x – Αλαβάνος Αλέξανδρος

http://www.syn.gr/cv/alavanos.htm

485 Σχόλια to “x – Αλαβάνος Αλέξανδρος”

 1. eleos Says:

  H σκληρή κριτική απέναντι στα πολιτικά πρόσωπα, ακόμα και υπό τη μορφή καυστικού χιούμορ, αποτελεί γνώρισμα της δημοκρατίας. Το γεγονός ότι κάποιοι πίστεψαν ή στήριξαν κάποιον πολιτικό, δεν απονομιμοποιεί την κριτική στο προσωπό του, αλλά ούτε και την εις βάρος του σάτιρα. Μπορεί κάποιοι να μην το δέχονται αυτό ως στοιχείο δημοκρατίας. Μπορεί πάλι κάποιοι να πιστεύουν ότι «η άγνοια είναι δύναμη, η σκλαβιά είναι ελευθερία».

 2. ποιητής Φανφάρας Says:

  Σχετικά με το θέμα του «Ελέους», το οποίο προκάλεσε άθελά του αυτήν την αντιπαράθεση:
  Δεν πρόκειται για καμιά «ευσπλαχνία» από πλευράς μου. Δεν θεωρώ ότι το «έλεος» είναι ούτε φασιστικό, ούτε ότι μετήλθε γκαιμπελικές τακτικές.
  Ο Αλαβάνος δεν ταυτίζεται ούτε με την «παράταξη» (ποιά παράταξη, σιγά μην είναι ο ΣυΡιζΑ όλη η αριστερά – η αριστερά υπάρχει σε πολλά κόμματα), ούτε με το λαό του ΣυΡιζΑ, ούτε με τους πολίτες που τον αποδέχονται ή τον ψηφίζουν.
  Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει όσο σκληρή κριτική ή σάτιρα επιθυμεί, φτάνει να την κάνει με ήθος και με ευπρέπεια. Πιστεύω ότι η «σάτιρα» του «Ελέους» ούτε ανήθικη, ούτε απρεπής ήταν. Άλλα σχόλια ήταν προσβλητικά και εμετικά.

  Δάρναξ, θεωρώ ότι η παρουσία σου είναι ένα κόσμημα γι αυτό το μπλογκ.
  «Έλεος», το χιούμορ σου και η αυτοσατιρική σου διάθεση (αυτή τουλάχιστον που ως τώρα έδειξες) είναι πολύ χρήσιμη για αυτό το ιστολόγιο. Περιμένουμε και τις απόψεις σου βέβαια.

  PEACE
  😀

 3. ΔΑΡΝΑΞ Says:

  Επειδή όσοι διαβάζουν καταλαβαίνουν
  eleos λέει:
  Ιουνίου 17, 2009 σε 8:09 μμ

  «Αυτή θα είναι μία πραγματικά μεγάλη απώλεια για τον κόσμο του θεάματος και της ψυχαγωγίας, καθώς και για όλους εμάς που ο Αλέκος μάς αλάφρυνε τις μέρες χαρίζοντάς μας άφθονο γέλιο. Ένας μεγάλος κωμικός, ένας μεγάλος θεατράνθρωπος αποχωρεί από την ενεργό δράση. Θα μείνει όμως σε όλους μας αξέχαστος.?»

  Η δήλωση του Αλαβάνου για την παραίτησή του.
  http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=15076

 4. Παράγκας Says:

  Άλλος για Σεπτέμβριο(;)……

 5. Παράγκας Says:

  http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_4453.html

 6. eleos Says:

  Η όλη ιστορία με την παραίτηση του Αλαβάνου έχει αρχίσει να μου θυμίζει την παλιά ατάκα του Χάρυ Κλύν, «Μένουν οι βάσεις που φεύγουν».

 7. Παράγκας Says:

  Στο debate πριν τις € – εκλογές…υποστήριξε το αίτημα για 100.000 (!!!!!!!) θέσεις στο Δημόσιο (ιδέα Τσίπρα)….με την ι-δανεικότερη οικονομία της Υφηλίου, να τους πληρώνει!!!!….(Λες βέβαια και οι τωρινοί κυβερνώντες δεν δημιουργούν πολίτες «Χάι Τ.Ε.Κ*», στην Α.Π.Α.Κ.Τ.Υ. …….

  *Όπου Τ.Ε.Κ. = Τεμπέληδες της εύφορης(;;;) κοιλάδας…

 8. eleos Says:

  Ναι, αλλά ο Αλαβάνος ζήτησε μαζικές προσλήψεις στο δημόσιο και αυτό έχει τη σημασία, από ιδεολογική σκοπιά. Διότι, ως γνωστόν, όταν το ρουσφέτι είναι ατομικό, τότε έχουμε (ΕΛ-ληνικό) καπιταλισμό, όταν όμως είναι μαζικό, έχουμε (ΕΛ-ληνικό) σοσιαλισμό.

 9. Theodota Nantsou Says:

  Δεν ξέρω τι λέτε όλοι, αλλά οι παραιτημένοι κομματάρχες που ξεπαραιτούνται επειδή τάχα μου ο λαός τους ζήτησε πίσω μάλλον προσωποπαγή δεξιά κόμματα ταιριάζουν παρά σε υποτίθεται προοδευτικά αριστερά…

 10. diogenis Says:

  Αλέκος Αλαβάνος: «Πονάω τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είμαι καρεκλοκένταυρος»
  enet.gr, 16:19 Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009
  Που ήσουνα Αλεκο πούδειχνες πως θα γινόσουν άλλος.
  Κρίμα

 11. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=20&la=1&itmid=1536&ct=1

  Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Αλέκος Αλαβάνος

  Θυμάμαι την απίστευτη αλαζονεία του μετά τον εκτροχιασμό της αναθεώρησης του άρθρου 16 και την πρόσκαιρη εκτίναξη των ποσοστών του κόμματός του. Ύβρις και τιμωρία.

 12. zarkon Says:

  Η πτώση του δικομματισμού θα έρθει μέσα απο συνεργασίες των μεγαλων κομμάτων με τα μικρά.
  Η συνεργασία με την αριστερά ειναι αναγκαία για υλοποιηθούν πολιτικές
  όπως η φορολόγιση της εκκλησίας, ο διαχωρισμός της απο το κράτος.
  Αναληψη ελέγχου στις επιθεώρήσεις εργασίας.
  Αλλαγη στη παιδεία .
  Κρατικοποιήση δασικής γης.
  Το τέλος του δικομματισμού σταματάει όταν αρχίζει η αριστερά να κυβερνά η να συγκυβερνά.
  Το όριο της ελληνικής δημοκρατίας είναι στο κατα πόσο τα αριστερά κόμματα θα μετεξελιχθούν ώστε να είναι έτοιμα να υλοποιήσουν πολιτικές μετέχοντας σε συλλογικές κυβερνήσεις.
  (Πως αλλιώς θα σας εμπιστευτεί ο κόσμος για να σας δώσει ευρύτερο ποσοστό )
  Η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ αποτελεί ευτυχία αλλά και εγγύηση για τον εργαζόμενο λαό.
  Ο αντιπολιτευτικός λόγος μόνο δεν αρκεί.
  Η μονομανία της μη συνεργασίας είναι εγκληματική για την Ελλάδα .
  Εδώ συνεργασθήκε με τους νεοφιλελευθερους που έχουν ακριβώς αντίθετη πολιτική γιατι όχι με το ΠΑΣΟΚ. ( ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΣΜΟΣΗ )
  Η αριστερά έχει το δικαίωμα να ζητήσει εγγυήσεις.
  Ο Αλέκος Αλαβάνος μπορεί να θυσιάστηκε , αλλά η πολιτική του πορεία δεν τελείωσε , αποτελεί κεφάλαιο για την Αριστερά , για την Ελλάδα .Πολιτικός από το μέλλον και εκεί θα τον βρούμε.

 13. diogenis Says:

  Φαίνεται ότι τον Αλέξη Τσίπρα τον είχαμε υποτιμήσει!

  Η κίνηση που έκανε ήταν μια κίνηση ματ στον Αλαβάνο και δείχνει ότι διαθέτει πολιτικό μυαλό και μαθαίνει γρήγορα.
  Το Ματ του Τσίπρα συνοψίζεται στα παρακάτω λόγια του, τα οποία έγιναν και απόφαση:
  «Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα ο κόσμος που μας παρακολουθεί να καταλάβει ότι η καρέκλα αυτή είναι ένα πουκάμισο αδειανό. Οι ηγεσίες στην Αριστερά…
  δεν κερδίζονται ούτε με εκβιασμούς ούτε με τερτίπια. Επικεφαλής στους δικούς μας αγώνες, όπως πάντα, θα είναι όλοι όσοι θα λιώσουν τα παπούτσια τους για να μεταφέρουν το μήνυμα αντίστασης, ελπίδας και αγώνα και ριζοσπαστικής και ανανεωτικής Αριστεράς και όχι αυτός που θα έχει το δικαίωμα να εκλεγεί χωρίς σταυρό σε δυο εκλογικές περιφέρειες. Σε ότι με αφορά, προτιμώ να είμαι επικεφαλής μαζί με χιλιάδες άλλους και άλλες στους αγώνες και στην προεκλογικής μας εκστρατεία παρά να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος. Μπροστά στην ανάγκη να συμμαζευτεί αυτή η παράλογη κατάσταση και να ανταποκριθούμε μπροστά στις απαιτήσεις του κόσμου δεν με αφορά η εκλογή δίχως σταυρό. Και θα θέσω τον εαυτό μου μπροστά στην κρίση του κόσμου μας στην περιφέρεια όπου ζω και δραστηριοποιούμαι. Το ίδιο ζητώ να πράξουν και όλα τα στελέχη του χώρου μας, στην πρώτη γραμμή και ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος μας, να μπει σε γραμμή μάχης, να τεθεί υπό την κρίση του κόσμου της Αριστεράς».

  Με την «κίνηση» αυτή, ο Τσίπρας διασώζει προεκλογικά και προσωρινά τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ. Μεταθέτει το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μετά τις εκλογές και με βάση τα αποτελέσματα που θα προκύψουν.
  Προβάλλει επίσης το ηγετικό του προφίλ, υψώνοντας τον εαυτό του υπεράνω των στενών μικροκομματικών ηγεμονισμών και παράλληλα βάζει σε δοκιμασία και εκλογική έγκριση τον κάθε επίδοξο ηγέτη.
  Φυσικά παράταση ζωής παίρνει ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το πρόβλημά του είναι βαθύτατα ΠΟΛΙΤΙΚΟ και δεν λύνεται με οργανωτικά κόλπα, όσο έξυπνα και αν είναι.
  Οι πολιτικές του θέσεις και η πρακτική του είναι αυτά που τον διαλύουν…
  Ωστόσο, στριμώχνει άγρια τον Αλαβάνο, διότι τον εξαναγκάζει να δώσει τη μάχη για να εκλεγεί.
  Ο Αλαβάνος, όμως, «λιποτάκτησε». Μπροστά στον κίνδυνο να μην εκλεγεί (αυτό θα αποτελούσε τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου του) ανακοίνωσε ότι δεν θα κατεβεί ως υποψήφιος.
  Τώρα θα «εύχεται» μια συντριβή του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ (να μην μπει στη Βουλή) για να τα χρεώσει όλα στον ΣΥΝ και τον Τσίπρα.

  Αυτό που δεν θέλουν να αντιληφθούν οι «συνιστώσες» είναι τούτο: Ότι η μεγάλη και συμπαγής εκλογική δύναμη βρίσκεται στον ιστορικό ΣΥΝ. Οι «συνιστώσες» ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα είναι. Η Εκλογή κάποιων από αυτές τις «συνιστώσες» (Κοροβέσης π.χ.) «πατούσε» πάνω στο ιστορικό εκλογικό σώμα του ΚΚεσ.-ΣΥΝ.
  Η ρήξη ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΝ, ακριβέστερα η επίθεση των Συριζαίων εναντίον του «κορμού» (ΣΥΝ) καθιστά προβληματική την εκλογή εκείνων που πρωτοστάτησαν σε αυτή την επίθεση: Του Αλαβάνου κατά κύριο λόγο…
  Αυτά υπολόγισε ο Αλαβάνος και δεν ρίσκαρε…Προτίμησε τη «λιποταξία», αποδείχνοντας το πόσο μικρό πολιτικό μέγεθος είναι…

  http://www.resaltomag.gr/

 14. zarkon Says:

  Ο Επαναστάτης βαδίζει σε άγνωστα νερά σε δρόμους που οι άλλοι δεν έχουν πατήσει , ειναι ο πρωτοπόρος , υπάρχει μεγάλη πιθανότητα του λάθους -απόλυτα δικαιολογημένη .
  Τέτοιος ειναι ο Αλέκος Αλαβάνος .
  Και η μη συμετοχή πολιτική πράξη είναι και η απόφαση γενναία.

 15. diogenis Says:

  ας μεινουμε εδω φιλε zarkon…

 16. maria Says:

  nomizan oti etrexan sti formula 1, alla itan mono ena kalami.

 17. theotherone Says:

  Θλιβερός αριστεριστής του πεζοδρομίου (με την έννοια που κατακεραυνώνει τον «αριστερισμό» η κλασσική αριστερή σκέψη).

  Η «επανάσταση» ως σπάσιμο τζαμιών, κάψιμο πανεπιστημιακών αιθουσών και πυρπόληση επιχειρήσεων (χωρίς δείγμα σκέψης για τους εργοδότες και εργαζομένους που θα καταστραφούν). Υπερασπιστής των απανταχού χούλιγκανς, τραμπούκων και τρομοκρατών, Επικριτής με Ρομφαία για τους αριστερούς όπως ο Κύρκος, που διατρανώνουν ότι δεν επιτρέπουν σε τέτοια υποκείμενα να μεταχειρίζονται το όνομα και την ιστορία της αριστεράς.

  Ένας αλητήριος που έκανε περισσότερα για να μπει στην βουλή η ακροδεξιά του Λάος από οποιονδήποτε ελληναρά συνωμοσιολόγο. Η ιστορία και η Αριστερά χρωστάνε στον Αλαβάνο πολλές μούντζες και κατάρες (ή, με τα δικά του κριτήρια, μερικά «επαναστατικά» σπασίματα πλευρών, το λιγότερο).

 18. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1101473&lngDtrID=244

  Μέτωπο για την «κατεδάφιση» του Προγράμματος Σταθερότητας προτείνει ο Αλ.Αλαβάνος

  Μέτωπο για την κατεδάφιση της Ελλάδας μοιάζουν οι προτάσεις του. Πού εδράζεται η αντίθεση στο Σύμφωνο Σταθερότητας; Αριστερή πολιτική σημαίνει μεγάλα ελλείμματα; Αυτές οι νοοτροπίες μας έφεραν εδώ που είμαστε.

  ΜΗΔΕΝ !!!

  (και αι σιχτίρ)

 19. george Says:

  Πρέπει -λέει- να απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα στους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

  Τι «πίνει» ο άνθρωπος και δε μας δίνει κι εμάς;

 20. eleos Says:

  «Τι “πίνει” ο άνθρωπος και δε μας δίνει κι εμάς;»
  Aλαβανίνη…

 21. αϊ σιχτιρ’ Says:

  Ο κύριος Αλαβάνος είναι παιδί του κομματικού σωλήνα της αριστεράς! Η πολιτική του παρουσία μπορεί να βοήθησε η να ζημίωσε την αριστερά! Δεν ζημίωσε όμως την πατρίδα! Μπορεί πολλές φορές να γίνεται παραστατικά υπερβολικός! Οι υπερβολές του όμως είτε αφυπνίζουν είτε εκνευρίζουν την Ελληνική κοινωνία! Σε καμία περίπτωση δεν υπερχρέωσαν την Ελλάδα!
  Οι κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και οι άλλοι όμοιοί τους ως παιδιά του κομματικού σωλήνα του ΠΑΣΟΚ έμαθαν την πολιτική απομυζώντας το κομματικό κράτος από μειράκια ‘με την αποπεράτωση των σπουδών τους’! Ήταν από αυτούς που χειροκροτούσαν το ‘ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ’ που ξεστόμιζε εκείνος ο μεθύστακας από το μπαλκόνι ενώ ανήκαν στην ομάδα αυτών που ‘ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ’ χωρίς να το δικαιούνται, χωρίς να το αξίζουν! Η ανικανότητά τους και οι παλινωδίες τους ευθύνονται κατά πολύ για την αύξηση του κόστους δανεισμού της χώρας και πρέπει να ανησυχούμε γιατί μπορεί να αποδειχθούν ποιο επικίνδυνοι και από τον αποσυρθέν δίδυμο Καραμανλής Αλογοσκούφης!
  Και αυτοί ίσως δεν προλάβουν να αποσυρθούν με ελαφρά πηδηματάκια! Η ελληνική κοινωνία περιμένει από αυτούς που προεισέπραξαν τον δημόσιο πλούτο να αποπληρώσουν τώρα τα χρέη που τους αναλογούν! Αν αυτό δεν γίνει ίσως αναβιώσει το εφιαλτικό σύνθημα ‘ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ’ …

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κ. Λαζαρίδη νομίζω ότι μου ανήκει η πατρότητα του ‘αϊ σιχτιρ’! Σε κάθε περίπτωση είναι εξόχως εκτονωτικό…

 22. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Ναι, είναι! Η μαγεία της τουρκικής γλώσσας.

  Όσο για τον Αλαβάνο, φαίνεται να τα έχει χάσει εντελώς.

 23. αϊ σιχτιρ’ Says:

  Η κατάσταση που βιώνει ο Αλαβάνος στην μετά Τσίπρα εποχή πιθανώς να προσομοιάζει με τον ‘επιθανάτιο ρόγχο’ του πολεμιστή που χάνει την μάχη της ζωής του σε ένα πόλεμο που φαινόταν κερδισμένος! Oι πρόσφατες υπερβολές του θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ‘το κύκνειο άσμα’ της πολιτικής σταδιοδρομίας του που κυριαρχείται από πολύ θόρυβο και λίγη μελωδία! Ελπίζω ο διάδοχός του να κατασταλάξει σε ένα πολιτικό προφίλ και να επαναφέρει και την αριστερά σε ένα περισσότερο δημιουργικό και ουσιαστικό ρόλο από αυτό του γκρινιάρη! Η πολλή γκρίνια κουράζει και τους γκρινιάρηδες δεν τους χωνεύει κανείς! Ούτε καν το σινάφι τους…

 24. Vaggelis t. Says:

  α ρε Αλεκαρα, τα χεις χασει τελειως ανθρωπε μου. δευτερη νεοτητα περνας. κανεις οτι μακακια μπορείς για να σου δωσουν λιγη σημασια. ας ειναι καλα τα λεφτα του μπαμπα και η αεργια σου επι τοσες δεκαετιες, ανεπαγγελτε αχμαντινετζαντ της Τηνου.

 25. kaki Says:

  Σιγά μη σκίσουν το καλσόν κι οι δυο!!!!

 26. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://tvxs.gr/news/ελλάδα/αλαβάνος-να-αποχωρήσει-ο-συριζα-από-τη-«βουλή-της-ντροπής»

  Απίστευτη ανευθυνότητα. Πρώτα, αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη βουλή. Μετά, να δώσουμε στους δανειστές τα μισά από αυτά που τους χρωστάμε. Να γίνουμε μπαταξήδες δηλαδή. Ωραία. Και μετά θα βγούμε να ξαναδανειστούμε από αυτούς που φεσώσαμε. Και το επιστέγασμα: ε, ας φύγουμε κι απ’ το ευρώ, τι έγινε.

  Έχω βαρεθεί να του δίνω ΜΗΔΕΝ τέλος πάντων.

 27. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4592435

  Ανείπωτη βλακεία. Τρώγονται για το τίποτα. Πες ότι κατεβαίνει υποψήφιος ο Αλαβάνος και παίρνει 1-5%. Και λοιπόν;

 28. ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ Says:

  Χάθηκαν εντελώς οι ισορροπίες εκεί μέσα! Tο μαγαζί του 18% έγινε μαγαζάκι του 2,5% και πάει για φούντο διότι η λογική τηw κατηφόρας είναι ο πάτος. Λέγανε ότι τα προβλήματα τα δημιουργούν οι ανανεωτικοί! Αποδείχθηκε όμως μετά την αποχώρηση των ανανεωτικών ότι τα προβλήματα και οι κλυδωνισμοί μεγαλώνουν. Ίσως μάλιστα αυτοί που έφυγαν από αυτό το τρελοκομείο να ηρέμησαν και να βρήκαν την υγεία τους. ‘Όσο γι αυτούς που έμειναν τους συνιστώ να σταματήσουν την υπερβολική αριστερολογια και να αρχίσουν ψυχοθεραπεία μήπως και βρουν κάποτε τον εαυτό τους γιατί η αριστερά δικαιολογείται να έχει τους εχθρούς της εκτός των τειχών.

 29. αϊ σιχτιρ Says:

  Αλαβάνε! Μόνος αποφάσισες να φύγεις αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνος σου να ξαναεπιστρέψεις! Άντε βρες καμιά δουλειά να κάνεις! Δεν θα πληρώνει η Αριστερά την Αεργία σου! Και αν δεν μας ακούς είναι γιατί η πολλή Αεργία χτυπάει στα αυτιά…

 30. paganini Says:

  Καλα κυριε Λαζαριδη,καλα κρασιά!
  Καταρχας αφου δεν μπορούμε να τα δώσουμε όλα τι το παίζουμε,καπιτάλες;Λες και θα ειμαστε οι μονοι που θα καναν σταση πληρωμων!Οταν βρισκεσαι σε δύσκολη θεση θα ειναι ευχαριστημένοι οι δανιστές σου να πάρουν τα μισά και οφείλουν να σου δώσουν περισσότερο χρονο.Δε γινεται σε 3 χρονια να μειωσουμε 10% το ελλειμμα,ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΣΤΡΟ-ΦΗ!
  Αυτη τη στιγμη τα ελληνικα ομολογα ειναι σε ευρωπαικες τραπεζες,και τρεμουν στη σκεψη να το κανουμε.Αρα εμεις ειχαμε το πανω χερι και ακομα το εχουμε.Επρεπε να διεκδικησουμε πανευρωπαικη αντιμετωπιση του προβληματος δεδομενου οτι και αλλες χωρες ειναι περιπου στο ιδιο σημειο (Ισπανια,Πορτογαλια,Ιταλια κ.ά) με δανεισμό απο την ΕΚΤ με 1,5% επιτοκιο ή ευρωομόλογο. Πηγές δανεισμού παντα υπάρχουν!Χαρη τους κανεις οταν δανειζεσαι.Υπαρχει η Κινα,υπάρχει το private placement υπάρχει η κρατικοποίηση των τραπεζών,υπάρχει το λαϊκο ομόλογο.Υπάρχει ΛΥΣΗ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ειναι λύση!Που μας οδηγει σε ανεργια 20%,υφεση, και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ χρέος και μαλιστα σε κράτη.
  Να κοψουμε τα υποβρύχια από τη Μέρκελ και τις Φρεγάτες από το Σαρκοζί.Να στηρίξουμε την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την απασχόληση ωστε να γίνουμε βιώσιμοι.Να φορολογήσουμε το μεγάλο κεφάλαιο και την Εκκλησία δραστικά.Να ανακτήσουμε την λαικη και εθνικη αυτονομία.Τόσο παράλογα είναι όλα αυτα;

 31. Θεμης Λαζαριδης Says:

  http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artId=353785&dt=11/09/2010

 32. paganini Says:

  Αν έχετε ενα σοβαρο αντεπιχείρημα να το ακούσουμε,αλλα όχι χαζοειρωνίες εξυπνακισμοι.

 33. Θεμης Λαζαριδης Says:

  Τελευταίος στην Περιφέρεια Αττικής με 2.16%.

  Άντε και σε κατώτερα!

 34. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ Says:

  τουλάχιστον εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος;

 35. ΑΛΕΞ Says:

  Για δες τι αποτελέσματα πήραν οι δικοί σου νεοφιλεύθεροι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές για να δεις τα χειρότερα κύριε Λαζαρίδη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: