Αντωνίου Τόνια

Φθιώτιδας, ΠΑΣΟΚ

http://www.toniaantoniou.gr/antoniou/

46 Σχόλια to “Αντωνίου Τόνια”

 1. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Από την Απογευματινή της 22 Φεβ σε άρθρο για την συζήτηση του νόμου πλαισίου για ΑΕΙ στο ΠΑΣΟΚ:

  Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε και ανάμεσα στον Πάνο Μπεγλίτη και την Τόνια Αντωνίου, όταν ο πρώτος ζήτησε το ΠΑΣΟΚ να βγει και να αποδοκιμάσει τους καταληψίες. «Είναι πρόβλημα της κυβέρνησης αυτό», του απάντησε η Τόνια Αντωνίου».

  Είναι βέβαια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, αλλά θα το ρισκάρω να την θεωρήσω αληθή. Επίσης, διαβάζοντας το βιογραφικό της κας Αντωνίου στην ιστοσελίδα της, σχηματίζω την εντύπωση «επαγγελματία πολιτικού»: ένταξη στο ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά χρόνια, κομματικός συνδικαλισμός (ήταν μέχρι τα 30 της στην ηγεσία της νεολαίας ΠΑΣΟΚ), και ελάχιστη επαγγελματική καταξίωση (ήταν υπάλληλος ΟΤΕ).

  Βαθμός: 2

 2. Lilly Says:

  Ωχ! Την έχω γνωρίσει τη συγκεκριμένη και ένα έχω να πω: είναι τραμπούκος ολκής σε συσκευασία γυναίκας (αν κι αυτό το τελευταίο είναι υπό συζήτηση). Στεγνά κομματική, άκρατα λαϊκίστρια και εκπρόσωπος του χειρότερα εννοούμενου συνδικαλισμού στη χώρα μας.

  Ωστόσο, εντυπωσιάστηκα από το site της, το οποίο θα περίμενα πολύ χειρότερο.

  Βαθμός: 1.

 3. Chris Says:

  Η Τόνια Αντωνίου είναι νομίζω χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι αντίληψη έχουν τα κόμματα για την ανανέωση προσώπων και δει των γυναικών στο κοινοβούλιο. Ήταν αν θυμάμαι καλά πρόεδρος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και τσοχατζοπουλική. Την έχω ακούσει πολλές φορές να μιλάει στη βουλή, με τελευταία κατά την πρόταση δυσπιστίας. Η Αντωνίου όπως και και πολλές άλλες (βλέπε Τζακρή, Χριστοφιλοπούλου κλπ) προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι πιο βασιλικές του βασιλέως. Η ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποίουν πργματικά μου θυμίζει δημαγωγία άλλων δεκαετιών και ο μόνος λόγος που βρίσκω γι’αυτό είναι ότι θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα από τους άνδρες συναδέλφους τους.

  Βέβαια το πρόβλημα της χαμηλής ποιότητας των ελληνίδων βουλευτών και ευρωβουλευτών δεν είναι ασφαλώς γενετικό, αλλά οφείλεται στις διαδικασίες επιλογής των. Πολύ απλά τα κόμματα ακολουθούν την συνταγή «νέα, ωραία, ελεύθερη και διάσημη», παραμερίζοντας πιο ουσιαστικά προσόντα. Μία σταχυολόγηση των γυναικών του κοινοβουλίου τα λέει όλα: Κούρκουλα (από λάμψη), Γκερέκου, κλπ.
  Μετά πάμε σε «φωτομοντελέ» καταστάσεις Κουντουρά, Ράπτη και δε συμμαζεύεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Καίλη που κόντεψε να αφήσει έξω από τη βουλή τον Τσοχατζόπουλο (όχι ότι θα με πείραζε) και μετά έγινε παρουσιάστρια του Μέγκα! Δηλαδή θέλω να γίνω βουλευτής, αλλά άμα δεν μπορείτε κάντε με τραγουδιστή. Το ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της ανανέωσης για το ευρωκοινοβούλιο «κατέβασε» την Ματσούκα. Είναι κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες, ότι η κοπέλα δεν καταλαβαίνει τα θέματα που συζητούνται. Δεν τα αντιλαμβάνεται! Αυτά είχαν γραφτεί και στις εφημερίδες. Έτσι θα γίνει η ανανέωση? Να μπουν γυναίκες στη βουλή, αλλά όχι με κάθε τίμημα. Στο πλαίσιο του νεωτερισμού και της ανανέωσης, τα κόμματα έχουν καταφύγει σε επιλογές με καθαρά ψηφοθηρικά ελατήρια. Η Ματσούκα όπως και η Αντωνίου ήταν συνδικαλίστριες του ΟΤΕ. Τελικά ο ΟΤΕ αποδεικνύεται μεγάλο φυτώριο και εκκολαπτήριο πολιτικών, κάτι σαν το Ecole nationale d’Administration στη Γαλλία! Εξαιρώ το ΚΚΕ από αυτήν την κατάσταση που δεν έχει ενδώσει, τουλάχιστον ακόμα.

  Κανένας δεν περιμένει από την Κούρκουλα ή την Γκερέκου να είναι Μελίνα Μερκούρη. Άλλες εποχές. Θα πρέπει τα κόμματα να επιλέγουν γυναίκες με ακτινοβολία, αλλά γυναίκες που έχουν συμμετάσχει στα κοινά, γυναίκες που έχουν αγώνες και άποψη. Δυστυχώς καταντήσαμε να καθορίζει η AGB ποιά είναι τα εχέγγυα για το βουλευτικό θώκο.

 4. ΑποΠρακτικαΒουληςΓσυνοδου Says:

  Προτείνω μια «ακαδημαική» αξιολόγηση. Αριθμός παρουσιάσεων στην
  ολομέλεια (ανεξαρτήτως ποιότητας ή περιεχομενου), βάση της αναζήτησης στα πρακτικά:
  http://www.parliament.gr/ergasies/main.asp

  Για να συμφωνήσουμε με την κλίμακα βαθμολόγησης του κου Λαζαρίδη,
  (άριστα το 5) διαιρώ τον αριθμό αποτελεσματων της παραπανω αναζητησης δια του 5 (θεωρόντας ώς άριστα τις 25 ομιλίες)

  Αντωνίου: 10/5 = Βαθμός 2

 5. Ασμοδαίος Says:

  Έχοντας μία γενική μόνο εικόνα της κ. Αντωνίου, θα ήθελα να διορθώσω ότι εξαιτίας της Καϊλή παραλίγο να έμενε εκτός Βουλής ο Χατζημιχάλης και όχι ο Τσοχατζόπουλος.

  Για το ΚΚΕ: φυσικά και έχει ενδώσει και αυτό στο γενικότερο κλίμα (στη δική του version, βέβαια), από τη στιγμή που ‘κατεβάζει’ ως υποψήφιους τον Γκλέτσο και τη Βάσια Τριφύλη.

 6. Chris Says:

  Σωστό! Με τη μόνη διαφορά ότι ο Γκλέτσος και η Τριφύλλη ήταν δημοτικοί υποψήφιοι. Μάλιστα η Τριφύλλη στις δημοτικές δεν ήταν με το ΚΚΕ, αλλά με τη ΝΔ. Βέβαια δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Ωστόσο το πόσο έχει ενδώσει στην «μόδα» το δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, και αυτό του ΚΚΕ- ΣΥΝ είναι τελείως ετεροβαρή. Γι’αυτό και εξαίρεσα το ΚΚΕ, αλλά και τον ΣΥΝ.

 7. G G Says:

  Θρασύτατη, αγενής, ερριστική, ανεπάγγελτη (το τελευταίο λέει πολλά)

  «IF I DON’T SEE YOU AGAIN (σσ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ) IT WILL BE TOO SOON».
  JOHN WAYNE

  ΜΗΔΕΝ – 0

 8. σπυρος Says:

  Επαγγελματίας πολιτικός. Η θέση στον ΟΤΕ είναι βιτρίνα. Ξέρει το σύστημα πολύ καλά και θα βγαίνει πάντα. Όσοι θέλετε θέση στο δημόσιο είναι το πιο κατάλληλο άτομο για να σας βοηθήσει

 9. nea Says:

  συμφωνώ με τους προλαλίσαντες απορώ πλέον με την επιλογή προσώπων. Αλλά θα ήθελα να είμαι κι εγώ στο δημόσιο με σταθερό μισθό και υποψήφια βουλευτής. Μάλλον θα είναι από αυτούς που τους ρωτάς τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις και λένε «πολιτικός». Κι επιτέλους η νεολαία ΠΑΣΟΚ διαθέτει αξιώματα μόνο για δικτυωμένους σε μηχανισμούς. Από τα πολύ προστατευμένα παιδιά του ΠΑΣΟΚ και απορώ το γιατί.

 10. jpapa2007 Says:

  Από σπουδές η κυρία μηδέν!

 11. Apo Koinobouleytiko elegho Says:

  Επειδή το έψαξα, η κυρία Αντωνίου έχει μιλήσει συνολικά στην Ολομέλεια και τις Επιτροπές της Βουλής πάνω από 80 φορές και έχει καταθέσει πάνω από 700 ερωτήσεις. Σύμφωνα με το περιοδικό Βουλή και Ευρωβουλή είναι ανάμεσα στους πιο δραστήριους βουλευτές. Την κυρία Αντωνίου που εκλέγεται στο νομό μου δεν την είχα ψηφίσει μέχρι σήμερα γιατί ψήφιζα Παπαδήμα, ο οποίος δεν κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές. Αυτή τη φορά θα την ψηφίσω γιατί νομίζω ότι είναι ικανότατη, έντιμη, δεν τάζει ρουσφέτια, έχει εξαιρετικό λόγο, δεν έχει σχέση με λαμόγια και κυρίως γιατί έκανε τις πιο σοβαρές παρεμβάσεις για το νομό μας που δείχνει άτομο με γνώση και σοβαρότητα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γράφονται τόσες κακοήθειες.

 12. POLITES-2007 Says:

  Ομολογώ ότι είχα επηρεαστεί κι εγώ από φερέφωνα που διαβάλουν προσωπικότητες και φθείρουν συνειδήσεις. Ανήκα κι εγώ σε αυτούς που θεωρούσαν την Κα Αντωνίου μία ακόμα πολιτικό που ξέρει έτυχε να ανήκει ιδεολογικά στο ΠΑΣΟΚ.
  Ωστόσο, έχοντας μάθει να ψάχνω βαθύτερα κάθε περίπτωση πριν εκφράσω γνώμη για συμπολίτη μας, βλέποντας την παρουσία της Κας Αντωνίου στη βουλή και τη συμμετοχή της σε ομάδες κοινωνικού ενδιαφέροντος διαπίστωσα ότι πρόκειται για μία εξαιρετική βουλευτή του κοινοβουλίου μας (υποψήφια στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου), με συνεχή παρουσία σε κρίσημα κοινωνικά θέματα (πχ. ζητήματα καταναλωτή) και ευγενική παρουσία σε όλες τις εμφανίσεις της.
  Διαβάζοντας τα σχόλια ορισμένων για την Κα Αντωνίου, πραγματικά έτριβα τα μάτια μου! Μάλλον θα αναφέρεστε σε άλλο πρόσωπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά!

 13. Eklogikes Syzhthseis Says:

  Έτυχε να συναντήσω την Κα Αντωνίου σε μία εκδήλωση (όχι κομματική…) πριν μερικούς μήνες, και στα αλήθεια ενθουσιάστηκα με την ποιότητα του λόγου της, την ιδιαίτερη σοβαρότητά της (όχι σοβαροφάνεια) αν και πρόκειται για νέο άνθρωπο, τις πλούσιες ιδέες της και την προσιτότητα του χαρακτήρα της.
  Αν ανήκα ιδεολογικά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, είναι βέβαιο ότι θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου να μας εκπροσωπήσει πάλι στην επόμενη βουλή και ειλικρινά της το εύχομαι.

 14. Konstantinos Says:

  Τώρα αν έχω βάσιμες ότι οι δύο τελευταίοι σχολιαστές είναι το ίδιο πρόσωπο, είμαι καχύποπτος; Ο διαχειριστής θα μας δώσει τη λύση…

 15. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Ναι, είναι το ίδιο πρόσωπο.

 16. jpapa2007 Says:

  Θέμη ως διαχειριστής υπάρχει επιλογή να δεις την ip διεύθυνση του γράφοντα;

 17. Αντωνης Πολιτακης Says:

  Μήπως πρέπει να γίνει ενα ποστ με τους βουλευτές που έχουν παπαγαλάκια με την ίδια IP, για να ξέρουμε ποιοι παίζουν με την νοημοσύνη μας.

 18. Θεμης Λαζαριδης Says:

  @jpapa: Ναι

  @ΑΠ: δεν είναι απαραίτητα ευθύνη του βουλευτή αυτό. Μπορεί να πρόκειται για έναν ανεξάρτητο θαυμαστή.

 19. despina Says:

  Στην δημοσιότητα έδωσε το Πασοκ τη «Μαύρη Βίβλο» αναξιοπιστίας της κυβέρνησης ανήμερα των γενεθλίων για τα δυό χρόνια στην εξουσία της ΝΔ, που έκοψε την «Άσπρη Τούρτα» της. Η παρουσίαση της «Μαύρης Βίβλου» έγινε μαύρα μεσάνυχτα στο Black Rose της οδού Μαυρομιχάλη απο την Μα(υ)ριλίζα Ξενογιαννακοπούλου που φορούσε ένα all time classic «small black dress» με τα υπόλοιπα αξεσουάρ να διαμορφώνουν total black look, και τους Ρέππα και Αθανασάκη με μαύρα πουκάμισα, μαύρα γυαλιά και μαύρους σκούφους. Η παρουσίαση έγινε υπό τους ήχους τραγουδιών των Black Sabbath, του painted black των Rolling Stones, της «μαύρης αγάπης» και του «μαύρου πουλιού» του Φάμελλου καθώς και παραδοσιακών ριζίτικων. Ρέππας και Αθανασάκης κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό για ταξική πολιτική αντί της κοινωνικής ευαισθησίας που είχε υποσχεθεί προεκλογικά, όπως επίσης ότι λέει ψευτιές και blackίες, με αποτέλεσμα να’χει καταντήσει τον Μαυρογιαλούρο στην ασπρόμαυρη ελληνική ταινία. Στο τέλος της παρουσίασης προσφέρθηκαν σε όλους τους μαυροφορεμένους ακροατές ελληνικοί καφέδες, κονιάκ, παξιμάδια και πάστες black forest, ενώ κληρώθηκε κι’ένα black ‘n’ deker .
  Σαν πολύ ψηλά έχει σηκώσει τον αμανέ ο Καραμανλής. Δεν του φτάνουνε οι σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις, επιμένει στην υπόσχεσή του για επανίδρυση του Πασοκ.
  From http://www.adespoti.blogspot.com/2006/03/blog-post_07.html

 20. despina Says:

  in a few words,

  Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; (τι;;;;)

 21. sam Says:

  Εμένα μου θυμίζει πολιτικό κομισάριο της Ουγγαρίας της δεκαετίας του ’50… Δεν έχει κανείς να της δώσει κανένα πέτσινο, μαύρο, μέχρι τον αστράγαλο;

 22. Dimitris Says:

  Δεν είναι λίγες που δείχνουμε την μικρότητα και την ανευθυνότητα που μας διακρίνει ως λαό. Απλά διαβάζοντας το βιογραφικό της Αντωνίου, την χαρακτηρίσαμε ανεπαγγελτή και τις ΄δώσαμε αρκετούς χαρακτηρισμούς. Οχι μόνο την Αντωνίου, αλλά όλους τους ανθρώπους πρέπει να τους παρακολουθήσουμε στενά για να τους χαρακτηρίσουμε. Η Τόνια Αντωνίου, είναι μια βουλευτής που εκλέχτηκε για 2 συνεχώμενη φορά. Δεν είναι απο τζάκι και προέρχεται απο αγροτική οικογένεια. Απο οτι γνωρίζω την προεκλογική εκστρατεια την έβγαλε με βοήθεια απο φίλους. Δηλαδή, αν κάποιος ειναι ένας απλώς υπάλληλος ΟΤΕ είναι ανεπαγγελτός, τότε τι ειναι αλλοι βουλευτές που δεν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους. Κρίμα να βγάζουμε ετσι συμπεράσματα. Και βεβαια δεν ειμαι παπαγαλάκι. Γιατι αν είμαι εγώ παπαγαλάκι της Αντωνίου, εσεις ειστε παπαγαλάκι των αντιπάλων της ή παπαγαλάκια-ξερολάκια

 23. τζένη Says:

  Θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει στο ΚΚΕ. Νομίζω οτι το Κομμα χάνει ένα μεγάλο στέλεχος.

  Βαθμός: 0

 24. Λυκούργος Says:

  Θα μπορούσε επίσης να ανήκει σπίτι της. Θα κερίδίζαμε όλοι!
  Βαθμός: -10

 25. peppas Says:

  Dysthxws h tonia antwniou einai allo ena xarakthristiko paradeigma enos pasok twn mhxanismwn pou prow8ei kareklokentaurous kai kratikodiaitous. Ena apo ta polla barydia tou pasok pou prepei o papandreou na ksefertw8ei me ka8e dynato tropo.

  To gegonos oti htan gia xronia epikefalhs ths Neolaias Pasok tou pio sapiou kai diabrwmenou kommatiou tou pasok leei polla. To oti eftase na bazei papagalakia edw gia na thn sthriksoun deixnei akribws gia ti atomo prokeitai. (Y,G o papandreou dielyse thn neolaia pasok alla ta gnwsta lamogia apo auto to sapio systhma mhxanismwn dysthxws san thn tonia panta panta briskoun tropous na einai mesa sta pragmata.)

  Elpizw mono osoi pshfizoun pasok na to katalaboun epitelous kai na steiloun spiti tous olous tous kareklokentaurous kai oportounistes pou xrhsimopoioun to komma gia thn proswpikh tous aneliksh mhn exontas alla prosonta(spoudes, eppagelmatikh kataksiwsh, koinwnikh prosfora-symmetoxh ktl.).

  Bamos: 0 eis to phlikon

 26. Posi Says:

  Μη μιλάτε άσχημα για την Τόνια. Την γνωρίζω. Έχουμε τον ίδιο ουρολόγο….

 27. honesty Says:

  Αυτό το site μου θυμίζει υποθέσεις οργανωμένης συκοφαντίας και εκβιασμών. Ο εισαγγελέας το ξέρει αλήθεια;

 28. ποιητής Φανφάρας Says:

  honesty λέει:
  Μάρτιος 19, 2008 σε 3:06 μ.μ
  Αυτό το site μου θυμίζει υποθέσεις οργανωμένης συκοφαντίας και εκβιασμών. Ο εισαγγελέας το ξέρει αλήθεια;

  ——————————–

 29. ΡΟΥΣΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ Says:

  ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΕΠ?

 30. dim Says:

  Ενα ατομο που εχει δουλεψει πολυ για το πασοκ , ενα ατομο που πρεπει να ειναι στο πασοκ , ομως ειναι απο εκεινα τα ατομα λεγομενα παλαιομοδητικα , πρεπει οπως ολοι οι πολιτικοι μας να αλλαξουν ιδεες , πρεπει να μας εξηγησουν , το συστημα θα αλλαξη? 5 με 10

 31. Europaios Says:

  Laikistria kai epaggelmatias tis politikis. Episis asxoleitai arketa me ta volemata kai ta rousfetia

  Vathmos: 0

 32. DESPERT Says:

  ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟΝ ΟΤΕ?ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ?ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ?ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΕ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

 33. Δημήτρης Says:

  Θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. οΧΙ ΌΜΩς ΝΑ ΞΑΝΑΛΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. εΛΕΟς

 34. Νικος36_ Says:

  κριμα ρε παιδια…να έχουμε τετοιους βουλευτες…δηλαδη απο δω και περα θα την έχουμε εφ ορου ζωης βουλευτινα? δεν θα δουλεψει στη ζωη της? και οχι μονο αυτη..γενικα το λεω…ενταξει της ανταποδωσαν καποιες προσφορες της στο κομα αλλα ως εκει…ειναι προκληση η μονιμη παρουσια καποιων στη Βουλη…ή η προσδοκία τους να είναι μονιμοι….

 35. κκολοκοτρονις Says:

  τονια δεν σε κουρασε κοριτσι μου η πολιτικη. μηπως πρεπει να κανεις και καποια αλλα πραγματα στη ζωη σου π.χ. πως βγαινει το μεροκαματο.πως χαμογελουν οι ανθρωποι η πως ζουν με 700 ευρω

 36. pro Says:

  Παιδί του κομματικού σωλήνα με ανύπαρκτο βιογραφικό τόσο στο ζήτημα της εργασίας όσο και σε σπουδές (έχει βέβαια τη δικαιολογία ότι όταν θα έπρεπε να σπουδάζει ή να εργάζεται εκείνη μοχθούσε στη ΠΑΣΟΚική νεολαία)
  Συγχρόνως και μια πανίσχυρη, στη Φθιώτιδα, πολιτικάντισσα που ξεχωρίζει για τις ψηφοσυλλεκτικές της ικανότητες. Μέχρις εκεί όμως. Γιατί ως πολιτικός ξεχωρίζει για τον λαϊκίστικο και ξύλινο λόγο της που θυμίζει έντονα ΠΑΣΟΚ των 80s.
  Ενδεικτική των όσων λέω είναι η πρόσφατη δήλωσή της όταν ρωτήθηκε σχετικά με το εργατικό ατύχημα που έλαβε χώρα τον Αύγουστο στη ΛΑΡΚΟ, με την οποία επιρρίπτει ευθύνες μεταξύ άλλων και στη κυβέρνηση της ΝΔ. Ο μόνος στον οποίο δεν επέρριψε ευθύνες είναι ο επάρατος καπιταλισμός. Ούτε η Παπαρήγα τέτοια αντιπολίτευση.
  http://www.toniaantoniou.gr/antoniou/server/programs.asp?cat=1&sub=2
  Βαθμός 1 αφού παρά τη νεαρή της ηλικία μοιάζει με πολιτικό της παλαιολιθικής εποχής.

 37. Lysistrati Says:

  oloi eseis pou vrizete eisaste komplexikoi kai sigoura apotyximenoi.isws kai httimenoi se kapoia anametrisi me tin tonia.

  ps:enw oi dithen spoudes typou Tuffts University exoun axiopistia kai kyros.

 38. Fthiotos Says:

  Prokeitai gia ena atomo pou edose 3 fores panellinies eksetaseis kai den katafere na perasei se kapoio AEI h TEI ths xoras, gia ena atomo pou den exei ergastei pote sth zoi ths. To mono pou kserei na kanei kala einai na laikizei kai na «poulaei» monimws auton ton pseutiko tsampouka. Dystyxws gia thn k. Antoniou, ma EYTYXWS gia tous polites tou nomou, auth htan h teleutaia ths eklogh sth Fthiotida…

 39. NIKOS Says:

  Η αμόρφωτη αγρότισα του Ν Φθιώτιδας που έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς …Μορφωμένους!! Στηρίζει το Λαό της Φθιώτιδος με όλα της τα όπλα!! Είναι τσαμπουκαλού και δεν φοβάται να πάει κόντρα στο ρεύμα!! Και το λέω αυτό γιατί όταν οι άλλοι πήγαιναν στο Σημίτη αυτή διάλεξε το στρατόπεδο των Παπανδρεακών, και όταν έφθασε η ώρα να πάρει την εξουσία ο Γιωργάκης αυτήν τάχθηκε υπέρ Βενιζέλου!!!!! Από της λίγες Γυναίκες του Ελληνικού Κοινοβουλίου που αξίζει την θέση της!!!

 40. Kostas Says:

  Sygnomi, alla ap’oso ksero, den einai kan agrotissa… anepaggelth einai… anathema k an exei pathsei to podi ths ston ote apo tote pou dioristhke.. kai yper tou venizelou taxtike apo thn proti stigmh, sygekrimena to vrady ths 16hs Septemvriou 2007, drwntas entelws kairoskopika. ALA……ti allo na PIS gi’auth th gunaika…..

 41. NIKOS Says:

  Γιατί υπάρχει Βουλευτής στο Ελληνικό κοινοβούλιο να είναι εργαζόμενος?

 42. Γιώργος Says:

  Ειναι εριστικη και ανεπαγγελτη.Τι δηλωσεις εκανε παλι για τους αγροτες ?Αληθεια ,δεν σκεπτεται καθολου την διακινηση των εμπορευματων.Ειναι σωστο αυτο που ακουγεται στην Φθιωτιδα,οτι δηλαδη αυτη δεν επρεπε να ειναι βουλευτης αλλα νταλικερης.Τετοιους βουλευτες ψηφιζουμε αρα αυτο ειναι το επιπεδο μας.

 43. Σοφια Says:

  Επαγγελματιας πολιτικος και ξυλινος λογος απο το μακρυνο παρελθον.Θα ηταν μια χαρα στο ΚΚΕ.Κομματοσκυλο επισης αυτη την περιοδο ασχολειται με το πως θα φαει την Μπατζελη9με την καλκη εννοια παντα)

 44. Γιώργος Says:

  Αλλα επιπεδο η Μπατζελη αλλο επιπεδο ο νταλικιερης Τ.Αντωνιου.Η Αντωνιου ειναι καλη μονο για συνδικαλισμο.

 45. Smirnov Says:

  http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_5548.html

 46. Γεωργία Says:

  H συγκεκριμένη επειδή περάσαμε και από τον χώρο της νεολαίας κατά την θητεία της , συγνώμη που το λέω , αλλά είναι «όπου φυσάει ο άνεμος πάω»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: