Παπαδόπουλος Μιχαήλ

17 Σχόλια to “Παπαδόπουλος Μιχαήλ”

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Says:

    ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΥΡΟ.

  2. Κυριάκος Μπεχράκης Says:

    Δηλαδή ρε Δημήτρη τι ήθελες να κάνει; Να φέρει ένα ΤΕΙ στην πόλη σου για να χτίσετε όλοι γκαρσονιέρες και να ανοίξετε σουβλατζίδικα και καφετέριες και να τα τρώτε από τους βλάκες τους πρωτευουσιάνους; Και ύστερα μας φταίνε οι πολιτικοί…

  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Says:

    Οχι κυριάκο δεν θέλω να φέρει ΤΕΙ (λέμε τώρα.. λες και μπορεί να φέρει) αλλά αυτό ήταν σημαία του προεκλογικού του αγώνα, δεν έχω γκαρσονιέρα ούτε δουλεύω σε καφετέρια.
    Γεννήθηκα και ζω στην Πτολεμαΐδα, δεν μπορώ να επιλέξω το είδος της ανάπτυξης που θα ήθελα για την πόλη μου αλλά βλέπω μια πόλη των 40000 κατοίκων να περιμένει πρόσληψη στην Δεη με τίμημα την καρβουνίλα και την τέφρα για να ανάβει ο πρωτευουσιάνος το air cool και να δροσίζεται από τους βλάκες – χωριάτες.
    Αγαπάω την πόλη μου και την βλέπω να σβήνει……φίλους και μελλοντικά ίσως και τα δικά μου παιδιά να πάνε να ζήσουν στην πρωτεύουσα για να έχουν δουλειά. Δεν μου φταίνε μόνο οι πολιτικοί αλλά κυρίως οι συμπολίτες μου που ξεπουλούν την υγεία τους για μια θέση εργασίας.
    Όσο για τους πολιτικούς όταν οι ίδιοι πολιτικοί έχουν αποφασίσει να ιδρύσουν τμήματα ΤΕΙ και Πανεπιστημίου σε περιοχές στο πουθενά με 10000 κόσμο με σκοπό να υπάρχει «ανάπτυξη»…. απαιτώ (δυστυχώς ατομικά) και εγώ αυτήν την μορφή «ανάπτυξης» αφού μόνο αυτήν μπορούν να μου δώσουν.

  4. Shadow Says:

    Είναι δικαίωμα κάθε πόλης να έχει κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Δηλαδή γιατί τα σουβλατζίδικα και οι γκαρσονιέρες να μονοπολώνται στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα? Τόσα παιδιά απο Πτολεμαϊδα τα ακουμπάνε κάθε χρόνο στις πανεπιστημιουπολεις. Στη Θεσσαλονικη ο καθε αχρηστος έκανε το πλυσταριό του γκαρσονιερα και θελει απο αυτό να βγαζει το βασικο μισθο… Ας φυγει το Αριστοτελειο απο Θεσσαλονικη (οπως προβλεπεται για καποιες σχολες αλλα οι μεγαλοκαθηγηταραδες δεν αποχωριζονται την καλοπεραση της μαγαλουπολης…..). Ας διασπαστει το ΑΠΘ, Βεροια, Δραμα, Σερρες, Κοζανη, Πτολεμαϊδα, Καστορια. Να δεις τοτε τι θα γινουν τα αχουρια των Θεσσαλονικεων που το παιζουν και ιδιοκτητες ακινητων και ζητανε 400 ευρω και μια μουχλιασμενη τρυπα μονο και μονο επειδη βρίσκεται στην Αγ.Δημητριου-πλησιον πανεπιστημιων……. ΕπΙβάλλεται να παρει πανεπιστημιακο τμημα η Πτολεμαϊδα, που με κοστος τις ζωες των πολιτων της, δινει ρευμα για να δουλευουν τα σουβλατζιδικα που ταϊζουν χιλιαδες φοιτητες σε Θεσσαλονικη, Αθηνα και λοιπες μεγαλουπολεις… Αλλα ο Παπαδοπουλος προτιμαει να τρωει σουβλάκια απο το να προσπαθει για να μεινει συνεπης στις υποσχεσεις του.. Κανεις βουλευτης Κοζανης δεν παλεψε γι αυτο. Αλλα ο Παπαδοπουλος ειχε ενα λογο παραπανω αφου βασικα η Εορδαία τον βγάζει βουλευτή. (ενημερωτικα, δεν καταγομαι απο Πτολεμαϊδα, ούτε μένω εκει…)

  5. Κυριάκος Μπεχράκης Says:

    Shadow σκέψου το εξής: Δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Ελλάδας κατοικεί στις μέγάλες πόλεις, Είναι πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός των ανθρώπων που θα χρειαστεί να μετακινηθούν από τις μεγάλες πόλεις στην επαρχία για να σπουδάσουν αν στείλεις εκεί τις σχολές παρά το αντίστροφο. Το συμφέρον των πολλών λοιπόν είναι να παραμείνουν οι σχολές στις μεγάλες πόλεις. Σκέψουν οτι πολλοί άνθρωποι είναι πιθανό να μη μπορέσουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους αν πρέπει να πληρώνουν νοίκια και χαρτζηλίκια στην επαρχία. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο φίλος Δημήτρης παραπάνω και μάλλον και συ είναι οτι η διασπορά των σχολών είναι ένας ανέξοδος για τους πολιτικούς τρόπος να παριστάνουν οτι ενισχύουν την επαρχία. Αντί να δώσουν κίνητρα για παραγωγικές επενδύσεις ή να στηρίξουν την αγροτική παραγωγή που στενάζει κάτω από τα καρτέλ τι κάνουν; Στέλνουν μια σχολή σε μια κωμόπολη για να μεταφέρουν λίγα λεφτά από τις μεγάλες πόλεις στην επαρχία στην πλάτη των κακομοίρηδων που θα δουλεύουν νυχθημερόν για να μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Όταν λοιπόν οι άνθρωποι της επαρχίας ζητούν να γίνει μια σχολή στην περιοχή τους αυτό που πραγματικά ζητούν είναι να τους δώσει το κράτος έναν εύκολο τρόπο να βγάλουν λεφτά σε βάρος κάποιων άλλων. Εσύ και ο Δημήτρης μπορεί να συμφωνείτε με αυτό εγώ όμως διαφωνώ κάθετα και θα διαφωνώ πάντα.

  6. Κυριάκος Μπεχράκης Says:

    Από τη σημερινή Καθημερινή:

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_20/11/2008_292859

    Η διασπορά των σχολών ενισχύει την ιδιωτική εκπαίδευση, σύμφωνα με το άρθρο.

    «Τα κολέγια μοιάζουν η πιο συμφέρουσα απόφαση καθώς το παιδί παραμένει στον τόπο διαμονής[…]» λέει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθηνών κ. Δ. Νίνος.

    «Το 70% των σπουδαστών μας κατάγονται από μεγάλα αστικά κέντρα.[…]» υποστηρίζει, μιλώντας στην «Κ», ο πρόεδρος του ΤΕΙ Καλαμάτας κ. Α. Κανάκης.

    Σκεφτείτε λοιπόν Δημήτρη και Shadow τι θα επιτευχθεί φτιάχοντας μερικές σχολές στην Πτολεμαΐδα: Θα ενισχυθεί η οικονομία της περιοχής ή θα στείλουν οι άνθρωποι τα παιδιά τους σε ένα κολλέγιο ώστε να τους έρθει φτηνότερα ακόμα κι αν το επίπεδο σπουδών είναι χαμηλότερο;

    Όλοι χαμένοι βγαίνουν από αυτό το παιχνίδι με τις σχολές της επαρχίας. Δεν είναι ούτε ηθικά σωστό (αν το εξετάσουμε ωφελιμιστικά, δηλαδή επιλέγοντας ως ηθικά σωστότερο αυτό που ωφελεί τους περισσότερους ανθρώπους) ούτε πολιτικά δίκαιο καθώς μεταφέρουμε το βάρος της ενίσχυσης της οικονομικής ανάπτυξης της επαρχίας από τις πολιτικές της κεντρικής κυβέρνησης που χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από τα χρήματα όλων των ελλήνων, στις πλάτες των λίγων που θα έχουν την ατυχία να στείλουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν μακριά τους, ούτε καν αποτελεσματικό αφού τελικά πολλοί θα επιλέξουν να μην το κάνουν απαξιώνοντας στην πορεία και την ίδια την δημόσια ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση. Ξεχάστε το ρε παιδιά, μια ακόμα εφεύρεση των πολιτικάντηδων της Ελλάδας είναι αυτή η ιστορία.

  7. marianna Says:

    @ Κυριάκο,

    Συμφωνώ μαζί σου. Εκτός από την οικονομική διάσταση του θέματος υπάρχει και μια ποιοτική. Ποιός καθηγητής με προσόντα θα μετακομίσει στην Πτολεμαϊδα ή στο Αγρίνιο ή σε οποιαδήποτε μικρή επαρχιακή πόλη για να διδάξει? Ανάλογα με το επίπεδο των διδασκόντων θα είναι και το επίπεδο του πτυχίου. Τι νόημα έχει ένα μικρό τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ σε μια πόλη όταν δεν υπάρχουν άλλα τμήματα γύρω του? Πως θα υπάρξει βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, κονδύλια για έρευνα, αλληλεπίδραση με άλλα τμήματα άλλων σχολών? Ένα παιδί που σπουδάζει στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη εκτός των άλλων ζει σε μια πόλη όπου υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα να δει ή να κάνει- θέατρα, εκθέσεις, μαθήματα που μπορεί να κάνει παράλληλα με τις σπουδές του.
    Αν κάποιο από τα παιδιά μου στο μέλλον πετύχει σε μια σχολή μικρής επαρχιακής πόλης, προτιμώ να το στείλω να σπουδάσει στην Αγγλία ή στη Γερμανία- θα μου κοστίζει λίγο πολύ το ίδιο αλλά το παιδί μου θα αποκτήσει ένα πτυχίο που θα είναι καλύτερο, θα ζήσει μια πιο ενδιαφέρουσα φοιτητική ζωή, θα μάθει άριστα μια ξένη γλώσσα και πιθανά να έχει και περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες σε σύγκριση με την Ελλάδα.

  8. Shadow Says:

    «Αν κάποιο από τα παιδιά μου στο μέλλον πετύχει σε μια σχολή μικρής επαρχιακής πόλης, προτιμώ να το στείλω να σπουδάσει στην Αγγλία ή στη Γερμανία- θα μου κοστίζει λίγο πολύ το ίδιο αλλά το παιδί μου θα αποκτήσει ένα πτυχίο που θα είναι καλύτερο»

    Τεράστιο λάθος. Τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν πολύ καλή φήμη στο εξωτερικό. Κάποια τμήματα του Αριστοτελείου θεωρούνται απο τα καλύτερα της Ευρώπης. Επειδή φοίτησα σε ενα απο αυτά και μετά βγηκα και εξω, ειδα οτι εχουμε πολύ καλό επιπεδο σπουδων στην Ελλαδα και οι αποφοιτοι μας ειναι περιζητητοι στο εξωτερικο. Σε οτι γραφεις σχετικα με την επαγγελματικη αποκατασταση συμφωνω οτι εξω ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα (μην τα γενικευουμε ομως διοτι οταν βγηκα εξω ειδα και καταστασεις χειροτερες απο Ελλαδα).
    Οι καθηγητές όντως δεν μετακινούνται απο τις μεγάλες πόλεις και αυτό είναι δείγμα της στοχευσης τους πιο πολυ προς στην έδρα και την κοινωνική καταξίωση παρά στην εξελιξη της επιστήμη τους. Κάποιες σχολές ειδικά αυτές γεωτεχνικού αντικειμένου επιβάλλεται να βγουν στην περιφέρεια γιατί στο αστικό κέντρο πολυ απλα δεν ικανοποιούν το λόγο ύπαρξης τους. Δεν μιλαμε να φυγουν ολα τα τμηματα, απο τις μεγαλες πόλεις.
    Η αποψη οτι αν το τμημα φύγει στην περιφερεια, θα προτιμησω να στειλω το παιδι μου στο εξωτερικο μου φαίνεται εντελως εκτος πραγματικοτητας τη στιγμη που τοσοι μετακινουνται καθε χρονο για σπουδες εντος Ελλαδος.. Δηλαδη ολοι οι ανθρωποι της περιφερειας γιατι πληρωνουν περιουσιες για να σπουδασουν τα παιδια τους στην Αθηνα και τη θεσσαλονικη και δεν τα στελνουν στο εξωτερικο? Μηπως ειστε απο την Αθηνα και τα γραφετε αυτά? Καταρχην αν διασπαστουν οι μεγαλες σχολες, το κοστος φοιτησης θα πεσει διοτι θα πεσουν τα ενοικια και θα περιοριστει η εκμεταλλευση και η αισχροκερδεια εις βαρος των φοιτητων και κατεπεκταση των γονεων τους.
    Η Κοζανη και η Καστορια, δεν ζουν απο φοιτητες, εχουν αλλες δραστηριοτητες οι κατοικοι αλλα απο τη στιγμη που εγιναν τμηματα εκει και σαν πολεις εξελιχθηκαν και οι φοιτητες που ερχονται μια χαρα περνανε και πολυ ενδιαφερουσα ζωη εχουν (βασει ερευνων, ειναι πολυ ικανοποιημενοι). Και φυσικά πολυ λιγοτερα χρηματα ξοδεψαν και εμειναν σε καινουρια διαμερισματα με 250 ευρω μηνιαιως με πολυ καλυτερη ποιοτητα ζωης. Ισως το λαθος που εγινε ηταν οτι δημιουργηθηκαν νεα τμηματα, ενω κατα την δικη μου αποψη θα επρεπε να μεταφερθουν καποια απο αλλη πολη. Τα νεα τμηματα δημιουργησαν ατομα με προβλημα να απορροφηθουν απο την αγορα εργασιας.
    Στη σχολη που φοιτησα εγω 7 στους 10 καταγοταν απο πολεις εκτος Αθηνων και Θεσσαλονικης που μετακινηθηκαν για σπουδες.

  9. marianna Says:

    @shadow

    Δεν εννοούσα το Αριστοτέλειο, ούτε το Καποδιστριακό. Αυτά δεν είναι πανεπιστήμια μικρών πόλεων. Για τα ΤΕΙ Κοζάνης ή Καστοριάς όμως δεν νομιζω ότι συγκαταλέγονται μέσα στα καλά ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.
    Άλλωστε υπάρχει λίστα αξιολόγησης όλων των πανεπιστημίων, ευρωπαικών και μη, και αν δεν απατώμαι το πρώτο ελληνικό πανεπιστήμιο βρίσκεται στη θέση Νο 200- το Πανεπιστήμιο της Αθήνας (http://www.timeshighereducation.co.uk/hybrid.asp?typeCode=243&pubCode=1)

    ΄Οταν ένας φοιτητής σε επαρχιακή πόλη χρειάζεται περίπου 1.000 ευρώ το μήνα, δεν καταλαβαίνω γιατί να τα ξοδέψω και το παιδί μου να φοιτήσει σε ένα ΤΕΙ ή σε ένα πανεπιστημιακό τμήμα με πτυχίο πολύ αμφίβολης ποιότητας συγκριτικά με άλλα. Και εγώ στην Ελλάδα σπούδασα, στην Αθήνα, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν αντίστοιχες σχολές στη Δυτική Ευρώπη με πολύ καλύτερο πρόγραμμα σπουδών όπως και άλλες σε πρώην ανατολικές χώρες που είναι για κλάμματα.. Σπούδασα βέβαια δωρεάν και στον τόπο διαμονής μου. Αν ήταν να σπουδάσω τότε στα ΤΕΙ Αγρινίου ή θα έδινα ξανά εξετάσεις ή θα πήγαινα στο εξωτερικό.
    Τώρα για είμαι ειλικρινής, το πως αντιλαμβάνεται κανείς την ποιότητα της φοιτητικής του ζωής είναι ένα τελείως υποκειμενικό θέμα. Έχεις δίκιο, πολλοί φοιτητές είναι ευτυχισμένοι στην Καστοριά ή στην Κοζάνη. Πάρτυ, καφετέριες, μπαράκια κλπ. Για μένα η φοιτητική μου ζωή είχε πολύ περισσότερα από αυτά- σπουδάζοντας στην καρδιά της Αθήνας είχα την ευκαιρία να παρακολουθώ όλα τα πολιτιστικά δρώμενα, να κάνω εργασίες σε συνεργασία με φοιτητές άλλων σχολών, να παρακολουθώ διαλέξεις, παραστάσεις και ένα σωρό άλλα πράγματα που για άλλους φοιτητές μπορεί να μην έχουν καμία σημασία .

  10. george Says:

    @shadow
    Δυστυχώς ο φοιτητής αποτελεί συνώνυμο του «τουρίστα» για τους πολιτικάντηδές μας. Δεν ξέρω για την Κοζάνη, αλλά για το Ρέθυμνο ξέρω σίγουρα ότι αναπτύχθηκε σημαντικά ως πόλη μόλις εγκαταστάθηκε εκεί ένα κομμάτι από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Σίγουρα είναι κι άλλες πόλεις σαν το Ρέθυμνο.

    Όσο για τους καθηγητές, γιατί να μετακομίσουν σε μια πόλη/χωριό 10 ή 20 χιλιάδων κατοίκων, επειδή ο Χ πολιτικάντης αποφάσισε -σε συνεργασία με τον Υ κομματικό άρχοντα- για ψηφοθηρικούς λόγους να ανοίξει εκεί ένα παράρτημα ΑΕΙ/ΤΕΙ; Λες και είναι περίπτερο; Καλά κάνουν και δεν πάνε. Ειδικά όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την εξέλιξη της επιστήμης τους.

  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Says:

    Συμφωνώ ακριβώς με την φράση του shadow «αλλά για το Ρέθυμνο ξέρω σίγουρα ότι αναπτύχθηκε σημαντικά ως πόλη μόλις εγκαταστάθηκε εκεί ένα κομμάτι από το Πανεπιστήμιο Κρήτης». Αυτό ακριβώς θέλω και για την πόλη μου.. αυτό ακριβώς βλέπω ότι έγινε και στην Κοζανη και ας βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη της μιας ώρας απο Θεσσαλονίκη.
    Υπενθυμίζω ότι απο την Κοζάνη (πληθυσμός 35942) κατάγονται: Α. Διαμαντοπούλου, Π. Κουκουλόπουλος (ν. δήμαρχος), Γ. Παπακωνσταντίνου και η επιλογή ίδρυσης του
    Πανεπιστημίου ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    με έδρα την Κοζάνη και διάσπαρτα τμήματα στην

    Καστοριά (πληθυσμός 16218 και Φ. Πετσάλνικο)

    στην Φλώρινα (πληθυσμός 14555 και Γ. Λιάνη)

    και Γρεβενά (πληθυσμός 10477 και Φώλια)

    αλλά όχι στην Πτολεμαΐδα ( πληθυσμός 28942 και ……….. )
    απαιτώ (δυστυχώς ατομικά) και εγώ αυτήν την μορφή “ανάπτυξης” αφού μόνο αυτήν μπορούν να μου δώσουν.

  12. Γιώργος Says:

    Τον άκουσα γύρω στις οκτώμισι που ανακοίνωσε κάτι για τους αγρότες της Κρήτης. Και ντράπηκα που μας κυβερνούν άνθρωποι σαν κι αυτόν, άνθρωποι που δεν ξέρουν να μιλήσουν, που ξεφουρνίζουν στην τύχη όποια λέξη αρπάξει η γλώσσα τους αδιαφορώντας για την αγραμματοσύνη που βγάζουν στη μόστρα. Μα τι διάολο: αυτοί είναι οι αστέρες που έχει το στερέωμα της ΝΔ; Με αυτούς θαρρεί ο ΚΚ πως θα τουμπάρει ξανά τον κόσμο;

    Άει σιχτίρ πια…Τόση ανικανότητα, που γίνεται προστυχιά!

  13. shadow Says:

    ααα που να δεις και τις καινούριες κοτσάνες που πετάει στην Κοζάνη τώρα πια ως υφυπουργός. Απίστευτη ασχετοσύνη το άτομο……

  14. x.theo Says:

    kalispera paidia …. xairomai gia toys provlimatismous sas … tha ithela omos na po tin gnomi mou kai na tin sizitisoume. katarxas apo to syntagma apagorevetai i dimiourgia tei se poli pou apexei oso i ptolemaida apo tin kozani ……………………….. giati idi yparxei tei me edra tin kozani… parola ayta meta apo 20 xronia (?) o proin ypoyrgos paidias se synergasia me boulefti kai topikous paragontes toy nomoy ekane tin ypervasi kai idrise sxoli TEI stin ptolemaida me to parathiraki ston nomo ton xaraktirismo toy parartimatos me metegatastasi stin ptolemaida.

    tha simfoniso oti sosta opos parapano diavasa ta soublatsidika kai oi garsonieres poy tha dimioyrgithoun me ton erxomo ton foititon den apoteloun dikti anaptyxis kai evimerias gia tin poli pou megalosa. parola ayta tha symfoniso oti kapoioi tha bgaloun xrimata kai tha dimioyrgithoun nees theseis ergasias.
    Vevaia stin poli me ena apo ta megalitera kata kefalin eisodimata stin xora tha dimioyrgithei peran toy oneiroy toy DEITZI kai to oneiro toy SOYBLATZI
    SYGXARHTHRIA LOIPON —-

    LATHOS PRAGMATA ZITAME STIN ENERGIAKI KARDIA TIS XORAS.

  15. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Says:

    Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά σε ότι αφορά αυτούς που έχουν την γνώμη ότι η δημιουργία σχολών ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου έχει να κάνει με γκαρσονίερες και Σουβλατζίδικα.
    Δηλαδή η δημιουργία σχολών ανα την επικράτεια σε επαρχιακές πόλεις πέρα της πρωτεύουσας (Αθήνα) δηλαδή ακόμα και στην Πάτρα Βόλο Λάρισα Ηράκλειο Χανιά Κομοτηνή κ.λ.π. ένινε για τις γκαρσονιέρες και τα Σουβλατζίδικα ?
    Τελικά σε πιο επίπεδο διάρθρωσης της αυτοδιοίκησης πρέπει να σταματήσει η ανάπτυξη των σχολών ??
    Αν τελικά δεν δημιουργηθούν σχολές περί ιατρικών στην Πτολεμαϊδα πως θα αξιοποιηθεί η Δωρεά Μποδοσάκη (Μποδοσάκειο Νοσοκομείο) ?
    Σαν κράτος έχουμε αφθονους οικονομικούς πόρους ώστε να μην επενδύουμε στις υφιστάμενες υποδομές ?
    Το παραπάνω είναι ένα παράδειγμα, θα μπορούσα να βρώ πολλα ακόμη.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΕΊΤΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

  16. ΚΩΣΤΑΣ Says:

    Όλους τους συνδικαλιστές διόρισαν οι υπουργοί στην ΑΓΡΟΓΗ A.E. που είναι το μεγάλο σκάνδαλο το οποίο αποκρύπτει η Κ.Μπατζέλη για να καλύψει την προηγούμενη κυβέρνηση.
    Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο εκ Κοζάνης υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιχ. Παπαδόπουλος, διόρισε μέχρι και τον…
    διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου και πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Παναγ. Πλακέντα, ενώ ο πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης προχώρησε στο διορισμό της κόρης του Θώης! Αλλά μέχρι και «γαλάζιοι» εργατο-συνδικαλιστές, όπως ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (κι αντιδήμαρχος Σερβίων) διορίστηκαν σε ένα καθαρά αγροτικό -υποτίθεται…- φορέα!

    φτου σας….!!!

  17. e-politikos.gr Says:

    Δειτε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr
    http://www.e-politikos.gr/content/papadopoylos-mixail-mixalis

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: