Πεταλωτής Γιώργος

Ροδόπης, ΠΑΣΟΚ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=888

http://giorgospetalotis.blogspot.com/

19 Σχόλια to “Πεταλωτής Γιώργος”

 1. κριτής Says:

  επιτέλους ένας σοβαρός πολιτικός από τη Ροδόπη.Και σίγουρα με μέλλον, εάν το ΠΑΣΟΚ έχει μυαλό. ΄Ο που κιαν καταπιάστηκε προόδευσε. πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου, Πρόεδρος του Νομαρχικαού Συμβουλίου, τους έβγαλε όλους ασπροπρόσωπους

 2. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Συζήτηση με μπλογκερς:

  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2008/01/blog-post_5586.html

 3. Κώστας Says:

  – Επιτέλους και ένας πολιτικός που κάνει ποιοτική αντιπολίτευση
  – Τέλος το απυρόβλητο του Υπουργού Παιδείας
  – Τα πιο βασικά του προτερήματα είναι οι επιστημονικές γνώσεις, η ειλικρίνια και η ανθρωπιά.
  – Μακάρι όλα τα κόμματα να είχαν στην πλειοψηφία τους τέτοιους πολιτικούς. Μόνο με τέτοιους «καθαρούς» πολιτικούς μπορεί η Ελλάδα να πάει μπροστά.

 4. Μαρία Says:

  Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η Ροδόπη έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη σε σύγκριση με τους όμορους νομούς της.
  Είναι φυσικό όταν διαθέτει τέτοιους πολιτικούς όπως λόγου χάρη ο [b]Γιώργος Πεταλωτής[/b] που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

  Μαρία από Ξάνθη

 5. Νίκος Says:

  Συνέχισε έτσι και σε μερικά χρόνια σε βλέπω και αρχηγό κόμματος

 6. Έλληνας Says:

  Ο κόσμος περιμένει πολλά από σένα

  http://giorgospetalotis.blogspot.com/

  Είδομεν!!!

 7. Κατερίνα Says:

  Άφησα ένα σχόλιο σε ανάρτησή του ανωτέρω μπλόγκ στις 25/02 «Ερώτηση για χρήση αιολικής ενέγειας» και δεν μου το έβαλε. Τότε τί το θέλει το μπλόγκ; Άς κάνει ιστοσελίδα να κάνει την προπαγάνδα του. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό σε μπλόγκ.

 8. Στέφανος Says:

  Μάλλον προπαγάνδα και άστοχη (κατά της αιολικής ενέργειας) κάνεις εσύ αγαπητή «Κατερίνα». Το ύφος σου μόνον τα λέει όλα. Γιατί το σχόλιό σου το διάβασα και είναι αντιοικολογικό.

 9. ΑντιΦασίστας Says:

  Ανικανότητα = ΑΧΡΗΣΤΟΙ

  Λαμόγια = ΚΛΕΦΤΕΣ

  Ανικανότητα + Λαμόγια = ???????????

  Ανικανότητα + Λαμόγια = ΝΔ

 10. Ανέστης Says:

  Καλή δουλειά με το Βατοπέδι και τώρα με τον Παυλίδη.
  Προς το παρόν τα πας καλά.
  Αλλά το μεγάλο τεστ θα το δώσεις όταν θα είσαι Κυβερνητικός κ. Πεταλωτή.

  Θα δούμε στην πορεία

 11. Κατερίνα Says:

  Λοιπόν το σχόλιο μου το έβαλε ο κ. Πεταλωτής στην ανάρτησή του ανεξάρτητα πόσος καιρός πέρασε και αυτό είναι θετική εξέλιξη. Ως προς το θέμα θα του απαντήσω εκεί.

 12. Καχύποπτος πολίτης Says:

  Σωστός και ξεχωριστός ανάμεσα στους υπόλοιπους του είδους του.
  ΜΕτρημένος και ζυγισμένος, χωρίς φανφάρες. Το βασικό: ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ και αυτό είναι το κυριότερο όπλο του. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι σε κόμμα εξουσίας που όσο νάναι είναι απωθητικό πια, αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Εγώ θα τον ψηφίσω για πρώτη και ελπίζω όχι τελευταία φορά. ΣΤις ευρωεκλογές όμως κάτι μικρότεροαπό το κόμμα του.

 13. Γιώργος Πρίντζιπας Says:

  Θα πρότεινα στον κ. Εκπρόσωπο Τύπου να ασχοληθεί, αν έχει βεβαίως και τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπουργών, με την επέμβαση του Οικουμενικού Πτριάρχη στην ελληνική Εκκλησία ζητώντας της να γράψει στα παλιά της παπούτσα δυο καταδικαστικές αποφάσει των ελληνικών δικαστηρίων (κακουργιοδικείων ) και μια του Αρείου Πάγου , για τον τέως μητροπολίτη Παντελεήμονα Μπεζενίτη. Η εξυπηρέτηση ενός φίλου τίθεται πάνω από αποφάσεις δικαστηρίων και της ουσίας της υπόθεσης. Και επι πλέον μέσα στην κρίση που διέρχεται το κράτος δεν χρειαζόμαστε άλλες κρίσεις.

 14. ΗΛΙΑΣ Says:

  ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΦΟΒΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ

 15. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΣ Says:

  ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, Ε ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
  ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ.

 16. Παράγκας Says:

  «Προσβλητικό και παραπλανητικό» το ρεπορτάζ περί πώλησης νησιών

  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4581647

 17. agathos Says:

  Λοιπόν, ή εγκάθετοι είστε ή κλακαδόροι.
  Ρωτήστε και εμάς που μένουμε μόνιμα στην Κομοτηνή, για τον συγκεκριμένο πολιτικό άνδρα και μετά ξαναγράφετε περί νέου (τι νέος? 46 ετών είναι και άφθαρτου πολιτικού) ο οποίος ανήλθε πολιτικά χάρις στο » μπαγκράουντ» του μακαρίτη του πεθερού του, που διατέλεσε Δήμαρχος με την ΝΔ. Και εμείς που σαν μαλ..κες αφισοκολούσαμε λαι ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ μια ζωή, μείναμε στον άσσο….. Αλλά βλέπεις αυτό είναι το συντεχνιακό ΠΑΣΟΚ του Νομού Ροδόπης. Εμείς δεν είχαμε και Ντίνο Χαριτόπουλο, να μας φέρει κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου.

 18. Παράγκας Says:

  «Κυβέρνηση: δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο»

  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4603740

  Α πα πα!!! Μόνο στον Ιδιωτικό θα απολύοντα και θα δουλεύουν τετραήμερα!!!

 19. Παράγκας Says:

  «Μαζί για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες μας»

  και από την άλλη….

  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4604152

  “Υπερψηφίστηκε την Τρίτη(σ.σ. πριν τις εκλογές) από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2011 που, παρότι περικόπτει κατά 1.600 ευρώ τη βουλευτική αποζημίωση, εντούτοις διατηρεί τα επιδόματα που την αυξάνουν στα 6.500 ευρώ καθαρά μηνιαίως. Το ΚΚΕ καταψήφισε, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ανεξάρτητοι ψήφισαν “παρών”. Νωρίτερα ο Αντώνης Σκυλάκος από το ΚΚΕ και ο ανεξάρτητος Θανάσης Λεβέντης πρότειναν περικοπή της αποζημίωσης για τη συμμετοχή βουλευτών στις κοινοβουλευτικές επιτροπές. ην ίδια ώρα, αντιδράσεις προκαλεί το κόστος λειτουργίας του καναλιού της Βουλής. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το κόστος ανήλθε το 2009 σε πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ στοιχίζει στο ελληνικό δημόσιο περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Επισήμως στο σταθμό εργάζονται 12 δημοσιογράφοι, αν και η αγορά γνωρίζει ότι απασχολούνται μερικές δεκάδες. Κι όλα αυτά, για τον έβδομο κρατικό τηλεοπτικό σταθμό, που μετά βίας ξεπερνά τη μισή μονάδα στις μετρήσεις τηλεθέασης. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος υπογράμμιζε την ανάγκη συγχώνευσης των τηλεοπτικών σταθμών που λειτουργούν επιβαρύνοντας τα κρατικά έξοδα.”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: