα … κράζεις!!!πλάκα έχεις!

 10. GAS Says:

  xa xa xa πως το χαρηκα κι εγω το αποτελεσμα των ευρωεκλογων!Εχει και συνεχεια….

 11. Nikolaos Tsivitzis Says:

  Δέν θά έμπλακώ στίς άντιπαραθέσεις όλων τών άνωτέρω άλλά θά μού έπιτρέψετε νά πώ δυό λόγια γιά τόν πολιτικό Σταικούρα.Όταν πρό όλίγων ήμερών έστειλα μιά άκρως κριτική, όξεία καί μπορώ νά πώ μέ χοντροκομένους χαρακτηρισμούς έπιστολή πρός όλα τά θεσμικά όργανα τής ΝΔ μέ βασικό άποδέκτη τόν Πρωθυπουργό καί κοινοποιήση σχεδόν τό σύνολο τών βουλευτών τού κόμματος, πίστευα πώς κανείς τους δέν θά έμπαινε στόν κόπο νά μού άπαντήσει.Διαψεύσθηκα όμως όταν χτύπησε τό κινητό μου τηλέφωνο καί στήν άλλη άκρη τής γραμμής ήταν ό Χρήστος Σταικούρας.Άν καί δέν είμαι ψηφοφόρος του μιά καί δέν είμαστε στόν ίδιο νομό, είχε τήν εύαισθησία σχεδόν μόνος αύτός(μέ πήρε τηλ. έπίσης καί πρός τιμήν της ή Φεβρωνία Πατριανάκου) μπήκε στόν κόπο νά διαβάσει τήν 14άρων σελίδων έπιστολή μου καί έτσι είχαμε μιά έποικοδομητική συνομιλία πέντε περίπου λεπτών.Συμφωνούσε σχεδόν μέ όλα όσα άνέφερα καί μού ύποσχέθηκε πώς θά φρόντίσει νά φθάσει ή έπιστολή αύτή όπου πρέπει.Σάν παλιός νεοδημοκράτης πού είμαι όταν είδα τό όνομα του νά πρωτοφιγουράρει στίς λίστες τής ΝΔ σκέφθηκα καί έγώ πώς άκόμα ένας γιός τού μπαμπά του θά μπεί στήν Βουλή!Στήν συνέχεια όμως βλέποντας τίς σπουδές του καί τήν έν γένει άκαδημαική καρριέρα του, τήν άνάληψη όπως λέει κάποιος πιό πάνω τής καυτής πατάτας νά μιλήσει γιά τόν προυπολογισμό όπου έμένα προσωπικά μού φάνηκε έπαρκέστατος καί τήν εύαισθησία του νά άσχοληθεί προσωπικά μέ τήν έπιστολή μου, πιστεύω άκράδαντα πώς άξίζει νά βρίσκεται στήν Βουλή!Φυσικά βοήθησε ότι είναι γιός τού Κ.Σταικούρα, καλά έκανε άν διόρισε κάποιους στά STAGE, (δουλειές 500-600 εύρώ χωρίς άσφάλιση) καί πολύ καλά θά κάνει νά διορίσει καί άλλους, γιά γαλάζια παιδιά άκούμε καί γαλάζια παιδιά δέν βλέπουμε!Μήν ώρύεσθε παιδιά τού ΠΑΣΟΚ, τό κόμμα σας είχε άναγάγει τό ρουσφέτι σέ έπιστήμη, χωρίς χαρτί τής κλαδικής δέν πήγαινες ΠΟΥΘΕΝΑ, δέν δικαιούσθε νά όμιλείτε όπως έλεγε ό συχωρεμένος Μένιος Κουτσόγιωργας, έλεος πιά!!!!Συγχαρητήρια λοιπόν Χρήστο Σταικούρα, τά πρώτα δείγματα γραφής σου είναι πολύ θετικά, περιμένουμε νά δούμε καί τά ύπόλοιπα!Υ.Γ.Γιά ψάξτε ρέ παιδιά, έχουμε πολλούς μέ τίς σπουδές τήν καρριέρα τήν έπάρκεια τό ύφος καί τό ήθος τού Σταικούρα στή Βουλή?

 12. Παράγκας Says:

  «Φυσικά βοήθησε ότι είναι γιός τού Κ.Σταικούρα, καλά έκανε άν διόρισε κάποιους στά STAGE, (δουλειές 500-600 εύρώ χωρίς άσφάλιση) καί πολύ καλά θά κάνει νά διορίσει καί άλλους, γιά γαλάζια παιδιά άκούμε καί γαλάζια παιδιά δέν βλέπουμε!»

  «Η…επανίδρυση του κράτους(της Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ., δηλαδή). Η απομυθοποίηση.»

  Μια ταινία…..

 13. Παράγκας Says:

  Συναγωνιζόμαστε την Κίνα στο Δημοσιουπαλλήκι. Το έχετε πάρει χαμπάρι;;; Κινέζικα μιλάω;;;;;;;;;;;;;;;;;….

 14. pro Says:

  @Nikolaos Tsivitzis
  Λογικό είναι να συμφωνείς με τον Σταϊκούρα σε όλα. Τις ίδιες αντιλήψεις έχετε για το ρουσφέτι και την αναξιοκρατια στις προσλήψεις στο δημόσιο. Όπως εσύ έτσι και αυτός θεωρείται το δημόσιο τσιφλίκι του κόμματός σας, ώστε να μπορείτε να αλωνίζετε. Όπως εσύ έτσι και αυτός θεωρείτε πειστικό το επιχείρημα το »μα τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι». Μόνο που ντρέπεστε να το πείτε προεκλογικά, αντίθετα το θυμάστε μια χαρά μετά τις εκλογές πάντα. Να χαίρεστε ο ένας τον άλλο.

 15. pro Says:

  Ένα πουλάκι μου ψιθύρισε ότι φρόντισε για την ανανέωση για άλλους 18 μήνες της θητείας στα προγράμματα stage 50 (ζωή να ‘χουν) ατόμων που ήδη απασχολούντο σε Δήμους, Νομαρχίες και διάφορες άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Πρόκειται για άτομα που ήδη εργάζονται από 3 εώς 5 χρόνια στις υπηρεσίες αυτές. Υπενθυμίζω ότι τα stage είναι προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και η αρχική τους διάρκεια ήταν 6 μήνες. Τους 6 μήνες η Ν.Δ τους έκανε 5 χρόνια!!! (και έχει ο θεός ακόμα) Με τόση εργασιακή εμπειρία το βλέπω μπροστά μου το νέο νομοσχέδιο Παυλόπουλου που θα μιλά για πάγιες και διαρκείς ανάγκες που καλύπτουν τα παιδιά αυτά ή έστω για την ανάγκη ειδικής πριμοδότησης τους για τους διαγωνισμούς του δημοσίου.
  Αν μη τι άλλο, πάντως, ο Σταϊκούρας είναι ξύπνιος άνθρωπος. Τώρα που όλα μυρίζουν εκλογές φρόντισε ως φρόνιμο παιδί να μαγειρέψει προτού πεινάσει. Άξιος.

 16. SG Says:

  Λοιπόν – τον είχα συμφοιτητή τον κ. Σταικούρα. Ρωτήστε τον ΠΟΥ έκανε φαντάρος (φυσικά εν αθήναις) και πότε (ενώ φοιτούσε στο Πολυτεχνείο).
  Χωρίς να τον βλέπουμε και πολύ συχνά είχε τον μεγαλύτερο βαθμό και φυσικά όλα τα τηλέφωνά μας για να πάμε να ενισχύσουμε την ΔΑΠ.

  Ηταν ήδη σύμβουλος σε τράπεζες σε ηλικία που άλλοι με διδακτορικά κτλ. βρίσκονται στην πρώτη τους δουλειά.

  Ελπίζω ο λαός της περιοχής να του δώσει ένα καλό μήνυμα.

 17. pro Says:

  Συνεχίζει απτόητος από εκεί που είχε σταματήσει. Με διορισμούς δηλ απ’ το παράθυρο. keep walking Χρήστο. Η ώρα της ανταμοιβής σου πλησιάζει. Άλλωστε, αντίθετα, με άλλους πολιτικάντηδες που υπόσχονται διορισμούς δίχως να εκπληρώνουν όλες τις υποσχέσεις τους, εσύ τις τήρησες όλες. Όλους τους βόλεψες.
  Η αλήθεια να λέγεται. Ο Σταϊκούρας είναι σπαθί σ’ αυτά. Είπε θα σε διορίσει; Σ’ ένα stage, σε καμιά πυροσβεστική, σε κανένα Λιμενικό, κάπου θα σε χώσει.

 18. Lemmy Says:

  SG, ο λαός της Φθιώτιδας το έστειλε το μήνυμα…
  Εξαιρετικό μήνυμα…
  Πρώτος…

 19. Δημήτρης Says:

  Προς Τσιβιτζή. Όλα αυτά είναι αγωνίες νεοδημοκρατών. Εσωκομματικές συνενοήσεις και αποτελεσματικότητα των διορισμών. Δεν αφορούν όμως την ελληνική κοινωνία που ζητά πλέον (στο βαθμό που το ζητά, αν το ζητά πολύ, μπραβο ωρίμασε) ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

 20. Γιώργος Says:

  Εαν δεν ηταν υιος του μπαμπα του δεν θα τον ηξεραν ουτε οι φιλοι του. Ξυλινος λογος και πολυ μαμακιας ρε παιδι μου.Τον ακουγα τωρα να μιλα για την οικονομια και απορω πως πηρε το master .Ε παει πολυ να μιλα ο Χρηστακης για οικονομια.Αντωνη αλλλαξε τον γρηγορα γιατι θα την κανει την πατατα.Ειναι πολυ λιγος.για την Βουλη.

 21. Παράγκας Says:

  Εν τω μεταξύ στην Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ. ……του Μηδέν Εννέα προς Δέκα……

  http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1760561

  ««Το Υπουργείο Οικονομικών, αφού παραδέχεται με την χθεσινή του ανακοίνωση τη σημαντική επιβάρυνση σε παλαιά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, επικαλείται τη διαβούλευση για τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα και αναφέρεται σε διορθωτικές κινήσεις για τα τέλη κυκλοφορίας του 2011», προσθέτει.

  «Πρόκειται για επιλογή που αποδεικνύει αποκλειστικά τη φορο-εισπρακτική λογική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ», καταλήγει ο κ. Σταϊκούρας.»

  Την όλη ιδέα….δεν την είχε ο κος Σουφλιάς ή κάνω λάθος;;;;;…..

 22. Γιώργος Says:

  Φιλε μου τι να πουμε για το ατομο αυτο. Επαναλαμβανω εαν δεν ηταν ο μπαμπακας του δεν θα τον ηξεραν ουτε οι φιλοι του ! Καλα θα κανεις αγαπητε Αντωνη να τον απομακρυνεις απο τον τομεα των οικονομικων που τον εβαλες.Το ατομο ειναι για τα μπαζα.Ασε που δουλευει ασχημα τους συμπατριωτες του. Πρεπει να απογαλακτισθει απο μπαμπα και μαμα,αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο.

 23. Γιώργος Says:

  Παιδια το ατομο ο Χρηστακης ειναι για γελια .Τον βλεπω τωρα στο καναλι της Βουλης να μιλα για τα οικονομικα μετρα και πραγματικα δεν ξερω τι να πω. Ο Ρουμπινι δεν μετρα μια μπροστα στον Χρηστακη. Αντωνη ειναι δυνατον με αυτον να πας μπροστα ?Το βουλευτακι δεν ξερει τι λεει,εχει μαθει το ποιημα απ’εξω και το παπαγαλιζει οπου βρεθει. Αντωνη αλλαξε τον τωρα. Τελος η οικογενειοκρατια. Ελεος !

 24. notis Says:

  Φίλε Γιώργο, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ακουσουμε και τις δικές σου απόψεις για την οικονομία στο κανάλι της Βουλής και μοιραία να σε συγκρίνουμε με τον «Χρηστάκη». Ίσως στο πρόσωπο σου να βρεί ο «Αντώνης» το στέλεχος που θα σώσει την Ελλάδα. Αλλά πάλι το βλέπω δύσκολο, γιατί πρέπει να έχεις κότσια και γνώση για να κάνεις αυτό που κάνει ο Χρηστάκης. Κάνε μια δοκιμή να πειστείς καλού κακού και αντί για το βήμα της Βουλής, εσύ να ανέβεις στο τραπεζάκι της καφετέριας που ξημεροβραδιάζεσαι

 25. DER SPIEGEL Says:

  Τον Σταϊκούγα, τον βάζουν να κάνει δηλώσεις για οικονομικά θέματα, επειδή όμως δεν λέει τι «γω» δεν τον καταλαβαίνω, και συνακόλουθα δεν μπορώ να πεισθώ για να ψηφίσω Ν.Δ. . Γιατί δεν τον αλλάζουν???

 26. notis Says:

  @DER SPIEGEL. Χρησιμοποιείς πολύ στιβαρα επιχειρήματα οπότε «συνακόλουθα» θα σου πρότεινα να κάνεις εσύ δηλώσεις για τα οικονομικά θέματα. Απο άρθρωση πως πάς; Γιατί από απόψεις σκίζεις…….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: