Νάκος Αθανάσιος

Μαγνησίας, ΝΔ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=523

30 Σχόλια to “Νάκος Αθανάσιος”

 1. Lilly Says:

  Για το μονόχνωτο του χαρακτήρα του, για τον πόλεμο στη Ζέτα Μακρή, για τις τοπικές επιλογές του που οδηγούν ένα κόμμα στην καταστροφή, του βάζω με το ζόρι 4.

 2. ΜΑΓΔΑ ΤΟΠΟΥΖΙΔΟΥ Says:

  Από τους καλύτερους υφυπουργούς της κυβέρνησης. Αποδοτικός, ικανός, ειλικρινής. Επί θητείας του στο Υπουργείο Εσωτερικών νομίζω υπήρξε η μεγαλύτερη διαφάνεια στην κατανομή πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα ήθελα να τον δω και Υπουργό.
  Όσο αφορά την υποτιθέμενη κόντρα του με τη κ. Μακρή, μάλλον υπάρχει μόνο στο κεφάλι της κ. Μακρή η οποία για να γίνει Υπουργός χρησιμοποιεί ότι μέσο διαθέτει, ακόμα και αθέμιτο. Στο Νομό Μαγνησίας δε, είναι η άμεσα υπέυθυνη για τα αρνητικά αποτελέσματα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών.

 3. Lilly Says:

  Διόρθωση:
  – Του βάζω με το ζόρι 2 (αφού το άριστα είναι το 5)

 4. ΜΑΓΔΑ ΤΟΠΟΥΖΙΔΟΥ Says:

  ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
  ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ!

 5. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Σημειώνω τη γνώμη του Νίκου Νικολάου της Καθημερινής ο οποίος συνήθως δε μασάει τα λόγια του:

  «Δύο ικανοί και δραστήριοι υφυπουργοί, ο κ. Πέτρος Δούκας του υπουργείου Οικονομικών και ο κ. Αθαν. Νάκος του υπουργείου Εσωτερικών, τρέχουν και δεν φθάνουν για να συμμαζέψουν οικονομικά βασικούς δήμους της χώρας»

  Μάλλον έχει δίκιο η Μάγδα.

  ΥΓ. 9/3/2007. Σημειώνω και μιά καταγγελία για «σκάνδαλο» από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:

  http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18784&m=N13&aa=2

 6. George Says:

  Είναι ο αρμόδιος υφυπουργός για την υλοποιηση της πολιτικής του ΠΕΧΩΔΕ και της Ε.Ε για τη διαχείρηση των απορριμάτων.
  Επειδή είναι και πολιτικός μηχανικός και θα έπρεπε να δείξει κάποιο έργο, του αξιζει ένα στογγυλό μηδενικό. έκανε μεγάλη ζημιά στη Νέα Δημοκρατία και στο τόπο.
  Κρίμα….

 7. VOLIOTIS Says:

  0 και πολύ του είναι. Το μόνο που ξέρει είναι να κερνάει σουβλάκια στα χωριά του Πηλίου. Έχει εκμεταλλευτει όλες τις ελπίδες των νέων της Μαγνησίας, τάζοντας ρουσφέτια και τελικά κάνοντας τίποτα!!!! Δεν αξίζει, όπως δεν αξίζει κανείς άλλος εκλεγμενοσ Βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας. Γι’αυτό και δεν τουσ ψηφίζω πια.Μπούχτισα.Ξύπνα λαέ!!!!!

 8. PARAGAS Says:

  «Στον αέρα» οι επιδοτήσεις για τους πυρόπληκτους
  Δευτέρα, 05.11.07
  Σε πλήρη άγνοια, ως προς το πού βρίσκονται και πού διατέθηκαν -αν διατέθηκαν- τα χρήματα του ελληνικού λαού για τους πυροπαθείς στην Εύβοια, βρίσκεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του ΕΤ. Ειδικότερα, το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για την προστασία των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας αγνοείται (!) εν γνώσει της Πολιτείας, σύμφωνα με δημόσια παραδοχή του νομάρχη κ. Αθ. Μπουραντά.

  Τι συνέβη ακριβώς; Οπως είναι γνωστό, η Πολιτεία έδωσε έκτακτη επιχορήγηση στους πυρόπληκτους νομούς για να προχωρήσουν στην κατασκευή των έργων εκείνων που θα προστατεύσουν τους κατοίκους από νέες καταστροφές και θα αποκαταστήσουν το περιβάλλον.

  Στις 20 Σεπτεμβρίου ο αρμόδιος υφυπουργός Εσωτερικών που προΐσταται των έργων στην Εύβοια κ. Αθανάσιος Νάκος συγκαλεί σύσκεψη στο δημαρχείο στα Στύρα. Συμμετέχουν: ο νομάρχης κ. Αθ. Μπουραντάς, ο δήμαρχος Μαρμαρίου κ. Ν. Μανώλης, ο δήμαρχος Καρύστου κ. Σπ. Πλατιμέσης, ο δήμαρχος Κονιστρών κ. Δ. Παπαναστασίου, η δήμαρχος Στυραίων κυρία Σοφία Μούτσου και η δήμαρχος Αλιβερίου κυρία Καράπα.

  Σε εκείνη την ταραχώδη σύσκεψη ο νομάρχης κ. Μπουραντάς είπε επί λέξει στους παρισταμένους ότι «τα χρήματα τα έδωσα για χρέη προηγουμένων χρόνων σε ιδιώτες και για την κατασκευή του νέου διοικητηρίου». Ο υφυπουργός κ. Νάκος -εμβρόντητος- του απάντησε: «Μα, τι λέτε; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται βάσει της νομοθεσίας». Ο νομάρχης επέμεινε ότι η Πολιτεία δεν έχει δώσει χρήματα για έργα και χρέη του παρελθόντος κι ότι η νομαρχία δεν μπορεί να λειτουργήσει, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να διαθέσει το ποσό της επιχορήγησης σε ιδιώτες στους οποίους χρωστάει από το παρελθόν!

  Το γεγονός επιβεβαιώνει στον ΕΤ ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Νάκος, τον οποίο ρωτήσαμε εάν αληθεύει η σχετική πληροφορία. «Αληθεύει», απάντησε ο υφυπουργός. «Και τι έγινε, τι κάνει η Πολιτεία;», ήταν το επόμενο ερώτημα. «Ζήτησα και περιμένω να μας στείλει απολογισμό της αξιοποίησης των χρημάτων της Πολιτείας, όπως και από τους δημάρχους, μερικοί εκ των οποίων το έχουν ήδη πράξει», απάντησε ο κ. Νάκος.

  Το συμβάν όμως μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο νομάρχης. «Πράγματι, το είπα, αλλά το έκανα για ‘‘λόγους τακτικής’’, ώστε να πιέσω να μας δοθούν τα άλλα χρήματα», δήλωσε στον ΕΤ.

  Στο ερώτημα τι έγιναν τελικώς τα χρήματα της Πολιτείας, αρχικώς ο κ. Μπουραντάς μάς δήλωσε ότι «τα χρήματα δεν διατέθηκαν, είναι όλα στον κωδικό, μπορούν να το ελέγξουν». Σε νεότερη επικοινωνία όμως παραδέχθηκε ότι «ένα κονδύλι 300.000-350.000 ευρώ δόθηκε σε ιδιώτες της περιοχής, οι οποίοι βοήθησαν στις πυρκαγιές στον καθαρισμό». Ο κ. Μπουραντάς τόνισε πως «τα χρήματα μπορούν να δοθούν οπουδήποτε κρίνει ο κάθε νομάρχης, δηλαδή από δρόμους και τοίχους μέχρι σχολεία» και υποστήριξε ότι «δεν μπορούν να δοθούν στους δημάρχους των πυρόπληκτων περιοχών, διότι το απαγορεύει ο νόμος». Σε ερώτηση εάν έχουν γίνει αντιπλημμυρικά έργα, στην πρώτη επικοινωνία είπε πως έχουν γίνει, στη δεύτερη όμως είπε ότι δεν έχουν γίνει. Στην απορία μας τι γίνονται τα υπόλοιπα χρήματα, απάντησε ότι θα διατεθούν «όπως πρέπει κι όπου πρέπει, κατά την κρίση του νομάρχη».

  Ο κ. Μπουραντάς υποστήριξε ακόμη ότι «το ίδιο συμβαίνει σε όλους τους πυρόπληκτους νομούς. Τα χρήματα διατίθενται όπου κρίνουν οι νομάρχες και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα έργα που πρέπει να πραγματοποιηθούν».

  Η απίθανη αυτή υπόθεση ήρθε εν μέρει στο φως της δημοσιότητας κατόπιν ερωτήσεως του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κ. Μαρκόπουλου, την οποία κατέθεσε στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη.
  Ο βουλευτής σε δήλωσή του στον ΕΤ είναι αιχμηρός: «Ως κυβερνητικός βουλευτής αισθάνομαι ότι βρίσκομαι αδίκως αμυνόμενος προς τους πολίτες και απαιτώ από την κυβέρνησή μου να με καλύψει», δηλώνει.

  Σημειώνεται πάντως ότι περίπου δύο μήνες μετά το συμβάν και τη δήλωση του νομάρχη, η Πολιτεία αγνοεί πού βρίσκονται και πού διατέθηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού για τους πυροπαθείς, ενώ εγείρεται θέμα σχετικά με το πώς έχουν αξιοποιηθεί τα έκτακτα κονδύλια για τις καταστροφές σε όλες τις πυρόπληκτες περιοχές, μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 9. PARAGAS Says:

  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ?? ΑΠΟ «ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ»

 10. PARAGAS Says:

  ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ εφ.ΠΟΛΙΤΗΣ, ΦΥΛΛΟ 123, 22-28,11,2007, ΣΕΛ. 15?

 11. VOLIOTISSA Says:

  Ο κ. Θανάσης Νάκος έχει αναμορφώσει την εικόνα τόσο της Μαγνησίας όσο και του Βόλου. Και εμείς οι βολιώτες του το χρωστάμε.
  Το σχόλιο του «PARAGAS» μάλλον για λάσπη μου κάνει, όπως άλλωστε λασπολογική είναι και η εκμπομπή που επικαλείται.

 12. PARAGAS Says:

  Η πρώην γυναίκα του τα έλεγε με εικόνα και λόγο

 13. Μάριος 1 Says:

  Για να δούμε τι θα πεί για τα αυθαίρετα όταν κληθεί από τον εισαγγελέα , ο Αδάμας της πολιτικής μας σκηνής , ο αναμορφωτής της Μαγνησίας και του Βόλου.
  Βαθμός 0,5

 14. PARAGAS Says:

  «ξεχάστηκε «και αυτός….»ξεχάστηκαν»και οι αρμόδιοι…….!!!!!!!

 15. GregM Says:

  ΝΑΚΟΣ= ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΚΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΗ ΤΟ 2000-1…Ο ΒΟΛΟΣ ΞΕΡΕΙ…

  ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ…
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΟΠΩσ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ. ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΔΗΜΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..

 16. filiscitizen Says:

  ΔΕ ΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΕΤΕΡΕΣ, ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΤΙΙΚΗΣ!
  ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΥΤΑ ΣΕ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2003;
  ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΙΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ;
  ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.

 17. geKollias Says:

  Αντι να αναζητά σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις για την διαχείριση των απορριμμάτων, επιμένει στο ξεπερασμένο και καταστροφικό για την Αττική σχεδιασμό του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
  Κρίμα που κι εσείς στην Δυτική Αττική έχετε πέσει στην παγίδα.
  ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

 18. Θέμης Λαζαρίδης Says:

  Σοβαρές καταγγελίες:

  http://ydrousa-trader.blogspot.com/2008/09/href.html

 19. polymeri ave. Says:

  Δύο απλά λογάκια. Ο Νάκος θεωρείται και είναι για το κόμμα μας και την κυβέρνηση ο Μαγνησιάρχης. Κοτζάμ υφυπουργός άλλωστε και σε ρόλο ιδιαίτερα «εκταμιευτικό» προς όφελος των δήμων του νομού Μαγνησίας.
  Έχω λοιπόν ερώτημα: Γιατί εδώ και δύο με τρεις δεκαετίες γκρινιάζουμε στο Βόλο ότι δεν γίνονται σοβαρά έργα και δεν τελεσφορούν τα εν εκκρεμότητι; Παραέχει απαξιωθεί η Μαγνησία και ο Βόλος. Και βέβαια όλοι οι δήμαρχοι είναι δημοκρατικά και ταπεινά εξαρτημένοι στον υπερ-υφ-υπουργό, που δεν μπορεί να λύσει κανέναν από τους γόρδιους δεσμούς της ημετέρας πατρίδας. Περιφερειακός γιόκ, τρενάκι γιόκ για Αθήνα, επενδύσεις γιόκ, λιμάνι απαξιωμένο, γραμμές προς Σποραδονήσια χειμώνα – καλοκαίρι = ανέκδοτο, όσμές ψιλών και χονδρών σκανδάλων σε βάρος του και σε βάρος στενών προσωπικών και πολιτικών φίλων… άλλο τίποτα.
  Τι έκανες για τη Μαγνησία Θανάση, εδώ και 5 χρόνια;
  Έκαψες την υποψηφιότητα ενός πουλέν σου ονόματι Κοπάνας, τάραξες στο δούλεμα την Έλενα Αντωνοπούλου και την εξέθεσες… αφού πήρε τα βάγια και κατάφερες να θάψεις τη Ζέττα Μακρή, που εδώ που τα λέμε… πήγαινε γυρεύοντας.
  Της χρέωσες και το στραπάτσο των Δημοτικών – Νομαρχιακών 2006… με τον παππού Πρίντζο και τον άφιλο, αγέλαστο και εκδικητικό Μήτρου. Σα να μην ήσουνα εσύ το αφεντικό του νομού! Όχι πως δεν είσαι ακόμα!
  Και θα είσαι και στο μέλλον. Γιατί εμείς ξέρουμε να μαζευόμαστε στα τσιπουράδικα και στα cafe να βλέπουμε την ωραιότερη πόλη να μαραζώνει και παράλληλα να σε ξαναψηφίζει πρώτο. Να κλαιγόμαστε πως δεν έχουμε πολιτικές προσωπικότητες εφάμιλλες των γειτόνων Λαρισαίων και ταυτόχρονα να σε καμαρώνουμε.
  Α! ρε Θανάση, και να σκεφτείς ότι σαν δημοτικό σύμβουλο σε ψήφιζα και έκανα κι αγώνα για σένα!!!
  ΣΟΥΡΛΑΣ και πάλι ΣΟΥΡΛΑΣ. Αυτός τουλάχιστον, σαν υπουργός επί Μητσοτάκη, ξεκίνησε κι ένα Νοσοκομείο… κι έχει να λέει, ότι του το καθυστέρησε μια δεκαετία το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Σημίτη.
  Είσαι κολλητός του πρωθυπουργού και σε τιμάει με την εμπιστοσύνη του; Τι κάθεσαι! Γύρνα το ποτάμι της ιστορίας του Βόλου και της Μαγνησίας, αποτρέποντας την εκβολή του στον κόλπο της Ναδιροποίησης.
  ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΚΑΙ ΠΕΙΣΕ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 20. νατέλας Says:

  Βρήκε χρήμα και σκορπάει. Ο.κ. Όμως για τη Βολάρα πολύ μέτριος. Αντάξιος της παράδοσης των μέτριων πολιτικών της περιοχής. Α ρε Αντωνίου, να αγιάαουν τα κοκαλάκια σου!
  Για τον Νάκο: 0,5

 21. volosargo Says:

  ΑΛΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑΚΟΥ
  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: κάποιος με το όνομα zizanio

  Ναι Δημήτρη! και ξέρεις μια αδυναμία που του έχουν οι Βολιώτες;
  Ως ΠΕΧΩΔΕΣ -περιέργως πως – δεν μπορεί ο “καψερός” να τελειώσει τον Περιφερειακό του Βόλου, μιας πόλης που αποτελεί το τεταρτο πολεοδομικό συγκρότημα της χώρας και παραμένει σήμερα, ως η μόνη μέση και άνω πόλη της Περιφέρειας χωρίς Περιφερειακή οδό. Που να βρεθούν κονδύλια να παρακάμψουν δικαιολογημένες αρχαιολογικες και αδικαιολόγητες ιδιοκτησιακες ενστάσεις ;
  Αντιθέτως και περιέργως, πως βρέθηκαν τα κονδύλια για να φτιαχτεί δρόμος που θα ξεκινά από την Αγιά νομού Λάρισας να περνά πίσω από τη Πήλιο και να καταλήγει απ’ ευθείας στις παραδεισένιες ακρογιαλιές του Πηλίου, παρακάμπτοντας την πόλη του Βόλου. Έτσι Σαρακατσαναίοι, Βλάχοι, “ουι μανα μ’ ζουπσι του λαστχου” και οι “τι φκιανς α; ζιβατο ιειε, τι στρεχς τα χασουμέρια;” θα λούουν τους πόδας στο εκπάγλου καλονής όρος της Μαγνησίας, αφού για τους “σούζα τ’ αλογάκ’ ” τα κονδύλια εκταμιεύονται γλιγουρότιρα. Ενώ δεν έγινε η ζεύξη του Μαλιακού, δεν συνδέθηκε το λιμάνι του Βόλου με την Εγνατία, δεν συνδέθηκε το λιμάνι του Βόλουμε αυτό της Ηγουμενίτσας, ενώ κοντεύουν – όπως πανε – να δουν καράβι από Βόλο στις Σποράδες μια φορά τη βδομάδα… άσε πότε τελείωσε το Νοσοκομείο, πόσο διαμελήθηκε υποβαθμιζόμενο το Πανεπιστήμιο (επειδή είχε έδρα το Βόλο), ενώ αν ήταν στη Λάρισα η έδρα… σιγά να μην έτρωγαν Βόλος, Τρίκαλα και Καρδίτσα! Για να μην αναφέρω το αεροδρόμιο του Βόλου, που εδρεύει στη Νέα Αγχίαλο (20χλμ. νότια της πόλης) Το αεροδρόμιο φάντασμα δίπλα στο στρατιωτικό της 111 Πτέρυγας Μάχης, που γίνεται αεροδρόμιο, όταν τίποτα Σκανδιναυοί ή Γερμανοί ή Άγγλοι θυμούνται να πετάξουν με τσάρτερ προς την Ανατολική Θεσσαλία ( Μαγνησία, Πήλιο) και Δυτική (Μετέωρα).
  Αυτά!
  Το τραγικό είναι τι κάνουν εκεί στο Βόλο; Όπου εκτός απο το οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Κουφού (όχι του Έλληνα του ΝΒΑ) έχουν κι εκείνον τον ανεκδιήγητο Νάκο, που το πάιζει μπανανάκος. Παράγει σοβαρό και ουσιαστικο έργο για τη Μαγνησία! Τι κάνει δηλαδή; Πετάει κοκκαλάκια στους καποδιστριακούς δημαρχάκους ως Υφυπ. στο Εσωτερικών, για να τους κρατά ομήρους, μην τυχόν και την πέσουν στον Γιώργο Σούρλα και στη ΄Ζεττα Μακρή.
  Ο Νάκος κοιμάται κι ο Σουφλιάς, προχωρά απρόσκοπτα στο σχέδιο εξόντωσης της ομορφότερης περιοχής στην ηπειρωτική Ελλάδα.
  Ο Σουφλιάς κάνει και εθνική και τοπικιστική πολιτική, ο Νάκος κάνει τον υφυπουργό εξαργυρώνοντας τη λατρεία και τις υπηρεσίες στον Καραμανλή και οι Βολιώτες κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν και ξενοδοχείο.
  10 με άριστα το 10 στο Σουφλιά.
  ————————————————————
  Είδες για να έχω σπουδάσει 5 χρόνια στο Βόλο πόσα ξέρω για τις “πολιτικές φάτσες” Βόλου και Λάρισας. Δασκαλάκος τώρα στις εσχατιές του Αιγαίου νοσταλγώ το Βόλο και το Πήλιο των τεσσάρων εποχών. Να σας πω και το καλύτερο; Εγώ αγάπησα τον τόπο αυτό περισσότερο από τους ντόπιους!!!

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟΝ Κύριο ΝΑΚΟ;
  Εγώ 0/10 ή -5/5.

 22. volos Says:

  «Σύμφωνα με την σκανδαλώδη κοινή απόφαση των υφυπουργών Εσωτερικών Αθανάσιου Νάκου και Πολιτισμού αρμόδιου για τα θέματα Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης τοποθετήθηκε πριν λίγες μέρες σε κενή οργανική θέση του Δήμου Κηφισιάς.»

  Μεταφέρθηκε αυτούσιο από ρεπορτάζ των «Νέων». Εγώ το διάβασα στον Φίλαθλο.

  Μπράβο λοιπόν στον κύριο Νάκο. Να τον χαιρόμαστε όλοι εδώ στη Μαγνησία. Αφού στη χώρα αυτή έχει εκλείψει η ανεργία, έχουν χαθεί οι πολύτεκνοι, τι να κάνει κι ο Νάκος; Διόρισε τον φτωχό τερματοφύλακα, να βγάζει κι αυτός τα προς το ζειν. Το θράσος το ανελέητο! Ήθελα να ‘ξερα εδώ στο Βόλο, τα τσιπουράδικα φταίνε; Ψηφίζουν, που ψηφίζουν όλοι οι Έλληνες σαν στραβάδια, όλα τα λαμόγια, εμείς εδώ στο Βόλο, ψηφίζουμε σαν γκαβάδια!!!
  Κια εκλέγεται και πρώτος τρομάρα του! Ε! μα βέβαια, με τόση λαμογιά και προστυχιά, που να αφήσει κανένα χριστιανό να ψηφίσει κατά συνείδηση. Εδώ το χρήμα ρέει άφθονο. Και να πεις ότι δεν τα ξέρει η Μαγνησία; Τα ξέρει! Αλλά τι να κάνεις η ανάγκη και η εξάρτηση από τον υφυπουργό είναι άτιμο πράγμα. Φουκαριάρα Μαγνησία! Δύσμοιρε Βόλε…

  Αλήθεια εκείνο τον Τριανταφυλλόπουλο της Ζούγκλας, πως τον φίμωσε και σταμάτησε τις αποκαλύψεις και το ξεδόντιασμα όλων των καλόπαιδων, που είχε και έχει για συνεργάτες;

  0/5 ή 0/10 ή 0/100, γιατί δεν έχω καταλάβει με ποιά βάση βαθμολογείτε.

 23. volos Says:

  Μανούλα μου, αυτός ο volosargo, είναι καταπέλτης!!!
  (Λίγο πιο πάνω)

 24. heliotypon Says:

  > Voliotis: «Έχει εκμεταλλευτει όλες τις ελπίδες των νέων της Μαγνησίας, τάζοντας ρουσφέτια και τελικά κάνοντας τίποτα!!!! »

  Αδερφέ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δεν εκφέρω γνώμη, αλλά αν ΔΕΝ έκανε ρουσφέτια θετικό είναι. Το ότι τα έταζε φυσικά αρνητικό.

  Με πληροφόρησαν ότι αυτός είναι που είπε: «Τα καλλίτερα παιδιά είναι τα γαλάζια». Αν πράγματι την είπε αυτήν τη μαλακία, για τα μπάζα είναι κι αυτός. Και μόνο που βγήκε να ξεστομίσει τέτοια λόγια που δείχνουν μηδενική σοβαρότητα, φτάνει για να τον μηδενίσω.

 25. voliotis Says:

  πως δεν έκανε ρουσφέτια; κάνει και παρακάνει! Αλλά όταν τάζεις εσύ και οι παρατρεχάμενοί σου σε χιλιάδες παιδιά… και μετά τα στέλνεις σε ασφαλιστικά γραφεία… δεν είναι κοροιδία; Στον ασφαλιστή πας και μόνος σου, δεν χρειάζεσαι μέσον. Του λες έχω γνωριμίες, μάθε τα βασικά της δουλειάς και τελείωσες. Τώρα πως επιβιώνεις … άλλου παπαά ευαγγέλιο. Πάντως είναι ότι χειρότερο υπάρχει σήμερα στη Μαγνησία. Διάβασε λίγο και τους παραπάνω…

 26. onned volou Says:

  Και σημαντικό έργο έχει κάνει και πολλούς ανθρώπους έχει βοηθήσει και σοβαρός και χαμηλών τόνων πολιτικός είναι. Για την προσφορά του άλλωστε στη Μαγνησία τον αποθέωσαν 3.000 Βολιώτες που χειροκροτούσαν όρθιοι πριν από λίγες ημέρες στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, κατά τον απολογισμό του έργου του.
  Θανάση συνέχισε το έργο σου, εμείς μαζί σου!!

 27. dafni alexiou Says:

  Εξαιρετική η παρουσία σας κ. Νάκο τόσο σε επίπεδο Νομού όσο και στο κρίσιμο Υπουργείο που βρίσκεστε.

 28. pro Says:

  Δεν είμαι Βολιώτης για να γνωρίζω αν και κατά πόσο «αναμόρφωσε»
  τη Μαγνησία ο Νάκος όπως ισχυρίζονται κάποιοι παραπάνω.
  Το μόνο που θα ήθελα, ωστόσο, να θυμίσω για τον απαράδεκτο αυτό πολιτικάντη είναι οι δηλώσεις του μερικούς μόνο μήνες αφ΄ότου η ΝΔ εξελέγη κυβέρνηση το Μάρτη του 2004. «Τα γαλάζια παιδιά», έλεγε τότε ο Νάκος, μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο και ευρισκόμενος σε κατάσταση παροξυσμού, «είναι τα καλύτερα και τα πιο αδικημένα». «Και η συνέντευξη σκοπό έχει να αναδείξει την ανωτερότητά τους».
  Ο νοών νοείτο.
  Παραθέτω δημοσίευμα της περιόδου για του λόγου το αληθές.
  http://archive.enet.gr/online/online_fpage_text/dt=08.04.2005,id=16099648
  Αν μετά από τέτοιες δηλώσεις κάποιοι εξακολουθούν να τον θεωρούν καμάρι της Μαγνησίας και άλλα γραφικά τότε ας τον ψηφίσουν πάλι και να τον χαίρονται το λεβέντη τους.

 29. Διονύσης Β. Says:

  Δεν είναι από τους χειρότερους των κυβερνήσεων Καραμανλή.

  Βαθμός : 1

 30. Ελένη Τσαρουχά Says:

  Κύριε Νάκο,

  Ο Νόμος περί παραμεθορίου πάσχει εναλλακτικών, είναι ιδιαιτέρως βαρύς (10ετία υποχρεωτική) . Η ζωή όμως ενός ανθρώπου δεν είναι σταθερή και υπάρχουν παράγοντες που μας αναγκάζουν να μετακινούμαστε και να επιστρέφουμε στη βάση μας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ απο τη ΖΩΗ ενός ανθρώπου !!! Και οι Νόμοι έχουν φτιαχθεί από τους ανθρώπους και όχι από μηχανές με τις ίδιες ανάγκες και συναισθήματα. ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΟΜΟ και κάντε τον φιλικό προς τον άνθρωπο και τις ανάγκες της ζωής του! Ζούμε σε μία χώρα που στην καθημερινότητά μας παραβιάζονται στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν μπορεί κάποιοι Νόμοι να ισχύουν, σε άλλες περιπτώσεις όχι και σε ορισμένους όχι. Ο σεβασμός σε έναν κανόνα εμπνέεται, δεν επιβάλλεται. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να κάνετε ελαστικό Νόμο περί παραμεθορίου. Οι άνθρωποι δεν κάθονται στις θέσεις τους από φόβο ή με το ζόρι. Αν δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια για να ριζώσει ο ντόπιος πληθυσμός, μην έχετε απαιτήσεις από ξένους υπαλλήλους του Δημοσίου να φτιάξουν πληθυσμό.Σας ευχαριστούμε και καλό ξεκίνημα. Μην ξεχάσετε το μότο σας : Πρώτα Ο ΠΟΛΙΤΗΣ !!! Μία ομάδα δημοσίων υπαλλήλων που υποφέρει με το ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: