Κιλτίδης Κωνσταντίνος

Κιλκίς ΝΔ

http://www.kiltidis.gr

23 Σχόλια to “Κιλτίδης Κωνσταντίνος”

 1. Ασμοδαίος Says:

  Μόλις παρακολούθησα τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική συζήτηση στην ΕΤ-3, στην οποία προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Συγκεκριμένα, έλεγε ότι αποδέχεται την ελευθερία του κάθε βουλευτή να ψηφίζει κατά συνείδηση, ενώ παράλληλα υποστήριζε ότι ήταν στο πλαίσιο του «θεσμικού ρόλου» του κ. Σταύρου να υπενθυμίσει στους βουλευτές του κόμματός του ότι, όσον αφορά την αναθεώρηση του άρθρου 24, «καλόν είναι» να ακολουθήσουν την επίσημη κοκμματική γραμμή! Μήπως σας θυμίζει newspeak η γλώσσα που μετέρχεται; Ίσως είναι κατάλοιπο των σχέσεών του* με χώρους διακίνησης ολοκληρωτικών θεωριών..

  Επιπλέον, -απ’ όσο μπορώ να τον κρίνω- εκφέρει λόγο χαρακτηριζόμενο από βερμπαλισμό, χωρίς ουσία, χωρίς προσωπικό στίγμα. Απλό φερέφωνο της κυβέρνησης.

  *Όπως έχει και ο ίδιος παραδεχτεί υπήρξε μέλος του κόμματος ‘4η Αυγούστου’.

 2. perivalon Says:

  Κωνσταντίνος Κιλτίδης Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ
  Ό,τι ήταν δάσος θα παραμείνει δάσος
  Συνεντεύξεις – Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

  Tελικά το «δάσος θα παραμείνει δάσος», όπως υποσχέθηκε προεκλογικά ο πρωθυπουργός για τις καμένες εκτάσεις;

  Θα υλοποιήσουμε τη συνταγματική επιταγή για το φυσικό περιβάλλον και τα δάση εντός της κείμενης νομοθεσίας, ώστε να αναπτύξουμε δράσεις που θα προστατέψουν και θα αυξήσουν τις εν γένει δασικές εκτάσεις στη χώρα μας. H τραγική συγκυρία των καταστροφικών πυρκαγιών, κατά τις οποίες 1.500.000 στρέμματα αμιγούς δάσους έγιναν στάχτη, χρειάζεται να αντισταθμιστεί με συσσωρευμένη πολιτική παρέμβαση, συνεγείροντας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και την ελληνική κοινωνία. Eίμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε την εντολή του πρωθυπουργού Kώστα Kαραμανλή: «Ό,τι ήταν δάσος θα παραμείνει δάσος». Γι’ αυτό και προχωρούμε σε εκείνες τις δράσεις προστασίας και ανάπτυξης των δασών, με πολιτική αναδασώσεων βήμα-βήμα, ενισχύοντας τα κρατικά φυτώρια για την παραγωγή ελληνικών φυτών και δενδρυλλίων και οργανώνοντας κατά τον καλύτερο τρόπο την αναδάσωση των πυρόπληκτων περιοχών, παλαιών και πρόσφατων.
  http://www.citypress.gr/article.php?art=46986 (ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ)…για να δούμε….

 3. PARAGAS Says:

  Σκοτώστε….κυνηγοί…σας το επιτρέπω!! μηδεν εις το πηλίκον

 4. PARAGAS Says:

  Ένας φόρος τιμής, κάτι, για τους νεκρούς, για την νεκρή φύση, για την καταστροφή του περιβάλλοντος, κάτι….έστω για ένα χρόνο…

 5. sartr Says:

  Καλά, κ. Κιλτίδη, γιατί τόση βιασύνη για καινούρια απόφαση που επιτρέπει το κυνήγι;
  Προλαβαίνετε να πάρετε άλλη μία, με περιοριστικά μέτρα. Διαφορετικά, ας κρατήσετε τις ψήφους των κυνηγών και ας καταγραφείτε στη συνείδηση μας ως ένας ακόμα δράττων πολιτικάντικα.

 6. PARAGAS Says:

  220.000 ψήφοι είναι αυτοι! των κυνηγών!!

 7. PARAGAS Says:

  http://mavrosgatos.blogspot.com/2007/11/blog-post_23.html

 8. PARAGAS Says:

  κ. Kill-τι-είδη, το χριστουγεννιατικο δώρο σας, να το δείτε με τους 240.000 κυνήγους ειναι η ταινία «Open season»
  http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/open_season/

 9. TrendyBoy Says:

  Ξεπαγώνει» με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Κιλτίδη, ο δασικός νόμος Δρυ του 2003.

  Ο συγκεκριμένος νόμος δεν εφαρμόστηκε ποτέ, καθώς η πανελλήνια ομοσπονδία δασολόγων προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της εφαρμοστικής εγκυκλίου του μετέπειτα υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου.

  Ωστόσο, ο κ. Κιλτίδης αποφάσισε την κατάργηση της εγκυκλίου Μπασιάκου και άλλων δυο, οι οποίες μπλόκαραν την εφαρμογή του νόμου, επικαλούμενος την ανάγκη να αρθεί το νομικό αδιέξοδο και να προχωρήσει η σύνταξη των δασικών χαρτών.

  Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος Δρυ προέβλεπε έναν πολύ χαλαρότερο ορισμό του δάσους περιορίζοντας τις δασικές εκτάσεις σε αυτές που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 25 % δέντρα, έναντι 15% που προέβλεπε ο προηγούμενος νόμος του 1979.

 10. TrendyBoy Says:

  ΑΠΟ http://www.skai.gr/master_story.php?id=73631

 11. Tallos Says:

  Ο νόμος περί κυνηγών απαγορεύει εξ’ αρχής το κυνήγι στις πυρόπληκτες περιοχές και αυτό είναι ξεκάθαρο. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ο κύριος Κιλτίδης είναι ο μοναδικός πολτικός που ο λόγος του φέρει σαφείς πολιτικές ανφορές και αποτελεί μια από τις μοναδικές πολιτικές λύσεις έπειτα από την κρίση στην οποία έχει περιέλθει ο δικομματισμός και ο τόπος γενικότερα.

 12. sartr Says:

  «… ο λόγος του φέρει σαφείς πολιτικές αναφορές και αποτελεί μια από τις μοναδικές πολιτικές λύσεις έπειτα …»

  Θα μπορούσατε να το τεκμηριώσετε με σαφείς αναφορές;

 13. diogenis Says:

  …δουλεψε σκληρα για να φτασει εδω…
  ο συγκρουομενος ιδεολογικα με αντιληψεις… ακομη κι αν ειναι «συντροφοι» του…
  πανω απ’ ολα η ιδεολογια του…
  ε, ρε γλεντια μολις τον ξαποστειλει ο Κ.Κ. …

 14. diogenis Says:

  Οχι αγαπητε φιλε…
  ε οχι…
  η ερημωση της υπαιθρου εγινε πιο πριν…πολυ πιο πριν…
  επι εθναρχη…
  ευτυχως θα στηριξεις, λες την υπαιθρο…
  ποια υπαιθρο ορεεεεε, το Κιλκις?

 15. Αρίστος Says:

  «Να αναδείξουμε την θήρα ως αναψυχή με πολιτισμικά γνωρίσματα και όχι ως συγκέντρωση κρέατος από την αγρια πανίδα»
  από Ελευθερο Τύπο, Τριτη 1 Απριλίου το σωτήριον έτος 2008, σελ63, στήλη Et Cetera.
  Πόσες χιλιαδες ψήφοι είναι οι κυνηγοί?

 16. monson67 Says:

  ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ……ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ!!

  ΑΛΗΘΕΙΑ ….ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΕΡΟ ΜΠΟΛΓΚΑΔΕΣ???

  Ε…ΚΑΙ Ο ΚΙΛΙΤΙΔΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!

  ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

 17. johnvellis Says:

  Έργα Κιλτίδη…

  http://www.ecogreens.gr/gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=6117#6117

 18. johnvellis Says:

  Έργα Κιλτίδη, 2ο μέρος…
  http://panosz.wordpress.com/2008/08/13/bioannis-4/#more-3417

 19. johnvellis Says:

  http://save.pblogs.gr/

  KYNHΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ= ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;
  Ποτέ δεν θα αφήσουμε να γίνει αυτό

  Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι,

  Ήταν μόλις τον προηγούμενο χρόνο, όταν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης με μια πρωτοφανή κίνηση σκανδαλώδους εύνοιας των κυνηγετικών συλλόγων, υπεραμύνθηκε της κυνηγετικής δράσης σε μια χρονιά που κατακάηκε όλη η Ελλάδα.

  Οικολογικές οργανώσεις με μεγάλη απήχηση στην Ελληνική κοινωνία και αναγνωρισμένο έργο, είχαν προσβάλει με επιτυχία στο ΣτΕ τη «νέα ρυθμιστική για το κυνήγι» και την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου. Ο κ. Kιλτίδης, σε χρόνο ρεκόρ για δημόσια υπηρεσία στη χώρα μας, έβγαλε «νέα ρυθμιστική για το κυνήγι» εξουδετερώνοντας κάθε -Λογική και Νομική- αντίδραση, σχετικά με συνέχιση του κυνηγίου, σαν μην είχε συμβεί τίποτε στη χώρα από τις μεγάλες φωτιές του περασμένου καλοκαιριού.

  Φέτος, στη ίδια γραμμή, που έχει επιλέξει να ευνοεί σκανδαλωδώς τους οργανωμένους κυνηγούς, ο κ. Kιλτίδης ξεπέρασε τον εαυτό του, ανακηρύσσοντας τους ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ σε ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ και με προτροπή του τις καλεί να αναλάβουν τον ρόλο τους, εκμεταλλευόμενοι τις χρηματοδοτήσεις της Ε.Ε. για την «προστασία του περιβάλλοντος».

  Κατανοούμε απολύτως τις τακτικές ιδιοποίησης της ψήφου των κυνηγών, αλλά η υπεράσπιση της Φυσικής κληρονομιάς της Ελληνικής υπαίθρου είναι πέρα και πάνω από οποιαδήποτε ψηφοθηρική παράνοια. Οι τελευταίες αβανταδόρικες δηλώσεις του κ. υφυπουργού, να μασκαρέψει τους κυνηγούς σε οικολόγους, δίνει νέα παράταση στην απληστία και εξοπλίζει με αναγεννημένη θρασύτητα τους οργανωμένους κυνηγούς, σε βάρος του Φυσικού περιβάλλοντος, των αρχών του πολιτισμού και της δημοκρατίας στη χώρα.

  Η Φύση δεν είναι κτήμα κανενός και δεν μπορεί να συσκοτίζεται -και πολύ περισσότερο να εξισώνεται-, η καταστροφή με την διατήρηση / προστασία του περιβάλλοντος.

  Αγαπητοί φίλοι,
  σε αυτό το ζοφερό κλίμα και πλαίσιο, αποτέλεσμα της πολύχρονης και βαθιάς απαξίωσης του Φυσικού περιβάλλοντος από την πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου στη χώρα μας, αναπτύχθηκε μια αυθόρμητη κίνηση για μαζική διαμαρτυρία και απεμπλοκή από αυτή τη καταστροφική αντίληψη για τη φυσική μας κληρονομιά. Αναγνωρίζουμε την επιτακτική πλέον ανάγκη, για δημοκρατική και δημόσια απάντηση του Οικολογικού κινήματος απέναντι στο κυνηγετικό λόμπι.

  Σας καλούμε να συνδιοργανώσουμε το περιεχόμενο, την φυσιογνωμία και τις οργανωτικές ανάγκες μιας μαζικής παρουσίας, υπεύθυνων και ενεργών πολιτών, στο Σύνταγμα στα τέλη του ερχόμενου Οκτωβρίου. Πάρτε ενεργό μέρος, δώστε διέξοδο και ελπίδα, κάνετε αυτή την πρωτοβουλία δικιά σας.

  Είναι καιρός, να καταλάβουν οι κυνηγοί και ο κ. Κιλτίδης ότι δεν θα μείνουν αναπάντητες οι προσπάθειές τους να καταστρέφουν και να ιδιοποιούνται προς όφελός τους, τη Φυσική κληρονομιά της χώρας. Φτάνει πια !!

  Διαδώστε την είδηση παντού !!

  Φτάνει πια με τις φωτιές, φτάνει πια οι τουφεκιές !!

  Στο αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται
  συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

  Καλή αντάμωση και καλό αγώνα !!

  ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ
  ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

  Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην προσπάθεια δηλώστε συμμετοχή εδώ.
  http://save.pblogs.gr/

 20. Λάρισσα 1 Says:

  Τα σχόλια είναι για τον Κιλτίδη όχι για το κυνήγι ρε παιδιά.Επειδή στη Λάρισσα έχουμε τραβήξει πολλά απο διάφορους άσχετους υπουργούς γεωργίας αυτός τουλάχιστον είναι εργατικός,σοβαρός και αξιόλογος.Ενας από τους λίγους που εφαρμόζουν το σεμνά και ταπεινά.Αν όλοι οι υπουργοί του έμοιαζαν μάλλον πιο καλή κυβέρνηση θα είχαμε.

 21. ελλη Says:

  κυριε κυλτιδη. ειδη υπαρχει προβλημα με ζωα που ειναι υπο εξαφανιση απο το κυνηγι και εσεις κανετε τετοιους νομους? επισης λετε πως οταν βοηθαμε με οποιοδηποτε τροπο τα αδεσποτα και τους βρησκουμε σπιτι που περνανε καλα ειδικα στην γερμανια που υπαρχει σοββαρος ελενχος εσεις βαζετε σε ολα εμποδια αντι να κανετε θετικους νομους για ολα τα ζωα? εσεις σαν γιατρος μπορει να μην αγαπατε-πουσατε τους ασθενεις σας.εμεις σαν εθελοντες επειδη λατρευουμε τα ζωα ειδικα τα αδεσποτα και κακοποιημενα απο συνανθρωπους μας οφειλουμε να παραπονεθουμε.γιατι εμεις κυριε κυλτιδη αγαπαμε ολοψυχα και αληθινα ολα τα ζωα.διχως διακρισεις. καλο θα ηταν οποτε να βοηθατε με τους νομους σας ολες τις αληθινα οικολογικες,ζωοφιλες κτλ. οργανωσεις και οχι να βαζεται και αλλα εμποδια στο να σωθουν και αλλες ψυχες αδικα.ειτε απο κυνηγους ειτε απο διαφορους κινδυνους στον δρομο.εσεις κυριε κυλτιδη αναρωτηθηκατε ποτε αραγε πως ειναι να εισαι για 5λεπτα αδεσποτο στην ελλαδα? εαν εχετε λιγοστα εστω αισθηματα καντε κατι για τοσες ψυχες ανα την ελλαδα και βοηθηστε επιτελους σοββαρα στο μεγαλο εργο μας! μπορειτε κυριε κυλτιδη.
  θελετε ?

 22. Αγγελική,Χριστίνα,Ιωάννα Αποστόλου Says:

  Ώστε λοιπόν το κυνήγι αποδεικνύει σεβασμό κι αγάπη για τη φύση; Ντροπή!

 23. Vassilis Says:

  Μήπως και η κριτική ορισμένων έχει σαφείς πολιτικές αναφορές?
  Ωραίοι οικολόγοι είστε όλοι σας, θα μπείτε και στη βουλή τώρα.
  Ένα πολιτικό παιχνίδι παίζετε και τίποτα άλλο. Το περιβάλλον…το έχετε γραμμένο! Αν πραγματικά σας ενδιέφερε το περιβάλλον, το κόμμα τι το θέλετε? Για πολιτικό ρυθμιστικό ρόλο μήπως?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: