Κασαπίδης Γεώργιος

Κοζάνης, ΝΔ

http://www.kasapidis.gr/

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=734

171 Σχόλια to “Κασαπίδης Γεώργιος”

  1. Παντελης Says:

    Παταγωδη αποτυχία οι επιλογές στήριξης του ΚΑΣΑΠΙΔΗ στις εκλογές.

    Με την στήριξη στον φίλο σας τον απερχόμενο πλέον δήμαρχο πτολεμαιδος κ.ΤΣΙΟΥΜΑΡΗ , με την επιλογή στα Σερβία στο πρόσωπο του κ.Μακρυγιάννη πήρατε ακόμη μια Γλυκιά ήττα , για το ΒΟΙΟ δεν το σχολιάζω διότι θα λάβατε τα μυνηματα σας απο εκεί τα οποία δυστυχώς είναι δυσάρεστα για το προσωπα σας.

    Οι επιλογές κύριε βουλευτα δεν σας βγήκαν και χρεωνεστε τις παραπάνω επιλογές στο πρόσωπο τις Νεας Δημοκρατιας . Προφανώς ρίξατε μεγάλη βαρύτητα στην “ΕΚΛΕΚΤΗ τις καρδιά σας ” και οφειλουμαι να σας συγχαρούμε για την εκλογή της στις περιφερειακές εκλογές.

  2. Παντελης Says:

    Και τον επελεξατε και τον στηρίξετε κ. Κασαπιδη …. Να τα βλέπει η Ρηγιλλης αυτά……!!!!!

    http://www.kozanimedia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=329:apokleistiko-synanthsh-tsioumarh-fragkoylidh-sthn-eordaia&catid=41:epitwntypwn&Itemid=183

  3. Antonis Says:

    Τι να δει η Ρηγίλλης ρε παιδιά δεν ήταν επιλογή του Κασαπίδη ο Τσιούμαρης..αφού είχε το χρίσμα απο το κόμμα…..
    Τι θα στήριζε ο Κασαπίδης; Μη λέμε και οτι θέλουμε..

  4. Παντελης Says:

    Διαβάστε την ανακοίνωση τις νοδε Κοζανης που είχε βγάλει στο παρελθόν ….

  5. Στάθης Says:

    Η <> της καρδιάς του κ. Κασαπίδη έφαγε λάσπη απο τον ίδιο για όσους δεν το γνωρίζουνε..Ακόμη και ένα βράδυ πριν τις εκλογές εξαπέλυσε δρυμήτατο «κατηγορώ» εναντίον της διότι το χωριό απο το οποίο έχει ρίζες η αναφερόμενη κυρία, ήταν το μόνο του Δήμου στον οποίο ανήκε, το οποίο υποτίθεται οτι δεν είχε ψηφοδέλτια του συνδυασμού του κ.Δακή. Οπότε με τη σειρά μου εξαπολύω και εγώ ένα δρυμήτατο κατηγορώ αρχικά σε όσους αναφέρονται στη στήριξη του βουλευτή στην συγκεκριμένη κυρία καθώς πάλεψε και εναντίον τους τελικά, αλλά και εναντίον του κυρίου βουλευτή για τα μεταμεσονύκτια τηλέφωνα «λασπολογίας» προς το πρόσωπο της συγκεκριμένης εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου..Με μια λέξη ΝΤΡΟΠΗ. Στηρίξτε επιτέλους τους νέους ανθρώπους και μη φοβάστε οτι θα χάσετε τα κεκτημένα σας…

  6. Antonis Says:

    Αποτι μαθαίνω ο Κασαπίδης ετοιμάζει ημερίδα με ρόδα, έλαια και λοιπά ..ωραία θεάματα

  7. ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Says:

    @Στάθης

    Καταρχήν θεωρώ πως κακώς στο συγκεκριμένο πεδίο αναφέρθηκαν άτομα από κάποιον πανέξυπνο και παντογνώστη κύριο, τα οποία δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με τα σχόλια του διαλόγου.

    Καλώς όμως υποστηρίξατε ότι θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να μπουν στο χώρο της πολιτικής γιατί όπως πιστεύουμε όλοι μας η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    Τη συγκεκριμένη υποψήφια έτυχε να τη δω σε κάποιο χώρο καλλωπισμού προεκλογικά, που μπήκε γεμάτη αγωνία (σε παρόμοια κατάσταση αναμφισβήτητα θα ήταν ο καθένας μας εφόσον θα αγωνιζόμασταν για να επιτύχουμε έναν παρόμοιο στόχο), με ένα σούπερ μίνι και ας μην σχολιάσω περεταίρω το ντύσιμό της εκείνης της ημέρας. Ποιες θα ήταν οι σκέψεις σας, εάν το συγκεκριμένο άτομο ενώ σας ήτανε άγνωστο θα σας λέγανε εν όψει εκλογών ότι είναι νέα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην πόλη που ζείτε (ακόμη και αν η ίδια δεν θα είχε την πρόθεση να εκμεταλλευτεί την εμφάνισή της στα πλαίσια του αγώνα της). Νομίζω πως ακόμη και στην περίπτωση που κάποιο άτομο είναι αξιόλογο και με δυνατότητες που να μπορεί να προσφέρει, όταν η εμφάνισή του δεν αρμόζει στο χώρο που κινείται, δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς κάτι θετικό.

  8. Christos Says:

    Antoni,
    kai oi ypoloipoi vouleftes tou nomou mas ti akous oti etoimazoun?

  9. Antonis Says:

    Christo ας μην το πάμε εκεί το θέμα γιατι το οτι ασχολείται με τα τριαντάφυλλα δεν σημαίνει οτι κάνει και κάτι σημαντικό. Νομίζω οτι ο κόσμος είναι αρκετά έξυπνος για να κρίνει αν κάτι γίνεται μόνο για να γίνεται ή αν έχει και ουσιατικό αποτέλεσμα. Για τα τριαντάφυλλα δεν έχω ακόμη άποψη.

  10. ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Says:

    Antonis,
    Η ημερίδα που πρόκειται να διοργανώσει ο Κασαπίδης, όπως μας ενημέρωσες, δεν σχολίασε κανείς ότι είναι κάποιο μεγάλο έργο για το νομό μας.
    Το ότι όμως πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει κάποια ημερίδα και ενδεχομένως αυτή η κίνησή του να έχει σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση κάποιας ομάδας ανθρώπων που τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα (για το οποίο τους συμβούλευε από όταν έφερε το συγκεκριμένο είδος καλλιέργειας στο νομό), πραγματικά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.
    Και δεν ξέρω γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις, που από τη μια χαρακτηρίζεις τα ρόδα και τα παράγωγά τους «ωραία θεάματα» και από την άλλη υποστηρίζεις ότι δεν έχεις ακόμη άποψη για το συγκεκριμένο προϊόν.

  11. Στάθης Says:

    @ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ
    Μα είναι δυνατόν να κρίνουμε το εν δυνάμει έργο κάποιου νέου ανθρώπου στο χώρο απο τα «σούπερ μίνι» και το περαιτέρω ντύσιμο; Αν και η συγκεκριμένη σας αναφορά πάλι ως πρβοκατόρικη μου ακούγεται μιας και δύο μήνες που έβλεπα τη συγκεκριμένη κυρία, το ντύσιμό της ήτανε πάντα σύμφωνα με το «dress code» του συγκεκριμένου χώρου που εσείς θέτετε.
    Τα κουτσά άλογα που χαίρανε την εκτίμηση και την στήριξη του κ. Κασαπίδη στις αυτοδιοικητικες εκλογές, βοήθησαν την μάζα να καταλάβει οτι ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι το «καλό» παιδί που κάποτε πίστευανε. Η λάσπη που έριξε εσωκομματικα θα του στοιχίσει. Και το ξέρει πολύ καλά ο κύριος Κασαπίδης. Ευτυχώς η δύστυχως σύμφωνα με τα όσα ακούγονται πολύ δύσκολα θα του εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος της Κοζάνης την βουλευτική τού έδρα…

  12. Antonis Says:

    ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ
    το «θεάματα» δεν ήταν ειρωνικό..

    Το οτι φάσκω και αντιφάσκω ίσως αποτελεί ένδειξη οτι είμαι ο μόνος μη φανατισμένος εδώ μέσα και δεν ανήκω ούτε στο δικο του περιβάλλον ούτε και στο περιβάλλον αντίπαλου βουλευτή όπως είναι κάποιοι άλλοι.. Δεν χρειάζεται να υπερασπιζόμαστε με φανατισμό ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε κατα βάθος τι είναι .. Εκτός και αν εσύ τους γνωρίζεις τόσο καλά.. Βλέπω, ακούω και κρίνω κατα περίπτωση. Σε άλλες φορές υποστηρίζω τις ενέργειες του Κασαπίδη σε άλλες όχι.

  13. Παντελης Says:

    Το είχαμε επισημάνει εδώ και Πολύ καιρό…. !!!

    http://www.kozan.gr/news.php?extend.9111

    Αλήθεια τι να μας πει άραγε τώρα ο κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ….;;;
    Πάντως θα Έχει ενδιαφέρων τι θα απαντήσει….. Θα γελάσουμε…..!!!

  14. ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Says:

    Στάθης
    Καταρχήν το εν δυνάμει έργο ενός νέου ανθρώπου στο χώρο που αγωνίζεται για πρώτη φορά, αν όχι σε όλους, στους περισσότερους νομίζω πως είναι άγνωστο. Βέβαια εγώ προσωπικά, τυχαίνει να γνωρίζω το έργο κάποιων νέων υποψηφίων συμβούλων του στενού περιβάλλοντός μου που είχα δει τα ονόματά τους στα ψηφοδέλτια, οι οποίοι/ες λυπάμαι που το λέω αλλά γνωρίζοντας το background και τις έως τώρα δραστηριότητές τους, μόνο ότι είναι σε θέση να συμβάλουν στην επίλυση προβλημάτων του εν λόγω χώρου δεν σου δίνανε την εντύπωση και ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση που είναι ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση λόγω της οικονομικής συγκυρίας και έτσι πήρα μια γεύση για το τι μας περιμένει…
    Μάλλον όμως θα πρέπει να επισκεφτώ άμεσα κάποιον οφθαλμίατρο γιατί εμένα η εμφάνισή της μου φάνηκε πως ήταν καταλληλότερη για πασαρέλα ή για βραδινή έξοδο σε μπαράκι παρά για πολιτικό πρόσωπο που θα μας εκπροσωπεί κιόλας και καθόλου “dress code” (για τους δύο μήνες που τη βλέπατε συνεχώς) όπως λέτε.
    Και γενικότερα, η νεολαία μας καλό θα ήταν να αγωνίζεται επενδύοντας σε αξίες και όχι να επιδιώκει την επίτευξη των στόχων με άλλου είδους μέσα, όπως κάποιες φορές βλέπουμε να συμβαίνει σε διάφορους χώρους με αναμενόμενη επίπτωση την απαξίωσή τους.

    Antonis
    Ομολογώ πως, αναφερόμενος στην ημερίδα που ετοιμάζει «με ρόδα, έλαια και λοιπά ..ωραία θεάματα», μου φάνηκε μόνο ειρωνικό και βλέποντας και το επόμενο σχόλιό σου συνεπώς έκρινα ότι φάσκεις και αντιφάσκεις. ΟΚ όμως, μάλλον εγώ δεν το συνέλαβα σωστά, από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος λες ότι δεν ήταν ειρωνικό.
    Για τα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και άλλωστε από προηγούμενα σχόλιά σου φαίνεται ότι εκφράζεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις και δε θα σου κρύψω ότι διαβάζοντας κάποια από τα σχόλιά σου είχα σκεφτεί ότι είσαι λογικός άνθρωπος. Λέγοντας «Εκτός και αν εσύ τους γνωρίζεις τόσο καλά..», αν εννοείς ότι γνωρίζω καλά τον Κασαπίδη, σε προηγούμενο σχόλιό μου (προς απάντηση κάποιου σχολιαστή που είχε την υποψία ότι είμαι ο ίδιος ο Κασαπίδης) είχα αναφέρει πόσο και αν τον γνωρίζω.

  15. ΠΕΤΡΟΣ Says:

    ΠΑΝΤΕΛΗ:
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ “ΜΠΑΧΑΛΟ” ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ

    “Μιας και έχει ολοκληρωθεί πλέον η διαδικασία των εκλογών θα ήθελα να μεταφέρω κι εγώ ένα μήνυμα σχετικά με το αποτέλεσμα του κου Κωνσταντόπουλου μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειές του στις εθνικές εκλογές, αλλά και σχετικά με το αποτέλεσμα του κου Μακρυγιάννη που προέκυψε μετά την πρώτη του προσπάθεια και χωρίς να χρησιμοποιεί μέσα όπως κάποιοι, που προεκλογικά τάζανε και βολεύανε κόσμο με προσωρινή απασχόληση στην επιχείρηση που εργαζότανε. Τα αποτελέσματα όμως έδειξαν ότι αυτό μας αξίζει!!! Να μας βουλώνουν δηλαδή το στόμα με ψίχουλα, χωρίς να συνειδητοποιούμε όμως ότι ακόμη και αυτά ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!
    Επίσης, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε σε προηγούμενα σχόλια, ας έχουμε υπ’ όψιν πως το αποτέλεσμα προέκυψε κυρίως από συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και εξαιτίας του μεγάλου ποσοστού αποχής νέων ανθρώπων, μιας και με τις πολιτικές τους έχουν πετύχει «μία αδιάφορη νεολαία» και θα ήταν μεγάλη παράλειψη, έστω μέσα από αυτό το πεδίο, να μην συγχαρούμε τις κυβερνήσεις μας γι αυτό το επίτευγμά τους!!!!!!
    Με αυτήν την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ και τους διαχειριστές της ιστοσελίδας http://ai-vres.blogspot.com που φέραν σε πέρας το μεγάλο μαρκετίστικο έργο τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τονίζοντάς μας αδιάλειπτα τις ικανότητες του κ. Κωνσταντόπουλου και υποδεικνύοντάς μας καθημερινά το συνεχώς αναρτημένο κυλιόμενο μήνυμα «Υποψήφιοι του Βασίλη Κωνσταντόπουλου».
    (Τουλάχιστον για την προεκλογική περίοδο, το όνομα της ιστοσελίδας τους θα μπορούσε να είναι το «http://politikografio-b.konstantopoulos.blogspot.com»).
    Μετά τα παραπάνω δεν ξέρω πόσο αξίζει τα συγχαρητήρια ο κ. Κωνσταντόπουλος. Ας μας πει ο ίδιος αν τελικά ΠΕΤΥΧΕ ή ΕΤΥΧΕ!!!! Σίγουρα όμως οφείλουμε να τον συγχαρούμε για την ξύλινα γλώσσα της πολιτικής που χειρίζεται άπταιστα και ειδικά αν σκεφτούμε πως άλλοι πολιτικοί ακόμη και μετά από πολύ περισσότερα χρόνια εμπειρίας στον χώρο, δεν το έχουν καταφέρει!!!!!!!!!!!!!
    Παρ’ όλα αυτά εύχομαι ο κ. Κωνσταντόπουλος να αγαπήσει τον τόπο, όχι όμως όσο αγάπησε το ίδιο του το χωριό, όπως έδειξε στο παρελθόν με τις κινήσει του.
    Πολλά συγχαρητήρια και σε όσους τον ψήφισαν και η ταπεινή μου συμβουλή είναι να κρατήσουν αυτό το μήνυμα μέχρι το τέλος της θητείας του. Τότε τα ξαναλέμε και εύχομαι να διαψεύσει με τα έργα του τα λόγια μου, κάτι που πολύ θα ήθελα κι εγώ μιας και θα ήταν για το καλό του τόπου μου.”
    Πηγή-http://ai-vres.blogspot.com/2010/11/blog-post_4367.html

    ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 20-11-2010) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ”: 0

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ:
    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΙΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ.ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ!!
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ…….… ΘΑ’ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ……….

  16. Παντελης Says:

    Το είχαμε επισημάνει εδώ και Πολύ καιρό…. !!!

    http://www.kozan.gr/news.php?extend.9111

    Αλήθεια τι να μας πει άραγε τώρα ο κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ….;;;
    Πάντως θα Έχει ενδιαφέρων τι θα απαντήσει….. Θα γελάσουμε…..!!!

  17. ΠΕΤΡΟΣ Says:

    RE ΦΙΛΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ AYTO ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙΣ;ΕΡΙΞΑ ΜΙΑΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΑ’ΔΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,Ε;;

  18. Παντελης Says:

    Πέτρος…. Έχεις να μας πεις κάτι και για του άλλους δήμους μήπως…..;;;; Στο γραφείο του δουλεύεις……..;;;;

  19. ΠΕΤΡΟΣ Says:

    ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟ IQ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ;ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΑΠ’ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

  20. Παντελης Says:

    Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια τακτική επίρριψης ευθυνών για την ήττα σε Δήμους του Νομού Κοζάνης, στον τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή, Γιώργο Κασαπίδη. Το όλο σκηνικό αποτελεί μία τακτική αναζήτησης των αίτιων της ήττας ή τακτική αποδόμησης του πολιτικού κύρους του;

    Είναι κοινό μυστικό πλέον, ότι ορισμένοι παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούν να «φορτώσουν» τις ήττες του κόμματος σε Σέρβια και Εορδαία, όπως και το «μπάχαλο» στο Βόιο, στον Βουλευτή του κόμματος στο Νομό Κοζάνης, Γιώργο Κασαπίδη. Δεν θα αρκεστώ στην δημοσιοποίηση των φημών αλλά στην ανάλυση για το αν έφταιξε ή όχι ο Βουλευτής. Η αλήθεια είναι ότι οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να κρίνουν με προσοχή τα δεδομένα, αν πραγματικά πρόκειται για λάθος επιλογές και πολιτικές κινήσεις του ίδιου του Βουλευτή, ή κάποιοι προσπαθούν με έντεχνο τρόπο να του καταστρέψουν το πολιτικό κύρος και να τον βγάλουν με συστηματικές κινήσεις από το πολιτικό σκηνικό μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα;

    Η εμπλοκή με τον Γρηγόρη Τσιούμαρη

    Ο απερχόμενος Δήμαρχος Πτολεμαΐδας και χαμένος στις εκλογές της πρώτης Κυριακής, Γρηγόρης Τσιούμαρης, είναι γνωστό ότι διατηρεί άριστες πολιτικές σχέσεις με τον Γιώργο Κασαπίδη. Πολλοί θεωρούν ότι ο Γρηγόρης Τσιούμαρης έλαβε την πολιτική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας χάριν της παρέμβασης του Γιώργου Κασαπίδη. Προσπαθούν κύκλοι στην Εορδαία να καλλιεργήσουν τη φήμη, ότι εάν δεν παρέμβαινε ο Βουλευτής, η Νέα Δημοκρατία θα επέλεγε κάποιον άλλο υποψήφιο, γιατί ο συγκεκριμένος εκλεγόταν πάντα με ανεξάρτητο συνδυασμό, και ίσως αν επέλεγε και την Βίκυ Βρυζίδου, το αποτέλεσμα θα ήταν η Εορδαία να «βαφόταν» και επίσημα «γαλάζια». Όμως σ’ αυτή τη φήμη που κυκλοφορεί ευρέως στην Εορδαία θα πρέπει να αντιπαρατεθεί το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Τσιούμαρης ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, παραταξιακό στέλεχος και κάποια στιγμή έπρεπε να δικαιωθεί λαμβάνοντας και την πολιτική στήριξη του κόμματος από το οποίο προέρχεται. Επίσης, ήταν ο Δήμαρχος του μεγαλύτερου πληθυσμιακά Δήμου της Εορδαίας. Άρα, δεν μπορούμε να απορρίψουμε το ενδεχόμενο πράγματι η Ρηγίλλης να τον επέλεξε χωρίς την παρέμβαση Κασαπίδη.

    Η εμπλοκή με την πολιτική στήριξη στο Βόιο

    Η ευθύνη για την απόδοση χρισμάτων στη Νέα Δημοκρατία ήταν αποκλειστική της Γραμματείας τοπικής αυτοδιοίκησης, και προσωπικά, του Βασίλη Μιχαλολιάκου, σημερινού Δημάρχου Πειραιά. Στο Δήμο Βοίου δεν δόθηκε τελικά χρίσμα σε κανένα στέλεχος. Από τους υποψηφίους Δημάρχους που προερχόταν από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, άλλοι το ζήτησαν, άλλοι ήθελαν να τους το δώσουν, και άλλοι δεν το ήθελαν και καθόλου, αρκεί να μην το έδιναν πουθενά, ασχέτως τι αναφερόταν δημοσίως. Υπήρχε όμως μία μεγάλη μερίδα που θεωρούσε ότι κακώς δεν δόθηκε το χρίσμα πουθενά. Πολλά στελέχη του Βοίου θεωρούν ότι υπεύθυνος για την μη απόδοση του χρίσματος είναι ο Βουλευτής, Γιώργος Κασαπίδης. Και βασίζονται στο γεγονός ότι έπρεπε να πάρει θέση και να προτείνει κάποιον από τους τρεις ή και τέσσερις (αν υπολογίσουμε τον Βασίλη Πάτρα), όμως αυτό θα ήταν πολιτικά καταστρεπτικό για το Βουλευτή που θα ήθελε να κρατήσει αποστάσεις από όλους.

    Η επιλογή Μακρυγιάννη στα Σέρβια

    Πολλοί καταλογίζουν, ως «επιλογή ήττας», την επιλογή Μακρυγιάννη στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού. Αν και τα ποσοστά του δεν ήταν και άσχημα μετά τα όσα τράβηξε η υποψηφιότητα του και την καθυστέρηση της ανακοίνωσης του. Γεγονός είναι ότι ο Δήμος χάθηκε και ο απολογισμός είναι βαρύς για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αρκετοί στα Σέρβια θεωρούν την επιλογή Μακρυγιάννη, επιλογή του Γιώργου Κασαπίδη, αν και πάλι το χρίσμα δόθηκε κεντρικά, χωρίς να υπάρχει άμεση ή έμμεση εμπλοκή του Βουλευτή.

    Σ’ όλα αυτά ο Βουλευτής πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ώστε να διελευκάνει τα ζητήματα και να διαπιστώσουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, ποιος φταίει για τις ήττες και να μην δημιουργείται ένα όργιο φημών που ταλανίζει το τοπικό κόμμα.

  21. Παντελης Says:

    Τα χάλια σου κ. Παρτάκια….. Βου..»Λεφτά»..!!!!!!

    Περιμένουν να του τα «ψάλλουν»: Θυμωμένοι με τον Γιώργο Κασαπίδη είναι πολλά μικρά και μεσαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής, επειδή του καταλογίζουν λανθασμένες κινήσεις στο καυτό ζήτημα της πολιτικής στήριξης στους Δήμους για τις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι η εμπλοκή του κόστισε πολύ στο κόμμα, αφού οι προσωπικές του επιλογές, όπως λένε, δεν ήταν πολιτικά ορθές.

    http://www.kozan.gr/news.php?extend.9374

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: