Αϊβαλιώτης Κωνσταντίνος

Β΄Αθηνών, ΛΑΟΣ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=818

138 Σχόλια to “Αϊβαλιώτης Κωνσταντίνος”

 1. Ειρήνη Says:

  Αν δεν κάνω λάθος και αν ξέρετε κάτι πείτε μου; η γυναίκα του Αιβαλιώτη είναι υπάλληλος βουλής στο γραφείο του ΛΑ.Ο.Σ και μιλάει ο Καρατζαφέρης για οικογενειοκρατία;

 2. Kafros7 Says:

  Ειρηνή μου για να ξέρεις, τα κόμματα ψήφισαν να ορίζουν τα ίδια ποιοι θα δουλεύουν στη Βουλή για να τα εξυπηρετούν. Δηλαδή, η σύζυγος του Αϊβαλιώτη δουλεύει για το ΛΑ.Ο.Σ μέσα στη Βουλή και όχι γενικά. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α όρισε δικούς του, το ΚΚΕ το ίδιο και ούτω καθ’ εξής… Δεν είναι κάτι που έγινε ύπουλα, αλλά ψηφίστηκε αντίστοιχο άρθρο στη Βουλή για να ισχύει το συγκεκριμένο καθεστώς και να ξέρουν τα κόμματα ότι έχουν υπαλλήλους που τους έχουν στηρίξει και μπορούν να τους εμπιστευτούν.

 3. Ειρήνη Says:

  άρα είναι αλήθεια!
  Με το ίδιο σκεφτικό και ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου που έχουν βάλει όλοι την οικογενεία τους στο κόμμα, δεν υπάρχει πρόβλήμα. Ούτε αυτοί λειτούργησαν ύπουλα!
  Γιατί ο Αιβαλιώτης φωνάζει για οικογενειοκρατία;
  Μήπως θέλεις να μου πεις ότι μόνο η σύζυγος του Αιβαλιώτη μπορούσε να εξυπηρετήσει το κόμμα. Δεν έχει σημασία αν εργάζεται για το ΛΑ.Ο.Σ μέσα στην Βουλή, είναι δημόσια υπάλληλος και την πληρώνει το κράτος.

 4. Kafrοs7 Says:

  Ειρήνη μου, πραγματικά δεν ξέρω για το αν η γυναίκα του Αϊβαλιώτη είναι στη Βουλή, πρώτη φορά το άκουσα. Απλά, σου λέω ότι και να ισχύει, δεν είναι στο πλαίσιο κάποιας ύπουλης κίνησης. Τα κόμματα έχουν δικούς τους υπαλλήλους, για να τα εξυπηρετούν. Πρέπει, λοιπόν, να είναι της απολύτου εμπιστοσύνης τους και όχι φερ ειπείν ένας ψηφοφόρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α να δουλεύει εκ μέρους του ΛΑ.Ο.Σ και το αντίθετο… Δεν τίθεται θέμα ηθικής τάξεως, διότι είναι κάτι γνωστό και απολύτως λογικό.

  Αυτό που λες για την οικογενειοκρατία είναι κάτι το τελείως άλλο… Το να βάζει ένας υπουργός την μισή του οικογένεια σε δημόσιες θέσεις και πολλοί είναι και πολυθεσίτες, τότε πράγματι υπάρχει θέμα. Όλοι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βολέψουμε το παιδί μας ή έναν δικό μας άνθρωπο, αλλά υπάρχουν και όρια. Οι κουμπάροι, τα ανίψια, οι μπατζανάκηδες, οι συμπεθέροι και όλα τα παράπλευρα δημιουργούν την λεγόμενη… οικογενειοκρατία.

 5. NICK THE GREEK Says:

  Dear Kafros

  Μάλλον συμμετεχείς σε Φόρουμ που δεν παρακολουθείς. Το θέμα της ΓΙΟΥΤΣΟΥ έχει συζητηθεί εδώ που σου γράφω πολλές φορές. Τα στοιχεία για τις λομογιές της είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ και βέβαια δεν είναι κρυφά. Με την άδεια των φίλων της «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» ξαναβάζω μερικά απ’ όσα έχουν αναρτήσει στην σελίδα του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ μαζί με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ έγγραφα.

 6. NICK THE GREEK Says:

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΜΝΗΜΕΣ, οι ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΓΙΟΥΤΣΟΥ – ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ
  δεν αφορούν μόνο τη ΒΟΥΛΗ… Εχουν πιάσει ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ…

  Ο Πατριδοκάπηλος βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αιβαλιώτης έβαλε και στην Ευρωβουλή τη γυναίκα του Α. Γιούτσου για να πληρώνεται 2 αργομισθίες, μία στο Βέλγιο και άλλη μία από το Ελληνικό Δημόσιο μέσω ΛΑΟΣ!!!

  «ΜΑΡΙΝΑ λέει:
  Οκτώβριος 4, 2007 σε 10:49 π.μ.
  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΦΙΛΕ ΘΕΜΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (ΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!!) ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!!! ΦΕΚ 285/21-10-2004 ΤΕΥΧΟΣ Γ΄:
  “Με την υπ’ αριθμ. ΔΥ1α/Γ.Π. 68788/7-10-2004 κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που εκδόθηκε σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, αποσπάται, από 15-7-2004, η ΓΙΟΥΤΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Πέτρου, υπάλληλος του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), κλάδου ΠΕ Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση που συνιστάται με την απόφαση αυτή. (Αριθ. βεβ. ΥΔΕ Υπ. Υγείας και ΚΟιν. Αλληλεγγύης 9093/15.10.2004″
  ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ – ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ “ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ”, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΦΙΛΙΚΑ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ” ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ!!!!!!!!!»

 7. NICK THE GREEK Says:

  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, η λέξη «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ» είναι η «μαλακή» ερμηνεία του φαινομένου «ΓΙΟΥΤΣΟΥ – ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ». Εδώ μιλάμε για καραμπινάτες ΑΠΑΤΕΣ και ΚΛΕΨΙΕΣ σε βάρος του ΔΗΜΟΣΙΟΥ (δηλ. εμένα, εσένα, της Ειρήνης… άρα ΟΛΩΝ μας). Δες λίγο το παλιό αλλά καλό POST:

  «Κostas λέει:
  Δεκέμβριος 27, 2007 σε 6:13 μ.μ
  Φίλε Φανφάρα είσαι απίθανος! (πωπωπωπω…πωπωπωπω…)
  Λίγη ακόμα έμπνευση για τον Γλίτσα και την οικογένεια του στο:
  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=780969
  από την μούσα του INDYMEDIA. Καλή διασκέδαση!!!
  “Ο Πατριδοκάπηλος βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αιβαλιώτης έβαλε και στην Ευρωβουλή τη γυναίκα του Α. Γιούτσου για να πληρώνεται 2 αργομισθίες, μία στο Βέλγιο και άλλη μία από το Ελληνικό Δημόσιο μέσω ΛΑΟΣ!!!
  Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο: http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/apospasi_gioutsou.pdf
  Κορυφώνονται μέσα στο ΛΑΟΣ οι αντιδράσεις για τη δραστηριότητα του Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου, βουλευτή Β΄Αθήνας Κ. Αιβαλιώτη (γνωστού πλέον ως “βολευτή”). Η υπόθεση ξεκίνησε με την αποκάλυψη της εθνικιστικής υποκρισίας του φυγόστρατου βολευτή που σήμερα δηλώνει καθυστερημένα “έτοιμος να στρατευτεί”, αφού βέβαια μπήκε πρώτα στη Βουλή και βολεύτηκε στο Δημόσιο. Οι κακεντρεχείς “πολιτικοί φίλοι” του σχολιάζουν ότι “έστω και αργά ο Αιβαλιώτης τακτοποιήθηκε στο Δημόσιο μετά την ατυχή περσινή απόλυση του από το Αττικό Νοσοκομείο…”
  Η τακτοποίηση όμως δεν τελειώνει εκεί. Ο βολευτής του ΛΑΟΣ αποφάσισε ότι είναι ώρα να βολέψει μέσω ΛΑΟΣ και τη γυναίκα του Αθανασία ΓΙΟΥΤΣΟΥ σε νέες αργόμισθες θέσεις. Το όργιο νεποτισμού (βλ. απόφαση σελ. 6 συνημμένο Φύλλου Εφημερίδας της Κυβέρνησης) ξεκίνησε το 2004 οπότε η Α. Γιούτσου αποσπάστηκε από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο όπου υπηρετούσε σαν τοπογράφος, στο Υπουργείο Υγείας ως διοικητική υπάλληλος του Υπουργού Νικήτα ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ (ΦΕΚ Γ΄285/04 σελ. 2052). Βεβαίως δεν δούλεψε ποτέ εκεί αφού παρέμενε και συνεχίζει και σήμερα να βρίσκεται στο Βέλγιο σαν μισθοδοτούμενη από το Ευρωκοινοβούλιο υπάλληλος του ΛΑΟΣ!!! Ταυτόχρονα όμως αμειβόταν από το Ελληνικό Δημόσιο με την προκλητική αυτή αργομισθία – ρουσφέτι των ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
  Οι ακροδεξιές ιδεολογικές τους ρίζες φάνηκαν να συναντιούνται και στην περίπτωση Γιούτσου για να εξυπηρετήσουν τον κοινό τους φίλο Αιβαλιώτη.Η ξεκάθαρη αυτή περίπτωση διπλομισθίας της γυναίκας του η οποία παρουσιαζόταν στο “Εθνικό Κόμμα” ως η δήθεν “Ιδιαιτέρα του Καρατζαφέρη” εξόργισε πολλούς στο ΛΑΟΣ που έβλεπαν ένα ήδη παχυλά αμοιβόμενο (από την Ευρωβουλή) άτομο να πληρώνεται και από το Ελληνικό Δημόσιο!!! Ας όψεται όμως ο “χοντρός” όπως χαϊδευτικά αποκαλούν το σύζυγο της και σημερινό βολευτή του ΛΑΟΣ…
  Η “χοντρή συμμορία”
  Η μισθοδότηση της στην Αθήνα αποτελούσε λοιπόν από την αρχή μια καραμπινάτη περίπτωση αργομισθίας αφού η ΓΙΟΥΤΣΟΥ ζει στο Βέλγιο μαζί με τον βολευτή σύζυγο της. Τα πράγματα όμως άρχισαν να αγριεύουν πολύ πρόσφατα όταν οι ΛΑικατζήδες είδαν την “χοντρή συμμορία” να κάνει περίεργες κινήσεις στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Αθήνα. Επιδίωξη της ΓΙΟΥΤΣΟΥ ήταν να πληρώνεται από το Ελληνικό Δημόσιο επιπλέον και για δήθεν “υπερωρίες και οδοιπορικά” της στην Ελλάδα!!! Και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουν τα ακροδεξιά τρωκτικά ήταν να πιέσει ο βολευτής πλέον Αιβαλιώτης τους αρμοδίους προκειμένου να αποσπαστεί η γυναίκα του από το Μετσόβιο στα κεντρικά του ΛΑΟΣ στην Αθήνα!!! Και βέβαια ο “άνθρωπος του Προέδρου” τα κατάφερε πάλι…
  Όπως και πριν άλλωστε, η ΓΙΟΥΤΣΟΥ συνεχίζει και σήμερα να είναι αργόμισθη δημόσια υπάλληλος, παράλληλα να “δουλεύει” στο Ευρωκοινοβούλιο και να πληρώνεται ταυτόχρονα σε Αθήνα και Βρυξέλλες!!! Τι κάνει τελικά κάποιος για να πάρει έναν δεύτερο μισθό (σεμνά και ταπεινά βέβαια) από το Ελληνικό Δημόσιο… Αθάνατο ΛΑΟΣ με τους χοντρούς, χοντρόπετσους και αχόρταγους εθνικιστές σου.»

 8. NICK THE GREEK Says:

  ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ… Σου θυμίζει τίποτα η περίπτωση της αργόμισθης ΑΝΝΑΣ ΖΩΗΡΟΥ («κολλητής» του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ) που βολεύτηκε και αυτή (ΠΑΛΙ!!!) στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ..

  ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ»:
  http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=755726

  «Η όμορφη κοπέλα λέγεται Αννα Ζωηρού και είναι επιστημονική σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θήτευσε επί χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη στις Βρυξέλλες, την περίοδο που εκείνος ήταν ευρωβουλευτής, και τώρα βοηθά στο έργο του πρέσβη Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον πρόεδρο του κόμματος στην Ευρωβουλή. Επαγγέλλεται οικονομολόγος και όσοι την ξέρουν κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερα φιλόδοξη γυναίκα, που γνωρίζει άριστα το αντικείμενό της.
  Μάλιστα, στις 9 Μαΐου, κατόπιν κοινής υπουργικής απόφασης των υπουργών Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και Υγείας Δ. Αβραμόπουλου ορίστηκε μέλος της Επιτροπής Προμηθειών του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η θητεία της λήγει στις 17 Ιανουαρίου του 2010.»

  Ρώτα τώρα τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ να σου πει που ακριβώς σπούδασε η ΖΩΗΡΟΥ «ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ»… Μήπως στου «ΞΥΝΗ», λέω ΜΗΠΩΣ??????

 9. ποιητής Φανφάρας Says:

  Μα δεν χωράει ούτε στις Βρυξέλλες, ούτε στο υπ. υγείας, ούτε στη βουλή; Τόσο πολύ χοντρή είναι; χαχαχα
  Καλά, τι βαρίδι είναι πια αυτός ο γλίτσας και το σόι του; Από πού τον κρατάει τον πρόεδρο και, παρά τα τόσα προβλήματα που δημιουργεί (ο ίδιος και το σόι του), ο Καρα τζαφέρι τον ανέχεται;
  Ποτέ δεν ανέφερα στοιχεία, ενδείξεις ή αποδείξεις για κανέναν. Δεν γνωρίζω κάτι, ούτε θέλω να γνωρίζω. Δεν μπορώ να ξέρω αν όλες αυτές οι σοβαρές καταγγελίες (και πολλές άλλες χειρότερες παραπάνω) ευσταθούν. Αντιμετώπισα το ζήτημα κυρίως χιουμοριστικά. Αυτή η φάτσα μου δημιουργούσε πάντοτε απέχθεια και μου προκαλούσε αηδία. Αλλά και οι επιλογές και οι πρακτικές του γλίτσα την ίδια απέχθεια και αηδία προκαλούν.

  Αλήθεια ρε παιδιά, τι κάνει αυτό το παλληκάρι; Πού χάθηκε; Κουράστηκε από την πολύωρη θητεία και ανακτά τώρα δυνάμεις; Ή μήπως, τώρα που απεστρατεύθη με το βαθμό του αρχστρατήγου (και αφού απέκτησε την απαιτούμενη στρατιωτική εμπειρία), ετοιμάζεται να εισβάλλει στη Μικρά Ασία και να απελευθερώσει μόνος του τα σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη από τον τουρκικό ζυγό;
  Ενημερώστε…

  Γλίτσα… σόρρυ αλλά η φάτσα σου μου θυμίζει τρομερά όλους τους ρουφιάνους που έχω συναντήσει στη ζωή μου…. στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά, στο στρατό… παντού! Όλοι την ίδια φάτσα έχετε ρε!!
  Άκου και το τραγούδι σου. Στο αφιερώνω:

 10. Ειρήνη Says:

  Λες και δεν υπήρχαν στο ΛΑ.Ο.Σ άτομα εμπιστοσύνης που δεν είχαν την πολυτέλεια να είναι γυναίκα Βουλευτή;
  Είναι νόμιμο, ορθα!
  αλλά δεν είναι ιθικό!
  Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Καρατζαφέρης είπε ότι το ΛΑΟΣ είναι με το ιθικό και όχι με νόμιμο. Χαρακτηρηστικά ανέφερε το παράδειγμα της Αντιγόνης.Εδώ δεν μπορεί να το εφαρμόσει στο ίδιο του το κόμμα, θα το εφαρμόσει έξω από αυτό;

 11. Γιώργος Says:

  Βρε -βρε όλη η αριστεράντα και η πρακτοράντζα εδώ βλέπω μαζεύτηκε …
  Όλη η … προοδευτικούρα που την πειράζει ο Αϊβαλιώτης, που μάχεται για την Ελλάδα. Βρε βρε και το ιντυμεδια, παρόν, της σια δηλαδή η δουλειά, ή μήπως και οι … εθνικιστές κάνουν λάθος;;;;;;;;;;
  Πειράζει βλέπω τους πράκτορες, μάλλον δε πρακτορίσκους το ΛΑΟΣ ε; Γιατί δεν είναι με το μέρος αυτών που κυβερνούν τις μαριονέτες και τις μασονικές στοούλες ε;;;;
  Πουλάκια μου, νόμιζα ότι είχαν εκλείψει οι ρουφιάνοι και οι πρακτορίσκοι, αλλά μόλις έπεσα πάνω βλέπω ότι είχα λάθος….
  1)Το ΛΑΟΣ ήταν το μοναδικό ανάχωμα στο σχέδιο ΑΝΑ αλλά η κατευθυνόμενη αριστεράντζα και οι πρακτορίσκοι που πληρώνονται απ τη σια το βιολί τους … Και στο τέλος μάθαμε και το φοβερό όταν δεν πέρασε εξ αιτία του ΛΑΟΣ βέβαια, ότι ήταν ένα δωράκι απ τους Αμερικανούς(ποιους αμερικαούς, το ισδραή νάναι καλά που τους άλλαξε τα φώτα τους αμερικανούς, βλέπε μπρεζίνσκυ, σόρος κλπ να μην επεκτανόμαστε τώρα και βγουν τόσα άπλυτα στη φόρα…)
  2) Το ΛΑΟΣ λέει το 1 προς 5 και 1 προς 7 -αγράμματοι της αριστεράντας- διαβάστε και κανένα κείμενο ελληνικό, όχι μόνο τυους εβραίους, μαρξ, στάλιν και λοιπή συμμορία …
  3) Το ΛΑΟΣ λέει επαναφορά στη γλώσσα εβραιοαριστεράντζα του κερατά …
  Θυμάστε τους εβραίου που λένε όχι στο πολυτονικό, διαβάστε και κανένα άρθρο της προκοπής βρωμιαρέοι που εύκολα κατηγοράτε…
  Και ξέρετε γιατί κατηγοράτε όσοι βέβαια δεν είστε πράκτορες της σια, του σορος και του μπρεζίνσκυ δηλαδή; Γιατί είστε ανώμαλοι στο μυαλό και αδιάβαστοι και έχετε τα μύρια ψυχολογικά απ τη φτώχια και τη μιζέρια και τη διαστροφή και κουβαλάτε το μίσος και τη σκληροκαρδία την αριστερίστικη, γι αυτό και το καλό το βλέπετε κακό.
  Ο πούστης όλα πούστικα τα βλέπει …
  Ο κιτρινιάρης όλους τους βλέπει κἰτρινους…
  Γιατί σταλήθεια αν βλέπατε σωστά και διαβάζατε και κανένα βιβλίο θα λέγατε.. ρε σεις τι λέει εδώ το ΛΑΟΣ; 1 προς 5 και 1 προς 7. ρε σεις αυτό είναι για το συμφέρον μας, για το συμφέρον του απλού πολίτου που οι εβραιτράπεζες του έχουνε πιει το αίμαι όπως και οι πολιτικάντηδες …
  Θα λέγατε ρε σεις ρε τι λένε τούτοι δω; Συμφέρουν στον τόπο όλα τουτα; Ρε τι λέει ο Αϊβαλιώτης; Ποιο είναι το έργο του; Έχουμε πολλούς Αϊβαλιώτηδες σαυτή τη χώρα, με παιδεία ήθος και γνώση, ή μήπως ρίχνουμε πέτρες στην καρυδιά που έχει πραγματικά καρύδια όπως το θέλει ο διεθνής εβραίος που τον ονομάζουμε σιωνιστή, μέσα απ τους πράκτορές του;
  Ρε κουνάτε την κεφάλα σας να μάθετε και κανα γράμα, αγράμματοι που όλο ορθογραφικά λάθη είστε …
  Ήδη έχασα πάρα πολύ απ το χρόνο μου βλέποντας τους βλαμμένους να μιλάνε έτσι, αλλά λέει κι ο λαός στο γάϊδαρο γα\¨ιδουρινά πρέπει να μιλάς.
  Έτσι λοιπόν μιλάω για τους έξυπνους και τους πρακτορίσκους εκεί μέσα …
  Τέλος πάντων, για να μάθετε και κανα γράμα οι αγράμματοι κατεβάστε και το link αυτό που δικός τόγραψε κορόϊδα …
  Θα μπορέσετε να το κατεβάσετε ή χρειάζεστε διδακτορικό;;;; Για να δούμε πιο εξυπνοπούλι θα το κατεβάσει και θα το διαβάσει …

  ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  Click to access Fakelos_Aristera.pdf

  >
  > ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ :
  > a.. ΤΗΝ ΑΛΩΣI ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ
  > b.. ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ
  > c.. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΙΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:
  > http://rapidshare.com/files/154490583/Fakelos_Aristera.pdf
  > Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
  > ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ BLOGS ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
  > ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
  > Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α
  > Α΄ ΓΥΡΟΣ – ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Σελ. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 5 2. ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ Ο ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ 7 3. ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ 10 4. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ 14 5. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ 19 6. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ Ε. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ 35 7. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ 40 8. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡ. ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 49 9. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ MAKEΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 55 10. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 68 Β΄ ΓΥΡΟΣ – Ο ΑΓΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – ΗΤΤΑ 11. ΦΑΚΕΛΟΣ EAM ΕΛΑΣ – ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ α) Κ.Κ.Ε. Μύθος η αντίσταση – Σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ 73 β) Συνεργασία Ε.Α.Μ. με Γερμανούς 99 δ) Συνεργασία Ε.Α.Μ. με Αλβανοτσάμηδες 118 γ) Συνεργασίας Ε.Α.Μ. με Βουλγάρους 124 ε) Άρης Βελουχιώτης 133 στ) Παιδομάζωμα – Ομολογία Συντρόφου: Έγκλημα κατά της Φυλής 138 ζ) Γενικός Απολογισμός – Ομολογία Συντρόφων: Ευτυχώς ηττηθήκαμε 146 η) Τι είπε ο Σαρτζετάκης για το αντάρτικο 161 θ) Τι είπε ο Γεώργιος Παπανδρέου για το αντάρτικο 171 11. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ 179 12. Η ΡΩΣΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. 182 Γ΄ ΓΥΡΟΣ – Η ΑΝΟΔΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ 13. Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 186 14. ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ α) 17Ν – Π.Α.Κ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ 205 β) C.I.A. – MOSSAD – ΣΤΑΖΙ 217 γ) Αναρχικοί – Αριστερά Βίοι Παράλληλοι 235 δ) G. Soros – Η.Π.Α. – Αναρχοαριστεροί 248 ε) Antifa : Aμερικανοεβραϊκή διεθνιστική οργάνωση καταστολής; 256 στ) Εμπρησμοί και τρομοκρατία σε όσους αντιστέκονται 260 15. Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ 266 16. Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. 269 17. ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ α) Η αναθεώρησις της ιστορίας κατ΄εντολήν των Αμερικανών 281 β) Πανεπιστημιακό Ασυλο και Αριστερά 288 γ) Ποιοί ελέγχουν το Υπουργείο Παιδείας ; 299 δ) Ναρκωτικά και Αριστερά 313 18. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 317 19. ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 339 20. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 378 21. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 389 22. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 397 23. ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ α) Η υποκρισία της Αριστεράς στην Παιδεία 402 β) Η Καπιταλιστική Αριστερά 405 24. ΠOΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. 420 25. ΕΠΙΛΟΓΟΣ 427 ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ

  OBAMA ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ;
  ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ

 12. Ιωάννα Says:

  Έχει πέσει πολύ το επίπεδο!!!

 13. Σωτήρης Says:

  Χουντικό παραλήρημα από το Γιώργο, γεμάτο εμετικές χυδαιολογίες και μάλιστα τη μέρα του Πολυτεχνείου!
  Εύγε, ώ θαυμαστά του χουντογλίτσα!
  Θέμη, καλά έκανες που δεν έσβησες τις βρισιές και τις προκλήσεις! Έτσι για να θυμόμαστε ποιοί υποστηρίζουν κάποια πράγματα, κάποιους γλίτσες και τι επίπεδο έχουν!
  Γλίτσα, να χαίρεσαι τους οπαδούς σου!!

  Συμφωνώ όμως με την Ιωάννα ότι το επίπεδο έχει πέσει πολύ!

 14. rider Says:

  συμφωνω απολυτως οτι το επιπεδο εχει πεσει πολυ απο την στιγμη που ολη η αριστερα χυδαιολογει εναντιον του αιβαλιωτη..τωρα να μην αναφερονται καποιοι στην χουντα γιατι εχουμε διαβασει κειμενα-εμετους με πολλα βρισιδια και συκοφαντιες εναντιον του ΛΑΟΣ..

 15. pro Says:

  @ Προς Γιώργος
  Εντελώς φιλικά, μην παρακολουθείς τόσο Λιακόπουλο σου κάνει κακό.
  Το χειρότερο είναι ότι τέτοιες μπούρδες περί Εβραίων και διεθνών συνομοσιών έχουν αρχίσει να υιοθετούνται από όλο και περισσότερους ανθρώπους.
  Μιας όμως και στον Αϊβαλιώτη αναφέρεται η σελίδα, ομολογώ ότι δεν τον έχω παρακολουθήσει αρκετά. Αγνοώντας τα υπόλοιπα καταγγελθέντα στη σελίδα και μόνο το ότι πολιτικός, υπερπατριωτικού μάλιστα κόμματος, απέφευγε τόσα χρόνια τη στράτευση (ακόμα και έξαντλώντας τα περιθώρια του νόμου) είναι ηθικά απαράδεκτο. Βαθμός 1

 16. Αδόλφος Says:

  Εύγε άξιο τέκνο της πατρίδος. Συνχαρητήρια για την άριστη κοινοβουλευτική σου παρουσία. Είθε να οδηγήσεις το λαό της Ελλάδος εις τα πεπρωμένα της φυλής και να εκφράζεις πάντοτε τα ιδανικά του αρείου γένους εις την ημεδαπήν.
  Μην ακούς τις φωνές των ψευτοαριστερών, των κουλτουριαραίων, των κουμουνιστών, των μαυριδερών και των αναρχοταραχοποιών. Η ώρα της λυτρώσεως του γένους από τον επάρατον αριστερόν εβραιωσιωνισμόν είναι πλησίον ημών και οι απανταχού κουμουνισταίοι, κουλτουριαραίοι και ανταρτομουστακαληδαραίοι θα κρυφτούν στα λαγούμια τους για να ανατείλλει το ελληνικό χρυσό φως του εθνικοσοσιαλιστικού ιδεώδους.
  Συνέχισε τέκνον της Ελλάδος. Οι φωνές των καθαρών Ελλήνων ενώνονται μαζί σου για να συντρίψουν κάθε απομεινάρι μπολσεβικισμού, διεθνισμού και συμφιλιόσεως εις αυτόν τον τόπον.
  Οι χρυσές σελίδες που εγράφισαν κατά την ένδοξον περίοδον της γερμανικής διοικήσεως εις την Ελλάδα (41-44), οι δεσμοί φιλίας που αναπτύχθησαν μεταξύ των Γερμανών φιλοξενούμενων και των Ελλήνων συνετών συνεργατών, το θεάρεστο έργο των ηρωικών ταγματασφαλιτών θα αναβιώσουν με τον κοινό αγώνα και με τας προσπαθίας των σημερινών εθνικώς σκεπτομένων Ελλήνων.
  Οι Έλληνες φασίσται, νεοναζισταί, εθνικοσοσιαλισταί, συνετοί νοικοκυραίοι και αντικουμουνισταί ήμαστε μαζί σου.
  Ζήτω η ελληνική ακροδεξιά.
  Ζήτω η 4η Αυγούστου.
  Ζήτω η 21η Απριλίου.
  Τιμή και δόξα εις τους ηρωικούς χίτας και ταγματασφαλίτας.
  Κάτω η ψευδοκουλτούρα και η ξενόφερτος αριστερά διανόηση.
  Έξω οι ξένοι, οι κουμουνισταί, οι σοσιαλισταί, οι αναρχικοί, οι διαδηλωταί, οι ταραχοποιοί, οι ητοπαθείς δημοκράται και οι συνεργάτες τους από την Ελλάδα.
  Δεν θα περάσει ο κουμουνισμός!

  Θα παρακαλέσω την αριστερά λογοκρισία του ιστολογίου να μην σβύνει τα σχόλια μου. Είναι σχόλια που μαζί με άλλα εκφράζουν μέρος της ελληνικής ακροδεξιάς και αν ήσαστε δημοκράτες όπως λέτε να μην τα σβύνετε

 17. Σωτήρης Says:

  Όταν λες «πεπρωμένα της φυλής» μάλλον εννοείς της οδού Φυλής, έτσι; Γιατί για εκεί σε κόβω με τα μυαλά που κουβαλάς φασίστα! Ή μήπως σε προσέβαλα και δεν είσαι;
  Μπράβο ρε Θέμη. Να κρατάς τέτοια σχόλια, για να θυμόμαστε ποιοί είναι μερικοί και τι θέλουν. Τώρα αν το σχόλιό μου δεν είναι καθωσπρέπει επειδή χαρακτήρισα φασίστα έναν νεοναζιστή και ρατσιστή, τότε κόψε με.
  Γεια σου ελληναρά Αδόλφε!!

 18. ΜΑΚΗΣ Says:

  ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ:

  http://politikosafari.blogspot.com/2009/01/blog-post_6281.html#comments

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΘΗΝΗ?

  ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

 19. γιωργος Says:

  Παιδια τι ψαχνεται να βρειτε, οπως λεει ο λαος δεν βρισκεις ισιο παΐδι.Εαν υπηρχε πραγματικα πατριωτικο κομμα στην Ελλαδα δεν θα το αφηναν να σταθει.ειχα κι εγω ειναι η αληθεια μια ελπιδα μ ολο που μου φαινοταν πολυ καλο και πολυ ευκολο για να ναι αληθινο.τωρα οποιος δεν ονειρευεται πρεπει να καταλαβε οτι αυτα τα «στησιματα» σαν το λα.ο.ς εξυπηρετουν εναλλακτικες λυσεις, συμμαζευουν το αδεσποτο κοπαδι και διατηρουν τον ελεγχο μιας μειοψηφιας που θα μπορουσε να γινει επικινδυνη.Ο αιβαλιωτης, ο αδωνις- μανωλιδου και λοιποι θα εφτιαχναν μια καινουργια Ελλαδα; Τωρα δεν ξερω ο γυιος του Πλευρη τι κανει εκει. Η μας κοροιδευουν ολοι;

 20. ΜΙΝΩΑΣ Says:

  Βρήκα τελικά το κείμενο των χθεσινών καταγγελιών ΚΑΡΤΣΩΛΗ στον Ταρζάν για το ΛΑΟΣ:

  http://ixnos.blogspot.com/2009/02/blog-post_8208.html

  Φαίνεται οτι το θέμα του Αιβαλιώτη με τον Στρατό δεν έχει θαφτεί ακόμα ούτε από το ίδιο το κόμμα.

  Σίγουρα η λούφα του ενόχλησε περισσότερο στην Κρήτη που τον έβαλε υπεύθυνο εκλογικού αγώνα ο Καρατζαφέρης. Ακούστηκαν καυγάδες και βαριές κουβέντες στο Ηράκλειο όταν ο Βουλευτής Αιβαλιώτης πήγε να ελέγξει τον Περιφερειάρχη Καρτσώλη (βαριοί οι τίτλοι…)
  Μην μπλέκεττε ρε παιδιά τους τίτλους σας και τα μπούτια σας γιατί βλάφτουν το κόμμα. Ο Αιβαλιώτης δικαιούται να’ναι επιθετικός στο θέμα του Στρατού όταν στελέχη του ίδιου του ΛΑΟΣ τον κατηγορούν ακόμα για αυτό. Ηρεμα!!!

 21. Συνδικας Says:

  Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ μιλά για «Μακεδονία» αναφερόμενος στα Σκόπια!!!! (Πρακτικά Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, Βρυξέλλες 16.2.09).

  http://ixnilatios.blogspot.com/2009/03/blog-post.html

  Δεν είναι τυχαίο που οι πολύ κοντινοί άνθρωποι του Καρατζαφέρη κάνουν τέτοιες δηλώσεις στο εξωτερικό και μόνο. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Γεωργίου που πάλι στις Βρυξέλλες μίλαγε το 2008 για «Δημοκρατία της Μακεδονίας»…

  Είναι κόλπο του Καρατζαφέρη να περνά το μήνυμα στους «έξω» ότι είναι «καλό παιδί» και με τις κατάλληλες προυποθέσεις (εξουσία, χρήματα) μπορεί να κάνει κάποιες «κινήσεις καλής θέλησης» απέναντι στα ξένα συμφέροντα που θέλουν σώνει και καλά τα Σκόπια να είναι»Μακεδονία».

  Αλίμονο στα κορόιδα τους Ελληνες, κυρίως αυτούς που ψηφίζουν ΛΑΟΣ.

 22. GIORGIO Says:

  Προφητικό το post «ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ!»

  τον περασμένο Ιανουάριο στο BLOG:

  http://politikosafari.blogspot.com/2009/01/blog-post_6281.html#comments

  ”Το αλλο λαμογιο, ο Αιβαλιωτης (θυμαστε ο αστρατευτος «υπαλληλος του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου» στο Βελγιο) εχει νεες εγνοιες καθως τα «πρωτοτυπα χαμενα χαρτια» που ελειπαν απο τον φακελο του στο Ελληνικο Προξενειο στις Βρυξελλες και υποτιθεται οτι ειχαν «καταστραφει», εχουν σημερα εμφανισθει σε ορισμενους κυκλους που γνωριζουν προσωπα και πραγματα.
  Εξαιτιας της δηθεν «πολτοποιησης του φακελου του», ο Αιβαλιωτης γλυτωσε ουσιαστικα το Στρατο, το Στρατοδικειο στην Ελλαδα και τελικα και τις ποινικες καταδικες καθως δεν υπηρχαν στοιχεια που θα αποδεικνυαν τις πλαστογραφιες του στο Βελγιο οπου εμφανιζοταν σαν δηθεν υπαλληλος Διεθνους Οργανισμου. Τωρα ομως για ποιον χτυπαει η καμπανα «Προεδρε» στην Ελλαδα??????”

  Η zougla.gr δίνει ξανά βάση στις καταγγελίες Αθήνη για τον ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ:

  http://www.zougla.gr/news.php?id=33865

  και έτσι δημιουργείται ένα νέο σκηνικό εν όψει Ευρωεκλογών.

  Ποιον θα πρωτοξεφορτωθεί ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ τελικά? Τον ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ή μήπως την ΖΩΗΡΟΥ θα ξαποστείλει τον Ιούνη? Χώρος άμεσης απόσυρσης θα είναι η Ευρωβουλή ή κάτι άλλο? Εξαρτάται τι μήνυμα θέλει να στείλει στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

  http://ixnilatios.blogspot.com/2009/03/blog-post.html

  «Δεν είναι τυχαίο που οι πολύ κοντινοί άνθρωποι του Καρατζαφέρη κάνουν τέτοιες δηλώσεις στο εξωτερικό και μόνο. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Γεωργίου που πάλι στις Βρυξέλλες μίλαγε το 2008 για “Δημοκρατία της Μακεδονίας”…Είναι κόλπο του Καρατζαφέρη να περνά το μήνυμα στους “έξω” ότι είναι “καλό παιδί” και με τις κατάλληλες προυποθέσεις (εξουσία, χρήματα) μπορεί να κάνει κάποιες “κινήσεις καλής θέλησης” απέναντι στα ξένα συμφέροντα που θέλουν σώνει και καλά τα Σκόπια να είναι”Μακεδονία».

  Θα δείξει σύντομα τι τον βολεύει τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ καλύτερα ή ποιος τον βαραίνει περισσότερο…ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ή ΖΩΗΡΟΥ πάντως πάνε για αλλού.

  ΣΥΝ ΑΘΗΝΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ!!!

 23. Βασω Says:

  Αγαπητοί φίλοι η Πατρίδα μας ταλαιπωρείται από έναν ακόμα και από το συνάφι του.Έχουν κάνει τα πάντα και αυτός και ο Αιβαλιώτης για δόξα και χρήμα;Να μια ερώτηση που μας γεννάται.Άλλη ερώτηση.Είναι δυνατόν να κατεβάσει τον Αιβαλιώτη στις εθνικές εκλογές;Ποιός θα τον ψηφίσει;Οπότε για να μην τον θάψει πολιτικά τον κατεβάζει στις ευρωεκλογές και όλα τακτοποιούνται.Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με την Αθήνη στην βουλή.Κρίμα στους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ

 24. Γιώργος Says:

  Αλλοι τον καλο τον εχουν στα ποδια ,αυτος ομως τον εχει στο μυαλο.
  Παραπληροφορει και κανει το ασπρο μαυρο οπως ο αρχηγος του. Περιπτωσαρα βουλευτη και ομως τον πληρωνουμε .

 25. κκολοκοτρονις Says:

  εγω ρε ακροδεξιε ψευτη πηγα 32 μηνες σρατο απο τους οποιους τους 21 στην καβυλη εσυ ρε λαμογιο ποσεσ μηνες πηγες σρατιωτης ρε εθνοκαπιλε λακισε ρε που σε πληρωνουμε .που ειναι η αθηνη να σου δωσει μια μπουφλα στα μουτρα ασρατολογιτη κουραδα

 26. ποιητής Φανφάρας Says:

  Ανδρέας Λασκαράτος

  Σονέττο

  Στο ανάθεμα, στο ανάθεμα να πάνε
  Όλοι όσοι φιλοπόλεμοι προδότες
  Το αίμα των παιδιώνε μας ζητάνε,
  Και του Έθνους όλου τους τιμίους ιδρώτες.

  Μα τι… κι αυτό το Έθνος το αμποδάνε
  Στον κρεμνό! Πατριώτες Ισκαριώτες
  Εσείς να πάτε οι Τούρκοι να σας φάνε·
  Εχθροί, τύραννοι, δόλιοι συνωμότες,

  Δώστε και σεις ψευτοήρωες μια ρανίδα
  Από το απαίσιον αίμα το δικό σας,
  Σεις πό’χετε στο στόμα την Πατρίδα,
  Και στην καρδιά τον άθλιο εγωισμό σας,

  Μα σεις δεν έχετε άλλη επιθυμία,
  Παρά του γείτονά σας τη ζημία!…

 27. κκολοκοτρονις Says:

  μη μιλας ρε,φανταρος πηγες ρε, ………….αντε στην ευχη του θεου πολιτικη κομπαρσα

 28. Γιώργος Says:

  Σημερα ο πρων τεμπελης υπαλληλος των Βρυξελων εκανε δηλωσεις σχετικα με το ελειμα που παρουσιασε ο Γ. Παπακωσταντινου στην ΕΕ δηλαδη 12,5 % οπως το παρουσιασε ο κ.Προβοπουλος.Θα πρεπει καποιος να του εξηγησει οτι το παρτυ ετελειωσε. Μια ερωτηση για τον κ.Αιβαλιωτη
  Μπορει να μας πει με ποιον τροπο εγενε υπαλληλος της Ε.Ε ? Πολυ θα ηθελα να μας το γνωρισει και επι πλεον να μας πει τι κολοτουμπες κανει ο αρχηγος του σχετικα με τα εκαστοτε υπονοουμενα που αφηνει.

 29. Theodore Says:

  Γιατι αγαπητοι μου,δεν του ταγραφετε κατ ευθειαν του ιδιου;
  Εγω,αυτο κανω,σε οποιον εχω να πω κατι,ή να του τα σούρω.
  Τον φοβοσαστε;Εγω,θα του γραψω σημερα κιολας,για το θεμα των stage,που πηρε μια αθλια θεση.
  Σας βεβαιω,οτι τα λαμβανουν πολυ σοβαρα αυτα που τους γραφετε κατ ευθειαν,γιατι δειχνει οτι αρχιζετε να ξυπνατε.
  Εμενα,μου απηντησαν ολοι σε οσους εγραψα.
  Καντε το και παψτε να γκρινιαζετε σαν τις γυναικουλες,γιατι πολυ με εκνευριζετε.
  Τι διαολο,δε λεγανε παλια,οτι,»του Ελληνος ο τραχηλος,ζυγον δεν υποφερει»;

 30. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=15/11/2009&id=102049

  Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση στράτευσης του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη. Αυτή τη φορά η Αναστασία Αθήνη τον μήνυσε για ψευδή δήλωση στη Βουλή μέσω της οποίας νοθεύτηκε η ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του.

 31. Γιώργος Says:

  Πραγματι ψευδεται ο μαμακιας αλλα με την Αθηνη δεν θα τα βγαλει και καλα θα κανει ο μαμακιας να ακολουθειται απο την μαμα του στις εξοδους του.

 32. Γιώργος Πρίντζιπας Says:

  Για όσους έχουμε υπηρετήσει κανονικά τη θητεία μας ,οι παλαιότεροι κάναμε 24 μήνες και πολλοί , πάρα πολλοί , υπηρετήσαμε στη βόρεια Ελλάδα σε μονάδες στα χωριά , στα βουνά, στην παραμεθόριο , η συμπεριφορά του κ. βουλευτού είναι απαξιωτική .Όλοι μας προερχόμαστε από σπίτια , είχαμε και εμείς μανάδες και καριέρες να περιμένουν . Από τον κύκλο των συγγενών και των γνωστών μου (περίπου 50 άτομα) όλοι υπηρέτησαν μακριά από τα σπίτια τους και δυο βρέθηκαν να κάνουν τη θητεία τους στην Κύπρο κατά την εισβολή. Έτσι η συμπεριφορά του κ. βουλευτού μου προκαλεί αγανάχτηση και την νιώθω ως χλευασμό για την εκπλήρωση μια υποχρέωσης προς την πατρίδα που ταυτόχρονα είναι και δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη.

 33. Νεοπασοκος Says:

  Σήμερα το γελοίο υποκείμενο τόλμησε να τα βάλει στη βουλή με Παπακωνσταντίνου σχετικά με προϋπολογισμό. «πάλι θα πληρώσουν οι ίδιοι», «φοροεπιδρομές στα λαϊκά στρώματα» και άλλες τέτοιες αηδίες. Δηλαδή ποιος θέλεις να πληρώσει ρε παπάρα; Εγώ ή ο Μπόμπολας; Οι φτωχομπινέδες θα πληρώσουν και θα γουστάρουν κιόλας διότι θα πληρώσουν «σοσιαλιστικά» (με πάθος). Με τσάντισε ο παλιοφασίστας. Για να ηρεμίσω θα πάω καμιά βόλτα με το οικολογικό υβριδικό Lexus να ακούσω από το alpine DVD audio player λίγο Ρίτσο (μουσική Θεοδωράκη ή Λεοντή).

 34. Παράγκας Says:

  Εν τω μεταξύ στην Α.Π.Α.Κ.Κ.Τ.Υ. το 2010 μ.Χριστόν….

  και στον κανάλι ΕΤ-3, Εκπομπή «Λαβύρινθος», έκανε γνωστή αυτή την «Αιμορραγία» και Αδικία, που φωνάζω από το καλοκαίρι!!!!……………

  http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_7233.html

  sososososososososososososososososososososososososos…………

 35. Γιώργος Says:

  Τι γινεται με αυτον τον τυπο. Υπερπατριωτης χωρις να εχει υπηρετησει την πατριδα .Κοπτετε ως προς τι ? Σε βαρεθηκαμε ρε μεγαλε. Ενσημα στο ΙΚΑ εχεις ?Α ρε μεγαλε Βελοπουλε,βελε του λιγο μυαλο γιατι δεν παει καλα.

 36. ΑΓΩΝΑΣ Says:

  Τι το ψάχνετε, το ΛΑΟΣ έχει ήδη πάει Ν.Δ…

  Και ο Αϊβαλιώτης τόσο πολύ δεν κρατιέται, που βάζει στην ιστοσελίδα του

  http://www.aivaliotis.gr

  σαν υπέρτιτλο το εξής απίθανο:

  «ΚΩΣΤΗΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ» !!!!!

  Τέτοια πρεμούρα έχει ο φυγόστρατος ψευτοπατριώτης «να βγει στον αέρα» σαν Νεοδημοκράτης βουλευτής (προφανώς μετά τα εγκαίνια της νέας του προσωπικής ιστοσελίδας). Τι λέει η Ν.Δ άραγε για την αυθόρμητη προσπάθεια προσχώρησης του Αϊβαλιώτη στην Δεξιά?

  Για το ΛΑΟΣ τι να λέμε τώρα…Αφου όλοι τους ψήνονται από τον πυρετό να χωθούν στην Ν.Δ με κάθε τρόπο. Στον ύπνο τους (και πολλοί ακόμα και στον ξύπνιο τους) βλέπουν «γέφυρες» που θα τους οδηγήσουν μακριά από το σαπιοκάραβο του Καρατζαφέρη και στην ασφάλεια της ακόμα πλεούμενης Ν.Δ. Κι όχι μόνο για να βγάλουν από πάνω τους την τραγίλα του ακροδεξιού όπως κάνει ο Αιβαλιώτης, επιθυμώντας με πάθος την αγκαλιά της Δεξιάς.

  Υπάρχουν και λόγοι επιβίωσης για τους πλέον αποτυχημένους από τους συνεργάτες του Καρατζαφέρη που ψάχνουν τη θεσούλα και τα χρήματα ενός διορισμού από την Ν.Δ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αστείος καρδιολόγος Ανδρέας Παπαμιχαήλ, παλιό τσιράκι του Καρατζαφέρη στο ΛΑΟΣ, ο οποίος και τον έβαλε μέσω Αβραμόπουλου στην «Εθνική Επιτροπή για την Νέα Γρίπη»!! Αλλη δουλειά δεν είχε ο Αβραμόπουλος τον Αυγουστο του 2009, την ώρα που η Ν.Δ κατέρρεε, παρά να διορίζει τον άσχετο Παπαμιχαήλ στην «Εθνική Επιτροπή» για να παραστήσει τον ειδικό της νέας γρίπης!!!

  Αυτό τελικά που πουλάει ο ΛΑΟΣ είναι η ιδιότητα του εθνικιστή. Αυτό είναι το πάτημα τους (διαχρονικά ήταν άλλωστε έτσι) για να πιάνουν τα λαμόγια της ακροδεξιάς τα διάφορα «εθνοσωτήρια» πόστα και τις «εθνικές επιτροπές», για να τρώνε όλοι οι ψευτοπατριώτες, δεξιοί ή ακροδεξιοί…

 37. dodos Says:

  Προκαλεί πάντα γέλιο με τις δηλώσεις του. Κάθε φορά που τον βλέπω σκέφτομαι από μέσα μου «Δεν μπορεί…»

 38. ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Says:

  Τραβάνε στο ΛΑΟΣ τα μαλλιά τους με τον βουλευτή τους τον Αϊβαλιώτη
  Στην Βουλή ο Αϊβαλιώτης ζητά τα ρέστα από τους φυγόστρατους, τους λουφαδόρους των στρατ. μονάδων και τους δημόσιους υπάλληλους που δεν στελεχώνουν τα Νοσοκομεία!!!

  Διαστάσεις ψυχολογικού φαινόμενου παίρνει η περίπτωση Αϊβαλιώτη μέσα στο ΛΑΟΣ.
  Ο σεσημασμένος βουλευτής που έχει κάνει καριέρα στην λαμογιά, επιστρέφει δριμύτερος στην Βουλή για ελέγξει με ερωτήσεις του τους λουφαδόρους στο Στρατό και στις Δημόσιες υπηρεσίες.
  Με επίσημα κείμενα που θα διασκέδαζαν τον κάθε πολίτη, ο Αϊβαλιώτης ρωτά τα υπουργεία Υγείας και Εθνικής Άμυνας στις 14/4/10 και ζητά και τα ρέστα για υποθέσεις – σκάνδαλα που ο ίδιος πρωταγωνίστησε το 2007! Πιστεύοντας προφανώς ότι όλοι ξέχασαν τις πλαστογραφίες και τις λαμογιές που ο ίδιος έκανε για να αποφύγει τις υποχρεώσεις του ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη, ζητώντας να μάθει ποιοι και πόσοι λουφάρουν!!! Συγκεκριμένα:
  1. Με την ερώτηση του με αριθμό 8737 στις 14 Απριλίου ο Αϊβαλιώτης ζήτησε να μάθει από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για «κληρωτούς που εξαφανίστηκαν από τις μονάδες τους» (δηλαδή για λουφαδόρους). Μάλλον ξέχασε ότι με διαδοχικές άδειες μαϊμού («Μικρής Διάρκειας») κατάφερε να υπηρετήσει τελικά 2-3 μέρες μόνο από το «βαρύ φορτίο» των συνολικά 45 ημερών που του χάρισε ο Μειμαράκης. Και τώρα θέλει ο αστράτευτος να μάθει πως οι «κληρωτοί εξαφανίστηκαν από τις μονάδες τους»… Τέτοιο θράσος!!!
  2. Με την ερώτηση του με αριθμό 8750 στις 14 Απριλίου ο Αϊβαλιώτης ζήτησε επίσης να μάθει από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για «ανυπότακτους και φυγόστρατους», δηλαδή και πάλι για τον εαυτό του!!! Μάλλον πάλι ξέχασε ότι για 15 χρόνια ο ίδιος ο Αϊβαλιώτης διατέλεσε διαδοχικά ανυπότακτος και φυγόστρατος χρησιμοποιώντας ψευτόχαρτα στο Βέλγιο και αλλού. Δήλωνε παντού δήθεν «Ευρωυπάλληλος» (υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) για να καταφέρει να μην υπηρετήσει στο στρατό. Όταν ανακαλύφθηκε η απάτη και έγινε επίσημα φυγόστρατος έβαλε μπροστά την Βουλή για να αποφύγει όχι μόνο την «βαριά θητεία» των 9 μηνών αλλά και για να μην παραπεμφθεί για το ποινικό αδίκημα της πλαστογραφίας που έκανε!!! Και τώρα ρωτά ο «πατριώτης» αυτός βουλευτής πως γίνεται να υπάρχουν τόσοι φυγόστρατοι και γιατί δεν τους κυνηγά το κράτος!!! Ανησυχεί το λαμόγιο προφανώς για την υποστελέχωση των μονάδων!
  3. Με την ερώτηση του τέλος με αριθμό 8752 στις 14 Απριλίου ο Αϊβαλιώτης ζήτησε να μάθει από το Υπουργείο Υγείας γιατί δεν υπάρχουν υπάλληλοι στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής… Εδώ το θράσος 1000 πιθήκων γίνεται μοναδικό. Ο αξεπέραστος Αϊβαλιώτης που διορίστηκε υπάλληλος το 2004 στο Αττικό Νοσοκομείο και λούφαρε με την ανοχή και κάλυψη της Ν.Δ εισπράττοντας μισθούς ως εξαφανισμένος στο Βέλγιο, έρχεται σήμερα και ρωτά για την «ανεπαρκή στελέχωση των νοσοκομείων της Αττικής»!!! Γιατί δεν ρώτησε τον Υπουργό Κακλαμάνη που τον κάλυπτε τότε και τον Καρατζαφέρη που τον «φιλοξενούσε» στο Βέλγιο, για το πώς γίνονται αυτές οι δουλειές?
  Το πιο αστείο (κωμικοτραγικό μάλλον) είναι ότι περιέφερε αυτές τις «ερωτήσεις» και σε άλλους βουλευτές του ΛΑΟΣ για να συνυπογράψουν τις «καταγγελίες» του αυτές ο αγανακτισμένος Αϊβαλιώτης… Κάποιοι δυστυχώς υπέγραψαν και κάποιοι άλλοι γέλασαν με το μοναδικό ψυχολογικό φαινόμενο που λέγεται Αϊβαλιώτης. Οι πολίτες όμως που δεν είμαστε βουλευτές του ΛΑΟΣ δεν γελάμε, ούτε χαιρόμαστε με αυτό το κατάντημα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: