Δρίτσας Θοδωρής

Α’ Πειραιά, ΣΥΡΙΖΑ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=819

17 Σχόλια to “Δρίτσας Θοδωρής”

 1. Έφηβος Says:

  http://efhbos.wordpress.com/2008/07/11/dritsas/

 2. zizanio Says:

  Δρίτσα, άσε τους “μπάτσους” που σε φιλάνε! Απελευθέρωσέ τους να φυλάξουν κανένα φουκαρά της Πατησίων, που του κάνουν κάθε 17 του Νιόμβρη (άκου Νιόμβρη, φουκαριάρα γλώσσα) το μαγαζί καλοκαιρινό.
  Εσένα μπορούν μια χαρά να σε φιλάνε οι ανάρχες που γλύφεις για να παίρνεις τα ολίγα ψηφαλάκια σου!!!!!!!
  Ετσι κι αλλιώς οι ΄”μπάτσοι” και άχρηστοι είναι και φονιάδες, ενώ οι ψηφοφόροι σου είναι λεβέντες! Βάζουν κουκούλες και καταστρέφουν τα Πολυτεχνεία, που μαθαίνουν γράμματα σε πραγματικούς φοιτητές, που τους στέλνουν πραγματικοί γονείς, που πληρώνουν πραγματικούς φόρους.

 3. Σωτήρης Says:

  Ρε ζιζάνιο, τι ζιζάνιο είσαι; Βέλιουρας ή Μουχρίτσα; Ό,τι καλό πάει να φυτρώσει, το δηλητηριάζεις το συκοφαντείς και το καταστρέφεις; Κακομοίρη, γλείφτη της εξουσίας! Δώστε του τριάκοντα αργύρια!

 4. zizanio Says:

  Σωτήρη, θέλεις να μάθεις ποιός είμαι; Κοίτα έξω, καίω το αυτοκίνητό σου! ή μήπως είναι του μπαμπά σου; Εγώ η μουχρίτσα είμαι με το αθώο θύμα, αλλά όχι με τους «ήρωες» των ημερών. Τους ήρωες της κουκούλας! τους μηδενιστές, τους καταστροφείς! Αυτές είναι οι μουχρίτσες. Εγώ Σωτήρη δουλεύω για το αύριο όλων μας. Το καλύτερο αύριο. Πιστεύω κι αγαπώ την πατρίδα μου. Μια πατρίδα, που δεν χρειάζεται μόνο καλύτερη αστυνομία, αλλά και καλύτερους νέους. Μόνο τότε θα έχουμε καλύτερο μέλλον.
  Και μια ερώτηση υβριστή μου: μήπως αναρωτήθηκες ποτέ, τι γίνανε οι κουκουλοφόροι της δεκαετίας του ’80;
  Πίστεψέ με, ξέρω τρεις τέσσερεις, που δουλεύουν σε τράπεζες. Δύο είναι δημοτικοί υπάλληλοι, ένας είναι βουλευτής και κάποιος έχει επιχείρηση, που δεν στεριώνει προσωπικό από την κακομεταχείριση και την εκμετάλλευση.
  Ας είμαι εγώ λοιπόν Βέλιουρας στα μάτια σου κι αυτοί αγγελούδια!
  Ευχαριστώ για την προσοχή σου.

 5. Σωτήρης Says:

  Μαμ κακά και νάνι ζιζάνιε! Μαμ κακά και νάνι λοιπόν! Βλέπω όμως ότι με αυτήν την κατάσταση έχεις χάσει τον ύπνο σου. Τρέμε ζιζάνιε κι εσύ και τα αφεντικά σου. Κακομοίρη μη συκοφαντείς άλλο. Όλη η κοινωνία αντιδρά τη στιγμή που εσύ ονειρεύεσαι ότι μετράς τα τριάκοντα αργύρια που σου τάξανε. Μη φοβάσαι. Και οι τωρινοί αμφισβητίες θα βολευτούν κάποτε. Θα θυμούνται όμως ότι κάποτε υπήρξαν αμφισβητίες και όχι μόνο συκοφάντες και δειλοί όπως εσύ! Δεν αγαπάς τίποτα ζιζάνιε. Ούτε καν τον εαυτούλη σου που τον πουλάς στα συμφέροντα των πολυεθνικών και των μεγαλοτραπεζιτών. Καλό ύπνο ζιζάνιε. Μη φοβάσαι, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Καληνύχτα

 6. zizanio Says:

  φουκαρά Σωτήρη, άκου τα αφού θες να τ’ ακούσεις! Εγώ σου απαντώ κι εσύ αερολογείς. Άρα έχουμε διαφορά επιπέδου και μορφωτικού επιπέδου.
  Μάθε λοιπόν ανεπίδεκτε, ότι τούτη την ώρα κάποια κόμματα οργανώνουν πορείες, σκυλεύοντας στο σώμα ενός νεκρού παιδιού.
  Μάθε πως κάποιοι ιδεολογοποιούν το φόνο ενός αστυνομικού, γιατί;
  Δεκάδες νεαρά παιδιά σκοτώνονται με μηχανάκια, λόγω έλλειψης κυκλοφοριακής αγωγής και γενικότερης αγωγής. Δεν είδα τους κάργα ευαίσθητους “προοδευτικούς” να σκίζουν τα ρούχα τους γιατί στην παράμετρο αυτή, δεν υπάρχει περιθώριο πολιτική σκύλευσης. Εγώ φουκαρά μου αυτό σαρκάζω.
  Επίσης λόγω της απουσίας υπογραφής, μπορείς μόνο να υποθέσεις, ποιά είναι τα ελατήριά μου. Όπως και να έχει τα δικά σου ελατήρια είναι διάφανα. “Βρήκαμε ευκαιρία να κράξουμε τους μπάτσους” Δεκάρα δεν δίνετε για το νεκρό! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΌΣΟ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ.
  Τους χαρακτηρισμούς σου περί “κομπλεξάρας”, ούτε που σου τους επιστρέφω, για τον απλούστατο λόγο ότι τόση αξία δεν σου δίνω!
  Γιατί οι πραγματικά ευαίσθητοι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, μόνο ως κομπλεξάρες μπορούν να χαρακτηρίζονται!
  Κι επειδή εσύ είσαι ακομπλεξάριστος, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, συνεπώς από τούδε παύω να σου απαντώ και συνεχίζω να ζιζανιώ, όπου και όπως μου αρέσει.
  Όταν ωριμάσεις θα καταλάβεις πως αν ο κόσμος δεν θα αλλάξει, δεν θα φταίω εγώ και οι όμοιοί μου, αλλά εσύ και οι διαφωτιστές σου.

 7. Σωτήρης Says:

  Μην ασχολείσαι λοιπόν με έναν αμόρφωτο φουκαρά κύριε Πήλιο Γούση. Κράτα την ψυχραιμία σου και συνέχισε να κρίνεις την κοινωνία από τον καναπέ σου. Άσε τον κόσμο να αντιδράσει. Εσύ μείνε στην τηλεόραση σου να κρίνεις τη μάστιγα της χώρας, τα αριστερά και αντιεξουσιαστικά δεκατετράχρονα! Η επαναστατικότερη πράξη της ζωής σου θα είναι η χρήση της επαναστατικής πάνας-βρακάκι τη στιγμή που θα κατουρηθείς απάνω σου όταν θα σου καίνε το αυτοκινητάκι που με τόσο γλείψιμο και ρουφιανιές απέκτησες. Είσαι για λύπηση.

  Να με συγχωρείτε για τις συνεχόμενες απαντήσεις αλλά αυτός ο αξιολύπητος τσάτσος επιμένει να με προκαλεί. Ούτε καλός προβοκάτορας δεν είναι. Ξεσκεπάζεται αμέσως.

 8. Kosmas Says:

  Προκαλεί όχι μόνο εσένα Σωτήρη. Προκαλεί και τη νοημοσύνη μας. Απορώ πραγματικά με αυτόν τον άνθρωπο. Τι μυαλά κουβαλάει. Με τέτοιες νοοτροπίες θα ήμασταν ακόμα υπό τουρκικό ζυγό! Μην του απαντάτε και του δίνετε αξία. Θα βαρεθεί και θα μας απαλλάξει από τη θλιβερή παρουσία του.

 9. zizanio Says:

  Τουρκικό ζυγό θα είχαμε, αν στις αρχές του 19ου αιώνα είχαμε ρωμηούς με τα μυαλά αυτών που καίνε τις γαλανόλευκες σημαίες απόψε το βράδυ.
  Ξένο ζυγό θα είχαμε στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αν αυτοί που τώρα εκμεταλλεύονται την κατάσταση, είχαν επικρατήσει στη χώρα το ’45-’49.
  Και δεν δέχομαι μαθήματα εθνικής ευαισθησίας… γιατί αν υπάρχει κάτι για το οποίο είμαι σίγουρός, είναι πως είμαι περισσότερο Ελληνας ,από πολλούς από αυτούς που ανέχεστε τούτη τη νύχτα.
  Απέναντι στην αναρχία των κουκουλοφόρων σας φαντάζω θλιβερός, απέναντι στην πατριοφροσύνη μου εσείς φαντάζετε λίγοι.
  Όσο για την προτροπή να με αγνοήσετε… θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει μαζί σας, αφού στο κάτω κάτω της αντι…γραφής εσείς δημοκράτες μου παραενοχληθήκατε μαζί μου κι όχι εγώ με σας. Πάντως πριν σας αγνοήσω κι εγώ, σας το λέω είστε αδιάβαστοι.
  ήρωάς μου δεν είναι ο Τσε αλλά ο Παπαφλέσσας!!!!!!

 10. Kosmas Says:

  Μάλλον ο Γρηγόριος ο Ε’ είναι ο ήρωάς σου ή, καλύτερα, ο Δαμασκηνός! Ο Παπαφλέσσας ήταν ένας Τσε της εποχής. Θυσιάστηκε μαχόμενος για την ελευθερία και όχι για την τάξη και την ασφάλεια!
  Είσαι εδώ μέσα όλη μέρα και προκαλείς τον κόσμο. Σε βάλανε τα αφεντικά σου να δουλεύεις υπερωρίες αυτές τις μέρες; Σαν δεν ντρέπεσαι!!! Επαγγελματία συκοφάντη!!! Όλοι σε πήραμε χαμπάρι! Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις; Σε φτύνουν όλοι και κολλάς; Αξιολύπητε!! Κάτσε λοιπόν εδώ να κάνεις εμετό, να κατηγορείς τον πατριωτισμό μας και να λερώνεις το χώρο που σε φιλοξενεί! Άξιος ο μισθός σου!

 11. zizanio Says:

  Ο ΤΣΕ ήταν διεθνιστής, ενώ ο δικός μου ήταν πατριώτης. Ο τσε αμόρφωτε δεν έγινε ποτέ υπουργός, το αρνήθηκε όταν το πρότεινε ο Κάστρο. Ο δικός μου έγινε υπουργός αγράμματε!
  Άντε φιρφιρίκο, ΄που πιάνεις το πληκτρολόγιο και γράφεις ότι σου κατέβει

 12. Kosmas Says:

  Και τι σημασία έχει που δεν έγινε υπουργός; Θα ανέβαινε στην εκτίμησή σου; Και ο Τσε και ο Παπαφλέσσας έζησαν και πέθαναν ελεύθεροι και όχι σκλάβοι σαν εσένα γλείφτη των τραπεζιτών και προσκυνητή της τάξης, της εξουσίας και της ασφάλειας.
  Μην πιάνεις στο στόμα σου τον Παπαφλέσσα. Πίσσα και πούπουλα θα σε άλειφε κι εσένα και τους προσκυνημένους σαν και σένα!

 13. zizanio Says:

  η ξενιτειά σε χαίρεται κι εγώ έχω τον καημό σου!
  Μη διαβάζεις ρε καβγατζή επιλεκτικά. Στο ξαναλέω… ο Παπαφλέσσας πέθανε κοιτώντας τη σημαία, σύμβολο της θρησκείας και του έθνους του. Όλοι αυτοί που «επαναστατούν» καίγοντας την πόλη τη σημαία αυτή την έχουν κάψει πολλές φορές. Μου φαίνεται μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε.

 14. ΔΑΡΝΑΞ Says:

  ΖΙΖΑΝΙΟ
  ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΙΖΑΝΙΟ. ΑΝ ΖΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΒΑΚΑΤΟΡΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ, ΣΤΗ CIA ΣΟΥ ΤΑ ΄ΜΑΘΑΝ ;
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ…

 15. Έφηβος Says:

  Δείτε στον Έφηβο το «Δολοφόνησαν τον GREGORY (Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο)» στη διεύθυνση http://efhbos.wordpress.com/2008/12/07/gregory/

  στα σχόλια απο ένα σημείο και μετά παρεμβαίνει ένας με όνομα «ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ«.

  Ίδιο σάπιο μυαλό με το zizanio. Από το ίδιο φροντιστήριο αν δεν είναι ο ίδιος.

 16. kaki Says:

  Ρε … Δρίτσα, η χειραψία με το Βορίδη σ’ ανατρίχιασε, η συγκυβέρνηση με τον Μητσοτάκη δεν σε πείραξε! Απευθύνεστε μόνο σε έφηβους μεσοαστικών οικογενειών που μεγάλωσαν με το «μην ασχολείσαι όλοι ίδιοι είναι». Αλλά ο χρόνος σας τελειώνει, γιατί ακόμη κι αυτά τα παιδια έχουν κρίση κι αντίληψη και σας παίρνουν χαμπάρι. Γι’ αυτό έρχονται μαζί σας στο μπάχαλο αλλά δεν σας ψηφίζουν! Άντε να χαθείτε σιχάματα της ιστορίας, πατε πάλι να κρεμάσετε τον ελληνικο λαό

 17. αϊ σιχτιρ’ Says:

  Καλή μου kakiα! Ότι ξέχασες την οικουμενική του 1989 μεταξύ του 1) Μεθύστακα του 2) Γκαντέμη και του 3) Μαθουσάλα και θυμάσαι μόνο την συγκυβέρνηση του 1988 αποκαλύπτει ότι πίσω από την Kakiα κρύβεται μια γυναίκα σε κατάσταση μεταεμμηνορροιακού συνδρόμου με ασταθή συναισθηματική ισορροπία πολλά νεύρα και επιλεκτική μνήμη! Μην μου στενοχωριέσαι και μην μου εκνευρίζεσαι όμως! Υπάρχει φάρμακο και για την περίπτωσή σου! Μια γενναία δόση Δο.Νη.Τη τα επόμενα χρόνια δια χειρός Υιού Μεθύστακα θα σε φέρει και σένα στην ίδια κατάσταση μαζί με τα άλλα σιχάματα της ιστορίας!

  1) Μεθύστακας¨: «Τσοβόλα δώστα όλα»
  2) Γκαντέμης: «καλύτερα παπάκι παρά με Μητσοτάκη»
  3) Μαθουσάλας: Ζολώτας το ‘μέσον’ του Γεώργιου Παπανδρέου για να διορίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1961 επί κυβερνήσεως Καραμανλή! Αποκαλυπτικό το σχετικό γράμμα του Γέρου προς τον Κανακάρη του στο Αμέρικα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: