Πλακιωτάκης Ιωάννης

Λασιθίου, ΝΔ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=765

47 Σχόλια to “Πλακιωτάκης Ιωάννης”

 1. Βασίλης Says:

  Πρέπει να έχεις γερά νεύρα για να πολιτεύεσαι μαζί με τον Καρχιμάκη. Τρομερή υπομονή για να μην τον ακολουθείς στις ύβρεις και την λάσπη.

  Μπορεί να είναι νέος αλλά έχει καλή αίσθηση του μέτρου.

 2. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Απορία: στο βιογραφικό του διαβάζω ότι «Συμμετείχε έντονα στο φοιτητικό κίνημα με τη ΔΑΠ» ενώ παραπάνω λέει ότι σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Υπάρχει ΔΑΠ στο πανεπιστήμιο της Ουαλίας;

 3. Γιάννης Says:

  Υπάρχει ΔΑΠ εξωτερικού, όπως υπάρχουν και οργανώσεις των κομμάτων στο εξωτερικό. Τώρα αν υπάρχει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, για να το λέει έτσι θα είναι.

 4. ΓιαννηςΤ Says:

  Όντως ο κ Πλακιωτάκης είναι χαμηλών τόνων και τηρεί μια αξιοπρεπή
  σταση απεναντι στους αντιπάλους του αποφευγοντας προσωπικές εξυπηρετησεις και υποσχέσεις που θα καταλήξουν ανεκπλήρωτες.
  Κι αυτο έχει ενα τίμημα το οποίο , πιθανώς θα κληθεί να πληρώσει στις επόμενες εκλογές.
  Όσο για τον κ.Καρχιμάκη , το γεγονός οτι τόσα χρόνια είναι ενεργά στα πράγματα , λέει πολλά για το πώς αντιλαμβάνεται την πολιτική ο μέσος Έλληνας.Και πολύ περισσότερα για τους «ουτοπιστές» που θα επιχειρήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην πολιτική αρένα , αγνοώντας οτι σε αρκετες περιπτώσεις , αυτό που τελικά πρέπει να αλλάξει δεν είναι οι καταστάσεις , αλλα ο τρόπος με τον οποίο τις αντιλαμβανόμαστε.

 5. Eleni Says:

  Ο Πλακιωτάκης είναι ένας νέος πολιτικός που με τα καθημερινά του βήματα αποδεικνύεται ότι είναι μακράν καλύτερος των συνυποψηφίων του, αλλά και αυτών του ΠΑΣΟΚ.
  Ηπίων τόνων, φιλικός, κοντά στους ανθρώπους του νομού του ξεχωρίζει σε ένα τόπο που έχει ανάγκη να σοβαρούς και έντιμους πολιτικούς.

  Γιάννη σου εύχομαι καλή επιτυχία και σε αυτές τις εκλογές.

 6. Δημητρης Says:

  Η παρατήρηση του Θέμη Λαζαρίδη κίνησε και σε μένα την περιέργεια, πώς φοιτητής ων στην Ουαλία υπήρξε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μάλιστα με έντονη συμμετοχη. Το έψαξα λίγο περισσότερο (έτσι για να μας κοροϊδεύουν) και δείτε τι βρήκα. Το παρακάτω κείμενο είναι από το επίσημο site της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αγγλίας
  http://www.dap-ndfk.org.uk/
  και όπως αποδεικνύεται δεν υπήρξε ποτέ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ουαλίας. Όπως φαίνεται υπάρχουν δύο οργανώσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Αγγλία. Η μία ειναι η «οργάνωση χώρας» που ιδρύθηκε το 1999 (όταν ο υποψήφιος βουλευτής λογικά είχε ήδη αποφοιτήσει), και η άλλη είναι η οργάνωση της πόλης του Λονδίνου, η οποία (σύμφωνα με το παραπάνω site) «παραμένει η μοναδική επίσημη οργάνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Μεγάλη Βρετανία». Τα σχόλια δικά σας …

  Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όντας το δυναμικότερο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας Μεγάλης Βρετανίας κατά τη δεκαετία του 1990, διεύρυνε την απήχησή της σε διάφορα Πανεπιστήμια εκτός Λονδίνου. Αποτέλεσμα της επέκτασης αυτής ήταν να ιδρυθεί, το 1999, Γραμματεία Χώρας, η Γραμματεία ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μεγάλης Βρετανίας.

  Η κινητοποίηση για τις εθνικές εκλογές του 2000 ενεργοποίησε πολλές εστίες μελών και φίλων της παράταξης ανά τη Μεγάλη Βρετανία, με αποτέλεσμα σύντομα να ιδρυθούν σειρά Τοπικών Οργανώσεων και οι 2 Νομαρχιακές, ΝΔ (το 2000) και ΟΝΝΕΔ (το 2002).

  Μετά από εισήγηση της Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ προς το Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ και την Κεντρική Γραμματεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τον Μάιο του 2003 η Γραμματεία ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μεγάλης Βρετανίας ενσωματώθηκε στη Γραμματεία Φοιτητικού της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας. Παράλληλα, λειτουργεί έκτοτε θέση Υπεύθυνου Φοιτητικού σε κάθε Τοπική Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Στα πλαίσια των ανωτέρω διοικητικών αλλαγών, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λονδίνου, αναβαθμισμένη σε Γραμματεία Πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λονδίνου, παραμένει η μοναδική επίσημη οργάνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Μεγάλη Βρετανία.

 7. Γιάννης Says:

  Τελευταία άκουσα ότι ο Πλακιωτάκης υπήρξε προστατευόμενος του Καρχιμάκη όσο καιρό ήταν φαντάρος και δεν μπορώ να το πιστέψω. Αληθεύει ότι έκανε μετάταξη στην αεροπορία ελέω Καρχιμάκη και μάλιστα υπήρξε έφεδρος αξιωματικός της αεροπορίας, ενώ υπηρέτησε τη θητεία του στη Ζήρο (δηλαδή στο σπίτι του) λίγο έξω από τη Σητεία; Αν είναι αλήθεια τότε ψάχνουμε ψύλους στ’ άχυρα. Αυτή κι αν είναι καρα-διαπλοκή και μάλιστα ΠΑΣΟΚΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. Αυτοί περνάνε μια χαρά εκεί απάνω κι ο δισμοιρος λαός τραβά κουπί στη γαλέρα. Είναι καιρός να απαλλαχτούμε επί τέλους απ’ όλα αυτά τα λαμόγια.

 8. Dim Says:

  Τελικά ρε παιδιά είναι όντως ηπίων τόνων ή απλώς δεν ξέρει να μιλήσει; Ποτέ δεν τον έχω δει να παίρνει θέση για τα θέματα του νομού. Το μόνο που κάνει είναι να ακούει και όποτε τύχει να μιλήσει, αναπαράγει ενα στείρο πολιτικό λόγο αποτελούμενο αποκλειστικά από φορμαρισμένες ανούσιες εκφράσεις. Αλήθεια πόσες φορές να έχει μιλήσει στη βουλή; Θα ήταν χρήσιμο να το ξέραμε αυτό για όλους τους βουλευτές και όχι βεβαίως μόνο γι αυτόν.

 9. Δημήτρης Says:

  Φίλε Dim δεν είναι δύσκολο να βρεις πόσες φορές έχει μιλήσει στη βουλή καθένας από δαύτους. Δες το http://www.parliament.gr/ergasies/main.asp και βάλε στην αναζήτηση τον βουλευτή που ψάχνεις. Ο Πλακιωτάκης αναφέρεται στα πρακτικά της βουλής μόνο 14 φορές. Ο Καρχιμάκης, σε αντίθεση μ’ αυτόν, αναφέρεται 98 φορές μόνο για την τελευταία σύνοδο. Μπορεί λοιπόν να καταλάβει κανείς τη διαφορά των δύο βουλευτών του νομού Λασιθίου. Πώς να μην έχει λοιπόν η Ν.Δ. τόσο χαμηλό ποσοστό στο Λασίθι; Ο Καρχιμάκης, ότι κι αν λένε γι αυτόν, έχει αποδείξει ότι δουλεύει και γι αυτό εκλέγεται και συνέχεια. Για τον Πλακιωτάκη μάλον δύσκολο το βλέπω να τον ξαναδούμε στα έδρανα της βουλής. Εμ δε φτάνει να είναι κανείς «καλό παιδί» για να γίνει και βουλευτής …

 10. Αννα Says:

  Κρίμα ένας νέος βουλευτής να έχει τόσο ισχνή παρουσία στη βουλή. Είναι να αναρωτιέται κανείς, πώς τα κατάφερε και μπήκε στη βουλή. Αν όμως είναι τόσο μάπα το καρπούζι, τον βλέπω να βλέπει τη βουλή μόνο απ’ έξω και να ταίζει τα περιστέρια στον άγνωστο στρατιώτη. Εκτός κι αν είναι τόσο ηλίθιοι οι Λασιθιώτες να ξαναψηφίσουν ένα διαπλεκόμενο και άβουλο πλάσμα, οπότε καλά να πάθουν και ας μην ακούω να μιλάνε για υποβαθμισμένο νομό.
  Άννα – Ηράκλειο

 11. Αννα -Σητεια Says:

  Κρίμα ο Πλακιωτάκης δεν κατάφερε να φέρει την ανανέωση. Με λίγα λόγια άφησε τον Καρχιμάκη να τον καθοδηγεί.Πιστεύαμε σε κάτι διαφορετικό.

 12. Anna -Sitia Says:

  Ο Γιάννης είναι για μας ο φίλος το οικείο πρόσωπο που θα συζητήσεις άνετα μαζί του. Έχει πάντα καλή πρόθεση και είναι αγαπητός. Αν και πολιτικός προσπάθησε να δείξει καθαρό πρόσωπο. Δεν εκμεταλλεύτηκε την θέση του. Του αξίζουν συγχαρητήρια.
  Γιάννη από καρδιάς σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!!

 13. Μανόλης Σητεία Says:

  Τελικά παρά τα προγνωσικά που άφηναν να «διαρρεύσουν» τα μπλε και πράσινα παπαγαλάκια, ούτε το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές ούτε ο Πλακιωτάκης βρέθηκε εκτός Βουλής ηττημένος από τον Πευκιανάκη. Αντιθέτως το ΠΑΣΟΚ μετά την ήττα του αναζητά νέο αρχηγό για να μη διασπαστεί και ο Πλακιωτάκης γίνεται ηφυπουργός Εθνικής Άμυνας.
  Γιαννιώ, να είσαι σιδεροκέφαλος στα νέα σου καθήκοντα. Δε σε ψήφισα αλλά χαίρομαι που ένας Στειακός είναι μέλος της κυβέρνησης και ελπίζω να τα καταφέρεις σε αυτή την υπεύθυνη θέση.
  Μανόλης Νικολαΐδης
  Πολιτικός Μηχανικός
  Σητεία

 14. ΝΙΚΟΣ ΣΗΤΕΙΑ Says:

  Φαίνεται πως η φίλη Αννα από το Ηρακλειο βιάσθηκε να αναθεματίσει τους Λασιθιώτες που τον ξαναστείλανε στη Βουλή και μάλιστα με καθαρή διαφορά από τον δεύτερο κο Πευκιανάκη (2765 ψήφους).
  Όσο για την διαπλοκή αγαπητοί μου , αμφιβάλλω αν όταν υπηρέτησε στην αεροπορία ο Γιάννης Πλακιωτάκης ήταν Βουλευτής Λασιθίου ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Αλλά και πάλι πού η διαπλοκή ; τόσες χιλιάδες Λασιθιώτες έχει μετατάξει και μεταθέσει ο κος Καρχιμάκης όλοι αυτοί είναι διαπλεκόμενοι ; λυπάμαι αν το πιστεύετε αλλά έτσι υποβαθμίζεται η έννοια της λέξης και πολλοί διαπλεκόμενοι όντως αθωώνονται αυτοστιγμί. Αυτή την ώρα ο Γιάννης Πλακιωτάκης είναι Υφυπουργός άμυνας και εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ας εξυπηρετήσει και κανένα Καρχιμακικό δεν είναι κακό ούτε Διαπλοκή.
  Γιά σου Γιαννάκι ,καλή επιτυχία αγόρι μου , απέδειξες ότι αξίζεις , ο πολιτικός πολιτισμός είναι αρετή και άφησε τους άλλους να ουρλιάζουν.

  ΣΟΛ

 15. Anna -Sitia Says:

  Επιτέλους αναγνωρίστηκε η σοβαρότητα, η αρετή, το ήθος από τον πρωθυπουργό μας στο πρόσωπο του αγαπητού σε όλους μας Γιάννη Πλακιωτάκη .Συγχαρητήρια Γιάννη και εις ανώτερα σου αξίζουν τα καλύτερα.
  Άννα Ζερβάκη
  Σητεία

 16. ΝΙΚΟΣ ΣΗΤΕΙΑ Says:

  Γιατί τόσο φαρμάκι για τον Γιάννη Πλακιωτάκη από Ιεράπετρα μεριά ?
  Ο τρόπος που εκφράζονται ορισμένοι …οπαδοί του Πευκιανακη , υποτιμούν τον ίδιο και την Ιεράπετρα .
  Εμπορικός αντιπρόσωπος που έμεινε στην Ιεράπετρα στις 24/09 μου είπε ότι στο ξενοδοχείο έβριζαν τον Πλακιωτάκη ,τον έλεγαν αγράμματο και προβολέα κινηματογραφικών ταινιών,ότι στηρίχτηκε από ανώτατο πρόσωπο της Ν.Δ. επειδή έχει αρραβωνιαστεί την αδελφή της γυναίκας του και για αυτό εκλέχτηκε βουλευτής.
  …Ανόητοι υβριστές και βίαιοι ,το πτυχίο της Βιοχημικής μηχανικής του πανεπιστημίου της Ουαλίας και το μεταπτυχιακό ,βιοχημικής μηχανικής και διοίκησης επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου τι είναι ή μήπως είναι υποδεέστερα του …πτυχίου Φυσικής του πανεπιστημίου της Αθήνας?
  ..η Μνηστή του κου Πλακιωτάκη ουδεμία σχέση συγγενική ή άλλη έχει με σύζυγο ανωτάτου στελέχους της Ν.Δ. Τό μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι απογοητεύτηκαν ορισμένοι επίδοξοι » πενθεροί και νύμφες»
  Φτάνει πιά …όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

  ΣΟΛ

 17. PORT POLICE SITIA Says:

  ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΔΟΚΑΚΗ Η ΒΔΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΩΜΕ ΕΜΕΙΣ

 18. ΦΡΑΟΥΛΑΣ Says:

  Το πολύ ιδιόμορφο, εκλογικά, Λασίθι, αναλίσκετε στο ποιόν του πολιτευόμενου και όχι στις πραγματικές του δυνατότητες.
  Ετσι προ πολλού θα είχαμε αναγνωρίσει και κατά συνέπεια παραγκωνίσει τα «Δεινοθηρία» των πελατειακών σχέσεων. Για το πόσο χαιρόμαστε αν κάποιος, υπουργοποιήθηκε ή εντέλει μπήκε στη Βουλή των Ελλήνων, έχει σχέση με το πόσο καλά γνωριζόμαστε μαζί του. Ή μήπως δεν είναι έτσι?

 19. manos shteia Says:

  na sas pw,mpika tuxaia edw epeidi epsaxna kati gia ton kurio plakiwtaki,kai ti eida?empatheia,laspi kata tou kuriou plakiwtaki,alla kai apiles kata sinergatwn tou.einai timi gia olo to lasithiwtiko lao pou enas sinpolitis mas metexei energa stin kuvernsisi tis xwras.o prwthipourgos epelekse na timisei ton polupatho nomo mas alla kai ton ergatiko k plakiwtaki me tin ypouropoihsi tou deinwntas etsi provoli alla kai eukairies sto nomo mas.kai na thimisw stous filous ierapetrites o kurios plakiwtakis einai vouleutis lasithiou kai oxi shteias,kai as afisoun kata merous tis paraskiniakes sintexnies kata tou vouleuti kai as doulepsoume oloi mazi gia ena kalitero nomo.manos shteia.

 20. Τζόρτζης Says:

  Oι κακές γλώσσες λένε πως οφείλει την υπουργοποίησή του στο γεγονός ότι η μέλλουσα κυρία Πλακιωτάκη και η σύζυγος του Πρωθυπουργού είναι φίλες…Το έτερόν του ήμισυ, σύμφωνα με πληροφορίες, του «απαγόρευσε» να αποσπάσει στο γραφείο του γυναίκες στρατιωτικούς…

 21. Kritikos Says:

  ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ?

 22. manos shteia Says:

  tzortzis oi plirofories sou na fantastw oti proerxontai apo egkuri efimerida «ESPRESSO» ,giati tetoies anakrivies mono se tetoiou epipedou fila tis vriskeis.kai oso gia tin apopsi tou kritikou,pou leei oti me ta xrimata tou paterra tou o giannis egine upourgos as anatreksei kai se alla atoma pou eixan oikonomiki anesh gia na dei pou kateliksan,otan prospathisan na asxolithoun me ti politiki.opote min propathisoume na katastrepsoume kapoion pou anevainei ,kai eidika ton sinpoliti mas pou einai o monos pou diafimizei ton ksexasmeno apo th politeia edw kai xronia topo mas.

 23. Γιάννης Says:

  Το πόσο τελικά αποτελεσματικός είναι ο Πλακιωτάκης φάνηκε από το αποτέλεσμα. Κατά τα άλλα ο «‘εμπειρος» πευκιανάκης θριαμβολογούσε για την νίκη του μέχρι και το βράδυ των εκλογών όταν τελικά αποδείχθηκε ότι παρά την παρουσία του τόσα χρόνια δίπλα στον Μητσοτάκη δεν κατάφερε να αποκομίσει τίποτα. Ακόμα και στο χωριό του το καβούσι έχασε ψήφους από τις προηγούμενες εκλογές. Αντίθετα ο νέος και άπειρος Πλακιωτάκης αποδείχθηκε πολύ έξυπνος και όσοι εδώ προσπάθησαν να τον μειώσουν δεν τα κατάφεραν. Η συντριπτική του νίκη απέδειξε τις ικανότητες του και οι δικαιολογίες για την ήττα Πευκιανάκη δεν μπορούν να επηρεάσουν το μέγεθος αυτής της επιτυχίας.
  Ο Πλακιωτάκης πάντως παρά την υπουργοποίηση του συνεχίζει να βρίσκεται και να μιλά με τον κόσμο χωρίς να έχει αλλάξει στο ελάχιστο η συμπεριφορά του και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο απόλα. Κρίμα η πικρία κάποιων να τους οδηγεί να χύνουν τέτοιο δηλητήριο.

 24. Νικος- Αγ. Νικόλαος Says:

  Μια παρατήρηση ήθελα να κάνω στο συνονόματό μου απ’ τη Σητεία, που υπογράφει ως ΣΟΛ. Αγαπητέ Νίκο, εύχομαι ο υπουργός μας να μην δέχτηκε καμιά εξυπηρέτηση από τον Καρχιμάκη και όλα αυτά να είναι απλώς φήμες, αν και έχουν ακουστεί διάφορα γι’ αυτή τη φημολογούμενη «διαπλοκή». Φαντάζομαι ότι ο Πλακιωτάκης είναι φίλος σου και καλά κανείς και τον υπερασπίζεσαι. Όμως κάνεις το λάθος να εξισώνεις τα ρουσφέτια του Καρχιμάκη στον κάθε απλό και κακόμοιρο Λασιθιώτη, με τα ρουσφέτια που μπορεί να έχει προσφέρει στον ίδιο τον Πλακιωτάκη και στην οικογένειά του. Φυσικά δεν μπορεί να θεωρηθεί διαπλοκή η προσωπική εξυπηρέτηση του Καρχιμάκη στον κάθε κακόμοιρο πολίτη. Είναι όμως προφανής η διαπλοκή όταν γίνεται ρουσφέτι από πολιτικό σε επιχειρματία ή από πολιτικό μιας παράταξης σε πολιτικό μιας άλλης. Στην περίπτωση του ρουσφετιού σε ένα ανώνυμο πολίτη, το «χρέος» ξεπληρώνεται με ψήφο. Στην περίπτωση του ρουσφετιού σε βουλευτή πώς ξεπληρώνεται; Γιατί αν όντως ο Καρχιμάκης μετάθεσε τον Πλακιωτάκη, τότε ο Πλακιωτάκης του χρωστάει και φυσικά το χρέος αυτό δεν αναλογεί σε μια ψήφο. Και κάτι άλλο… δεν καταλαβαίνω αυτό που λες, ότι «λυπάμαι αν το πιστεύετε αλλά έτσι υποβαθμίζεται η έννοια της λέξης (διαπλοκής) και πολλοί διαπλεκόμενοι όντως αθωώνονται αυτοστιγμί». Πώς αλήθεια γίνεται αυτό;;;;;;
  Μετά απ’ αυτές τις παρατηρήσεις, εύχομαι κι εγώ καλή επιτυχία στον υπουργό μας. Κλείνοντας θα διαφωνήσω μαζί σου ότι «ο Πλακιωτάκης απέδειξε ότι αξίζει». Ήταν όντως πολύ τυχερός που ο Καραμανλής του έκανε αυτή την τιμή να του εμπιστευθεί τη θέση του υφυπουργού εθνικής Αμύνης. Τώρα είναι που θα δείξει αν αξίζει. Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να δείξει αν είναι πραγματικός αστέρας και όχι διάττοντας αστέρας, όπως λένε πολλοί.

 25. Νικος- Αγ. Νικόλαος Says:

  Και μια παρατήρηση στο Μάνο απ’ τη Σητεία. Λες Μάνο ότι «oso gia tin apopsi tou kritikou,pou leei oti me ta xrimata tou paterra tou o giannis egine upourgos as anatreksei kai se alla atoma pou eixan oikonomiki anesh gia na dei pou kateliksan,otan prospathisan na asxolithoun me ti politiki.» Σου αντιπαραθέτω το επιχείρημα να μου πεις ένα πολιτικό που εκλέχθηκε, που δε διέθετε χρήματα. Ελπίζω να μην έχεις την απατηλή ιδέα ότι ο καθένας που διαθέτει πολιτικό λόγο, προοδευτικές ιδέες κ.τ.λ. μπορεί να εκλεγεί βουλευτής χωρίς να διαθέσει χρήμα. Δε μένει λοιπόν παρά να παραδεχτείς ότι και ο Πλακιωτάκης έριξε χρήμα, άσχετα από που τα βρήκε.
  Και κάτι άλλο … μπορείς να μου πεις τι είναι οι «παρασκηνιακές συντεχνίες», στις οποίες αναφέρεσαι, που «πρέπει να τις αφήσουν κατά μέρος»;;;

 26. ΝΙΚΟΣ ΣΗΤΕΙΑ Says:

  Αγαπητέ συνονόματε από τον Αγιο Νικόλαο . Κατ΄αρχήν είναι πλέον βεβαιωμένο ότι όταν ο Πλακιωτάκης υπηρέτησε την θητεία του ο Μιχάλης Καρχιμάκης δεν ήταν ακόμη βουλευτής . Αλλά επειδή σε βλέπω προβληματισμένο με την σκέψη μου ότι αν αυτό είναι διαπλοκή τότε αθωώνονται αυτοστιγμεί πολλοί διαπλεκόμενοι έχω να τονίσω τα παρακάτω:

  Το πρόβλημα της διαπλοκής στην πολιτική ζωή του τόπου ξεκινά από τις σχέσεις των πολιτικών με οικονομικούς κύκλους.Συνεργασία και συντονισμός πρέπει να υπάρχει μεταξύ της Κυβέρνησης και των θεσμοθετημένων φορέων(ΣΕΒ,Επιμελητήρια κλπ.) για την διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής της χώρας και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Τελείως διαφορετική περίπτωση όμως αποτελούν οι προσωπικές σχέσεις συναλλαγής με μη θεσμικούς οικονομικούς παράγοντες , καθώς τότε τίθεται εύλογα το ερώτημα του ποιος έχει την πρωτοβουλία , είναι ο πολιτικός αυτός που καθοδηγεί τον οικονομικό παράγοντα κατά το συμφέρον της χώρας ή ο δεύτερος καθοδηγεί ,μέσω του πολιτικού ,την χώρα κατά το δικό του συμφέρον; Το ερώτημα αυτό καθίσταται εξαιρετικά επίκαιρο για την περίοδο 1996-2004 , όπου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έγινε δέσμια των κατασκευαστικών ομίλων , των εκδοτών – καναλαρχών και των μεγαλοεπιχειρηματιών.
  Αν τα παραπάνω τα θεωρήσομε ως ορισμό της διαπλοκής με την σημερινή της έννοια , που κολάει η υποτιθέμενη βοήθεια του Καρχιμάκη στον Πλακιωτάκη ; Να λοιπόν γιατί λέω ότι κάτι τέτοιο αθωώνει τους πραγματικούς διαπλεκόμενους αγαπητέ φίλε συνώνυμε και συντοπίτη .

  ΣΟΛ
  ΣΟΛ

 27. ΝΙΚΟΣ ΣΗΤΕΙΑ Says:

  Αγαπητέ συνονόματε από τον Αγιο Νικόλαο . Κατ΄αρχήν είναι πλέον βεβαιωμένο ότι όταν ο Πλακιωτάκης υπηρέτησε την θητεία του ο Μιχάλης Καρχιμάκης δεν ήταν ακόμη βουλευτής . Αλλά επειδή σε βλέπω προβληματισμένο με την σκέψη μου ότι αν αυτό είναι διαπλοκή τότε αθωώνονται αυτοστιγμεί πολλοί διαπλεκόμενοι έχω να τονίσω τα παρακάτω:

  Το πρόβλημα της διαπλοκής στην πολιτική ζωή του τόπου ξεκινά από τις σχέσεις των πολιτικών με οικονομικούς κύκλους.Συνεργασία και συντονισμός πρέπει να υπάρχει μεταξύ της Κυβέρνησης και των θεσμοθετημένων φορέων(ΣΕΒ,Επιμελητήρια κλπ.) για την διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής της χώρας και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Τελείως διαφορετική περίπτωση όμως αποτελούν οι προσωπικές σχέσεις συναλλαγής με μη θεσμικούς οικονομικούς παράγοντες , καθώς τότε τίθεται εύλογα το ερώτημα του ποιος έχει την πρωτοβουλία , είναι ο πολιτικός αυτός που καθοδηγεί τον οικονομικό παράγοντα κατά το συμφέρον της χώρας ή ο δεύτερος καθοδηγεί ,μέσω του πολιτικού ,την χώρα κατά το δικό του συμφέρον; Το ερώτημα αυτό καθίσταται εξαιρετικά επίκαιρο για την περίοδο 1996-2004 , όπου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έγινε δέσμια των κατασκευαστικών ομίλων , των εκδοτών – καναλαρχών και των μεγαλοεπιχειρηματιών.
  Αν τα παραπάνω τα θεωρήσομε ως ορισμό της διαπλοκής με την σημερινή της έννοια , που κολάει η υποτιθέμενη βοήθεια του Καρχιμάκη στον Πλακιωτάκη ; Να λοιπόν γιατί λέω ότι κάτι τέτοιο αθωώνει τους πραγματικούς διαπλεκόμενους αγαπητέ φίλε συνώνυμε και συντοπίτη .

  ΣΟΛ

 28. ΝΙΚΟΣ ΣΗΤΕΙΑ Says:

  Αγαπητέ συνονόματε από τον Αγιο Νικόλαο . Κατ΄αρχήν είναι πλέον βεβαιωμένο ότι όταν ο Πλακιωτάκης υπηρέτησε την θητεία του ο Μιχάλης Καρχιμάκης δεν ήταν ακόμη βουλευτής . Αλλά επειδή σε βλέπω προβληματισμένο με την σκέψη μου ότι αν αυτό είναι διαπλοκή τότε αθωώνονται αυτοστιγμεί πολλοί διαπλεκόμενοι έχω να τονίσω τα παρακάτω:

  Το πρόβλημα της διαπλοκής στην πολιτική ζωή του τόπου ξεκινά από τις σχέσεις των πολιτικών με οικονομικούς κύκλους.Συνεργασία και συντονισμός πρέπει να υπάρχει μεταξύ της Κυβέρνησης και των θεσμοθετημένων φορέων(ΣΕΒ,Επιμελητήρια κλπ.) για την διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής της χώρας και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Τελείως διαφορετική περίπτωση όμως αποτελούν οι προσωπικές σχέσεις συναλλαγής με μη θεσμικούς οικονομικούς παράγοντες , καθώς τότε τίθεται εύλογα το ερώτημα του ποιος έχει την πρωτοβουλία , είναι ο πολιτικός αυτός που καθοδηγεί τον οικονομικό παράγοντα κατά το συμφέρον της χώρας ή ο δεύτερος καθοδηγεί ,μέσω του πολιτικού ,την χώρα κατά το δικό του συμφέρον; Το ερώτημα αυτό καθίσταται εξαιρετικά επίκαιρο για την περίοδο 1996-2004 , όπου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έγινε δέσμια των κατασκευαστικών ομίλων , των εκδοτών – καναλαρχών και των μεγαλοεπιχειρηματιών.
  Αν τα παραπάνω τα θεωρήσομε ως ορισμό της διαπλοκής με την σημερινή της έννοια , που κολλάει η υποτιθέμενη βοήθεια του Καρχιμάκη στον Πλακιωτάκη ; Να λοιπόν γιατί λέω ότι κάτι τέτοιο αθωώνει τους πραγματικούς διαπλεκόμενους αγαπητέ φίλε συνώνυμε και συντοπίτη .

  ΣΟΛ

 29. ΝΙΚΟΣ ΣΗΤΕΙΑ Says:

  Αγαπητέ ΓΙΑΝΝΗ

  Δεν μπορώ να μην πω ότι η σημερινή σου εμφάνιση στην εκπομπή της κας Τσαπανίδου δεν ήταν πάρα πολύ καλή. Μακάρι να ήταν όλοι σαν και σένα .
  Φοβούμαι όμως ότι κάτι …μ..τύποι θα προκαλέσουν καταστροφή στο κόμμα.

  ΣΟΛ

 30. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Says:

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 5-6 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ. Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΝΕΟΥΣ, ΣΟΒΑΡΟΥΣ, ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΑΡΓΥΡΗΣ Χ.

 31. Νίκος Says:

  Αγαπητε Αργυρη Χατζοπουλε, θέλει και κάτι άλλο που λησμονησες να αναφερεις. Ο λαος θελει υπουργους με οραμα και εργο. Αν μπορεσεις να μας πεις ποιο ειναι το οραμα του κ. Πλακιωτακη και ποιο το εργο του στο υπουργειο εθνικης αμυνας, τοτε θα μπορουσες να μας πεισεις οτι πραγματι θα ηταν ευχης εργο για την Ελλαδα να υπηρχαν 5-6 υπουργοι σαν κι αυτον οπως λες. Μπορεις λοιπον να μας πεις για το οραμα και για το εργο του?

 32. ελευθερία Says:

  είσαι ότι καλύτερο έχει δείξει η βουλή των ελλήνων τα τελευταία χρόνια ρτις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε

 33. ελευθερια Says:

  εκτος από ωραίος άνδρας είσε ο νεότερος έλληνας υπουργος και αυτό λεει πολλά για την προσωπικότητα την ικανότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα που έχεις δείξει το τελευταίο χρόνο κ όποιος δε γνωρίζει πολλά ας μη μιλάει .εσ΄υ φίλε νίκο πρέπει να ξέρεις ότι ο πλακιωτάκης χωρίς φαμφαρωνισμους και τυμπανοκρουσίες έχει κάνει ακου φίλε νίκο:1.αίθουσες αεροδρομίου σητείας που κατασκευάζονται τώρα,ο δρόμος αγκαθια σητείας που κατασκευάζεται τώρα ο δρόμος σητεία παλαίκαστρο-βάι που κατασκευάζεται τ΄ωρα το ΄λιμάνι της σητείας που κατασκευάζεται τώρα η λιμνοδεξαμενή της ζου που κατασκευάζεται τώρα όλα αυτά ήταν υποσχέσεις 25 χρόνων του πασόκ αλλά ο γιάννης πλακιωτ. είχε την ικανότητα την πολιτική βούληση να τα καταφέρει κ τώρα να γίνονται πράξη. αυτό είναι το όραμα του γάιννη κ το έργο του κύριε νίκο

 34. Νίκος Says:

  Αγαπητή Ελευθερία,
  φαίνεται πως η μαγεία του «ωραίου άντρα» που λες, σε έχει τυφλώσει και δεν μπορείς να αντιληφθείς την πραγματικότητα. ‘Ωστε λοιπόν αν κάποιος είναι «ωραίος και ο νεώτερος υπουργός, αυτό λέει πολλά για την προσωπικότητα»… Όμως για ποιά προσωπικότητα και για ποιά αποτελεσματικότητα μας τσαμπουνάς; Άμα μου λες για έργο του Πλακιωτάκη το δρόμο Αγκαθιά-Σητείας, (που είναι έργο του ΠΑΣΟΚ), τότε είσαι βαθειά ανενημέρωτη. Επίσης εγώ δεν είδα κανένα καινούριο δρόμο Σητεία – Παλαίκαστρο – Βάι που λες. ούτε καμιά καινούρια αίθουσα αεροδρομίου, ούτε κανένα λιμάνι στη Σητεία. Σταμάτα λοιπόν τα παραμύθια. Του Γιαννάκη του έκατσε και έγινε υπουργός χάρη στο Μεϊμαράκη. Περίμενε λοιπόν να φύγει ο Μεϊμαράκης από το υπουργείο, να δούμε ποιό πόστο θα του αναθέσει ο Καραμανλής. Κλείνοντας θα σε παρέπεμπα να διαβάσεις την πρόσφατη δημοσκόπηση της VPRC για την αξιολόγηση των υπουργών και υφυπουργών από τον κόσμο. Εκεί μπορείς να θαυμάσεις το Γιαννάκη σου να βρίσκεται στην τελευταία θέση.

 35. μαράκι Says:

  φυσικά θα δεχτώ τη κριτικη που του ασκείς αφου ένας τόσο πετυχημένος υπουργός και τόσο καλός άνθρωπός πως είναι δυνατόν να έχει μονάχα φίλους,θα έχει κ κακόβουλους ανθρώπους έτοιμοι να τον κατασπαράξουν κάθε στιγμή για να έπωφεληθούν οι ίδιοι ώστε να υπερασπίσουν τα δικά τους συμφέροντα.κύριε νίκο που ο θεός να σε κάνει κύριο αντε τράβα να πλύνεις κανα πιάτο που έχεις και άποψη και μιλάς
  .δε θα ανάφερθω σε αυτά που έχει κάνει ο γιάννης μας γιατί θα με πάρει πάνω από 2 ώρες και λέω ¨»μας» γιατί όλόκληρός ο κόσμος τον θεωρεί δικό του άνθρωπο πια.γι αυτό σταμάτα να στάζεις δηλητήριο και άρχιζε να το καταπίνεις μπας και βρούμε κ εμείς την ησυχία μας. εκτός αυτού αγγίζει τις ψυχές όλων των ανθρώπων και για να τις αγγίξεις πρέπει πρώτα να τους αγαπάς να νοιάζεσαι γι αυτούς πραγματικά να τους καταλαβαίνεις και έπειτα να τους βοηθάς με όλο σου το είναι πράγμα το όποίο πολύ λίγοι θα μπορούσαν να το καταφέρουν στις μέρες μας. όσον αφορά την ομορφια που λες γλυκιε μου κουασιμόδε νίκο μάλλον δε μπορείς να του μοιάσεις ούτε με χιλιάδες πλαστικές γι αυτό καλό θα ήταν να κρύβεσαι στην καβουροφωλιά σου γιατί αν σε ανακαλύψουν μάλλον θα σε περασουν για σφουγγαρόπανο αφού εκεί είναι η θέση σου στα πατώματα. κ αφού έχεις τόση έχθρα για το γιάννη γιάτι ασχολείσαι κ εκστασιάζεσαι τόσο πολύ μαζί του? μήπως κάτω από τη παθολογική ζήλια που τρέφεις γι αυτόν τον τίμιο ανθρωπό κρύβετε κάτι άλλο………..? κ όσον αφορά το παραμύθι που λες εγω δε πουλάω κανένα παραμύθι. σαν παραμύθι είναιή ζωή του γιάννη που καταφερε μόνος του με τόσο μόχθο να χτίσει και μερικοί προσπαθούν να του τη σπιλώσουνε. κ μάθε λόιπόν πως κάποιια μέρα θα τον δούμε και πρωθυπουργό κ τότε θα τρίβεις τα ματάκια σου..θα το φυσάς και αυτό θα καίει περισσότερο…………………………και αστο μην έλπίζεις ξανά. ο ήλιος δε ξαναβάφεται πράσινος….και κουμάντο στα δικά σας site.μη ξαναπατήσεις στο έδαφός μας……………………………………………………………………..

 36. ΚΩΣΤΑΣ Says:

  ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ!!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ!

 37. μαράκι Says:

  τι έχεις φίλε νίκο να πεις τώρα για το γιάννη που παρεμεινε ξανά υφυπουργός¨;είσαι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να σκέφτεσαι διαφερετικά. οι πραγματικές αξίες επιβραβεύονται και ο γιάννης είναι μια ουσιαστική και πραγματική αξία………

 38. ΝΙΚΟΣ ΣΗΤΕΙΑ Says:

  ..Αγαπητέ φίλε Νίκο να μου επιτρέψεις να υποθέσω ότι έρχεσαι στη Σητεία κάθε πέντε χρόνια και βάλε ,αλλοιώς φίλε μου με συγχωρείς αλλά είσαι …αλλού ξημερωμένος !.
  1. θα ήταν καλύτερα να γράψεις ότι ο δρόμος -κόμβος Σκοπής -Σητεία είναι έργο του ΠΑΣΟΚ, το ευκολο και φθηνό κομάτι δηλαδή . Το μεγάλο και πανάκριβο κομάτι με την μεγαλύτερη κοιλαδογέφυρα (Αυχήν Αγκαθιάς -Σκοπή ) γιατί δεν το συνέχισε; μήπως φοβόταν να ξεπεράσει τα 800 μέτρα τον χρόνο που έλεγε και ο Κώστας Ζουράρης; Αυτό μήπως το είχε σκευτεί το ΠΑΣΟΚ και πρέπει να του το καταλογήσωμε; Είτε το θές είτε όχι το ακριβό και δύσκολο κομάτι είναι του Γιάννη Πλακιωτάκη.
  2.πόσους μήνες έχεις να πας Παλαίκαστρο ¨η Ζάκρο αγαπητέ φίλε , ή μήπως όταν πηγαίνεις περνάς από Καρύδι ; μόνο έτσι εξηγείται ότι δεν πήρες χαμπάρι τι γίνεται από Παλαίκαστρο μέχρι Αγ.Φωτιά, αυτό δε εξ ολκλήρου έγινε επί εποχής Πλακιωτάκη ( Μελέτη και ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα)
  3. κάνε μια βόλτα στον περιφερειακό να δείς το καινούργιο κτήριο του αεροσταθμού , μεγάλο ,σύγγχρονο και ικανό για εξυπηρέτηση πολλών αεροσκαφών μαζί.( όχι σαν τα τσιγκοελενιτότουβλα του παρελθόντος).
  4. Δέν είδες λιμάνι στην Σητεία ; Τί να πώ τα έχω χαμένα λίγο . Μπορεί να μην είναι καθαρά έργο Πλακιωτάκη αλλά επί Πλακιωτάκη εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ( Γ΄πακέτο) διότι οι τιμές άλλαξαν μέχρι να ξεμπλοκαριστεί από την προσφυγή «κατοίκων» στο ΣτΕ.
  5. δεν βλέπεις τα έργα της Λιμνοδεξαμενής Ζου ;.
  6. Θα βάλω ακόμη μια υποχρέωση του ΠΑΣΟΚ που την άφησε έτσι , Δρόμος Ξερόκαμπος Ζάκρος (υποχρέωση από τον «Καποδίστρια»

  Μην μου πείς τώρα αγαπητέ μου φίλε Νίκο ότι είμαι και εγώ συνεπαρμένος «από την μαγεία του ωραίου άντρα» γιατί θα σου απαντήσω ότι μάλλον εσύ είσαι συνεπαρμένος από μια λαχτάρα και ένα πόθο ανεκπλήρωτο. Μού θυμίζεις οπαδό του ΠΑΟ που μόνιμα φταίει ο διαιτητής και η παράγγα . η λαχτάρα σου για για ..πρωτάθλημα σε κάνει να μην βλέπεις , να μην θέλεις να βλέπεις την αλήθεια γιατί έτσι σε συμφέρει ίσως.
  γειά σας

  ΣΟΛ

 39. ΝΙΚΟΣ ΣΗΤΕΙΑ Says:

  Φίλε Γιάννη η κατάθεση καρδιάς του νέου στρατιώτη που έχασε όλη του την οικογένεια στο τροχαίο , αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι, υπάρχουν και μερικοί , δυστυχώς λίγοι που δεν ασχολούνται μίνο με την μίζα και την μπουρδολογία . ¨Ενας από τους λίγους αυτούς είσαι και Εσύ. Συγχαρητήρια!

  ΣΟΛ

 40. ΝΙΚΟΣ ΣΗΤΕΙΑ Says:

  Γιάννη ,γιατί ρε φίλε σαν κυβέρνηση κοιμάστε και αφήνετε να σας κάνουν το άσπρο μαύρο ; Δέν υπάρχει κανείς από εσάς να βγεί και να εξηγήσει στον κόσμο τι σημαίνει 500 ευρώ στα 1300 ευρώ μισθό, σημαίνει 3,3% αύξηση και αφορολόγητη, πότε οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ έδωσαν 3,3% καθαρή αύξηση και αφορολόγητη , όταν δεν είχαν να αντιμετωπίσουν παγκόσμια οικονομική κρίση; ΑΣλλά η οικονομία πήγαινε Λαμπρά όπως έλεγαν.
  Γιατί κυριοι είναι χαράτσι και κεφαλικός φόρος τα τσιγάρα ενός χρόνου (1000)(όταν καπνίζουν ένα πακέτο την ημέρα) για αυτούς που παίρνουν 5000 ευρω τον μήνα ,
  ή δύο πακέτα (2000)(για αυτούς που παίρνουν 8000 τον μήνα ή δεν ξέρω πόσα για αυτούς που παίρνουν 13000 τον μήνα.
  Ποιά είναι τα ρετιπέ που φωνάζει το ΠΑΣΟΚ; ποιοί είναι οι έχοντες που πρέπει να δώσουν για να πάρουν οι μη έχοντες ;
  Γιατί Γιάννη μου δεν βγαίνει κανείς σας να εξηγήσει στον κόσμο αυτά τα τόσο απλά πράγματα ; τί πρέπει να γίνει; Τα πρωινάδικα ωρίωνται ! γιατί πρέπει να δώσουν 5000 οι μάγκες αφού παίρνουν 40000 τον μήνα βάλτε τους 15000 να έχουν μισό δίκηο να φωνάζουν οι ..γύφτοι!

  Μην μου πείς ότι περιμένετε το …Ανύφα !!

  ΣΟΛ

 41. Mae Says:

  Καλά εν τω μεταξύ σε αυτούς που λένε για την ΔΑΠ και τον Πλακιωτάκη. Ο Πλακιωτάκης έκανε ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ στην Ουαλία και ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ στο Λονδίνο. Άρα 3 χρόνια ήταν Ουαλία και άλλα τόσο Αγγλία (έχει κάνει 2 μετ.). Συνεπώς ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είναι στην ΔΑΠ εξωτερικού. Για να ηρεμήσουμε λίγο με το στυλ Κλουζώ ότι και καλά ανακαλύψαμε κάτι σοβαρό έτσι;

 42. ΕΛΕΝΗ, ΑΘΗΝΑ Says:

  Σήμερα, την ώρα που ανακοινώθηκαν εκλογές από τον πρωθυπουργό, τύχαινε να έχω ραντεβού με τον υφυπουργό. Ο συγκεκριμένος θα μπορούσε κάλλιστα να το ακυρώσει ή να με διώξει λογω συγκυριών. Παρ΄όλ΄αυτά δεν το έκανε αλλά με δέχτηκε και με εξυπηρέτησε φιλικότατα και ευγενέστατα.
  Και επειδή γνωρίζω αρκετούς βουλευτές όλων των περιφερειών της Αττικής που πήραν υπουργικές θέσεις, πρέπει να πω ότι ο κος Πλακιωτάκης ξεχωρίζει. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ Η΄ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.
  Από την άλλη, το γραφείο του λειτουργεί υποδειγματικά και πραγματικά δεν αφήνει κανένα δυσαρεστημένο.
  Και όλα αυτά όταν δεν έχει κανένα προσωπικό συμφέρον από το άτομό μου, εφ΄όσον μένω στην Αθήνα.
  Ειλικρινά συγχαρητήρια που το Λασίθι βγάζει τέτοιους ανθρώπους προσγειωμένους, σεμνούς και αποτέλεσματικούς!

 43. Μανώλης Says:

  Επιτέλους ήρθαν οι εκλογές. Άντε να σε δούμε τώρα Γιαννάκη αν θα μαζέψεις το «σπορικό» στο νομό Λασιθίου…

 44. Δημήτρης Says:

  Υφυπουργοί σαν τον Πλακιωτάκη κατέστρεψαν την Ν.Δ.

 45. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_18/08/2010_411744

 46. ΜΑΝΩΛΗΣ Says:

  pros thn anna apo shteia.
  o plakiwtakis den einai psytis ( blepe karximakh)
  den kanei gia politikos…. gnwmi moy: o politikos pou den kserei na leei psemata kai na paraplana ton kosmo… den epibiwnei
  kalh epityxia sto giannh

 47. retimogatos Says:

  Γιατί Λασιθιώτης υποψήφιος για Περιφερειάρχης?Δεν βρίσκανε ούτε έναν Ηρακλειώτη?Τι να πούμε δλδ εμείς οι Ρεθυμνιώτες?

  Δεν τον ψηφίζω γιατί δεν μου αρέσει η φάτσα του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: