Δένδιας Νικόλαος

Κέρκυρας, ΝΔ

http://www.nikosdendias.gr/index_a.html

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=713

16 Σχόλια to “Δένδιας Νικόλαος”

  1. John Says:

    Απαράδεκτη η υποχώρησή του για την αναθεώρηση του άρθρου 24 για την προστασία του περιβάλλοντος. Δεν έχει το θάρρος της γνώμης του. Φοβήθηκε ότι αν βγεί από το μανδρί θα τον καταβροχθίσει ο λύκος…(θυμηθείτε τον Αβέρωφ). Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!!!
    ΜΗΔΕΝ

  2. Corfiot Says:

    Και πού να δείτε τις επιλογές του σε ανθρώπους τους οποίους προώθησε στην Κέρκυρα. Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο.
    Οτι πιο άχρηστο υπήρχε στην Κέρκυρα το ανέδειξε σε θέσεις κλειδιά.
    Κι αυτοί, μόλις κάθησαν σε καρέκλα το ρίξανε στο φαγοπότι.
    Ο ένας (νεαρός δικηγοράκος) τοποθετήθηκε νομικός σύμβουλος σε 5 οργανοσμούς μέχρι που έχει αρχίσει να γκρινιάζει ακόμη κι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ.
    Ο άλλος μόλις το έκανε πρόεδρο του Επιμελητηρίου έβαλε χέρι στα αποθεματικά και έκοψε μισθό για πάρτη του.
    Ο τρίτος τα πέρνει από τρείς μεριές Πρόεδρος, Αντινομάρχης και υπάλληλος της εφορίας !!!

  3. AlexS Says:

    Ekplhssomai me ta dyo parapanw sxolia. Ton anurwpo ton xerw apo konta kai mporw na pw oti einai apo tous pio akeraious xarakthres tou synafiou tou.

    Sta pio prosfata syn tou to oti palepse apo thn pleyra tou kai katafere na entaxuei h polh ths Kerkyras sto programma prostasias ths UNESCO.

  4. Δημήτρης Says:

    Δεν ξέρω τι έχει κάνει στην Κέρκυρα. Πάντως, όταν τον ακούω στην τηλεόραση μου φαίνεται σοβαρός και μετρημένος. Δεν μου βγάζει εικόνα φαύλου, ρε παιδιά, αν και δεν ψηφίζω ΝΔ.

  5. ΓΙΑΝΝΑ Says:

    Δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο. Τώρα με την υπουργοποίησή του θα δούμε τον πραγματικό καπνό που φουμάρει. Είναι προσεκτικός και γατούλης.
    Δεν παίρνει αποφάσεις εύκολα. Ειναι μιά εφεδρεία για τους δεξιούς Κουτοκερκυραίους μια και λείπει άλλο καταλληλότερο πρόσωπο για το κόμμα. Ανήκει στη γεννιά του Καρα-μανλή. Υποστηρίζεται από την στοά στους Κορφούς . Γρήγορα κρίνω ότι ανέβηκε τα σκαλοπάτια .
    Πιθανόν γρήγορα μπορεί και να τα κατέβει. Ο χρόνος θα δείξει . ……

    Οσον αφορά Corfiot για τις επιλογές του σε πρόσωπα τι θέλεις να κάνει;;
    Αν δεν βάλει στα πόστα φαινομενικά ηλίθιους πως θα τους ελέγχει;;

  6. SINTEL Says:

    Μεχρι πριν απο λιγο καιρο θα συμφωνουσα κι εγω οτι ο κος Δενδιας δεν εχει δωσει αφορμη για σχολια.
    Απο αυτα που ευρεως κυκλοφορουν τελευταια φαινεται οτι η υπουργοποιηση του ήταν η μεγαλη ευκαιρια του είτε να κάνει επιδειξη ισχύος είτε να βγάλει απωθημένα ετων… Δυστυχώς κατι τετοια κανουν εκεινοι που νοιωθουν λιγοι…. Και συνηθως αυτοι ειναι παλι μια απο τα ιδια

  7. Φιλαλήθης Says:

    Θα πρέπει αν θέλουμε να πάμε μπροστά ,το πρώτο που πρέπει να κάνουμε εκτός από το να κατακρίνουμε το στραβό ,να αναδεικνείουμε και το σωστό!
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Δένδιας δεν έχει δώσει αφορμή καμία αντιθέτως έχει βοηθήσει τον τόπο του ,είναι αρκετά οξυδερκείς ,χαμηλών τόνων ,τολμώ να τονίσω την ακεραιότητα του χαρακτήρα του μιας και τον γνωρίζω προσωπικά παιδιώθεν εξάλλου η εμπιστοσύνη που του έδειξε Καραμανλής παραμερίζοντας άλλες πιο λαμογιέ επιλογές ,τα λέει όλα!
    Μπορείτε να δείτε στο «τσαρδί» μου οτι δεν χαρίζομαι σε κανέναν αφού όντας ανώνυμος δεν φοβάμαι τίποτα ,έτσι αν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό για τον Δένδια θα ήμουν ο πρώτος που θα το έλεγα!
    Τώρα επειδή η εξουσία διαφθείρει ,κρατάω και την …πισινή μου!αλλά μέχρι να γίνει αυτό ας μην κατακρίνουμε και να επευφημούμε προσπάθειες έντιμων και έξυπνων ανθρώπων…είναι σε όφελός μας !!!

  8. pro Says:

    Δεν γνωρίζω αν τα όσα αναφέρονται στο παρακάτω άρθρο του Βήματος είναι πρωτοβουλία του ίδιου ή του προκατόχου του αλλά σε κάθε περίπτωση είναι θετικό μέτρο που τίθεται σε εφαρμογή επί δικής του θητείας στο Υπουργείο.
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=254991

  9. ΑΧΑ Says:

    Το να καρατομουμε ανθρωπους και να κανουμε μεγαλόσχημες δηλώσεις, είναι το ευκολο κομμάτι. Το δύσκολο είναι να τιθεται κάποιος ενωπιων των ευθυνών του και ας είναι μόνο 1 μηνα υπουργος

  10. Θεμης Λαζαριδης Says:

    http://www.e-tipos.com/newsitem?id=80924

    Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το ζητούμενο δεν είναι να γίνουν αυστηρότερες οι ποινές, το ζητούμενο είναι να υπάρξουν ποινές. Πες ότι συλλαμβάνεις έναν 18χρονο να καταστρέφει βιτρίνες και αυτοκίνητα με κουκούλα. Θα τον βάλεις φυλακή για δύο χρόνια; Δεν συμφωνώ. Αυτό που πρέπει να κάνει ο κ. Δένδιας ή οποιοσδήποτε υπουργός δικαιοσύνης είναι να καθιερώσει το community service που υπάρχει σε άλλες χώρες. Η ποινή δηλαδή για αυτά τα άτομα θα είναι να παράσχουν κάποια υπηρεσία: να καθαρίσουν πάρκα, να βάψουν βανδαλισμένους τοίχους, κτλ.

  11. Παράγκας Says:

    Eν τω μεταξύ στην Α.Π.Α.Κ.Τ.Υ. …..της επιτήρησης και του 1.000.000 και πλέον ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ……..
    http://www.e-tipos.com/newsitem?id=92712

  12. george Says:

    Τόσο αυτός όσο και ο προκάτοχός του έχουν «φαγωθεί» να περάσουν νέο νόμο για τα blogs. Τι κι εαν κάνουν τη χώρα διεθνώς ρεζίλι με τα καμώματά τους; Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος (π.χ. Αλογοσκούφης και απογραφή). Επιβεβαιώνεται ότι και αυτός είναι υποχείριο των ΜΜΕ καθώς τα τελευταία είναι τα μόνα που «ζημιώνονται» από την ύπαρξη των blogs.

    Βαθμός: 0

    Το ανησυχητικό είναι ότι πρόκειται για μορφωμένο ανθρώπο. Πως δέχονται μορφωμένοι άνθρωποι να εκτίθενται έτσι; Εγώ θα ντρεπόμουν.

  13. zarkon Says:

    Πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε πόσο πιο ελεύθεροι είμαστε με τη φιλελεύθερη ΝΔ.
    Στο όνομα της τρομοκρατίας τι νόμους έχουν περάσει και πόσο ελεγχόμενοι είμαστε.
    Η επανίδρυση του κράτους – Μια δεξία απο τα πάλιά .
    Πόσο απέχουμε πλέον από το να χαρακτηριζόμαστε Συγχρονο Ευρωπαικό Κράτος
    Πόσο μας έχει απομακρύνει απο αυτή τη προοπτική.

  14. Andreas Says:

    Nikos Dendias. Epikindynos. Mono auto ta leei ola nomizo. O politikos tou logos, an afairesei kaneis to peplo tou gelotos pou prokaleitai apo tin adai xrisi tis neoellinikis eniote, deiknyei enan politiko epikindyno. Ti mas eipe gia tis koukoules? Oti «i listeia me koukoula, den einai to idio me tin listeia xoris koukoula». O Lakis Lazopoulos to sxoliase, ap’ o,ti thymamai. Kai gelasame me tis glossikes epiloges tou k. Ypourgou. Na provlimatistoume ligaki omos? Mas leei o k. Ypourgos oti to endyma, i koykoula prepei na poinikopoiithei. Mas gyrizei xronia piso. Stin epoxi tou Makkarthismou, pou akomi kai ta rouxa edeixan idiologiki topothetisi. Auto theloyme. Tetoiou eidous politikes theloume? Simasia exei na poinikopoiiseis ena endyma i na prostatepseis tin Athina pou tin afises ermaio tou kathe diestrammenou katastrofea? Simasia exei na katargiseis to aporrito ton blogs? Giati? Giati fimoneis tin antitheti apopsi? Giati syntiritikopoieis tin koinonia? Exo polla alla «giati» na apeuthyno ston k. Dendia.
    Miden!

  15. zarkon Says:

    Η καραμέλα ότι ευθύνη σε αυτή τη κρίση έχει η αριστερά δεν είναι τίποτα παραπάνω από το μελάνι της σουπιάς .
    Το χαμηλό ιδεολογικό υπόβαθρο που έχουν τα στελέχη της ΝΔ είναι η αιτία που η χώρα διαλύθηκε το ότι δεν μπόρεσαν ποτέ στην Ελλάδα να γίνουν κυρίαρχη ιδεολογία και να βελτιώσουν τη χώρα δεν ήταν ο πρωταρχικός τους σκοπός . Ο πρωταρχικός σκοπός ήταν πως από τη θέση της εξουσίας θα διαπράξουν οικονομικά εγκλήματα κατά συρροή για να πλουτίσουν. Γιατί δεν μπορεί να είσαι φιλελεύθερος και ταυτόχρονα διαπλεκόμενος με τα καρτέλ .
    Πως μπορείς να εφαρμόσεις το φιλελεύθερο μοντέλο της οικονομίας όταν είσαι ο υπηρέτης των λίγων όταν συντηρείς τη αφόρητη γραφειοκρατία και την ακαμψία στην οικονομία.
    Περισσότερο πειστικό φαίνεται ότι η ΝΔ έκτελούσε εντεταλμένη εντολή για να υποδουλωθεί η χώρα . Η ευήθεια στη πολιτική είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρείται. Δεν υπάρχει αυτή η δικαιολογία από τα παιδιά της πιάτσας όπως είναι οι πολιτικοί.
    Ο Δένδιας ενεργεί με τη λογική του μπακάλη που προσπαθεί να κλέψει στο ζύγι μικροπολιτικά και με θράσος. Είναι γιατί αυτοί δεν έχουν γνωρίσει το φόβο της φυλακής ούτε έχουν συνείδηση ενοχής.
    Αντίθετα είναι σε θέση να γελάνε και να χαμογελάνε και να κοροιδεύουν αμέριμνα.

  16. zarkon Says:

    Το ιδεολογικό έργο του φιλελευθερισμού στην Ελλάδα αρχίζει και τελειώνει από τη προπαγάνδα του Αμερικάνικου κινηματογράφου . Άπλως οι άνθρωποι αυτοί πιάσαν τα πόστα και περιμένουν πάντα καρτερικά την ώρα πότε πάλι θα ξανάρθουν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: