x – Κοσμίδης Ιωάννης

Χίου, ΠΑΣΟΚ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=897

6 Σχόλια to “x – Κοσμίδης Ιωάννης”

 1. Επιμηθεας Says:

  Πολύ καλός

 2. Επιμηθεας Says:

  Εύχομαι καλή κοινοβουλευτική σταδιοδρομία στα χρόνια που έπονται.

 3. προκοπης Says:

  Ο Γιάννης Κοσμίδης εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Χίου μς την ΝΔ,στις τελευταίες εκλογές.Ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ,της ΔΑΠ , το 1974 , προσέφερε πολλά στο φοιτητικό κίνημα. Διαθέτει μετριοπαθή , σοβαρή πολιτική κρίση και η παρουσία του τιμά το Κοινοβούλιο. Είναι από τους λίγους της γενιάς του 74 , που παραμένουν ιδεολοόγοι και οραματιστές , σε μια εποχή που επικρατεί η ιδιοτέλεια , το προσωπικό συμφέρον και τα πρόσωπα επιβάλλονται από τα ΜΜΕ. Θα ήταν,ίσως, καλύτερα για το ΠΑΣΟΚ , αν διέθετε τέτοιους εκπροσώπους.Του εύχομαι καλή και δημιουργική πορεία στην νέα του πολιτική ιδιότητα.

 4. ποιητής Φανφάρας Says:

  Τίποτα πιο πρωτότυπο;
  Τα ίδια λέει και το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της βουλής!
  Κάτι πιο συγκεκριμένο;
  Σαν διαφήμιση μου φαίνεται!
  Μπλα μπλα μπλα μπλα… και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
  Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω, αλλά ρε παιδιά, όταν λιβανίζετε κάποιον, κάντε το κομψότερα, αναφέρετε και κάποιο παράδειγμα που αποδεικνύει όλα αυτά τα κοσμητικά επίθετα που αφειδώς αραδιάζετε!
  Φιλικά πάντα, έτσι;

  Υ.Γ. Είναι της ΝΔ ο άνθρωπος, όχι του ΠαΣοΚ. Ή μήπως δεν έχει καμμία διαφορά ή σημασία; χαχαχαχαχα

 5. προκοπης Says:

  Αγαπητέ Φανφάρα στα όσα αναφέρεις έχω να πώ τα εξής
  1. Πιστεύω ότι υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δεν δέχομαι την ισοπέδωση που εξυπηρετεί στην φάση αυτή συμφέροντα του κατεστημένου που θέλει να προωθήσει και να επιβάλλει ανθρώπους που ήρθαν από το πουθενά και δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι τι πιστεύουν.
  2. Όσο για την λέξη λιβάνισμα ευγενικά σου την επιστρέφω , γιατί φαίνεται δεν γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις μετά το 74. Ίσως αυτοί που έχουν παραμείνει ιδεολόγοι και οραματιστές από το φοιτητικό κίνημα του 74 να είναι λίγοι , αλλά δεν παύουν να άχουν το δικαίωμα αναγνώρισης σε ένα άνθρωπο που μπορεί ιδεολογικά να διαφωνούν μαζί του.

 6. ποιητής Φανφάρας Says:

  Aγαπητέ προκόπη
  1.Καταρχήν δεν μου αρέσει να επανέρχομαι στο σχολιασμό ενός προσώπου, που δεν γνωρίζω. Ωστόσο πρέπει να σου πω ότι για την »ισοπέδωση» (όπως λες) δεν φταίω εγώ, γιατί ποτέ δεν κυβέρνησα! Ψάξε αλλού να βρεις ποιοί ισοπέδωσαν τα πράγματα, ποιοί άμβλυναν τις διαφορές, ποιοί απαξίωσαν το πολιτικό σύστημα, ποιοί πούλησαν τα όνειρα του λαού τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια. Μόνο εκπρόσωπος του »κατεστημένου» (όπως πάλι λες) δεν είμαι! Αυτό το κατεστημένο όμως κυβερνα τη χώρα από την απελευθέρωση μέχρι σήμερα. Όχι εγώ (ούτε εσύ)!
  2.Για το τι γνωρίζω και τι δε γνωρίζω, άσε με να κρίνω εγώ! Όποιος δεν τυγχάνει να γνωρίζει τον κύριο βουλευτή, δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα! Σχετικά με το λβάνισμα: Αναφέρθηκα γενικά, εκτός αν θεώρησες ότι αυτή η αναφορά μου σε αφορά! Καμμιά φορά όμως όταν κάποιος επιχειρεί να κολακεύσει ή να ανυψώσει κάποιον (π.χ. κύριο βουλευτή), αν το κάνει με υπερβολικό τρόπο ή χωρίς παράδειγμα, πετυχαίνει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα! Το μόνο που αναρωτήθηκα ήταν γιατί δεν ανέφερες ένα μόνο παράδειγμα από το έργο αυτής της σπουδαίας (όπως συνάγεται από τα λεγόμενά σου) προσωπικότητας που με τόσο υπερβολικό τρόπο εκθειάζεις. Τα λόγια που ανέφερες (που αναφέρονται και στο βιογραφικό του και τα οποία θα μπορούσε κανείς να αναφέρει στο βιογραφικό οιουδήποτε- τόσο γενικά και ασαφή είναι) τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές σε παρελάσεις, παρουσιάσεις, »λιβανίσματα», »γλειψίματα» κλπ.
  Κάποιο έργο;
  Εν πάση περιπτώσει, δεν θέλω να επιμείνω. Όπως είπα, μπορεί να είναι μια χαρά άνθρωπος.
  Επίσης: Τίποτα προσωπικό δεν έχω μαζί σου. Ας σταματήσουν οι προσωπικές – έστω και ευγενικές – αναφορές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: