x – Σούρλας Γεώργιος

Μαγνησίας, ΝΔ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=783

21 Σχόλια to “x – Σούρλας Γεώργιος”

 1. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Ο κ. Σούρλας πρόσφατα ζήτησε δημοσίως να αφαιρεθεί  απο τον  απόστρατο Ναύαρχο κ. Αντωνιάδη ο τίτλος του επίτιμου αρχηγού ΓΕΝ επειδή δήλωσε ότι είναι άθεος.

  Η θρησκευτική πίστη κ. Σούρλα, ως προσωπική επιλογή, είναι απολύτως άσχετη από την ιδιότητα του Έλληνα, τον πατριωτισμό του, και τη δυνατότητα του να υπηρετήσει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Άνθρωποι που δεν κατανοούν κάτι τόσο στοιχειώδες δεν έχουν θέση στην ελληνική Βουλή.

  Βαθμός: 0

 2. αντίφαση Says:

  Συμφωνώ. και αν μπορούσα θα έβαζα 5 στον ναύαρχο. Γιατί έχει το θάρρος να πει κάτι που πιστεύει και είναι αντίθετο με τις «νόρμες» του επαγγέλματός του.

 3. ΠΟΛΥΚΡΙΤΟΣ Says:

  Αν όσα δημόσια λέει ο κ. Σούρλας αποσκοπούν στην αλίευση ψήφων από τα λαϊκά στρώματα που επηρεάζει η εκκλησία, χαρακτηρίζεται ως καιροσκόπος και βαθμολογείται επιεικώς με 1.

  Αν επί πλέον τα πιστεύει, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Πάντως πολιτικοί σαν τον κ. Σούρλα φυτρώνουν και ευδοκιμούν δυστυχώς σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις, συμπεριλαμβανομένου και του ΚΚΕ.

 4. Σωτήρης Λεβέντης Says:

  Όντως δεν ήταν πετυχημένη η συγκεκριμένη παρέμβαση του Σούρλα. Και όλοι ίσως σκεφτόμαστε ότι έχει και βεβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό. Όμως εδώ πρέπει να τον κρίνουμε πρώτα και κύρια για το πως λειτουργεί σαν αντιπρόεδρος της βουλής, και εδώ νομίζω ότι δεν τα έχει πάει και άσχημα. Εκτός των άλλων, καταφέρνει σε αρκετές περιπτώσεις να λειτουργήσει υπερκομματικά (πράγμα που οφείλει να κάνει το προεδρείο της βουλής) και, το κυριότερο, συχνά επιδεικνύει χιούμορ, πράγμα ασυνήθιστο για το ελληνικό κοινοβούλιο

  βαθμός 4

 5. SimonSays Says:

  Συμφωνώ με τον Θέμη. Βάζω 5 και εγώ στον ναύαρχο για το θάρρος του.

  -Simon @ atheoi.ORG

 6. zack Says:

  Kati tetoia parasita exei i Dexia kai den kanei prokopi. Autoi oi fasistes apo kounia kai auta pou ekfrazoun mono ahdia prokaloun. Kai pou einai to problima ama einai a8eos o Nauarxos; Isa isa timi tou pou ekfrazei tin apospi tou. Sourla san pollous tis parataxis sou tsimpa ena koulouri.0.

 7. vika Says:

  Symfono me ton Themi! 5 ston nayarho, 0 ston Soyrla gia na min anakateytai ekei poy den ton spernoyn!

 8. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Είδα σήμερα τη διένεξη στη Βουλή μεταξύ Σούρλα και Μανώλη. Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του προεδρεύοντος κ. Σούρλα. Έστω κι αν ήταν εκτός θέματος ο κ. Μανώλης, είχε το δικαίωμα να μιλήσει.

  Και πάλι ΜΗΔΕΝ στον κ. Σούρλα.

 9. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://mayblow.wordpress.com/2008/04/14/sourlas_netthenewdrug/

  Δείχνει και πάλι την άγνοιά του.

  Εγώ πάντως όσες φορές πήγα σε ιντερνετ καφέ, ελάχιστοι ήταν στο ιντερνετ. Τα περισσότερα παιδιά έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια. Πιθανόν να μην καταλαβαίνει τη διαφορά ο κ. Σούρλας.

  Πού τους βρήκαμε όλους αυτούς;

 10. kostas Says:

  http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathciv_11_21/01/2008_219134

  http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathciv_11_21/01/2008_219134

  http://www.tpe.gr/2008/01/blog-post_26.html

  http://www.preventionmag.gr/default.php?pid=6&art_id=1677&supercat_id=7&nologin=1

  http://www.broadband.gr/opencms/sites/Broadband/News/news080327d/

  Τώρα το ποιός έχει άγνοια κ. Λαζαρίδη δεν ξέρω. Γιατί αν είχατε γνώση αυτών που συμβαίνουν στην κοινωνία θα γνωρίζατε οτι η εξάρτηση των νέων απο το διαδίκτυο είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί τους ειδικούς.

  Εξάλλου ο κ. Σούρλας είναι γιατρός, πράγμα που σημαίνει οτι γνωρίζει πολύ καλύτερα απο εμάς το θέμα

 11. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Τα διάβασα και, χωρίς να είμαι ειδικός, έχω πολλές αμφιβολίες. Αν υπάρχει εθισμός δεν είναι στο διαδίκτυο αλλά σε συγκεκριμένες δραστηριότητες που γίνονται μέσω διαδικτύου (παιχνίδια, τζόγος, Αξιολόγηση Βουλευτών,…). Ύστερα υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ αυτού που λένε τα άρθρα και αυτού που λέει ο Σούρλας. Τα άρθρα λένε ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα σε ένα μικρό ποσοστό παιδιών. Ο Σούρλας λέει

  «Δεύτερον, πέρα από τα ναρκωτικά, κύριε Υπουργέ, η μεγαλύτερη απειλή σήμερα είναι η εξάρτηση των νέων μας από τους υπολογιστές και από το διαδίκτυο. Είναι τραγική η κατάσταση που επικρατεί.»

  Τεράστια διαφορά.

 12. ΜΠΡΙΣΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Says:

  «Οι Ήρωες του 1940 περιμένουν»
  Κε Σουρλα παρα την εκτεταμενη αναζητηση δεν μπορεσα να βρω το βιβλίο.
  Εκτιμωντας την προσπάθεια σας και το εργο σας σας παρακαλούμε ενημερωστε μας απο το που μπορουμε να προμηθευτούμε το βιβλίο σας.
  Σας συγχαιρω για την προσπαθεια σας αυτή

 13. ΡΗΓΑΣ Says:

  Κύριε πρόεδρε, καλός ο αγώνας για την αποκατάσταση της ηθικής και τους χρέους έναντι των πεσόντων προγόνων κατά το Έπος του»ΟΧΙ», της Βορείου Ηπείρου, της Πίνδου, της Ελλάδας και … φυσικά όχι της Αλβανίας, όπως αδόκιμα και «ελαφριά’ πάμε να το καταχωρήσουμε στη μνήμη μας, αλλά έχω μια σοβαρή ένσταση.
  Πολιτεύστε σε ένα νομό, που φθίνει σε όλους τους τομείς σε σχέση με τη γείτονα Λάρισα που ακολουθεί αντίστροφη πορεία. Δεν έχει η πρωτεύουσα του νομού που σε τιμά κοντά τριάντα χρόνια, ούτε περιφερειακό… κι εσύ κορδώνεσαι για πετυχημένος. Κόντεψα να γεράσω για να δώ νέο Νοσοκομείο… κι εσύ κορδώνεσαι. Ετοιμάζεται η Λάρισα να απολάυσει δρόμο που θα κάνει δικά της τα ανατολικά παράλια του νομού σου, του νομού που εκλέγεσαι δεκαετίες τώρα… κι εσύ κορδώνεσαι! Κορδώνεσαι γιατί ενώ βρέθηκαν κονδύλια για να παρακάμπτουν οι γείτονες την πόλη μας δεν μπορούμε να τελειώσουμε το Χάνια – Κισσός.
  Ήθελα να ‘ ξερα δεν κοκκινίζεις όταν όλη η Μαγνησία λέει πως δεν είχαμε κι εμείς ένα Ροδόπουλο ή ένα Σουφλιά κι ότι η δικοί της πολιτικοί είναι ανίκανοι ή κοιμισμένοι;
  Σούρλα έκανες μακρά διαδρομή. Σε εμπιστεύτηκε πολλές φορές η Μαγνησία, αλλά το κοντέρ της υστεροφημίας τι θα γράψει;
  Α! να μην ξεχάσω, σαν σπουδαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, φρόντισες να συμβάλλεις και στην ανάδειξη νέων ελπιδοφόρων στελεχών, που θα σε διαδεχτούν (πότε;). Ενώ έβαλες πάνω από τα προσωπικά σου το συμφέρον της παράταξης (πότε;) και ως ανώτερος πολιτικός δεν πολέμησες και δεν χτύπησες τους συνυποψηφίους σου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.(πότε;) Άλλωστε εσύ σαν παλιός πολιτικός διδάσκεις ήθος στους νεότερους (πότε;).
  Άσε μας ρε Σούρλα, σου πρέπει άγαλμα μπροστά στο Νοσοκομείο (ποτέ!).
  Τα έκανες πλακάκια με τον Υφυπουργό στις προηγούμενες εκλογές για τους γνωστούς λόγους, με το γνωστό αποτέλεσμα και τώρα ακούς Νάκος και βγάζεις σπυράκια.
  Γι’ αυτό σου λέω… μαζί σου σε ότι αφορά το χρέος με το χθες, αλλά γι’ αυτή τη ρημάδα τη Μαγνησία… ποιός ρε γαμώτο ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΣ;;;;;;;;;;;;;

 14. volosargo Says:

  Σοβαρός διαχρονικός επίκαιρος και μαχητής. Το όνομά του είναι θεσμός τόσο για τη Βουλή όσο και για τη Μαγνησία.

 15. George1 Says:

  Γνήσιο τέκνο της ακροδεξιάς…
  Βέβαια κάποτε είχε κάνει και μία δήλωση ότι στα ταμεία των κομμάτων ρέει χρήμα από εμπόριο ναρκωτικών (!!!) που αν είχε γίνει σε καμία σοβαρή χώρα θα άρχιζαν έρευνες και θα γκρεμιζόταν το «σύμπαν»… εδώ πέρασε σαν να είπε κάτι ασήμαντο…

 16. κκολοκοτρονις Says:

  ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ .ειναι ομως ο νακος υπουργος πεντε χρονια και σενα σε εχουν στην απεξω.Εισαι πολυ τιμιος και αυτο βλαπτει

 17. Σπυριδων Δανάλης Says:

  Συγχαρητήρια για την επερώτηση του βουλευτού στην βουλη. Η οποία ζήταγε την συνταγογράφηση των υποκαταστάτων στους εξαρτημένους. Με αποτέλεσμα το υπουργείο να επισπεύση την εφαρμογή του μέτρου. Την συνταγογράφηση έχει προτείνει το διοικητικό συμβούλιο του ΟΚΑΝΑ .Αρθρογραφεί συνέχεια υπέρ αυτής στην Καθημερινή ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κος Π. Κανελλακης , ενώ αντιτίθεται ο Χ.Πουλόπουλος διευθυντής του ΚΕΘΕΑ .Λέγεται ότι αυτός εκπροσωπεί μία παρασιτική μεσαία τάξη η οποία καλοπερνά με τα κονδύλια που διατίθενται για την κοινωνική πολιτική ,και σε αυτούς για τους οποίους διατίθενται,δηλαδή στους εξαρτημένους χρήστες ναρκωτικών ,φθάνουν μόνο ψίχουλα.

 18. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://www.apogevmatini.gr/?p=38163

  Θετικό.

 19. ΑΙΒΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Says:

  αν ενθυμησθε ειμαι εκεινος που αποστειλατε προσκληση συνεργασιας εναντια στη μαστιγα.
  ζητω συγνωμη για το βιαστικο της συνταξης αλλα!, επιθυμω , εν οψη της ΔΕΘ , και της συζητησης με κοινωνικους φορεις ,να θιγει το θεμα ,ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΕΘΑΔΟΝΗ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ,ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΥΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ,ΕΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ ,ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΥΧΡΟΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΚΑΝΑ ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΗ ΠΕΙΡΑΣΜΟ -ΠΡΟΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ,ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΖΗΤΩ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠ ΕΜΟΥ ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΚΑΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΔΙΑΒΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΜΑΣ

  ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ .ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ .ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΙΒΑΤΖΙΔΗΣ
  daivatzid@yahoo.gr , info-00@otenet.gr,210 9218318-6972456153

 20. ΑΙΒΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Says:

  παρακλιση για περιφρουρηση της ταυτοτητας μου διοτι δεχομαι απειλες
  απο πληθος λουμπεναριου που απεργαζονται σχεδια καταστροφης του κοινωνικου σωματος .

 21. ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΜΑΙ Says:

  ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΟΥΡΛΑΙΟΥΣ;

  ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥΡΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: