Αγάτσα Αριάδνη

Βοιωτίας, ΠΑΣΟΚ

http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=923

31 Σχόλια to “Αγάτσα Αριάδνη”

 1. thespies Says:

  δεν θυμάμαι να άρθρωσε ποτέ πολιτικό λόγο. Νοσηλεύτρια, αθλήτρια και οι γνωστές δημοσιοσχεσίτικες συμμετοχές στα κεντρικά κανάλια, απόρροια της δύναμης της οικογένειάς της, από τη δεκαετία του ’70. Όσες φορές εμφανίστηκε σε κεντρικό κανάλι (ιδίως στις εκπομπές του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου χορτάσαμε επίπεδο γλάστρας σε Σαββατιάτικο show της δεκαετίας του ’90. Ρηχά νερά η Άρια… κρίμα για την Βοιωτία, που άξιζε καλύτερης εκπροσώπησης στο κοινοβούλιο.

 2. thespies Says:

  Νοσηλεύτρια, δήθεν αθλητική δημοσιογράφος, αφού «αναρτήθηκε» στα μεγάλα κανάλια, εκμεταλλευόμενη τη δυναμική της οικογένειάς της στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., «μάλλον» αθλήτρια. Πολιτικός λόγος σοβαρός, ανύπαρκτος, αφού αρκείται σε παρουσίες με μονολόγους και ακίνδυνες συμμετοχές, όπως αυτές στις εκπομπές του μάλλον φίλου της κυρίου Τριανταφυλλόπουλου, αρκούμενη σε γενικόλογες και απολιτικές τοποθετήσεις. Κρίμα για τη Βοιωτία, που έχει τέτοια εκπροσώπηση από το κυβερνόν κόμμα στη νέα Βουλή. Μπορούσε και καλύτερα! Στοίχημα ότι θα είναι απο τους πιο μουγκούς εθνοπατέρες και εθνομητέρες της τρέχουσας Βουλής;

 3. toris Says:

  κοίτα που μπήκα να γράψω αυτά ακριβώς και με πρόλαβε ο Θεσπιές! Γιατί εις διπλούν; Πιθανώς να νόμιζε ότι δεν καταχωρήθηκε το πρώτο και το ξαναδιατύπωσε. Όντως πολύ ρηχά νερά η Αριάδνη. Σε καλό μας. Με τέτοιους βουλευτές, που είναι κάτω από το μέσο όρο του μέσου Έλληνα, σε επίπεδο μορφωτικό, πνευματικό, κοινωνικό και πολιτικό, πέστε μου σε τι μπορούμε να ελπίζουμε;

 4. semiramis Says:

  ε ρε… χαρά στη γυναικεία εκπροσώπηση. Φτήνια κι άγιος ο Θεός. Εδώ δεν μπαίνει χαμηλός βαθμός, μπαίνει 0

 5. ermis Says:

  ε ρε κομπλεξ που κουβαλατε. Την ψηφισε ο κόσμος κι αν δεν το πηρατε ειδηση στις Θεσπιές ήρθε ΠΡΩΤΗ. Κρίμα να υποτιμάτε , όχι αυτην, αλλα κυρίως τον κοσμο που την ψήφισε

 6. toris Says:

  φοβερά τα επιχειρήματά σου ermis! Δηλαδή έχει ακαδημαική παιδεία, πολιτικό εκτόπισμα και θα διαχειριστεί θετικά και αποτελεσματικά το ρόλο της στη Βουλή….. ρε είναι «μηδέν» η κοπέλα! Ένα τυπικό γέννημα των μέτριων καιρών μας, που οδεύουν προς το χειρότερο. Όσο για το αποστομωτικό «στις Θεσπιές ήλθε πρώτη» …. μα όλοι οι νεοέλληνες, ανεξαρτήτως τι επιλέξαμε στις προηγούμενες εκλογές, ένα κυρίαρχο και μόνιμο ερώτημα έχουμε! τι «σκατά» ψηφίζουμε;!. Ε, μέσα στην τόση μετριότητα, ανικανότητα και αχρηστία, η προσπάθεια να δούμε μερικές «Αριάδνες» σαν φέρουσες τον «μίτο» της ελπίδας είναι μάταιες. Δυστυχώς η Βοιωτή Αριάδνη, είναι κάτω του μέσου όρου… πολύ κάτω! Άμα τη δεις να αγορεύει, να γνωμοδοτεί, να αποφαίνεται και να στηρίζει το κόμμα και την κυβέρνησή της σε σοβαρά panel, εγώ θα αλλάξω γνώμη! Όμως όσοι ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν θα συμβεί. Δεν δύναται πλην φληναφημάτων και πασασαλειμμάτων να προσδώσει τίποτα στο πολιτικό παρόν της δυσμοιρης χώρας μας. Άλλωστε δεν είναι η μόνη… έχει κι άλλα μαργαριτάρια στην 300άδα, μουγκούς και γλάστρες! Όσο για αυτούς που την ψήφισαν, δεν τρέχει τίποτα… δεν τους χαρακτηρίζει ολοκληρωτικά! Όλοι ξέρουμε ότι η επιλογή μας ως εκλεκτορικό σώμα είναι συνισταμένη πολλών συνιστωσών, που δυστυχώς για την κάθε Βοιωτία και το σύνολο της επικράτειας, δεν είναι ούτε η φιλοπατρία, ούτε ο σεβασμός και το όραμα γιατο αύριό μας. Εδώ, στη χώρα αυτή, ψηφίζουμε περίπου 170 χρόνια και δεν έχουμε οικονομία, υγεία, εξσφάλιση γηρατειών, κοινωνικό κράτος, εργασία, εθνική και αμυντική ηρεμία… μια ζωή στο γάμο του Καραγκιόζη ψηφίζουμε, σε παράγκα ζούμε! Ποιός ο λόγος λοιπόν να υποτιμήσουμε τον κόσμο που την ψήφισε; Όλοι τα ίδια ξερόχορτα, τις ίδες «τζουγκράνες» εκλέγουμε… Υπάρχει ελπίδα, να δούμε στην Ελλάδα να πολιτεύονται και να εκλέγονται, άξιοι, ικανοί και σοβαροί πολιτικοί που θα μας κάνουν να δούμε την πολιτική με τον ουσιαστικό θεσμικό της ρόλο; Κόσμε που την ψήφισες, δεν τρέχει τίποτα, δεν σε υποτιμώ, απλώς όλοι υποτιμημένοι είμαστε, από τη στιγμή που φέρουν τον τίτλο του βουλευτή οι Αριάδνες αφού δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να μας εμπνεύσει για να επιλέξουμε! Βαθμός για την Άρια: 0, για τον κόσμο που την ψήφισε… άμα μαγειρέψουν τίποτα στην εκπομπή του Alpha και δοκιμάσω … ε, τότε κάποιο βαθμό θα βάλω… μέχρι εκεί!

 7. Κατερίνα Says:

  Μέτρια, μέτρια, έπαιξε μπάλα όμως για να την τσιμπήσουν οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης για πιθανές ευθύνες στο θέμα της μόλυνσης του Ασωπού:
  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4553877&ct=1

 8. semiramis Says:

  όχι και μέτρια! ανύπαρκτη! τι θα πει τώρα στους αγρότες της Θήβας η λαλίστατη προεκλογικά κυρία Αγάτσα; Και σε καλή μεριά τα ψίχουλα των αργομισθιών της ΕΡΤ και της Βουλής, γιατί και στη Βουλή… αργόμισθη είναι!
  http://news247.gr/Headline.htm?sp=l53&sp=l64&sp=l1263881537327

 9. panousis Says:

  έλα ρε που ασχολείστε στα σοβαρά με την Άρια! Η Άρια θα αλλάξει τον ρουν της ιστορίας του ελληνικού έθνους, συνεπικουρούμενη από τον ΓΑΠ ,που θα νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες που δουλεύουν στην Κωπαίδα. Θα συμβάλει το κοριτσάκι στο τέλος του ελληνικού έθνους! Μην την κατηγορήσετε όμως……….. δεν θα το έχει καταλάβει!

 10. kapel Says:

  thn ksero apo mathitria. An mathena oti dioristike ypalilos sth vouli tha elega oti mphke me meson. Tora pou egine vouleutis, sto tsak glitono to harakiri… a re foukariara Ellada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Kalas Says:

  Ρε Βοιωτοί… ήθελα να ‘ξερα δεν ντρέπεστε; Δεν είχαμε τίποτα άλλο για εθνομητέρα; Αν και γυναίκα, με κάτι τέτοια λέω χίλιες φορές άνδρες, όχι ότι είναι καλύτεροι, αλλά αν είναι να λέμε ότι το γυναικείο φύλο πρέπει να πάρει ευκαιρίες στην πολιτική… με κάτι τέτοια αναθεωρώ! Ετεροδημότισσα έρχομαι Αλίαρτο και ψηφίζω ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το ‘1985, που πρωτοψήφισα. Τέτοιο φιάσκο επιλογής δεν ματάγινε! Κρίμα και πάλι γιατί θυμάμαι ότι είχαμε παράδοση στελεχών ακόμη και επί συντηρητικών κυβερνήσεων. Όχι κι έτσι ρε παιδιά, όχι κι έτσι… την ατάλαντη μωρέ! ΒΑΘΜΟΣ: 0.

  Για να το βελτιωθείει πρέπει να ματώσει και να μορφωθεί ουσιαστικά, όχι στην εύκολη λύση των ανοικτών πανεπιστημίων. Αν ήταν η καθεμιά μας, να διαβάζει ειδήσεις έτοιμες και δη αθλητικές και να γίνεται βουλευτίνα… πολύ υποβάθμιση ρε παιδιά το κοινοβούλιο και η Βοιωτία επίσης. Διαβάζοντας και τους παραπάνω… κάτι θυμάμαι, όντως είχε πλάτες, πατέρα, μπάρμπα… η ίδια, απλώς χαριτωμένη μαμά!

 12. kalas Says:

  είχε κάνει και αντινομάρχης! πολύ γέλιο μάθαινα… χαμόγελα χαιρετούρες, φιγούρες και τέτοια… Από έργο; μην τα ρωτάτε! ορίστε τι μου έστειλε μια εξαδέλφη μου από την Άσκρη Βοιωτίας:
  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4553877&ct=1

 13. Κατερίνα Says:

  Η κυρία αυτή ποσώς μας ενδιαφέρει. Ως επιλογή του Γιώργου όμως μας κάνει να αναρωτιόμαστε για την κρίση του. Καλά ο λαός της Βοιωτίας είδε φως και μπήκε.

 14. roditis Says:

  sumfono! ;oso gia tis epiloges tou Giorgou, perissotero me tromazei to antethniko perivallon pou epelekse gyro tou… Ermh Ellada!

 15. vlaxikosgamos Says:

  φυτεμένη πραγματικά! Άλλη μια προσκυνημένη νεοταξίτισα, χαμηλού επιπέδου και περιορισμένης μόρφωσης και παιδείας! Αλλά γιατί να μην βγει; Σκεφθείτε στη Θήβα, για να την ψηφίσουν τι επίπεδο κόσμου έχουμε! Ας τους εκπροσωπεί τώρα μια «καλοχαιρέτα» κι ας ονειρεύονται ότι θα τους λύσει έστω κάποια προβλήματα……….. να γελάσω ή να κλάψω! Βαομολογία: 0

 16. ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Says:

  πως κάνετε έτσι για ένα ακόμη κοινοβουλευτικό τούβλο; Σαν Θηβαίος γνωρίζω και συμφωνώ με τους προηγούμενους. Αυτή η κοινοβουλευτική παρουσία, ήταν αποτέλεσμα οικογενειακής προώθησης και εύνοιας. Από τα χρόνια που ξεκίνησε να διαβάζει έτοιμες ειδήσεις στον ΑΝΤ1 έτρωγε γενναίο και κραχτό «σπρώξιμο»! Η μετριότητά της έφτασε με τεράστιες βοήθειες μέχρι τη Βουλή. Εδώ είναι και το τέρμα, εδώ και το απόλυτο ξεγύμνωμα της άθλιας επιβολής, ανίκανων και άσχετων στα ύπατα. Εδώ προφανώς έχουμε για ικανοποίηση απωθημένων προγόνων που θέλαν το παιδί τους δικηγόρο κι αφού δεν μπόρεσε να σπουδάσει… το κάναμε βουλευτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Και μη μου πείτε πως διάλο την ψήφισαν! Μπροστά στη λαχτάρα των ξεπουλημένων παραδωμένων νεοελλήνων να ξέρουμε κανένα πολιτικό μπας και μας χρειαστεί κάτι… ψηφίζουμε και τον κεραμιδόγατο της γειτονιάς.

 17. kapel Says:

  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/01/blog-post_5801.html

  καταλάβατε; Αυτή κατάλαβε ότι εξελέγη βουλευτής, μετά από 2,5 μήνες! Τότε ζήτησε να πάψει να πληρώνεται από την ΕΡΤ!!! Και φυσικα επειδή δεν τρώμε κρεμμύδια Θηβών μόνο… καταλάβαμε ότι επειδή έμαθε ότι το δημοσίευμα της 17ης Ιανουαρίου Κυριακής, την έκαιγε, φρόντισε την Παρασκευή… – άκουσον άκουσον – να ζητήσει να πάψει να αργομισθοδοτείται!!! Και φυσικά το έμαθε εγκαίρως, αφου οι κυριακάτικες εφημερίδες ετοιμάζουν την ύλη όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Συνεπώς… δεν αφήνεις τα σάπια κυρά Αριάδνη (Άρια);

 18. semiramis Says:

  βλέπω ότι όλοι συμφωνούμε για το κακό συναπάντημα της Βουλής των Ελλήνων με την Αριάδνη. Και μετά περιμένουμε με τέτοιες πατάτες επιλογές να σώσουμε πατρίδα και οικονομία……… Βαθμός 0

 19. conex Says:

  ανάξια σχολιασμού, άλλη μια βουβή παρουσία. 0…. ένας βαθμός πλούσιος για την ανυπαρξία της

 20. e-politikos.gr Says:

  Δειτε το προφίλ του πολιτικού στo e-politikos.gr
  http://www.e-politikos.gr/content/agatsa-ariadni-aria

 21. panos mixalopoulos Says:

  ευτυχώς που διάβασε καλά πριν, την εισήγηση που άλλοι της γράψανε… καλά είναι τόσο ψώνιο και άσχετη, που επειδή μίλησε κι αυτή δύο φορές επιτέλους εκεί μέσα… τα ανέβασε στο you tube! Προσέξτε καλά τι λέει… γενικολογίες, αοριστίες και γλύψιμο στον κύριο πρόεδρο της κυβέρνησης… μ’ αρέσει που στην εισαγωγή της προσωπικής της ιστοσελίδας αναφέρεται ως … δημοσιογράφος, ενώ η άσχετη σπούδασε νοσηλεύτρια! Τόσο κόμπλεξ, τέλος πάντων μ’ αυτό που κατάφερε κακήν κακώς να σπουδάσει στο συμπαθές Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα;

 22. panos mixalopoulos Says:


  χαχαχαχαχαχαχα……..
  για βγες να μας σχολιάσεις, χωρίς έτοιμα κείμενα, την τρέχουσα οικονομική κατάσταση… κυρία Αγάτσα… τη βλέπετε εδώ στην παρθενική της «ομιλία»… ανάγνωση δηλαδή, στη Βουλή. Κυρία Αγάτσα, το κοινοβουλευτικό έργο δεν είναι επιλογή συνόλων ένδυσης και ανάγνωσης φληναφημάτων!

  Μαζέψτε την!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Θα ήθελα να μου πει κάποιος, υπάρχει άλλη νοσηλεύτρια που να έχει εκλεγεί βουλευτής; Δεν είναι κρίμα να μην το δηλώνει, τιμώντας χιλιάδες συναδέλφους της; ασχέτως αν ποτέ της, λόγω της ευγενούς καταγωγής της δεν έπιασε πάπια ή ορό ασθενή;

  Πως τελειώνει; «Θα αλλάξουμε και δεν θα βουλιάξουμε!» …καλά αυτή είναι σε άλλη βάρκα τόσα χρόνια; Όσο για το Βαίτση Αποστολάτο… μην το πέρνετε σοβαρά στις γενναιόδωρες ρήσεις του… ε, νέα βουλευτίνα είναι σου λέει, ας πούμε ένα καλό λόγο… μπράβο του… προφανώς δεν ξέρει με τι «αστέρι» της νέας πολιτικής σκηνής είχε να κάνει…

 23. Γιάννης Αγιάνης Says:

  Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, αλλά οι Βοιωτοί που την ψήφισαν λένε ότι εχει ωραίο σώμα. Βαθμοί λοιπόν 8 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

 24. poulos Says:

  wraio swma, e? pantws gia na min thn ksero prepei na exoun dikio osoi thn «peripiountai» parapanw. Einai kai ayth apo tous «swthres» pou mporoume na elpizoume… Ax! Vax!!! O 8eos na valei to xeri tou… pantws apo fwtografies pou exw dei xthes den mou fainetai kai toso omorfh. Wraia gousta exoun sth Voiwtia…….. Entupwsh mou ekane kai h apokalupsh tou kapel. Prota thn ekraksan gia thn argomis8ia kai meta ekane thn megaleiodh praksh na paraitithei tou dikaiwmatos… Kormi: 6 Vouleftis: 0

 25. THANASIS Says:

  ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΙ ΕΙΔΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.ΚΙ ΕΠΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΟΡΑ, ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ.ΤΩΡΑ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗς ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΟΜΙΛΙΕΣ.ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ.

 26. kapel Says:

  na sou po ego ti eide. Eide thn apousia sovarwn ypopsifiwn ke metaksi twn asovarwn ekane plaka me thn Aria. Ase file den pianei… polu mapa to karpouzi, oso gia tis paremvaseis … thn mperdeyeis me alli… xaxaxaxaxaxaxa….. Ayti ama den tis grapsoun ta logia, kanei th mough epityxhmena. Oso gia tin ypostirksi ston GAP… na xairomaste thn Ellhnida, poy sthrizei ton pio anthellhna prwthypourgo… Thivaios sou milaei… o.k. Agrammato einai to koritsi, glypsimo kai oikogeneiokratia… thats all!!! Mhn to kourazeis.

 27. kapel Says:

  pare ki auto file THANASIS:
  kapel λέει:

  Φεβρουαρίου 14, 2010 σε 10:31 μμ
  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/01/blog-post_5801.html

  καταλάβατε; Αυτή κατάλαβε ότι εξελέγη βουλευτής, μετά από 2,5 μήνες! Τότε ζήτησε να πάψει να πληρώνεται από την ΕΡΤ!!! Και φυσικα επειδή δεν τρώμε κρεμμύδια Θηβών μόνο… καταλάβαμε ότι επειδή έμαθε ότι το δημοσίευμα της 17ης Ιανουαρίου Κυριακής, την έκαιγε, φρόντισε την Παρασκευή… – άκουσον άκουσον – να ζητήσει να πάψει να αργομισθοδοτείται!!! Και φυσικά το έμαθε εγκαίρως, αφου οι κυριακάτικες εφημερίδες ετοιμάζουν την ύλη όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Συνεπώς… δεν αφήνεις τα σάπια κυρά Αριάδνη (Άρια);

 28. kadmos Says:

  Λυπάμαι που είμαι υποχρεωμένος να συνυπογράψω και να συμφωνήσω με όλα τα αρνητικά σχόλια… Απαράδεκτα αρνητική και καθόλου κολακευτική για τη Βοιωτία, αυτή η κοινοβουλευτική παρουσία. «0»

 29. kapel Says:

  emeis perimenoume na mas diapsefsis exoyme upomoni. alla kseroume kala pos den mporeis.

 30. Ilektra Says:

  Διάρροια Mπουγάτσα


  βαθμολόγηση: 000

 31. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ Says:

  Είναι και ψεύτρα σε βάρος συναδέλφων της . Στις 22/11/10 στο http://orchomenos-press.blogspot.com/ έγραψε ότι είναι Εισηγήτρια στο επίμαχο Νομοσχέδιο, γνωστό ως “fast track¨ ενώ στην πραγματικότητα εισηγητής είναι ο Π Οικονόμου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: