ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΗ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ….. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ? ΕΣΥ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ?? ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΔΟΟΜΙΛΟΥΣΕΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΟΔΕΙΧΝΟΥΣΕΣ??? ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΠΙΛΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ….. Η ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ…
Έξοχα, υπέροχα! Η αυθεντία έλυσε το μέγα πρόβλημα με 15 λέξεις!
Και με ποιά εξουσία θα κόβουν κλήσεις οι πεζοί? Ποιοί πεζοί? Όλοι? Και τα παιδιά? Και οι τουρίστες? Τι κλήση θα κόβουν? Από πού θα την προμηθεύονται? Από τα σούπερ μάρκετ? Θα συνεργάζονται μήπως με την τροχαία? Θα γίνουν »πολιτικοί τροχονόμοι»? Ξέρουν ΟΛΟΙ οι πολίτες τον ΚΟΚ?
Ας σοβαρευτούμε λίγο! Αντί να πούμε ότι η τροχαία δεν θα πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια και να αρχίσει να γίνεται αυστηρότερη έναντι των ασυνείδητων οδηγών, νίπτουμε τας χείρας μας. Ας λύσουν το πρόβλημα οι ίδιοι οι πεζοί δηλαδή! Οι μακάκες της υπόθεσης. Ντροπή πια, έλεος. Τι υπεραπλούστευση είναι αυτή? Μιλάει κάποια πολιτικός ή ένα παιδάκι του δημοτικού? Προτείνουμε αυτοδικία?
Υπεύθυνη είναι η τροχαία και η πολιτεία!! Ας δείξουν οι σωτήρες μας πολιτική βούληση και ας αναλάβουν το κόστος. Και να αφήσουν το χιουμοράκι για τις κλήσεις από τους πεζούς! Παγκόσμια ηλίθια πρωτοτυπία!
Είναι σαν να λέμε να συλλαμβάνουν τους κλέφτες οι ίδιοι οι πολίτες και να τους φυλακίζουν προσωρινά στα σπίτια τους, επειδή η αστυνομία δεν προλαβαίνει!!
Άντε αναλάβετε τις ευθύνες σας κύριοι εθνοσωτήρες και μην παίζετε με τα νεύρα μας!!
Όποιος έχει δει την αδιάφορη συμπεριφορά της Τροχαίας, τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει με τον Φανφάρα.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει ότι παίρνουν τηλέφωνο για να κλητευτεί παράνομα σταθμευμένο όχημα (ενοχλητικά κιόλας, που εμποδίζει ιδιαίτερα), και σε συμβουλεύουν να αντιμετωπίσεις εσύ την κατάσταση γιατί «αν έρθουν θα αναγκαστούν να γράψουν όλα τα οχήματα εκεί».
Προσωπικά, μετά από κλήση που έκανα στην τροχαία για μια μαύρη Mercedes έξω από πολυσύχναστη καφετέρια, που έκλεινε όλη τη λωρίδα (σε κεντρικό δρόμο, με μόνο μια λωρίδα για κάθε ρεύμα), συμπέρανα ότι η τροχαία μπήκε στο μαγαζί και ζήτησε από τον οδηγό της να το μετακινήσει…κι αυτός μετά έκλεινε απλά τη μισή λωρίδα.
Eμένα με άρεσε που σούφρωνε τη μούρη όταν έλεγε Κώσσσσσταςςςςςςς ΣΣΣΣΣΣΣτοφόροςςςςςςς Κωσσσσσσσσσστήςςςςςςς Χρισσσσσσστοφιλέαςςςςςςςςςς.
Όμως ένα σκέπτομαι. Αφού οι χαμουτζήδες την είχαν δημοτική σύμβουλο και μετά την έκαναν βουλευτή, κάτι σημαίνει αυτό. Βαθμός: 4
Ενώ άμα ήταν φουλ πασοκάρα… τότε θα έπαιρνε OSCAR αντικειμενικότητας, θα έλεγε ότι μασάει, δεν θα ήταν υποκρίτρια και σαφώς δεν θα ήταν δήθεν.
Δημήτρη πες μου αντικειμενικά πριν βάλω τα κλάματα: «Υπάρχει καλύτερο κόμμα από το Π.Α.Σ.Ο.Κ.;» ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΡΩΤΑΩ»
όλοι οι γελοίοι δεν είναι στη δεξιά; όλα τα μπουμπούκια, χωρίς εισαγωγικά, δεν είναι στο Π.Α.Σ.Ο.Κ.;
Ποιά Πιπιλή τώρα; εμείς έχουμε κοτζάμ Συλβάνα Ράπτη! Ε; Δημήτρη;
Δεν έχω σχέση με κομματικό φανατισμό όπως υπαινίσσεσαι φίλε-η Ζιζάνιο. Δεν μ’ αρέσει να το παίζει κάποιος υπεράνω και αντικειμενικός ενώ «βρωμά» μετεμφυλιακό αντικομμουνισμό. Προτιμώ τον πΛΕΎΡΗ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ υποκρίνεται και λαμβάνει το κόστος των απόψεών του. Κατάλαβες;
Δεν έχω σχέση με κομματικό φανατισμό όπως υπαινίσσεσαι φίλε-η Ζιζάνιο. Δεν μ’ αρέσει να το παίζει κάποιος υπεράνω και αντικειμενικός ενώ «βρωμά» μετεμφυλιακό αντικομμουνισμό. Προτιμώ τον πΛΕΎΡΗ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ Αυτκαι λαμβάνει το κόστος των απόψεών του. Κατάλαβες; τΌΣΟ ΑΠΛΆ
Όσες φορές την άκουσα από τηλεοράσεως να μιλά, ποτέ δεν θυμάμαι να έδωσε δείγματα αντικομουνίστριας και μάλιστα φανατικής. Δεν μου θυμίζει σε τίποτα δηλαδή κάτι Κουναλάκηδες, που όταν τους φέρνουν στα πάνελ κανένα Πλεύρη ή Βελόπουλο ή Βορίδη, απαντούν δημοκρατικότατα: » εγώ δεν μιλάω με τέτοιους κυρίους κι αν ήξερα πως θα ήταν εδώ, εγώ δεν θα ερχόμουν!» τόσο δημοκράτες! Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν κάποιος ιδεολογικά τοποθετημένος στο ευρύτερο πλαίσιο της αστικής ή λαικής δεξιάς αρνιόταν να κάνει έστω και το στοιχειώση τηλεοπτικό διάλογο με κάποιο προοδευτικό (λέμε τώρα?) ; Για την κυρία Πιπιλή έχω την εντύπωση ότι οι μόνοι που δεν τη γουστάρουν είναι οι πασόκοι, γιατί απλούστατα εκφράζει το αντίπαλο πολιτικό δέος.
Εσύ μπορεί να είσαι και Νεοδημοκράτης -ένα πράμα- και χώνεσαι στη Φωτεινή για να εκφράσεις αντιπάθεια.
Εγώ μπορεί να είμαι και ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά αποδεδειγμένα χώνομαι, όπου μου τη δίνει.
Ο φανατισμός επίσης, είναι ένα αίσθημα που εκφράζεται χωρίς τη συναίνεση της λογικής και της συνείδησης του ανθρώπου. Ξέρεις κανένα φανατικό που αντιλαμβάνεται ότι είναι φανατισμένος; Όλοι αντικειμενικοί και σωστοί είμαστε!
Λες να παραδέχεται ο μεθυσμένος ότι είναι φέσι;
Πάντως -για να μην παρεξηγηθώ- δεν μου φαίνεσαι φανατισμένος. Άλλο φουλ πασοκάρα, όμορφα κι ωραία κι άλλο φανατίκλα. Άλλο αγαπάω κι άλλο τρελλάθηκα.
Και στο κάτω – γυρίζοντας στο κυρίως θέμα – η Πιπιλή εκλέχθηκε χάρη στη δημοσιότητα που της πρόσφερε το επάγγελμά της, αλλά το τίμησε δεόντως πολλές δεκαετίες.
Ήταν άριστη επαγγελματίας. Ούτε ως ξανθιά έγινε επώνυμη, ούτε ως γκομενάρα, ούτε ως σκανδαλιάρα.
Και όπως έγραψα παραπάνω, ήταν πολλές φορές εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα και κατόπιν έγινε βουλευτίνα. Άρα οι Αθηναίοι την εκτίμησαν και την τίμησαν από ανώτερο πολιτειακά ρόλο.
Μετεμφυλιακό κόμπλεξ έχουν αυτοί που δεν κατάφεραν να κάνουν τη Μακεδονία Βουλγαρία από το ’45-’49, ώστε να γυρνούν οι Μακεδόνισες σήμερα ως θύματα του εμπορίου λευκής σάρκας. Κουρελιασμένα όνειρα, προδομένα οράματα και λόγος ξύλινος, αδύναμος να πείθει και να συγκινεί, ακόμη κι όταν μιλούν για ανεργίες και ακρίβειες. Στο λέω εγώ που ψήφισα και μια φορά Κ.Κ.Ε. γιατί δεν άντεχα να βομβαρδίζουν οι κωλοΑμερικάνοι τη Σερβία της γειτονιάς μας και της Ορθοδοξίας και όλοι οι πολιτικοί ηγέτες Ελλάδας και Ευρώπης να κάνουν γαργάρες. Ήταν οι ευρωεκλογές του ’99.
Εξαιρετική όντως η συνέντευξή της.Φανερώνει άτομο με ήθος,αξίες και αρχές.Είναι και εμπράκτως οικολόγος (υβριδικό όχημα) οπότε… Βαθμός 4 και επιφυλάσσομαι και για μεγαλύτερο.
Αδέρφια σταματήστε να κολλάτε κομματικές ταμπέλες στο δέρμα σας. Τι θα πει «είμαι» πασοκ, ή νδ ή ότιδήποτε άλλο; Πολίτες που (πρέπει να) σκέφτονται και να κρίνουν είστε και όχι μισθοφόρικα στρατιωτάκια κάθε κόμματος. Ψηφίστε τον λιγότερο κακό ή αυτόν που φαίνεται ότι θα κάνει το λιγότερο κακό στη χώρα, γιατί καλό δεν κάνει κανείς, όπως απεδείχθη. Γιατί αν έκανε κανείς καλό δεν θα είμαστε σήμερα χειρότερα από ό,τι πριν από 30-40 χρόνια!
Αν και χρόνια δημοσιογράφος, η κυρία Πιπιλή σε όποιο πάνελ κι αν βρεθεί δεν αφήνει άνθρωπο να μιλήσει, διακόπτωντας συνεχώς με αμφιβόλου ποιότητας σχόλια. Κατα τη γνώμη μου, ο διάλογος και η ουσιαστική αντιπαράθεση πάνε περίπατο όταν βλέπουν την κυρία Πιπιλή (και πολλούς άλλους βεβαίως ανεξαρτήτως κόμματος)
Όταν μία πολιτικός τολμά παραμονή των εκλογών, όταν κρίνεται και το δικό της πολιτικό μέλλον, να μιλήσει κατά των κατάπτυστων υπηρεσιακών συμβουλίων που συντηρούν το καθεστώς της ατιμωρησίας στο δημόσιο σημαίνει ότι έχει τα κότσια και αξίζει- και με το παραπάνω- να είναι στη Βουλή. Βελτιώνω το βαθμό μου σε 5.
Σας προσκαλω να επισκεφθητε την ιστοσελιδα μου,www.nikosellis.com,οπου εχω αρχισει και προβαλλω την μουσικη μου.Μια μουσικη μ’ελληνικη ψυχη και μυαλο,με περιχομενο χωρις συνορα και χωρις λογια.Οταν ακουγεται η μουσικη μου,τα λογια ειναι εντελως περττα.Στην συνθεση μου, “ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”,στα σχολια μου αναφερομαι και σε σας.Σας εκτιμω πολυ.Σας χαιρετω,ελπιζοντας οτι θα διαβασετε καποια στιγμη το μυνημα μου αυτο.ΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΠΙΠΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ MEGA KAI HΤΑΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΡΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Η ΠΙΠΙΛΗ Η ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΝΔ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ.
Δυστυχώς όλα τα κόμματα (και οι βουλευτές τους) έχουν μια διεστραμένη αντίληψη περί κομματικής πειθαρχίας. Η Βουλή έχει βουλευτές, που υποτίθεται ότι βουλεύονται ελεύθερα και ψηφίζουν κατά συνείδηση. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι και το νόημα της ψηφοφορίας. ΑΛΛΑ οι ρεμπεσκέδες του δικού μας (δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες) κοινοβουλίου είναι πολύ πειθαρχημένα παιδάκια. ‘Ο,τι προστάζει ο αρχηγός ψηφίζουν. Απορώ γιατί γίνονται οι ψηφοφορίες στη Βουλή. Καλλίτερο και φηνότερο να αποφασίζει ο πρωθυπουργός για όλα και έτσι να παίρνονται οι αποφάσεις, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταψηφιστεί κυβερνητικό Σ.Ν. ούτε να υπερψηφιστεί τέτοιο της αντιπολίτευσης. «Δημοκρατορία» δεν έχουμε;
Μπράβο Φωτεινή. Κάποιος πρέπει να βάλει στη θέση τους, τους συνδικαλιστές που απειλούν να σβήσουν την Ελλάδα επειδή η κυβέρνηση ίσως να σκέπτεται να πουλήσει την ΔΕΗ.
Η προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας θα γίνει από όλους . Η γνώμη μου είναι ότι στους δημόσιους οργανισμούς οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν λόγο στις αποφάσεις της διοίκησης γιατί είναι ο σημαντικότερος παράγοντας υπεραξίας για την επιχείρηση.
Μια κατηγορία είναι που ανέχθηκαν να τους απαξιώσουν την εργασία τους δίνοντας σημαντικό κομμάτι στους εργολάβους . Αυτό έγινε κατά τη γνώμη μου από ιδιοτέλεια και αποτελεί προσβολή.
Η άλλη είναι που άφησαν τους συναδέλφους της Πιπιλή να γεμίσουν τους δημόσιους οργανισμούς με κάθε λογής ντακότες .
Η κορώνα της Φωτεινής οφείλεται περισσότερο στη κακή νοοτροπία που με τα χρόνια οι άνθρωποι της νομενκλατούρας έχουν αποκτήσει .
Στο πόλεμο διαλέγεις πλευρά και πολλοί θα είναι με τη ΔΕΗ και όχι τυχαία.
Όσο ποτέ άλλοτε τα συνδικάτα πρέπει να απογαλακτιστούν από τα κόμματα , και να πλαισιωθούν με στελέχη ευρωπαικής εμβέλειας με στόχο όχι τις οικονομικές απαιτήσεις αλλά την υψηλή κατάρτιση και την άνοδο ή βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας . Προστατεύουμε τη δουλειά μας φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι μας πρέπει να είναι το σύνθημα για τη ΔΕΗ.
29 Σεπτεμβρίου, 2007 στο 9:39 μμ
Ρητορική δεινότητα,ε? 0
2 Οκτωβρίου, 2007 στο 12:28 πμ
Kαλή της επιτυχία! Δυναμική, με έργο και ιδέες που πιστεύει. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει!
3 Οκτωβρίου, 2007 στο 4:14 μμ
Michail, φοβερή αξιολόγηση…
3 Οκτωβρίου, 2007 στο 4:23 μμ
δεν την άκουσα να πει ΜΙΑ κουβέντα για το ξεπούλημα της Ζαχάρως και του δάσους του Καιάφα.Ουαί υμίν γραμματείς και φαιρισαίοι υποκριτές.Η ΟΙΚΟΛΟΓΑ
4 Οκτωβρίου, 2007 στο 12:45 πμ
Για το δάσος του Καϊάφα την έχω ακούσει να λέει όχι μία, πολλές…
17 Οκτωβρίου, 2007 στο 7:44 μμ
mou thn spaewi AFANTASTA
Thimame mikros me ton patera mou se fanarh ths omonias
brosta htan bosta me ton terens quick
kai milagane thn epomenh ths htas tou pasok 89 epoxh
… tha ta fame ta pasokia ree mas epinan to ema ta kommounia …
ti na po
0 synolika me tono
18 Οκτωβρίου, 2007 στο 6:20 πμ
xtupise .. fleba.. kammenon kai bgeike
2
19 Νοεμβρίου, 2007 στο 11:13 μμ
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΗ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ….. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ? ΕΣΥ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ?? ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΔΟΟΜΙΛΟΥΣΕΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΟΔΕΙΧΝΟΥΣΕΣ??? ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΠΙΛΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ….. Η ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ…
6 Μαΐου, 2008 στο 4:04 πμ
Ριζοσπαστική η πρόταση της Πιπιλή να δοθεί η δυνατότητα στους πεζούς να κόβουν κλήσεις σε αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε πεζοδρόμια:
http://www.tanea.gr//ColumnCategory.aspx?d=20080505&nid=8395583&sn=&spid=876
(επίσης θετικό που επέλεξε υβριδικό αυτοκίνητο)
6 Μαΐου, 2008 στο 5:29 πμ
Έξοχα, υπέροχα! Η αυθεντία έλυσε το μέγα πρόβλημα με 15 λέξεις!
Και με ποιά εξουσία θα κόβουν κλήσεις οι πεζοί? Ποιοί πεζοί? Όλοι? Και τα παιδιά? Και οι τουρίστες? Τι κλήση θα κόβουν? Από πού θα την προμηθεύονται? Από τα σούπερ μάρκετ? Θα συνεργάζονται μήπως με την τροχαία? Θα γίνουν »πολιτικοί τροχονόμοι»? Ξέρουν ΟΛΟΙ οι πολίτες τον ΚΟΚ?
Ας σοβαρευτούμε λίγο! Αντί να πούμε ότι η τροχαία δεν θα πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια και να αρχίσει να γίνεται αυστηρότερη έναντι των ασυνείδητων οδηγών, νίπτουμε τας χείρας μας. Ας λύσουν το πρόβλημα οι ίδιοι οι πεζοί δηλαδή! Οι μακάκες της υπόθεσης. Ντροπή πια, έλεος. Τι υπεραπλούστευση είναι αυτή? Μιλάει κάποια πολιτικός ή ένα παιδάκι του δημοτικού? Προτείνουμε αυτοδικία?
Υπεύθυνη είναι η τροχαία και η πολιτεία!! Ας δείξουν οι σωτήρες μας πολιτική βούληση και ας αναλάβουν το κόστος. Και να αφήσουν το χιουμοράκι για τις κλήσεις από τους πεζούς! Παγκόσμια ηλίθια πρωτοτυπία!
Είναι σαν να λέμε να συλλαμβάνουν τους κλέφτες οι ίδιοι οι πολίτες και να τους φυλακίζουν προσωρινά στα σπίτια τους, επειδή η αστυνομία δεν προλαβαίνει!!
Άντε αναλάβετε τις ευθύνες σας κύριοι εθνοσωτήρες και μην παίζετε με τα νεύρα μας!!
6 Μαΐου, 2008 στο 2:13 μμ
Όποιος έχει δει την αδιάφορη συμπεριφορά της Τροχαίας, τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει με τον Φανφάρα.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει ότι παίρνουν τηλέφωνο για να κλητευτεί παράνομα σταθμευμένο όχημα (ενοχλητικά κιόλας, που εμποδίζει ιδιαίτερα), και σε συμβουλεύουν να αντιμετωπίσεις εσύ την κατάσταση γιατί «αν έρθουν θα αναγκαστούν να γράψουν όλα τα οχήματα εκεί».
Προσωπικά, μετά από κλήση που έκανα στην τροχαία για μια μαύρη Mercedes έξω από πολυσύχναστη καφετέρια, που έκλεινε όλη τη λωρίδα (σε κεντρικό δρόμο, με μόνο μια λωρίδα για κάθε ρεύμα), συμπέρανα ότι η τροχαία μπήκε στο μαγαζί και ζήτησε από τον οδηγό της να το μετακινήσει…κι αυτός μετά έκλεινε απλά τη μισή λωρίδα.
Και πόσα άλλα… αλλά σιγά μη γίνει τίποτα.
27 Νοεμβρίου, 2008 στο 4:04 πμ
Φωτεινή, έχεις ακόμη συνεργασία με τον ΣΣΣΣΣτοφόρο και τον Χρισσσσσστοφιλέα;
1 Δεκεμβρίου, 2008 στο 7:51 μμ
Eμένα με άρεσε που σούφρωνε τη μούρη όταν έλεγε Κώσσσσσταςςςςςςς ΣΣΣΣΣΣΣτοφόροςςςςςςς Κωσσσσσσσσσστήςςςςςςς Χρισσσσσσστοφιλέαςςςςςςςςςς.
Όμως ένα σκέπτομαι. Αφού οι χαμουτζήδες την είχαν δημοτική σύμβουλο και μετά την έκαναν βουλευτή, κάτι σημαίνει αυτό. Βαθμός: 4
3 Δεκεμβρίου, 2008 στο 8:17 μμ
Φουλ δεξιάρα, κάνει την αντικειμενική και ότι τάχα μου δεν μασάω. Υποκρίτρια. Δήθεν.
3 Δεκεμβρίου, 2008 στο 9:53 μμ
Ενώ άμα ήταν φουλ πασοκάρα… τότε θα έπαιρνε OSCAR αντικειμενικότητας, θα έλεγε ότι μασάει, δεν θα ήταν υποκρίτρια και σαφώς δεν θα ήταν δήθεν.
Δημήτρη πες μου αντικειμενικά πριν βάλω τα κλάματα: «Υπάρχει καλύτερο κόμμα από το Π.Α.Σ.Ο.Κ.;» ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΡΩΤΑΩ»
όλοι οι γελοίοι δεν είναι στη δεξιά; όλα τα μπουμπούκια, χωρίς εισαγωγικά, δεν είναι στο Π.Α.Σ.Ο.Κ.;
Ποιά Πιπιλή τώρα; εμείς έχουμε κοτζάμ Συλβάνα Ράπτη! Ε; Δημήτρη;
4 Δεκεμβρίου, 2008 στο 11:08 μμ
Δεν έχω σχέση με κομματικό φανατισμό όπως υπαινίσσεσαι φίλε-η Ζιζάνιο. Δεν μ’ αρέσει να το παίζει κάποιος υπεράνω και αντικειμενικός ενώ «βρωμά» μετεμφυλιακό αντικομμουνισμό. Προτιμώ τον πΛΕΎΡΗ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ υποκρίνεται και λαμβάνει το κόστος των απόψεών του. Κατάλαβες;
4 Δεκεμβρίου, 2008 στο 11:09 μμ
Δεν έχω σχέση με κομματικό φανατισμό όπως υπαινίσσεσαι φίλε-η Ζιζάνιο. Δεν μ’ αρέσει να το παίζει κάποιος υπεράνω και αντικειμενικός ενώ «βρωμά» μετεμφυλιακό αντικομμουνισμό. Προτιμώ τον πΛΕΎΡΗ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ Αυτκαι λαμβάνει το κόστος των απόψεών του. Κατάλαβες; τΌΣΟ ΑΠΛΆ
5 Δεκεμβρίου, 2008 στο 1:34 πμ
Όσες φορές την άκουσα από τηλεοράσεως να μιλά, ποτέ δεν θυμάμαι να έδωσε δείγματα αντικομουνίστριας και μάλιστα φανατικής. Δεν μου θυμίζει σε τίποτα δηλαδή κάτι Κουναλάκηδες, που όταν τους φέρνουν στα πάνελ κανένα Πλεύρη ή Βελόπουλο ή Βορίδη, απαντούν δημοκρατικότατα: » εγώ δεν μιλάω με τέτοιους κυρίους κι αν ήξερα πως θα ήταν εδώ, εγώ δεν θα ερχόμουν!» τόσο δημοκράτες! Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν κάποιος ιδεολογικά τοποθετημένος στο ευρύτερο πλαίσιο της αστικής ή λαικής δεξιάς αρνιόταν να κάνει έστω και το στοιχειώση τηλεοπτικό διάλογο με κάποιο προοδευτικό (λέμε τώρα?) ; Για την κυρία Πιπιλή έχω την εντύπωση ότι οι μόνοι που δεν τη γουστάρουν είναι οι πασόκοι, γιατί απλούστατα εκφράζει το αντίπαλο πολιτικό δέος.
Εσύ μπορεί να είσαι και Νεοδημοκράτης -ένα πράμα- και χώνεσαι στη Φωτεινή για να εκφράσεις αντιπάθεια.
Εγώ μπορεί να είμαι και ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά αποδεδειγμένα χώνομαι, όπου μου τη δίνει.
Ο φανατισμός επίσης, είναι ένα αίσθημα που εκφράζεται χωρίς τη συναίνεση της λογικής και της συνείδησης του ανθρώπου. Ξέρεις κανένα φανατικό που αντιλαμβάνεται ότι είναι φανατισμένος; Όλοι αντικειμενικοί και σωστοί είμαστε!
Λες να παραδέχεται ο μεθυσμένος ότι είναι φέσι;
Πάντως -για να μην παρεξηγηθώ- δεν μου φαίνεσαι φανατισμένος. Άλλο φουλ πασοκάρα, όμορφα κι ωραία κι άλλο φανατίκλα. Άλλο αγαπάω κι άλλο τρελλάθηκα.
Και στο κάτω – γυρίζοντας στο κυρίως θέμα – η Πιπιλή εκλέχθηκε χάρη στη δημοσιότητα που της πρόσφερε το επάγγελμά της, αλλά το τίμησε δεόντως πολλές δεκαετίες.
Ήταν άριστη επαγγελματίας. Ούτε ως ξανθιά έγινε επώνυμη, ούτε ως γκομενάρα, ούτε ως σκανδαλιάρα.
Και όπως έγραψα παραπάνω, ήταν πολλές φορές εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα και κατόπιν έγινε βουλευτίνα. Άρα οι Αθηναίοι την εκτίμησαν και την τίμησαν από ανώτερο πολιτειακά ρόλο.
Μετεμφυλιακό κόμπλεξ έχουν αυτοί που δεν κατάφεραν να κάνουν τη Μακεδονία Βουλγαρία από το ’45-’49, ώστε να γυρνούν οι Μακεδόνισες σήμερα ως θύματα του εμπορίου λευκής σάρκας. Κουρελιασμένα όνειρα, προδομένα οράματα και λόγος ξύλινος, αδύναμος να πείθει και να συγκινεί, ακόμη κι όταν μιλούν για ανεργίες και ακρίβειες. Στο λέω εγώ που ψήφισα και μια φορά Κ.Κ.Ε. γιατί δεν άντεχα να βομβαρδίζουν οι κωλοΑμερικάνοι τη Σερβία της γειτονιάς μας και της Ορθοδοξίας και όλοι οι πολιτικοί ηγέτες Ελλάδας και Ευρώπης να κάνουν γαργάρες. Ήταν οι ευρωεκλογές του ’99.
19 Ιανουαρίου, 2009 στο 11:40 πμ
Μου άρεσε αυτή η συνέντευξη:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4497300&ct=1
Βέβαια, τα λόγια είναι εύκολα. Στην πράξη χωλαίνουμε.
19 Ιανουαρίου, 2009 στο 3:52 μμ
Εξαιρετική όντως η συνέντευξή της.Φανερώνει άτομο με ήθος,αξίες και αρχές.Είναι και εμπράκτως οικολόγος (υβριδικό όχημα) οπότε… Βαθμός 4 και επιφυλάσσομαι και για μεγαλύτερο.
9 Απριλίου, 2009 στο 8:11 πμ
Αδέρφια σταματήστε να κολλάτε κομματικές ταμπέλες στο δέρμα σας. Τι θα πει «είμαι» πασοκ, ή νδ ή ότιδήποτε άλλο; Πολίτες που (πρέπει να) σκέφτονται και να κρίνουν είστε και όχι μισθοφόρικα στρατιωτάκια κάθε κόμματος. Ψηφίστε τον λιγότερο κακό ή αυτόν που φαίνεται ότι θα κάνει το λιγότερο κακό στη χώρα, γιατί καλό δεν κάνει κανείς, όπως απεδείχθη. Γιατί αν έκανε κανείς καλό δεν θα είμαστε σήμερα χειρότερα από ό,τι πριν από 30-40 χρόνια!
23 Σεπτεμβρίου, 2009 στο 10:36 πμ
Αν και χρόνια δημοσιογράφος, η κυρία Πιπιλή σε όποιο πάνελ κι αν βρεθεί δεν αφήνει άνθρωπο να μιλήσει, διακόπτωντας συνεχώς με αμφιβόλου ποιότητας σχόλια. Κατα τη γνώμη μου, ο διάλογος και η ουσιαστική αντιπαράθεση πάνε περίπατο όταν βλέπουν την κυρία Πιπιλή (και πολλούς άλλους βεβαίως ανεξαρτήτως κόμματος)
Βαθμός : 1
2 Οκτωβρίου, 2009 στο 9:39 μμ
Όταν μία πολιτικός τολμά παραμονή των εκλογών, όταν κρίνεται και το δικό της πολιτικό μέλλον, να μιλήσει κατά των κατάπτυστων υπηρεσιακών συμβουλίων που συντηρούν το καθεστώς της ατιμωρησίας στο δημόσιο σημαίνει ότι έχει τα κότσια και αξίζει- και με το παραπάνω- να είναι στη Βουλή. Βελτιώνω το βαθμό μου σε 5.
22 Νοεμβρίου, 2009 στο 11:18 μμ
Aγαπητη μου κ.Φ.ΠΙΠΙΛΗ,
Σας προσκαλω να επισκεφθητε την ιστοσελιδα μου,www.nikosellis.com,οπου εχω αρχισει και προβαλλω την μουσικη μου.Μια μουσικη μ’ελληνικη ψυχη και μυαλο,με περιχομενο χωρις συνορα και χωρις λογια.Οταν ακουγεται η μουσικη μου,τα λογια ειναι εντελως περττα.Στην συνθεση μου, “ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”,στα σχολια μου αναφερομαι και σε σας.Σας εκτιμω πολυ.Σας χαιρετω,ελπιζοντας οτι θα διαβασετε καποια στιγμη το μυνημα μου αυτο.ΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΣ
26 Νοεμβρίου, 2009 στο 8:14 μμ
http://press-gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_3089.html
Κερδίζει πόντους.
26 Νοεμβρίου, 2009 στο 10:48 μμ
Προς κ.Θεμη Λαζαριδη,
Ευχαριστω και σας ευχομαι επιτυχια σε καθε σας προσπαθεια.
18 Δεκεμβρίου, 2009 στο 5:19 μμ
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=17/12/2009&id=113252
9 Ιανουαρίου, 2010 στο 11:33 πμ
Άρθρο της Πιπιλή στη Καθημερινη
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_08/01/2010_385911
Η επιμονή της για μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων σε περίοδο που το κράτος δεν έχει μία (ήδη προαναγγέλθηκαν μειώσεις στους μισθούς των δημσίων υπαλλήλων) φανερώνει το ήθος της.
12 Μαρτίου, 2010 στο 4:22 μμ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΠΙΠΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ MEGA KAI HΤΑΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΡΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Η ΠΙΠΙΛΗ Η ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΝΔ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ.
13 Μαρτίου, 2010 στο 9:19 πμ
Δυστυχώς όλα τα κόμματα (και οι βουλευτές τους) έχουν μια διεστραμένη αντίληψη περί κομματικής πειθαρχίας. Η Βουλή έχει βουλευτές, που υποτίθεται ότι βουλεύονται ελεύθερα και ψηφίζουν κατά συνείδηση. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι και το νόημα της ψηφοφορίας. ΑΛΛΑ οι ρεμπεσκέδες του δικού μας (δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες) κοινοβουλίου είναι πολύ πειθαρχημένα παιδάκια. ‘Ο,τι προστάζει ο αρχηγός ψηφίζουν. Απορώ γιατί γίνονται οι ψηφοφορίες στη Βουλή. Καλλίτερο και φηνότερο να αποφασίζει ο πρωθυπουργός για όλα και έτσι να παίρνονται οι αποφάσεις, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταψηφιστεί κυβερνητικό Σ.Ν. ούτε να υπερψηφιστεί τέτοιο της αντιπολίτευσης. «Δημοκρατορία» δεν έχουμε;
5 Αυγούστου, 2010 στο 1:41 μμ
Μπράβο Φωτεινή. Κάποιος πρέπει να βάλει στη θέση τους, τους συνδικαλιστές που απειλούν να σβήσουν την Ελλάδα επειδή η κυβέρνηση ίσως να σκέπτεται να πουλήσει την ΔΕΗ.
7 Αυγούστου, 2010 στο 8:11 πμ
Η προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας θα γίνει από όλους . Η γνώμη μου είναι ότι στους δημόσιους οργανισμούς οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν λόγο στις αποφάσεις της διοίκησης γιατί είναι ο σημαντικότερος παράγοντας υπεραξίας για την επιχείρηση.
Μια κατηγορία είναι που ανέχθηκαν να τους απαξιώσουν την εργασία τους δίνοντας σημαντικό κομμάτι στους εργολάβους . Αυτό έγινε κατά τη γνώμη μου από ιδιοτέλεια και αποτελεί προσβολή.
Η άλλη είναι που άφησαν τους συναδέλφους της Πιπιλή να γεμίσουν τους δημόσιους οργανισμούς με κάθε λογής ντακότες .
Η κορώνα της Φωτεινής οφείλεται περισσότερο στη κακή νοοτροπία που με τα χρόνια οι άνθρωποι της νομενκλατούρας έχουν αποκτήσει .
Στο πόλεμο διαλέγεις πλευρά και πολλοί θα είναι με τη ΔΕΗ και όχι τυχαία.
7 Αυγούστου, 2010 στο 8:26 πμ
Όσο ποτέ άλλοτε τα συνδικάτα πρέπει να απογαλακτιστούν από τα κόμματα , και να πλαισιωθούν με στελέχη ευρωπαικής εμβέλειας με στόχο όχι τις οικονομικές απαιτήσεις αλλά την υψηλή κατάρτιση και την άνοδο ή βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας . Προστατεύουμε τη δουλειά μας φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι μας πρέπει να είναι το σύνθημα για τη ΔΕΗ.